____________________________________________________________________________________________________________________________ WWW.SAGLİK MARKET.BİZ ____________________________________________________________________________________________________________

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
el ma 1Erdoğan ÖZTÜRK ma ma 2 Em re 3 E ren 4.
Advertisements

SERKAN HACIÖMEROĞLU –Yön.Kur.bşk.yrd
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
HAZIRLAYAN: SEZGİN ZUKU
NOKTA, DOĞRU, DOĞRU PARÇASI, IŞIN, DÜZLEMDEKİ DOĞRULAR
Birlikler ve onluklar Aşağıdaki tabloyu inceleyerek, sonuçları üzerinde konuşalım.
Başarı FIRSAT ile Başlar!
BİLGİSAYARLI MUHASEBE I
Akbank B Tipi %100 Anapara Koruma Amaçlı İkinci Yatırım Fonu
Yrd. Doç. Dr. Mustafa Akkol
0 YÜCEL AKDEMİR TÜRMOB GENEL SEKRETERİ TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED.
0 YÜCEL AKDEMİR TÜRMOB GENEL SEKRETERİ TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ UNION OF CHAMBERS OF CERTİFİED.
BASİT MAKİNELER.
XTRAFİK’LE HEMEN KAZANMANIN YOLLARI Andre Dindisyan.
PAZARLAMA KARMA ELEMANLARI: TUTUNDURMA
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
ALIŞVERİŞ ALIŞKANLIKLARI ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI Haziran 2001.
Girişimcilik.
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
AKILLI TAHTA Orhan YORULMAZ Semih ŞENGİDER Nazar SALPİYEV Berk HERAL
Network Marketing.
“We set the standards” Bill GATES
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Meslektaşlarımızın Ücret Almadan Hizmete Devam Etmesi. Haksız Rekabette Sorunlar.
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 13 Aralık 2012.
ARALARINDA ASAL SAYILAR
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 18 Temmuz 2013.
1 YASED BAROMETRE 18 MART 2008 İSTANBUL.
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
Süt Pazar Durumu Brüksel, 19 Ocak Pazar Durumu– 19 Ocak AB Üretimleri AB-27 Tedarik/Üretim Gelişmeleri Ocak-Ekim 2011 ile Ocak-Ekim 2010 kıyaslaması.
Mevcut Durum ve Gelecek Vizyonu 18 Temmuz 2012 Sakarya
Problem Çözme Ve Problem Çözme Stratejileri Ödevi Cihan GÖÇ
Matematik 2 Örüntü Alıştırmaları.
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
Bulut bilişim için Üniversitelerimizde bilişim personeli yeterlikleri 18 Aralık 2013 – Aksaray Üniversitesi Bilişim Teknik Personeli Yeterlik Ölçeği Toplantısı.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU İzmir Bölge Müdürlüğü 1/25.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Network Marketing Dünyasına Hoşgeldiniz!
Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
HABTEKUS' HABTEKUS'08 3.
© Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri®, Herkes İçin Bir Anahtar Kavram: “ Yaşam Alanı”
3. Üretim Sistemi Geliştirme Planı ve Üretim Planının Hazırlanması
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
STRATEJİK PLANLAMA SÜRECİ 2.1. Durum Analizi -Bahçe Ziraatı Programında halen 1. Sınıfta 43 öğrenci; 2. Sınıfta 60 öğrenci olmak.
1. 2 İşletmelerin genel amaçları 3 Değer Arttırma: İş letme piyasa de ğ erini hissedarları açısından maksimum yapmalıdır 4.
SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 16 MAYIS AB TOPLAM SIĞIR HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ HAYVANCILIK ARALIK ANKETİ ARALIK-TOPLAM ÇİFTLİK HAYVANLARI SIĞIR.
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
Bankacılık sektörü 2010 yılının ilk yarısındaki gelişmeler “Temmuz 2010”
AB SIĞIR VE DANA ETİ PAZAR DURUMU 22 Ekim AB TOPLAM BÜYÜKBAŞ HAYVAN VARLIĞI CANLI HAYVAN May / June SURVEY CANLI HAYVAN May / June SURVEY.
1-1-2 Türkiye genelinde Acil Sağlık Hizmetlerine erişim numaraları ile yapılmaktadır. Ambulans içinde Doktor,Hemşire,Sağlık Memuru,AABT,ATT, Şoför.
1 (2009 OCAK-ARALIK) TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI. 2 VERGİ GELİRLERİ TOPLAMIDA TAHAKKUK ARTIŞ ORANLARI ( OCAK-ARLIK/2009 )
Çocuklar,sayılar arasındaki İlişkiyi fark ettiniz mi?
Toplama Yapalım Hikmet Sırma 1-A sınıfı.
RASYONEL SAYILARLA TOPLAMA ve ÇIKARMA İŞLEMLERİ
1 ŞEKERBANK BİREYSEL BANKACILIK Kasım/ TÜRKİYE’DE BİREYSEL BANKACILIK-İLKLER.
Türkiye Bankalar Birliği 49. Genel Kurulu 1 Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sistemindeki Gelişmeler Ersin Özince Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 15 Ekim 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
1.HAFTA 26 Ağustos 2009 ÇARŞAMBA 2.HAFTA 01 EYLÜL 2009 SALI 3.HAFTA 09 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 4.HAFTA 15 EYLÜL 2009 SALI 5.HAFTA 23 EYLÜL 2009 ÇARŞAMBA 6.HAFTA.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Tedarikçi Firma Sunumu
Birlikte Düşünelim Hayatta gerçekleştirmek istediklerinize yardımcı olabilir miyiz? ‘‘Eğer hayatınızı değiştirmek istiyorsanız, düşünce tarzınızı değiştirmelisiniz.”
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA
MÜŞTERİ İÇİN DEĞER YARATMA. “Müşteri değeri olgusu, müşteri tatmini unsurlarına ek olarak, ürünün rakipler arasından nasıl seçildiğini, seçim kriterlerinin.
HONDA Ürün : Motorsiklet Model : CBR 600 RR Değişiklik : Frenleri Değiştirdik. Yenilik : ABS fren sistemi getirdik.
BRANDING - MARKETING - TRADING
MYGBIT CLOUD MINING 2017 Yılı Mart ayında T.C. Bursa Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne Ticaret Sicil numarası ile TL yerel sermaye ile %100.
Şirket Adı İş planı sunusu.
İşletme Yönetimi.
Sunum transkripti:

