Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRMESİ İZİN ve DENETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Advertisements

1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR.
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
Cesar Group Kasım 2013.
1 Ocak 1989 – 31 Aralık 2004 Güneş Tutulmaları (3)
Onkoloji Destek Paketi
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
MAKEDONYA T.C. Üsküp Büyükelçiliği-Ticaret Müşavirliği
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
HAYAT HOLDING.
BÜMED Siyaset BUluşmaları _1
2014 YILINDA BAŞLAYAN YATIRIMLARIMIZ
BOLOGNA SÜRECCİNİN TÜKİYE’DE UYGULANMASI PROJESİ
Müşerref Üstek.
Küresel Büyüme Oranları (%)
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Maltepe Magder Başkanı Dr. Osman AYDIN
ATAŞEHİR FİNANS MERKEZİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
KIRGİZTAN TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
STRATEJİK YÖNETİM Aracı Olarak STRATEJİK PLANLAMA.
“Dünyada ve Türkiye’de Pamuk Piyasaları ile İlgili Gelişmeler”
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
DOÇ.DR. YILDIZ AYANOĞLU 1969 yılında Bulgaristan'da doğdu. İlk ve orta eğitimini tamamladıktan sonra Razgrad Ticaret Lisesinin Sanayi İşletmelerinde Muhasebe.
Soru: Ülkemizin sanayi ihracatında, ilk üç sırayı hangi Sektörler alır? Yanıt: Otomotiv( milyon $-%17,3) Hazır giyim( milyon $-%14,6) Kimya(
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Gün Kitabın Adı ve Yazarı Okuduğu sayfa sayısı
BÜYÜME.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
GÜNCEL EKONOMİK GELİŞMELER VE 2008 OCAK-HAZİRAN DÖNEMİ MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 10 Temmuz 2008 T.C. MALİYE.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
Çevre ve Temiz Üretim Enstitüsü
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
M. ŞEVKET OĞUZ İNŞ.MÜH. İSTANBUL YAPI GÜÇLENDİRME MERKEZİ İstanbul'daki Binaların Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Nisan.
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI SU YÖNETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
M.O.S.B. 4. KISIM 405. CD. NO:1 MANİSA
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü
Prof.Dr. Kırali MÜRTEZAOĞLU Mühendislik Fakültesi Dekanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI PAZAR ARAŞTIRMASI VE PAZARLAMA FAALİYETLERİ - İBGS 2009/5 YURTDIŞINDA DÜZENLENEN FUARLARA KATILIM - İBGS 97/5.
16/08/1962 yılında petrol ve petrol ürünleri ticareti yapmak amacıyla BEL-PET adıyla kurulan şirketimiz önce İGATAŞ daha sonra da İSTANBUL ENERJİ adını.
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
1. 2 İşletmelerin genel amaçları 3 Değer Arttırma: İş letme piyasa de ğ erini hissedarları açısından maksimum yapmalıdır 4.
KIRŞEHİR ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ DAĞITIM ŞEBEKESİ VE
MONOGRAFİ 5:Getiri Ltd. Şir.’nin Haziran 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
PİYASA GÖSTERGELERİ.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR HARUN KARACAN ESKİŞEHİR TİCARET ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANI 28 TEMMUZ 2009 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI.
VII- ŞİRKET DÜZEYİNDE STRATEJİ- ÇEŞİTLENDİRME-BÜYÜME STRATEJİLERİ
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
2017 OCAK-NİSAN AYLARI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Sunum transkripti:

Firmalarımız

İştiraklerimiz

Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye Tesisi Arıdil Madencilik Geyve Tesisi Arıdil Beton Turgutlu Tesisi Arıdil Dorse Treyler Fabrikası Arıdil Terminal İşletmeleri Arıdil Beton Nevşehir Tesisi Arka Madencilik Karayazı Tesisi Arıdil Temizlik Hizmetleri Arıdil Beton Avanos Tesisi

2013 YILI ARIDİL ŞİRKETLER GRUBU ARIDİL KONUT VE OTO PAZARLAMA A.Ş. ADAPAZARI HAZIR BETON TESİSİ KAYNARCA HAZIR BETON TESİSİ KANDIRA HAZIR BETON TESİSİ ERENLER HAZIR BETON TESİSİ ARIDİL MADENCİLİK MICIR TESİSLERİ LTD.ŞTİ. GEYVE KIRMA ELEME TESİSİ NEVŞEHİR KIRMA ELEME TESİSİ ARIDİL NAKLİYE TEMİZLİK LTD.ŞTİ. NEVŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK HİZMETLERİ NEVŞEHİR BELEDİYESİ TERMİNAL İŞLETMESİ GÖKAY İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYE LTD.ŞTİ. ARIDİL DORSE İMALAT SANAYİ LTD.ŞTİ. NEVŞEHİR DORSE VE TIREYLER FABRİKASI ARIDİL İNŞAAT HAZIR BETON LTD.ŞTİ. NEVŞEHİR HAZIR BETON TESİSİ AVANOS HAZIR BETON TESİSİ TURGUTLU HAZIR BETON TESİSİ KARAYAZI HAZIR BETON TESİSİ 2013 YILI ARIDİL ŞİRKETLER GRUBU

