Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın."— Sunum transkripti:

1 Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın aldığınıza en çok memnun olacağınız şeydir. Sizi asla pişman etmez. Isınan hava yükselir. Zeminde ayaklarınız ile tanışarak size dokunan ısının, vücudunuzu okşayarak yükseldiğini hissedersiniz. Benliğiniz huzurla ısınır. Evde olmadığınızda kapattığınız sistem, siz soğuk bir ortamdan eve geldiğinizde anında ısınma ihtiyacınızı karşılar. Diğer ısıtma sistemlerindeki gibi önce peteklerin, ardından evin sonra sizin ısınmanız için sabretmenize gerek yoktur. NANO THERMO ısınma ihtiyacınızı derhal ve tam olarak karşılar. Evinizin hangi alanına adım atsanız ısıyı homojen bir şekilde hissedersiniz. Sistem kendisine sipariş ettiğiniz ısıyı üretmek için çalışır. Termostatlar sayesinde ilgili ısıya ulaşıldığında sistem bekleme konumuna geçer. Termostattaki ısı belirlenmiş seviyenin altına düştüğü an yeniden ısı üretir. Tüm bu olup bitenler milisaniyeler içinde sessiz sedasız olup biterken sizin hissettiğiniz tek şey konforlu bir ısınmadır. NANO THERMO, gürültüsüz, patırtısız, telaşsız, sakin bir ısınma yöntemidir. Isıtılıp ısıtılıp devir daim etmesi gereken sıcak su dolaşımları, arada bir harlanıp sonra susan sonra tekrar harlanan gereksiz koşturmacalar yoktur. “Üşüdük aç şimdi. ya da “piştik kapa” diye bir stres yoktur. Siz uyurken dahi, vücudunuz ve zihniniz tetiktedir. Bir saldırı ihtimali öngören zihin yorgun düşer. Soğuk havalarda daha stresli olunmasının sebeplerinden biri vücudun soğuk algınlığı ihtimaline karşı sürekli tetikte olmasıdır. NANO THERMO ile ısınan evlerde kişiler kendine güvenerek Islak zeminlerde, odalar ve salonlarda, çocuk odalarında, balkonda, terasta, evin her yerinde rahatça kullanabileceğiniz bir teknolojidir. Zemin kaplamasının Evler ?

2 Askdjalskdjaldksa Yollar ?

3 Askdjalskdjaldksa Sahneler, Podyumlar ?

4 Askdjalskdjaldksa Spor Salonları ?

5 Askdjalskdjaldksa Havuzlar ?

6 Askdjalskdjaldksa Stadyumlar ?

7 Askdjalskdjaldksa Banyo ve Saunalar ?

8 Askdjalskdjaldksa Kış Bahçeleri ?

9 Askdjalskdjaldksa Alışveriş Merkezleri ?

10 Askdjalskdjaldksa Sevimli Hayvanlar ?

11 Askdjalskdjaldksa Okullar ?

12 Askdjalskdjaldksa Yüzme Havuzları ?

13 Nano Termo çevrecidir. Retaurant, Lokanta Cafe ve Barlar ?

14 Maalesef ki, NANO THERMO ürünleri için bir liste fiyatı açıklayamıyoruz. Tarım ve Seralar ?

15 Maalesef ki, NANO THERMO ürünleri için bir liste fiyatı açıklayamıyoruz. Su Buharı Tankları ?

16 ERA YAPI LTD. ŞTİ. Nisbetiye Cad. Etiler Apt. No:102 - B Blok - Kat:4 ı Etiler - Beşiktaş - İstanbul Tel: +90 212 257 0 444 Fax: +90 212 257 0 443


"Iısnmak için NANO THERMO kullanılan evlerde huzur vardır. Konfor vardır. Sağlıklı bir ısınma yaşadığınızı tüm benliğinizle hissedersiniz. Eviniz için satın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları