KA Bilişim Teknolojileri

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Yepyeni bir ürün, Muz, Çikolata, Fındık ve diğer kaplama malzemelerinin kusursuz birleşimi ve etkileyici sunumu.
Advertisements

VoIP Nedir ? Kısa bir tanım yapmak gerekirse VoIP, internet veya data hatları üzerinden ses aktarımı olarak açıklanabilir. Bu gibi bir durumda insanların.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GAZ AÇMA SÜRECİ.
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
TIBBİ CİHAZLAR UYARI TAKİP SİSTEMİ
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
TIBBİ CİHAZ ULUSAL BİLGİ BANKASI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
GSM Uygulamaları Ergin Boyacı Eylül 2013.
BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
KAMU ÇAĞRI MERKEZLERİNDE PROAKTİF YAKLAŞIM 24 Eylül 2012.
KOSGEB ANTALYA HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
Yaşlılık Aylığının Bağlanması İçin Nereye ve Nasıl Başvurulur?
Uygulama sözleşmesi hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
T.C. YENİMAHALLE KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İLSİS BÖLÜMÜ
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
Birtel İletişim Teknolojileri
TIBBİ CİHAZLAR UYARI TAKİP SİSTEMİ
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından şirket bilgilerinin uluslararası standartlara uyumlu hale getirilmesi amacı yürütülmekte olan Merkezi Sicil Kayıt.
DIŞ TİCARET VERİ SİSTEMİ
Telefon giderlerini düşürmenin akıllı yolu Tarife Denetçisi ile paket (kota) aşımı sona erer. GSM-1 GSM-2 ASIL SİMYEDEK SİMASIL SİMYEDEK SİM Kota Dolunca.
EDREMİT TİCARET ODASI EDREMİT TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ
NEVŞEHİR VALİLİĞİ GÖRE İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
MONTAJ KROKİSİ HABERLEŞME CİHAZLARI.
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
ÇEVRİMİÇİ ÇEVRE İZİNLERİ
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
TESK ESNAF TARİFESİ. Tesk Esnaf Tarifesi Amaç 24 Kasım 2010’dan itibaren abone alımına açılan TESK Esnaf Tarifesi ile; Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu.
TÜRK TELEKOM - TTNET AİLE HEKİMLİĞİ UYGULAMASI KAPSAMINDA KARŞILAŞILAN TELEFON – ADSL – STATİK İP PROBLEMLERİ, ÇÖZÜMLERİ VE SİSTEMİN HIZLI, VERİMLİ ÇALIŞMASI.
AFET VE ACİL DURUM HABERLEŞME HİZMET GRUBU
SODES BİS SİSTEMİ.
Staja başlamadan 20 gün Öncesinde Bu slaytta geçenleri tamamlamış olmanız gerekmektedir.
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ
1 DELL CONFIDENTIAL. 2 NASIL İŞLER? AMAÇ: –Müşterinin teknik desteği kendi adresinde alabilmesidir. –Müşteri Dell Destek Hattını arar. (Hafta içi 9:00-17:30)
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
ERZURUM AŞKALE YENİKÖY İLKOKULU/ORTAOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU Sıra No HİZMET ADIİSTENEN BELGELER TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1Öğrenci Kayıt.
ACIGÖL ATATÜRK İLKOKULU KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI OSGB İŞ VE İŞLEMLERİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
Aytel Mesaj Toplu SMS ve 2012 Yılı Kampanyalı Prim Sistematiği Sunumu
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
CTS (TTNET - Cihaz Takip Sistemi)
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI YATIRIM VE İŞLETMELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT ACENTALARINA SAĞLANACAK TURİZM DESTEĞİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME.
ŞİFRE ALIMI BAYİLİK FORMU ALIMI ÜRÜN FORMU ALIMI.
powered by Biotekno Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım JetSMS TC Numarasına SMS.
CEREAN BAYİLİK.
Muhammed Emin ALTINTAŞ
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
İŞYERİ TESCİLİ VE E-BİLDİRGE ŞİFRE İŞLEMLERİ
Seyahat Acentaları Kuruluş ve Sayısı
Okullarımızda FATİH Projesi 2
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
Yeni Nesil Bulut Santral Çözümleri
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
Sunum transkripti:

