SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Advertisements

KÜÇÜK BİR TEST ! Cem Yurtsev
ANKARA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Nesrin Sipahi
KADIN ve SOSYAL YAŞAM Prof.Dr. Gönül BUDAK Dokuz Eylül Üniversitesi
TORONTO KANADA Music: Richard Clayderman Cem Yurtsev
ANKARA Sonbahar'da Aşk ve eski adı ile Angora ! Cem Yurtsev
Cem Fotoğrafların bir kısmı Ali Bora ‘ya aittir.Kendisine teşekkür ederiz…
MEVLÂNÂ MÜZESİ - KONYA BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
POMPEI Cem Yurtsev
Neler Var ? Şimdi Neredeyiz? 2020’ de Neler Olacak?
STOCKHOLM İSVEÇ - SWEDEN Cem Yurtsev
BIR ADA GÜNLÜĞÜ Cem Yurtsev
DEDE EFENDİ EVİ SULTANAHMET İSTANBUL
PPS : Cem Yurtsev Fotoğraflar : Yuksel Giovannitti Müzik : Al Martino – Love is blue.
VENEZIA Cem Yurtsev
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
AB VETERİNER HEKİM PLATFORMU
UZUNGÖL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal
FLORYA ATATÜRK KÖŞKÜ Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
POLONEZKÖY (ADAMPOL) Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar.
Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
KURGU KUŞAĞI PLASTİK POŞET.
Cem Yurtsev Dikkat : Öğrencilere göndermeyelim !
Cem Yurtsev
LONDRA.
GİRİŞİMSEL ULTRASONOGRAFİ SB İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İzmir, Mayıs 2011.
Cem Yurtsev Malezya müziği eşliğinde.
HAYATIN LÜGATI..!! ZAMAN bitmeyen bir dönencedir. DOĞMAK var olmanın gerçekleşmesidir. YAŞAMAK var olan bedenle zamanda.
Metro Ulaşımının Dünya Şehirlerine Faydaları….
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © Fotoğraflar : Cem Yurtsev.
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
ALTINOLUK KAZ DAĞLARININ KIYISINDAKİ CENNET
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Mariah Carey – I don’t wanna cry BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
TEŞEKKÜR EDERİM Cem Yurtsev
Sunu ve sunudaki bana ait olan fotoğrafların benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. © PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik:
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Barış Akarsu Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Şarkı : Pulp Fiction BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
ELLER PPS: Cem Yurtsev Müzik: Ennio Moriconne
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
AĞVA 2014 FOTOLAR VE PPS CEM YURTSEV
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
YEŞİLKÖY - İSTANBUL PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Music : Hava Harp Okulu Marşı Fotoğrafların tamami bana aittir. Kullanımı için Cem.
BİR ZAMANLAR 3 KÜLTÜRÜN DOSTÇA BİR ARADA YAŞADIĞI BAŞKA BİR İSTANBUL SEMTİ Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi, sununun boyutunu büyütmemek için düşürülmüştür.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Europe
SARP SINIR KAPISI ARTVİN
DOĞAL MUCİZELER 4 PPS: Cem Yurtsev Music : Grease BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Hazırlayan : Cem Yurtsev 1970 – 1990 ARASI TV DE BİR ÇOK DİZİNİN MÜPTELASI OLMUŞTUK. COCUKLUĞUMUZU, GENÇLİĞİMİZİ YAŞADIĞIMIZ DÖNEMDE.
BU SUNUDAKİ TÜM FOTOĞRAFLAR CEM YURTSEV’E AİTTİR. İZİNSİZ KULLANIMI TELİF HAKLARI GEREĞİNCE YASAKTIR. HER TÜRLÜ BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN
SEVGİLİ ÖĞRENCİLER! Soruların yanıtlarını kısa cümleler kurarak SOSYAL BİLGİLER defterlerinize yazarsanız öğrendiklerinizi pekiştirmiş olacaksınız.
DOĞAL MUCİZELER 8 PPS: Cem Yurtsev Music : Modern Talking BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Cem Yurtsev Yazılar: itiraf.com dan BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
Yarısı 8 olan sayının 3 fazlası kaçtır ?
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik: Queen Müziğin sesini açmanızı tavsiye ederim. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ.
PPS: Cem Yurtsev Müzik: Cher - Believe
Sunu ve sunudaki fotoğraflar Cem Yurtsev’e aittir. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Şarkı : Bahar BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR.
PARA KAZANMAK SADECE DÜŞÜNMEK, ÇALIŞMAK VE HIRSLA OLMAZ. İŞTE BUNA ÇOK GÜZEL BİR ÖRNEK… PPS: Cem Yurtsev Hikayeyi paylaşan : Sevil Bayer BU SUNU SANALDUNYA.
Hazırlayan Serap TİRYAKİ BT Rehber Öğretmeni.
PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet Müzik :Elissa BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ
HEPİNİZİ YENİ YAZLIĞIMDAKİ PARTİSİNE DAVET ETMEK İSTİYORUM. ÇOK AZ VAKTİM KALDI… BİRKAÇ ÇEŞİT YEMEK HAZIRLAYABİLECEĞİM.. LÜTFEN HERKES YANINDA BİRŞEYLER.
EBA (Eğitim Bilişim Ağı)nedir?
Edebiyat ve sosyal bilimler alanlarındaki ilgi ve yetenekleri üst düzeyde olan öğrencileri bu alanlarda yüksek öğretime hazırlar. Ayrıca öğrencilerin.
BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Internet- Ajans Press.
UYARI : Sunuda görmekten gerçekten üzüntü duyacağınız fotoğraflar da var. Kendinizi iyi hissetmeyecekseniz izlemeyin lütfen… Fotoğraflar : Reuters ve.
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
SOĞUKÇEŞME SOKAĞI PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Enstrümantal BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ .
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
TÜRKÇE SUNUM BAŞLIĞI İngilizce Sunum Başlığı
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
POSITANO - İTALYA PPS: Cem Yurtsev Müzik: Adriano Celentano
Sunum transkripti:

