MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
8. SINIF 3. ÜNİTE BİLGİ YARIŞMASI
Advertisements

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Dernekler Yönetmeliğinde Yapılan Değişiklikler
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
1-YURTİÇİ FUAR TEŞVİKLERİ 2-DIŞ TİCARET DANIŞMANLIK HİZMETİ
SBMYO Bahar Dönemi – Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Süresinde Okulunu Bitiremeyen (2 Yıl içerisinde) Öğrenci Katkı Payı(harç)
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
KAYSERİ KİTAP VE EĞİTİM FUARI 9-18 EKİM KAYSERİYİ TANIYALIM  Türkiye’nin önde gelen ve köklü üniversitesi Erciyes Üniversitesinin buradadır. 
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
FAKÜLTE/BÖLÜM/ YÜKSEKOKUL ADI STRATEJİK PLANLAMA SUNUMU Not:Süreçler değişebilir…
Okyanus sahilerine giden bir yazar, sabaha karşı sahilde dans eder gibi hareketler yapan birini görür. Biraz yaklaştığında bu kişinin sahile vuran deniz.
ASELSAN- TOKİ YAPRACIK KONUTLARI KOORDİNASYON KURULU
Yıldız Teknik Üniversitesi
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
ÜNİTE DEĞERLENDİRMESİ 1.Sınıf Türkçe
E- İ MZA KULLANIM REHBER İ 1- E-imza pin numarasını öğrenme 2- Doküman Yönetim Sisteminde E-imza’nın kullanımı.
PMYO Bahar Dönemi – Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Süresinde Okulunu Bitiremeyen Öğrenci Katkı Payı(harç) Ödemeleri Ziraat Bankasına.
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
1/27 GEOMETRİ (Kare) Aşağıdaki şekillerden hangisi karedir? AB C D.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1.TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI ÖĞRENCİ ANKETİ.
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK ve İDARİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ (T.İ.İ.M) “HİZMET MEMNUNİYETİ ÇALIŞMASI” Temmuz, 2010.
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ
Tiyatro Frankfurt olarak, Almanya`da yaşayan Türklere yönelik sosyal ve kültürel aktivitelerimizi yoğun bir şekilde devam ettirmekteyiz. Son yıllarda.
Kaçak Akım Koruma Uygulama Hataları
1 DİNAMİK WEB SAYFASI. 2 Personel ve Öğrenciler ile tüm internet kullanıcılarına hizmet verebilecek, Ziyaretçilerin kolay anlaşılabilir bir ara yüz ile.
10 HAZİRAN PAZAR Saat :18.30 KOKTEYL Saat: KONSER İŞ SANAT KÜLTÜR MERKEZİ KONSER SALONU LEVENT – İSTANBUL GENÇ PİYANİSTLERDEN PİYANO RESİTALİ.
Yarbaşı İlköğretim Yarbaşı İlköğretim.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
M.E.B. E-KONFERANS SİSTEMİ ADOBE CONNECT KULLANIM SUNUSU
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
ZAMBAK 1 SORU BANKASI UĞUR CESUR 1 ZAMBAK 1 SORU BANKASI ÖZEL SORULARI Hazırlayan: UĞUR CESUR.
TMMOB Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi HİZMET BİNASI
IN VITRO KOŞULLARDA HASTALIKSIZ BİTKİ MATERYALİ ÜRETİMİ
Sayın yetkili, 2010 Yılı itibariyle Comenius Okul Ortaklıkları kabul edilen okullar için hazırlanmış olan ve başvuru formunuzda belirtmiş olduğunuz e-posta.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
PROTOKOL.
TEFBİSTE KARŞILAŞILAN SORUNLAR VE ÇÖZÜMLER
TEST – 1.
2014 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü.
HARCAMA YÖNETİM SİSTEMİ Süleyman Demirel Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Isparta, 2012.
MURAT ŞEN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Üçgenler.
TRAKYA, TOPRAĞINA VE GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYOR! MARÇEP 38. BÖLGE TOPLANTISI ÇORLU 1.
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TANITIM TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ 04 OCAK 2011 MEHMET.
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
MONOGRAFİ 5 Getiri Ltd. Şir.’nin Mayıs 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız.
T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR SERVİSİ Akademik Yılı Öğrenci Kulüpleri Etkinlik İstatistikleri.
SOSYAL VE KÜLTÜREL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ
SLAYT 1BBY220 OCLC WorldCat Yaşar Tonta Hacettepe Üniversitesi yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/ BBY220 Bilgi Erişim İlkeleri.
Sıra NoKonuSayfa No 1 Açıklama2 2 İçindekiler2 3 Yasal Dayanak3 4 Görevlendirme Onayı Ve Göreve Başlama Yazısı3 5 Vergi Numarası Alma3 6 Norm Belirleme4.
Doç. Dr. F. Kemal Sönmez Dr. Halit Apaydın Dr. Orgun Deveci
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
YÜKSEKÖĞRETİMDE BURSLAR VE YURTLAR
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
AVANS MAHSUBU ( KAPATILMASI) İÇİN GEREKLİ BELGELER 1.FATURA 2.MUAYENE TESLİM TUTANAĞI 3.MAKİNE TECHİZAT ALIMI VARSA YÜRÜTÜCÜNÜN BAĞLI OLDUĞU BİRİMDEN ALINACAK.
ÇEK Doç. Dr. Mustafa ÇEKER
Prof.Dr.Mehmet HELVACI. Bono DüzenleyenLehtar BONO ÖRNEĞİ BONO BONO İşbu bono karşılığında Sn. Ayşe Berk veya emrühavalesine tarihinde, İstanbul.
Kütüphane ve Dokümantasyon
Çukurova Üniversitesi Spor Tesisleri
EĞİTİM YERLEŞKELERİNDE MEKANİK TESİSAT
Eğitim Öğretim Destek Şube Müdürlüğü
Öğretim Yılı Oryantasyon Programı
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU
KONFERANS ve SERGİ SALONU
Sunum transkripti:

