Www.ortakoyprincess.com.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
B. Onat Cad. Şahinol Sitesi A-Blok 95 / 9 ANTALYA / Tel :0
Advertisements

4/3/2017 T. 90/ (Pbx)
Fancy Travel Hayal edin … Akdeniz’in mavisi ile …
Araştırma Tasarımı Shopper Index : 9 il kent merkezinde
Foça Mah. Selim Günday Cd. No   Fethiye/Muğla/Türkiye
VAK İ T GELD İ G İ D İ YORUZ BU SENE KASTAMONU ILGAZ’DAYIZ.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
Yeşil ve mavinin buluştuğu Urla’da çam ağaçlarının içinde keyifli, sıcacık bir atmosferde güvenli, rahat ve konforlu bir hayat…
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Devam eden projeler… "Swissotel Residence Bodrum Hill" isimli otel Turgut Reis'te olacak. Çağdaş Holding'in yatırımcı olacağı proje 2014'te tamamlanacak.
Bilgi Sistemleri Dairesi Başkanlığı ORBİS Altyapı Projesi Faaliyetler
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Senkronize Gösteriler
2008 MY WEDDİNG DÜĞÜN ORGANİZASYONU KAMPANYASI
ULAŞIM Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Türkiye Futbol Antrenörleri Vakfı
Www. boutiqueprincesshotel.com. Boutique Princess Hotel Genel Bilgiler Üstün hizmet anlayışı,zevkli dekorasyonu, deneyimli ve güler yüzlü personeli ile.
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
4/6/2017 5:24 AM FOR ENERGO 2014 ULUSLARARASI ENERJİ FUARI PRAG KASIM 2014 (Türk Havayolları ile) MURANO.
1. 2 MG PICTURES 2004 yılında kurulmuş olup kısa sürede yaptığı yatırım projeleri ve sosyal sorumluluk projeleri ile Türkiye’nin ilk’leri arasına girmeyi.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
BASKETBalL CHALLENGE CUP
TÜRKİYE’NİN BASKETBOL PROFESYONELLERİ BULUŞUYOR powered by.
Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
Ergenekon Mah. Cumhuriyet Cad. Arzu Apt
T R Z TRZ.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Otelimiz Turizm Bakanlığı onaylı ve denetimli 3 yıldızlı bir tesistir Otelimiz 52 odadır 36 odamız 2 adet single bed 12 odamız 1 double bed 1 single bed.
Yambol.
DOKUN BANA Gelişmiş teknolojiler her alanda boy gösteriyor. İletişim çağı vitrinlere yansımaya başladı. İşte bu noktada mağaza vitrinleri.
İrtibat ve Rezervasyon
Medine’de Gece. Mescid-i Nebevi Madinah Hilton Otelimiz Mescid- i Nebevi ile karşı karşıya komşu olmanıza olanak sağlar.
Hotelimiz….. Yurtiçi turizm amaçlı yapılmış, dört yıldır faal, sempatik, çok temiz on iki ay çalışan kent oteli… 26 oda, 60 yatak ve 85 kişi kapasiteli.
Kurumumuz Cumhuriyet mahallesi Yıldız Sokak adresinde yer almaktadır. Adını ; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ün verdiği; sessiz.
ÇAĞDAŞ EĞİTİMDE YENİ TEKNOLOJİLER
Özel Alışveriş Sitesi.
Yalı Mah. Kumlu Yalı Cad Erdek/BALIKESİR
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEMİ MEZUNLARI BULUŞMASI
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
Otelimiz Antalya şehir merkezine 45. km., havalimanına 60 km. uzaklıktadır. Antalya otogarından her beş dakikada kalkan Kemer Tur otobüsleri ile ulaşım.
SEA LİFE FAMİLY RESORT. TESİS ÖZELLİKLERİ BarKuru TemizlemeAsansörSaunaHavuz BarLobi BarSolaryum Akdeniz ve dünya mutfağının değişik tadlarını gurmelerin.
Sekiz Müzik Organizasyon
Oteller ve yıldızlarına göre nitelikleri
Oda Tipleri.
BİLGİSAYAR NEDİR?.
Odalarımızın tümü deniz manzaralıdır Deluxe Oda 30 m 2.
ÖĞRENCİ EĞİTİM KAMPLARININ YAPILDIĞI GENÇLİK VE İZCİLİK EĞİTİM TESİSLERİ İLE İLGİLİ TANITIM BİLGİLERİ VE FOTOĞRAF GÖRÜNTÜLERİ AŞAĞIDA SUNULMAKTADIR. 1)Çanakkale.
Bunlar yokken ne yapıyorduk?. Şu anda olmazsa olmaz dediğimiz hayatımızın vazgeçilmezi haline gelen birçok teknoloji bundan sene önce yoktu. Peki.
Palmeden Hotel Tesis Adı: Palmeden Hotel Adres: Gülpınar Mah. 341 Sok. No: 6 Dalyan/Muğla İletişim Bilgileri:
Kütüphane ve Dokümantasyon
NİLDA VİLLALARI AĞAÇLI PROJESİ Deniz ve Doğa Manzarası,
Mayıs 2016’ya Kadar Kayıt Yaptırın;
KARİYER TURİZM SULUCA TATİL KÖYÜ.
TÜRK TELEKOM ANADOLU LİSESİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
ENGLISH ON HOLIDAY.
FİZİKİ YAPILARINA GÖRE ODA TİPLERİ VE ÖZELİKLERİ
EVODAK Apart Konaklama Turizm Ltd.Şti.
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
Kalitesiyle, Farkıyla… Hattuşa Vacation Thermal Club Kazdağları
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
BATMAN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ REHBERLİK ve ARAŞTIRMA MERKEZİ
KONFERANS ve SERGİ SALONU
Sunum transkripti:

