Dünyanın neresinde olursanız olun, Sizinle aynı dili konuşuyoruz...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Teknik Metin Yazarlığı ve Çeviri
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
Dinamik Çözüm Şubat 2009.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
Yeni İş Platformunuz! Yönetim Bilişim Sistemleri Boğaziçi Üniversitesi.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
2 (c) 2011 ErikTronik. ErikTronik'in yazılı izni olmadan kullanılamaz. “ ” Sektöründe yaptığı işlerde, kaliteli ve sonuç odaklı çalışan firmamız aynı.
Copyright Online Tedarik İçin İhale, Teklif, Finansal Analiz Sistemi ve Ortak Satınalma Platformu copyright 2009.
Bilgi Yönetimi İnternete Dayalı Önlisans Programı TBD 21. Türkiye Bilişim Kurultayı, 6 Ekim 2004, Ankara Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi.
Copyright 2006 Thomson Corporation 1 Ulusal Akademik Site Lisansı (UASL) Projesi çerçevesinde THOMSON SCIENTIFIC – ISI WOK EĞITIM SEMİNERLERİ – 2007 TEKNİK.
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
 BİLFORCE; hızla dönen ve gelişen dünyada, baş döndüren teknolojik gelişimlerin en temel dinamiği olan Bilişim ve Yazılım sektöründeki.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
Birtel İletişim Teknolojileri
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Şirket Tanıtım Sunumu.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
ZAMANLA YARIŞIR… Gülbahar Mah. Şehit Ertuğrul Kabataş Cad. Bozkır İş. Merkz. No:12/3 M.KÖY/İST. Tel:+90 (212)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
Bilişim Sistemleri Mühendisliği nedir? Neden ihtiyaç vardır?
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
Firma Adı: Kişi Adı: İSTANBUL SANAYİ ODASI.
E- Ticaret Altyapısı.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
Kurumsal ve Gelişmiş Stratejik Planlama Çözümü.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Profesyonel Bir Çevirmen olarak Kariyer yapmak.
İş için neden simültane çeviri önemlidir? Bir işin başarısı veya başarısızlığı büyük ölçüde iletişime dayanır. İletişim ne kadar etkiliyse, işinizin başarıya.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Dünyanın neresinde olursanız olun, Sizinle aynı dili konuşuyoruz... Dil hizmetlerinde 32 yıllık uluslararası deneyim, birikim ve uzmanlık Büyükdere Cad., No:93 Kat:5, 34387 Mecidiyeköy, İstanbul T:0212 212 02 40 pbx F:0212 211 08 15 E: universal@universaldil.com.tr www.universaldil.com.tr

Universal Dil Hizmetleri ve Yayıncılık A.Ş. Çeviri ve dil hizmetlerinde lider, Yurtiçi ve yurtdışında tanınan, 3000’e yakın uzman çevirmen kadrosuyla çalışan, Müşteri isteklerini ve gereksinimlerini zamanında karşılayan, Profesyonel, Güvenilir hizmet sunan bir kuruluştur.

32 Yıldır İlkelerimiz Değişmedi... Profesyonel yönetim, uzman çevirmen ağı, mükemmeliyetçi, sistematik, disiplinli çalışma anlayışı 30 yıllık engin deneyim, Türkiye ve dünyanın önde gelen kuruluşlarından elde edinilen birikimler Müşteri beklentilerine göre özgün yaklaşımlar ve iş gereksinimlerine uygun çözümler Çeviriden basıma, tasarımdan yayıncılığa, proje yönetiminden lokalizasyon ve çözüm ortaklığına entegre hizmet üretimi ve sunumu Mesleki etik değerlerin her aşamada müşterilerle güvenle paylaşımı Sizinle aynı dili konuşuyoruz ...