SEVGİ ÖZMEN QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen

GRUBUMUZ SANALDÜNYA ÜYELERİNDEN SAYIN SEVGİ ÖZMEN HANIMA AİT FOTOĞRAFLARLA VE KISA BİLGİLERLE SİZİ BAŞBAŞA BIRAKIYORUM.

Qatar’ın başkenti Doha’da bulunan ve bir inşaat firmasında çalışan sevgili dostum Sevgi Hanımın objektifinden Qatar ve Doha fotoları. Qatar şeyhinin yönetimindeki devlet 520 bin nüfusa sahip.

Deniz kenarındaki küçük teknelerde akşamları okyanustan tutulan her tür balık ve yengeç satılıyor.

İzlediğiniz kar fırtınası değil bir kum fırtınası. Cornish sahil yolundaki gökdelenler. Deniz tamamen doldurularak üstüne bu gökdelenler inşa ediliyor. Qatar’da tam bir yapılaşma süreci söz konusu. İzlediğiniz kar fırtınası değil bir kum fırtınası.

Qatar, Lüksemburg ve Norveç'ten sonra kişi başına düşen milli gelire göre dünyanın en zengin ülkesi.

Qatar, 2016 olimpiyat oyunlarına hazırlık yapıyor ve Doha’da tüm kent Dubai gibi bir inşaat merkezi halinde. Stadyum… Olimpiyat meşalesi.

Cuma günü bir çok Arap ülkesinde olduğu gibi Doha'da da tatil ve bu alışveriş merkezinde Cuma günü aile günü. Yani erkekler tek ya da toplu giremiyor :) Doha'nın en büyük ve en lüks alışveriş merkezlerinden biri olan Villaggio.

City Center adındaki başka bir alışveriş merkezi.

Toplu ulasim aracı yok denecek kadar az :) Çünkü ihtiyaç yok Toplu ulasim aracı yok denecek kadar az :) Çünkü ihtiyaç yok.. Herkesin arabası var ve benzin sudan ucuz…

Kale ve insan manzaraları Doha - Qatar

Ve Sevgi Hanımın objektifinden... Hurma ağaçları

1. Bana ait 262 adet olan süper sunuların tamamı tek bir dvd de toplanmıştır. Tüm sunularım DVD sinden edinmek için bana bunu belirten email göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine bu dvd yi de edinmek için bana email ile ulaşabilirsiniz. cyurtsev@yahoo.com

QATAR - DOHA PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ EMAIL : cyurtsev@yahoo.com PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Sevgi Özmen