KURULUŞ TARİHLERİ ARIDİL NAKLİYE LTD.ŞTİ. …………..: 30.09.1993 GÖKAY NAKLİYE LTD.ŞTİ. …………..: 26.02.1992 ARIDİL KONUT A.Ş. ……………………..: 12.03.1999 ARIDİL İNŞAAT LTD.ŞTİ. ……………..: 24.01.2003 ARIDİL MADENCİLİK LTD.ŞTİ. …..: 12.03.2003 ARIDİL DORSE LTD.ŞTİ. ………………: 04.12.2009

TARİHÇEMİZ Hakan ARIDİL tarafından 30.09.1993 tarihinde kurulan ARIDİL NAKLİYE TAAHHÜT VE TİCARET LTD. ŞTİ. Firması ile kurumsal hayata geçen Kuruluşumuz Nakliye Sektöründe Kamu ve Özel Sektörün Güven ve Memnuniyetini kazandıktan sonra 1997 Yılında GÖKAY İNŞAAT MADENCİLİK NAKLİYE TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. Firmasını satın alarak Uluslararası Nakliye ve Yurtiçi Nakliye işlerinde söz sahibi konuma gelmiştir. 1997 Yılında FRİTO-LAY GIDA A.Ş.nin Türkiye Geneli Hammadde Nakliye Tedarikçiliğini 13 yıl hizmet memnuniyeti ile yapmış 2011 yılında bu işne kendi isteği ile fesh etmiştir. Gelişen araç parkı ile Hizmet verdiği kurum ve kuruluşları artıran firmamız Baştaş Çimento A.Ş.’nin o dönemlerde Çimento Nakliye işini de yapmıştır. 1998 yılında Nevşehir Belediyesi tarafından Özelleşen Temizlik Hizmetleri İhalesini Taahhüt ile alan firmamız Belediyenin Hizmetini de 15 Yıldır Hizmet Memnuniyeti ile Nevşehir Şehir Temizliğini yapmaktadır. 17 Ağustos 1999 Depremi sonunda Termokinli Dorseli Tır ve Kamyonları ile Sakarya iline Yardım getiren kuruluşumuz, Şehiri şekillendirmek ve Kamu ve Özel kuruluşlara hizmet vermek üzere Yabancı olmadığı Hazır Beton sektörüne 2001 Yılında Ada Konut A.Ş.yi satın alarak ARIDİL KONUT VE OTOMOTİV PAZARLAMA A.Ş. Ünvanını Koyarak Hazır Beton işine girmiş yıllar geçtikçe kalitesini ve hizmetini maksimum düzeye çıkararak Sakarya’da söz sahibi olmuş ve yeni bölgelere tesis kurma kararı almıştır. 2007 Yılında ARIDİL® markası tescillenmiş ve Türkiye genelinde kaliteli hizmetlerini artırmıştır. 24.01.2003 Tarihinde ARIDİL İNŞAAT HAZIR BETON LTD.ŞTİ. Firmasını Kurarak İç Anadolu Bölgesinde Hazır Beton Üretimi yapmak için yatırımlar yapılmıştır. Bu yatırımlar Sonucu Nevşehir’de Hazır beton tesisi kurulmuş ve Hizmete başlanmıştır. 2005 – 2007 Yılları arasında Antalya – Serik’de, 2005 – 2006 Yılında Balıkesir – Manyas’da Mobil Tesisler ile Hizmet vermiştir. 2006 Yılında Manisa - Turgutlu ve Sakarya - Kaynarca Sabit Tesisler ile üretim yapmaktadır. 2010 – 2012 Yıllarında Mobil Tesis ile Sakarya – Söğütlü Organize Sanayi ve Bölge inşaatlarına hizmet vermiştir. Aralık 2010 Yılında Aslan Beton A.Ş.nin Kocaeli – Kandıra ilçesindeki Hazır Beton Tesisini Satın almıştır. Nisan 2011 Yılında Nevşehir – Karayazı Mevkiine Mobil Hazır Beton Tesisi Kurmuştur. 2012 Yılında Mobil Hazır Beton Tesisi İle Nevşehir – Avanos HES projelerini yapan Zeynep Enerji A.Ş.nin Hazır Beton Tedarikçiliğini yapmıştır. Kasım 2012 de Oyak Beton A.Ş.nin Sakarya – Erenler İlçesinde bulunan 43.996 m2 Arazide kurulu hazır beton tesisini satın alarak bu tesis ile Sakarya ilinde Üçüncü Hazır Beton Tesisini kurmuştur. Nisan 2013 yılında Nevşehir Merkez Hazır Beton Tesisini Kurarak Nevşehir de Üçüncü Hazır Beton Tesisini kurmuştur. Böylelikle Hazır Beton Sektöründe Sekiz Adet Tesisi olmuştur. Hazır Beton sektöründe gelişen Firmamız Hammadde Tedarikini karşılamak üzere 12.03.2003 Tarihinde Sakarya – Geyve’de Akpınar Madencilik Mıcır Tesisleri Ltd.Şti.yi satın alarak kendi ARIDİL MADENCİLİK MICIR TESİSLERİ LTD. ŞTİ. Unvanı ile hammaddesini kendisi üretmeye başlamıştır. Gün geçtikçe kaliteyi yakalayan Firmamız Kapasite artırımı ile Piyasalara da satış ve pazarlama yaparak Sakarya’da Hammadde tedariki yapan firmalar arasında söz sahibi olmuştur. Tüm bu işleri yaparken vazgeçilmez ihtiyacı olan Nakliye ve makine organizasyonu nedeni ile 1996 Yılında Nevkarsan Dorse ile Başlayan Dorse ve Treyler İmalatı işi Kasım 2009 yılında Fabrikanın tamamını alarak ARIDİL DORSE İMALAT LTD.ŞTİ. Kurulmuştur. Kendi ihtiyacı ve piyasa ihtiyacı için 12.000 m2 Arazide 6.000 m2 kapalı alan fabrikası ile Nevşehir’de imalat yapmaktadır. 2009 Yılında Nevşehir Belediyesi Tarafından yaptırılan ve ihaleye çıkarılan Nevşehir Otobüs Terminal işletmeciliği ihalesini Firmamız 21.12.2009 Tarihinde 10 Yıllığına almış ve gerekli otomasyon sistemlerini kurarak işletmeye başlamıştır. Türkiye önde gelen Beton ve Nakliye Firmaları arasında yerini almanın sorumluluk bilinci ile çalışmalarını sürdürmektedir. ARIDİL GRUP açıklık ve şeffaflık ilkesinden ödün vermeyerek, yatırım stratejisi doğrultusunda topluma ve sektöre katma değer yaratarak büyümeye devam ediyor.