Dil Hizmetleri ve Yayıncılıkta 30 Yıllık Uluslararası Deneyim, Birikim ve Uzmanlık... Çeviri Planlama Müşteri talep ve beklentilerine göre iş planlaması Çeviri Koordinasyonu Metin değerlendirme ve terminoloji çalışması Çeviri Deneyimli, konunun uzmanı çevirmenler... Çeviri Redaksiyonu Çeviri dilinin ve terminolojinin redaksiyonu, editörlüğü İş Girişi Online, e-mail, kurye, kargo, posta ile girişi Çeviri Onayı Teslim öncesi standart kontroller İşin Teslimi İşin istenilen formatta hazırlanıp teslimi

Müşteri Odaklı Entegre Hizmetlerimiz Çeviri ve Dil Hizmetleri Proje Yönetimi Hizmetleri Dil Danışmanlığı Hizmetleri Çözüm ortaklığı Tasarım ve Basım Hizmetleri Yayıncılık ve Yayın Yapım Hizmetleri Web Hizmetleri

Çeviri ve Dil Hizmetleri Yazılı Çeviri Hizmetleri Sözlü Çeviri Hizmetleri Online Çeviri Hizmetleri Çokdilli (Multi-language) Hizmetler

Yazılı Çeviri Hizmetleri 22 dilde/dilden çeviri, yurtiçinden ve yurtdışından 3000’i aşkın uzman çevirmen Ticari, akademik, teknik ve hukuki şartnameler, ve diğer tüm dokümanların çevirisi, editörlüğü (200 ayrı konuda) Müşteri memnuniyetine ve kalite standartlarına uyumluluk Noterden ya da yeminli tercümandan onaylı çeviri

Sözlü Çeviri Hizmetleri Konsekütif (ardıl) ya da simültane (eş-anlı) çeviri alanında dinamik ve profesyonel, Rehber Danışman, Uzman çevirmen kadrosu

Teknik Destek Hizmetleri Uluslararası toplantılar, seminerler, kongreler, paneller, müşteri ziyaretleri, sunumlar, yüz yüze, telefonla veya video konferansla yapılan iş görüşmelerinde teknik ekipman (audio/video), organizasyon, lojistik, danışmanlık hizmetleri sağlanmaktadır.

Online Çeviri Hizmetleri 200 Uzmanlık alanında, 7 gün 24 saat online çeviri siparişi Dijital hız Ekonomik Internet ortamında dil hizmetleri departmanınız olabilecek bu alternatif çözümü kullanabilmek için size verilecek kullanıcı adı ve şifresi ile size özel sayfanızdan ihtiyacınıza en uygun düşen formu seçerek, doldurmak ve çeviri dosyasını eklemek yeterlidir. 24 saatten daha kısa sürede teklif sunulmakta, onayınız internet ortamında alınmakta, çeviri yine internet üzerinde istediğiniz formatta size ulaştırılmaktadır.

Çokdilli (Multi-language) Hizmetler Küreselleşme sonucu: İletişim dillerinin çeşitlenmesi Çok dilli hizmetlerin öneminin artışı Uluslararası mal ve hizmet dolaşımı gereği Universal, çok uluslu çalışan Türk kuruluşları için multi-language hizmetler de vermektedir.

Proje Yönetimi Hizmetleri Proje Yönetimi, en az iki hizmetin bir arada kullanılması olarak tanımlanmaktadır. Bu hizmetler: Çeviri metinleri Metin yazımı, editörlük, redaksiyon Lokalizasyon Grafik tasarımı ve uygulama Baskı öncesi ve baskı hizmetleri Prodüksiyon hizmetleri

Dil Danışmanlığı Hizmetleri Bu hizmet çerçevesinde, Universal dil ile ilgili: İhtiyaçların belirlenmesi, Hizmet satın alımı, İhtiyaca yönelik istihdam sağlanması, Yazılım/donanım seçimi ve alımı, Eğitim alanlarında; deneyim ve birikimiyle profesyonel çözüm önerileri sunar.

Tasarım ve Basım Hizmetleri Universal, bir yayının (kitap, katalog, broşür, rapor v.b.) oluşması öncesinde; Çeviri, Metin yazarlığı, Editörlük gibi hizmetlerin yanı sıra, Tasarım/uygulama, Renk ayrımı hazırlığı ve Basım hizmeti de sunmaktadır.