www.ortakoyprincess.com

Ortaköy Princess Hotel Genel Bilgiler Bir yer düşünün tarihi ve doğal güzelliklerin birbiriyle harmanlandığı… İstanbul’ un kalbinin attığı yerde, gelenleri konukseverliği ile kendisine aşık eden, anılarınızı unutulmaz kılan, her türlü konforun ve aktivitenin yer aldığı Ortaköy’ de sakin ve huzurlu bir mekan Ortaköy Princess Hotel.

Ortaköy Princess Hotel Genel Bilgiler Şehir merkezinde yer almakta olan Ortaköy Princess Hotel, tüm toplantı ve seminer organizasyonlarınız için seçkin bir mekan sunmaktadır. 91 Standart odası, 1 King Suite, 1 Senior Suite, 9 Executive odası, 207 yatak kapasitesi, 15 kişiden 500 kişiye kadar kombine kullanıma uygun 5 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Ayrıca, düğün, nişan, özel davet ve partiler için çok amaçlı 2 adet balo salonu ve havuz başı ile yaz ve kış aylarında da hizmet vermektedir.

Ortaköy Princess Hotel Genel Bilgiler Türk ve Dünya mutfaklarının sunulduğunu Hemera Restaurant’ ı ve nezih bir ortamda içkilerinizi yudumlayabileceğiniz Lobby Bar’ı ile Ortaköy Princess Hotel konaklamalarınızı ve toplantılarınızı unutulmaz kılmayı hedeflemektedir. Ortaköy Princess Hotel, İstanbul Atatürk Havalimanına ve şehir merkezine 17 km uzaklıktadır. Ortaköy Princess Hotel farkını siz de yaşayın…

Odalar ve Suitler Ortaköy Princess Hotel’ in yıllardır değişmeyen özenli hizmet anlayışıyla, kaliteli hizmetin tadına varabilirsiniz. Tüm Odalarda: Suite odalarda jakuzi, tüm odalarda saç kurutma makinesi, uydu kanalı, interaktif TV, film kanalı, mini bar, direk aramalı telefon hattı, kablosuz internet bağlantısı, bireysel kontrol sistemli klima, her odada safe box, duman dedektörleri ve su ısıtıcısı…

Odalar ve Suitler Standart Odalar: Ortaköy Princess Hotel 91 standart odası ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklerde hazırlandı.

Odalar ve Suitler Suite Odalarımız; Çok özel misafirlerimiz için hazırladığımız tüm lüks ihtiyaçlara cevap verebilen, aynı zamanda özel bir oturma odasına da sahip olan odalarımızın konforu karşısında memnun kalacaksınız…

Odalar ve Suitler Executive Odalar; 9 Adet Executive odamız sizlere daha konforlu hizmet sunabilmek için özel olarak tasarlandı. Standart odalardan farklı olarak hazırlanmış olan Executive odalarımızda kendinizi çok daha özel hissedeceksiniz. Odanızın balkonunda ışıl ışıl boğaz köprüsünü izlerken keyifli vakit geçirebilecek, Ortaköy’ ün büyüsüne kendinizi kaptırabileceksiniz.

Toplantı, Seminer ve Kongreler Konforlu, geniş, tam donanımlı ve isteğe göre düzenlenebilen salonlarımızda, hayallerinizdeki davet ve organizasyonları gerçekleştirebilir, kongre, seminer ve toplantılarınızda otelimizin kusursuz hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Toplantı, Seminer ve Kongreler Toplantı salonlarımızda; Barkovizyon, Video Projektör, Slayt Makinesi, Tepegöz, Perde, Televizyon, Video, Cd Player, Kaset çalar, Lazer pointer, Mixer ses sistemi, Mikrofon çeşitleri, Whiteboard, Flip Chart, iç ve dış hatta açık telefonlar, Fax-kablosuz internet bağlantıları…

Toplantı, Seminer ve Kongreler

Havuzbaşı – Hemera Restaurant Özel günlerinizi unutulmaz kılabilmek için çaba harcıyoruz. Konukseverliğin ve konforun buluştuğu yer, Ortaköy Princess Hotel.

Salon Kapasiteleri ORTAKÖY PRINCESS HOTEL SALON KAPASİTELERİ SALONLAR   SALONLAR M M2 YÜKSEKLİK TİYATRO SINIF U - DÜZENİ BANQUET KOKTEYL Z Kat VENÜS 16 x 33 520 3 400 250 100 350 500 2. Kat - 2 Blok ARES 6 x 12 75 50 35 30 HERMES 7 x 12 85 65 3.Kat - 2 Blok B1 Kat APOLLON 70 25 POSEIDON 16x20 320 300 60 200 HAVUZBAŞI 15 x 23 345 HEMERA REST. 22 x 9 198 165

Ulaşım Dereboyu Cad. No:10 34347 Ortaköy - Beşiktaş - İSTANBUL Tel: (+90 212) 227 60 10 Fax: (+90 212) 260 85 45 web: www.ortakoyprincess.com - mail:info@ortakoyprincess.com