Tesislerimiz

Sakarya – Erenler Hazır Beton Tesisi

Sakarya – Arifiye Hazır Beton Tesisi

Kocaeli – Kandıra Hazır Beton Tesisi

Nevşehir Hazır Beton Tesisi

Nevşehir – Avanos Hazır Beton Tesisi

Sakarya Kaynarca Hazır Beton Tesisi

Manisa – Turgutlu Hazır Beton Tesisi

Nevşehir Karayazı Hazır Beton Tesisi

Sakarya Geyve Taş Ocağı İşletmesi

Nevşehir Taş Ocağı İşletmesi

Nevşehir Treyler Fabrikası NEVŞEHİR ÖZEL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TREYLER FABRİKASI

Nevşehir Terminal İşletmeleri

Nevşehir Temizlik Hizmetleri NEVŞEHİR ÖZEL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ TREYLER FABRİKASI

Sosyal Sorumluluklarımız

Sakarya İli Yönetici ve İdari Personellerimiz

Sakarya’daki Bazı İnşaatlarımız

Sakarya – Alkan Yapı

Sakarya Büyük Şehir Belediyesi Alt Geçit İnşaatı

Sakarya - Berko İnşaat Newholland Traktör Fabrikası

Sakarya – Erenler Öğrenci Yurdu

Sakarya Hükümet Konağı İnşaatı

Sakarya Kamil Üstün Şahıs İnşaatı

Sakarya OSM İnşaatı

Sakarya Güneşler İlköğretim okulu İnşaatı

Sakarya Kapalı yüzme Havuz İnşaatı

Sakarya Toyota Otomobil Fabrikası İnşaatı

Sakarya – Sapanca Alışveriş Merkezi İnşaatı

Sakarya Aytaç Et Entegre Tesisi İnşaatı

Sakarya Kalıcı Konutlar İnşaatı

Sakarya Yeni Kent Devlet Hastanesi İnşaatı

Sakarya Üniversitesi Fakülte İnşaatları

Sakarya Araştırma Hastanesi İnşaatı (Taşeron Çimsa A.Ş.)