KA Bilişim Teknolojileri AloPRATİK KA Bilişim Teknolojileri

İçerik AloPratik nedir ? AloPratik hizmet başlatma AloPratik Türk Telekom başvuru AloPratik arıza ve çözümleri AloPratik değişiklik ve iptaller AloPratik aktivasyon ekranı eğitimi

AloPratik nedir? A Tipi UMT hizmetleri ses servisidir. Taşıyıcı ön seçimi yöntemi ile verilen uzak mesafe telefon hizmeti Müşterinin telefon numarasının Türk Telekom santralinde bir kere tanımlanması sonucu tüm Uluslararası, Şehirlerarası ve GSM (Avea, Telsim, Turkcell) görüşmelerini Borusan Telekom üzerinden yapabilmesi anlamına gelmektedir. Bu sistemde müşteri daha önceden belirlemiş olduğu seçimle hizmet almak istediği operatörü belirler. Bu hizmeti almaya baslayınca müşterinin görüşme yönü bazında tercih hakkı olmamaktadır. (Şehirlerarası görüşmelerim Borusan Telekom üzerinden, Turkcell aramalarım X operatöründen olsun gibi) Türk Telekom bir müşterinin aynı anda 2 operatörden A Tipi Hizmet almasına imkan vermemektedir.

AloPratik nedir? AloPratik Hizmet TT Santrali Borusan Telekom IP Müşteri Numarası 1 kere ilgili TT santralinde tanımlanır-Daha sonra o hattan yapılan tüm görüşmeler Borusan Telekom üzerinden akar TT Santrali Santraldeki Hatlar Ya da Telefon Hattı

AloPratik hizmet başlatma Müşteri ile AloPratik hizmet sözleşmesi yapılır. İmza sirküleri Faaliyet belgesi Güncel su faturası Müşterinin sözleşmesinde belirtilen ,telefon numaralarının ( ANI ), Borusan Telekom sisteminde aktivasyonu yapılır. Müşterinin telefon no prefiks’ine göre, ilgili Telekom Müdürlüğüne başvuru dilekçesi verilir. Dilekçeyi yetkili imzalar Türk Telekom Müdürlüğü, yapılan başvuru onayını Borusan Telekom’dan yazılı olarak aldıktan sonra , yönlendirme işlemini gerçekleştirir.

AloPratik Türk Telekom’a başvuru Satış esnasında müşteriden yetki belgesi alınır. Yetki belgesi , müşteri adına Türk Telekom’a başvurulması için gereklidir. A Tipi\A Tipi müracaat için müşteri yetki belgesi örneği.doc

AloPratik Türk Telekom’a başvuru Müşterinin her ANI ‘si için başvuru dilekçesi doldurulur. A Tipi\TT a tipi dilekçe müşteri.doc Türk Telekom’a başvuru için gidildiğinde,aşağıdaki belgeler hazır bulundurulur. Müşteri ile yapılan sözleşme, İmza sirküleri Yetki belgesi Başvuru dilekçeleri

AloPratik Türk Telekom’a başvuru A Tipi hizmeti bizim santral desteklemiyor. Bu hizmetin nasıl verileceğini bilmiyoruz. Evraklarınız eksik Vekalet olmadan yapamayız. Müşterinin tarifesi buna uygun değil Vb.......

AloPratik arıza ve çözümleri AloPratik müşterileri satış sonrası destek ve hizmetle ilgili bilgiler için 444 0 238 numaralı telefon’a veya borusantelekom@vodatech.com.tr mail adresine yönlendirilirler. ŞA ve MA arama yapamama Lokalizasyon Müşteriye, ilgili ANI’den şehiriçi görüşme yapıp yapamadığı sorgulanır. Şehiriçi arama yapamıyor ise, sorunun Türk Telekom kaynaklı olduğunu ve 121 ‘e arıza kaydı vermesi istenir.

AloPratik değişiklik ve iptaller ANI değişikliği A Tipi özellik kaybolur. Yeniden başvuru yapılır. Adres değişikliği Müşterinin ANI’si değişirse A Tipi özellik kaybolur. Yeniden başvuru yapılır. İptal İlgili Telekom Müdürlüğüne , iptal dilekçesi verilir. ( Müşteri veya müşteri yetkilisi )

SORULAR