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ KONFERANS VE SERGİ SALONU

KONFERANS ve SERGİ SALONU

KONFERANS ve SERGİ SALONU 3 3

KONFERANS ve SERGİ SALONU TANITIM Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinin bilimsel üretkenliğinin yanı sıra sosyal ve kültürel yaşamındaki hareketliliğini artıran, aynı zamanda Burdur ‘un bilim, kültür ve sanat yaşamına büyük katkıda bulunan Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonu her türlü seminer, konferans ve kültürel etkinliğin düzenlenmesine olanak sağlayacak biçimde tasarlanmıştır Sahne alanı toplam 156.000 m2 dır.Sahne arkasında sanatçılar için duş, soyunma ve dinlenme odaları mevcuttur. Fuayede sergi, kokteyl yapılabilen geniş bir alan mevcuttur . Tüm bina ve salonda kablolu ve kablosuz internet ağı mevcuttur. Tüm bina içinde ısıtma ve soğutma ile havalandırma tesisatı merkezi sistem ile sağlanmaktadır.

KONFERANS SALONU SALONUN OTURUMU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ Salonumuz 600 Kişilik izleyici Kapasitesi Tek mikrofonlu konferans kürsüsü DÖRT adet tavandan sarkıtmalı kondansatör kayıt mikrofonu Canlı müzik teknik ekipmanları (32 Kanal Ses Mikseri , Solist ve Enstruman Mikrofonları, Piyano) Projeksiyon cihazı ve perdesi Sinema Cihazı ve Perdesi 5 5

KONFERANS SALONU SALONUN OTURUMU VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ Cinema prosesörü ETC ışık masası 48/96 kanal Dimer 13 m genişlik, 16 m derinliğinde akustik sahne Konuklar için 3 ayrı kulis 6 6

KONFERANS SALONU ASMA KAT GÖRÜNTÜSÜ 7 7

KONFERANS SALONU SAHNE KATI GÖRÜNTÜSÜ 8 8

KONFERANS SALONUNUN SAHNEDEN GÖRÜNTÜSÜ 9 9

KONFERANS SALONUNUN SAHNE YAKIN GÖRÜNTÜSÜ 10 10

KONFERANS SALONU SES VE IŞIK KONTROL MERKEZİ GÖRÜNTÜSÜ 11 11

KONFERANS SALONU TEKNİK CİHAZLARI 12 12

KONFERANS SALONU SAHNE KATI METRAJLARI 13 13

KONFERANS SALONU ASMA KATI METRAJLARI 14 14

SERGİ SALONU GİRİŞ GÖRÜNTÜSÜ 15 15

FUAYE OTURMA VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Konferans ve Sergi Salonunda düzenlenen tüm konferans, seminer ve toplantılarda katılımcılara sağlanan olanaklar: Oturma grupları mevcuttur. 600 Kişilik kokteyl düzenlenebilecek kapasitededir. Sergi için ışık spotları Acil Anons Sistemi Müzik yayın sistemi Sunum teknik araçları Seslendirme araçları Kablosuz İnternet bağlantısı Sunumlar için Bilgisayar sistemi mevcuttur.

