Sosyal Medya.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

SOSYAL MEDYADA KPI’LAR ve AYLIK ANALİZ RAPORU HAZIRLAMA
MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Pazarlama ve İletişim Dünyasında Sosyal Medya Trendleri Araştırması
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
.com İletişimde Kökten Çözüm...
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Onkoloji Destek Paketi
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Mega Holdings İş Sunumu Yaşam Değiştiren Organizasyon
DIGITAL PROJELER. C-Elysée Lansmanı ve AUTOSHOW ISTANBUL Citroën Fuarda! Citroën, yeni modeli C-Elysée’yi dünya sahnesine ilk defa İstanbul Auto Show’da.
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
Türkiye’nin ilk ve en etkili WOMM Ajansı. Hangisine daha çok güvenirsiniz? Basın ilanlarına mı? TV - Radyo reklamlarına mı? Ünlülerin mesajlarına mı?
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
Girişimci: Candan İŞVEREN
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
Türkiye / Bölüm II Her alışverişte para kazanın..
Artık Avon Temsilcilerine Avon’la Grup içi İletişim Bedava !
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
REKLAM OLANAKLARI Uluslararası Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı 6 – 10 Ekim 2010 TÜYAP, Istanbul Fuar Ana Sponsoru Organizatör.
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Kıvılcım Kurumsal Danışmanlık ve Proje Tasarım Merkezi
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dijital Dünya Verilerine Genel Bakış Dünya Nüfusu : Dünyadaki İnternet Kullanıcıları : Dünyadaki Domain Sayısı:
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
Facebook Uygulamalarını Gelir Modeline Dönüştürmek Monetizing Facebook Applications.
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
12 Yaş üzeri: 2010’da 23.8 milyon 2011’de 24.8 milyon.
Facebook Uygulamalarında Reklam MÜZİKOLİK & BENCE.
Sponsorluk 1.
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
F1 YARIŞLARI VE TOYOTA Ahmet Murat DEMİR Salih Onur KASAP
WEB 2.0 ARAÇLARI Semra ACAR
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
360° Pazarlama İletişimi
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
RAKAMLARLA YENİBİRİS.COM:
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
BoomSocial Hyundai Türkiye Facebook Raporu
AVEA Futbol Tutkusu Proje Önerileri. PV : imp / ay UV : kişi / ay * Belirtilen trafik ve tekil kişi rakamları Google Analytics.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
SOSYAL MEDYA İLE PAZARLAMA
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
INBOUND PAZARLAMADA SOSYAL MEDYA VE KADIN TÜKETİCİLERDE SATIN ALMA DAVRANIŞINA OLAN ETKİSİ Yrd. Doç. Dr. Pınar Bacaksız.
SOSYAL MEDYA VURGUSU TEKSTİL ENDÜSTRİSİNDE
SOSYAL MEDYA.
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
ÖRGÜTSEL İLETİŞİM ARAÇLARI
BoomSocial Hyundai Türkiye Twitter Raporu
. ..
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Medya Planlaması ve Stratejisi
Sunum transkripti:

Sosyal Medya

AMAÇ Tatil.com Markasının; Marka bilinirliği ve güvenilirlik sağlamak Ürünün rakiplerinden farkını / iddasını ortaya koymak Sadık / devamlı müşteri kitleri oluşturmak

MECRA Sosyal Medya / Facebook/Twitter/Xing; Topluluk oluşturma Marka / ürün konumlandırması Kurumsal iletişim Reklam / PR

NEDEN FACEBOOK Çünkü; Dünyada 800 milyon kullanıcı Türkiye’de 30 milyon kullanıcı Her kullanıcının ortalama 150 arkadaşı Her kullanıcı günde ortalama 40 dakika ayırıyor

HEDEF 12 Ay Sonunda; Tatil.com Facebook sayfasında 50.000 yeni takipçi Aylık 4.000 artış ile Her gün 1 milyonluk sayfalarda reklam Günde 2 ileti Hediye duyurusu / kazanan duyurusu

NASIL Topluluk Yönetimi Günlük Promosyon Kurumsal iletişim İleti paylaşımı ve ileti yönetimi Günlük Promosyon İlk 2 ay her gün 1 tatil İzleyen aylarda daha düşük frekans ile Haftada 1-2 tatil paketi olabilir

NASIL Reklam Alımları İlgili mecralarda reklam alımları organizasyonu Çıkacak reklam iletilerinin (görsel / yazılı) hazırlanması Her ay bir blog yazarı / Facebook admini ile reklam Sizin ekiplerinizin kişiye tanıtım yapması ile Paket öncesi / sonrası tecrübenin şahsen aktarılması Hediye olarak tam paket düşünülmüştür

HİZMETLER Sosyal medya danışmanlığı Kurumsal sayfa oluşturulması Facebook,Twitter,Xing (3 kişi sürekli görevlendirilecek) Kurumsal sayfa oluşturulması Wellcome tab(ler) Custom tab(ler) Topluluk (ileti) yönetimi Günlük olarak ürün / kampanya bilgilerinin girilmesi İleti altı yönetimi Tüm ileti altı yorumlarının yönetilmesi Soruların cevaplanması / yönlendirilmesi

HİZMETLER Reklam alımları & organizasyonu Raporlamalar Katılım Görünüm Beğeni bazında Blog yazarı / Facebook adminleri organizasyonu Doğru kişilerin bulunması / ikna edilmesi Tatil organizasyonu

BÜTÇE 12 Ay anlaşılması durumunda; Aylık 6.200 TL + KDV

TEŞEKKÜRLER Taksim Medya & Turkmailing İnternet Reklamcılığı