Yayıncılık Hizmeti Türk Mevzuatı İngilizce Yayınları Profesyonellerin 22 yıldır başvuru kaynağı, Değişebilir yaprak sistemiyle hazırladığı için kullanımı kolay, Günlük terminoloji içerikli 15 ciltte, 15 farklı kanun Abone sistemi Sözlük ve Kaynak Yayınları 20 ayrı alanda hazırlanan sözlükler. Bilimsel kaynak yapımcılığı ve yayıncılığı Akademik Yayınları Akademiler ve Teknik Okullar için ders kitapları yapım ve yayıncılığı

Yayın Yapım Hizmetleri Universal, mevcut olan Entegre altyapısı Profesyonel kadrosu Geniş deneyimiyle gerek bireysel çalışan uzmanların ve akademisyenlerin, gerekse kendi alanlarında kitap ve benzeri yayın yapma ihtiyacı duyan tüm müşterilerinin yayın yapım taleplerini de karşılamaktadır.

Web Hizmetleri Sektöre ve müşteri profiline uygun konsept oluşturma İçerik hazırlığı (metin yazımı ve çeviri) Web Sitesi Tasarımı, güncellemesi Şirketin satış ekibi, acente / bayii teşkilâtı ile özel müşteri ve tedarikçileriyle on-line, real-time bağlantılı web sitesi tasarımı yapılmaktadır.

Çözüm Ortaklığı Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Universal, entegre hizmet altyapısını oluşturmuştur. Değişik sektörlerden birçok büyük kuruluşun güvenilir Çözüm Ortağıdır. Denetim ve Danışmanlık Kuruluşları Reklam ve Halkla İlişkiler Şirketleri Basın Yayın Kuruluşları Bilişim Kuruluşları Odalar, Dernekler, Birlikler Hukuk Firmaları Yayınevleri ve Basımevleri Çeviri ve Yayıncılık Hizmeti alan Kuruluşlar ...

Hizmet verdiğimiz kamu kuruluşları ve özel sektörden bazıları: Referanslarımız Hizmet verdiğimiz kamu kuruluşları ve özel sektörden bazıları: Kamu ve Sivil Toplum kuruluşları Dünya Bankası – T.C. MEB Teknik Okul Ders Kitapları Seka Balıkesir Fabrikası İstanbul Büyükşehir Belediyesi Özelleştirme İdaresi T.C. Ziraat Bankası T.C. Turizm Bakanlığı ITO TURSAB T.C. Tokat Valiliği Sigorta Murakabe Kurulu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Özel Sektör Otomotiv/Üretim, ithalat ve yan sanayi Elektronik/Üretim, ithalat Tekstil/Makine, üretim Bankacılık, finansman Hukuk/Kurumlar, temsilcilikler Bilişim/Telekomünikasyon, donanım, yazılım Dış ticaret İnşaat Madencilik ve Metalurji Reklamcılık ve halkla ilişkiler Havacılık

Referanslarımız Kamu ve Sivil Toplum Kuruluşları MESS Eğitim Vakfı Tuzla Anadolu Teknik Lisesi – Japonya Destekli Proje Kağıthane Anadolu Meslek Lisesi – Fransa Destekli Proje Türk Hava Yolları Dış Ticaret Müsteşarlığı T.C. Merkez Bankası BDDK İLO Özel Sektör İlaç, kozmetik, tıp, tıbbi cihazlar Eğitim Hayvancılık, ormancılık Mimarlık, dekorasyon Gıda İklimlendirme Kalite yönetimi, danışmanlık Petrol Sanayi ve yan ürünleri Enerji, çevre Fuarcılık

Sizinle aynı dili konuşuyoruz... www.universaldil.com.tr Büyükdere Cad., No: 93 34387 Mecidiyeköy, İstanbul T: 0212 212 02 40 pbx F: 0212 211 08 15 E: info@universaldil.com.tr www.universaldil.com.tr