SERGİ SALONU GİRİŞ KATI UZUN KORİDOR GÖRÜNTÜSÜ 17 17

SERGİ SALONU ALT KAT KORİDOR GÖRÜNTÜSÜ 18 18

KONFERANS VE SERGİ SALONU DİNLENME YERİ GÖRÜNTÜSÜ 19 19

KONFERANS VE SERGİ SALONU KULİS GÖRÜNTÜSÜ 20 20

KONFERANS VE SERGİ SALONU KULLANIM BEDELLERİ ( AKADEMİK ) Bölüm/Araştırma Merkezinin Üniversite dışından kuruluşlarla ortak toplantı düzenlemeleri durumunda, Salon tahsis fiyatı üzerinden salon ücretinin %50’si, Üniversite hesabına ödenecektir. KM’nin …………………………………… tarafından kullanımı ve ücretleri: Konferans Salonu : 1.000.00 TL (Bin TürkLirası) Sergi Salonu : 750.00 TL (Yediyüzelli TürkLirası) …………… genel toplam olan …………… TL ( …………………Türk Lirası), aşağıda yer alan banka hesap numarasına etkinlik tarihinden en az 7 gün önce yatırılacaktır. (Para yatıra kurum/kişilerin vergi numarası ya da TC Kimlik No.larını mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.) Banka Hesap No: Ziraat Bankası - Burdur Merkez Şubesi Strateji Geliştirme Dire Başkanlığı – Hesap No: 46499466-5001 21 21

KONFERANS VE SERGİ SALONU KULLANIM BEDELLERİ ( TOPLULUK ) Toplulukların Üniversite dışından kuruluşlarla ortak toplantı düzenlemeleri durumunda, Salon tahsis fiyatı üzerinden salon ücretinin %50’si, Üniversite hesabına ödenecektir. KSS’nin …………………………………… tarafından kullanımı ve ücretleri: Konferans Salonu : 1.000.00 TL (Bin TürkLirası) Sergi Salonu : 750.00 YTL (Yediyüzelli TürkLirası) …………… genel toplam olan …………… TL (…………………Türk Lirası), aşağıda yer alan banka hesap numarasına etkinlik tarihinden en az 7 gün önce yatırılacaktır. (Para yatıra kurum/kişilerin vergi numarası ya da TC Kimlik No.larını mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.) Banka Hesap No: Ziraat Bankası - Burdur Merkez Şubesi Strateji Geliştirme Dire Başkanlığı – Hesap No: 46499466-5001 22 22

KONFERANS VE SERGİ SALONU KULLANIM BEDELLERİ ( KURUM DIŞI ) KM’nin …………………………………… tarafından kullanımı ve ücretleri: Konferans Salonu : 1.000.00 TL (Bin TürkLirası) Sergi Salonu : 750.00 TL (Yediyüzelli TürkLirası) …………… genel toplam olan …………… TL (…………………Türk Lirası), aşağıda yer alan banka hesap numarasına etkinlik tarihinden en az 7 gün önce yatırılacaktır. (Para yatıra kurum/kişilerin vergi numarası ya da TC Kimlik No.larını mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.) Banka Hesap No: Ziraat Bankası - Burdur Merkez Şubesi Strateji Geliştirme Dire Başkanlığı – Hesap No: 46499466-5001 23 23

Konferans ve Sergi Salonu'nun Etkinlik Alanı Kullanım İstek ve İzin Formu ile Hizmet Sözleşmesi Aşağıdaki linkten ilgili formları indirebilirsiniz. http://www.mehmetakif.edu.tr/files/yonerge/MAKUKonferansveSergiSalonununEtkinlikAlaniKullanimIstekveIzinFormuileHizmetSozlesmesi.rar 24 24