____________________________________________________________________________________________________________________________ WWW.SAGLİK MARKET.BİZ ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz ürünleri ile tertemiz ve sağlıklı bir cilt yapısına kavuşursunuz. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz ürünleri ile özellikle ayak ve bacak ağrılarından kurtulursunuz. ____________________________________________________________________________________________________________________________

saglikmarket.biz ürünleri ile selülitlere elveda deyin. ____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz ürünleri ile selülitlere elveda deyin. ____________________________________________________________________________________________________________________________

saglikmarket.biz sırt ağrısı kremini denediniz mi? ____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz sırt ağrısı kremini denediniz mi? ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz home based franchise sistemi ile, "kazanmak alışkanlığınız olacak" ____________________________________________________________________________________________________________________________

HOME BASED FRANCHİSE SİSTEM ____________________________________________________________________________________________________________________________ HOME BASED FRANCHİSE SİSTEM çalışana hakkını ödeyen sistem. ( home based franchise sistem, ev tabanlı imtiyazlı ortaklık anlamına gelir.) ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Franchise nedir? franchise (veya franchising) bir sistem veya markanın imtiyaz hakkı sahibinin belirli bir süre, koşul ve sınırlar içinde,işin yönetim organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayarak belirli bir bedel karşılığında bağımsız yatırımcılara sistem ve markasını kullandırmasına dayanan uzun vadeli ve sürekli bir iş ilişkisidir. ____________________________________________________________________________________________________________________________

Franchise kişiye ne sağlar? ____________________________________________________________________________________________________________________________ Franchise kişiye ne sağlar? Home based franchise ile diğerlerinden öne çıkarsınız. Franchise başarılı bir iş fikri etrafında toplanmış küçük girişimcilerin, büyük firma gibi davranmasını sağlar. ____________________________________________________________________________________________________________________________

saglikmarket.biz işi yapmak için ne kadar sermaye gerekiyor? ____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz işi yapmak için ne kadar sermaye gerekiyor? saglikmarket.biz ile kendi işinizi kurmanın sermayesi sadece 250 tl. dir. yanlış okumadınız sadece 250 tl. 250 tl vererek sizde saglikmarket.biz ürün veya ürünlerini satabilir oluşturacağınız bayilerle yüksek kazançlar elde edebilirsiniz. saglikmarket.biz olarak sizlerin emeklerinin karşılığını alacağınız plan tablosunu dikkatlice incelemenizi tavsiye ederiz. Bu tabloda yapacağınız çalışma karşılığında ne kadar kazanacağınızı kendinizde kolaylıkla hesaplayabilirsiniz. saglik market.biz kazanç planı tablosunda network marketing te ki gibi karmaşık puanlamalar, bonus hesaplamaları yoktur. Ne kadar satış yaparsanız ne kazanacağınız ortadadır. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Neden 250 tl alıyoruz? Vermiş olduğunuz 250 tl. karşılığında sizin tüm muhasebeniz tarafımızdan tutulmaktadır, kazanımlarınız vergilendirilmektedir. Yıllık olarak hesap işletim parası da denilebilir. saglikmarket.biz franchise ortaklarına, kullanmaları ürünler ile ilgili bilgileri artması açısından 100 tl.lik ürünü ücretsiz vermektedir. Bunda ki amaç franchise ortağının ürünleri tanıması ve kullanması özellikli ürünler sattığını bilmesi önemlidir. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Neden home based franchise modeli ile çalışıyoruz,saglikmarket.biz bu modeli neden tercih ediyor ve diğer çalışma modelleri ile arasında ki farklar nelerdir? düşünmeyi bırakın! sermayem yok kendi işimi nasıl kuracağım devri saglikmarket.biz ile gerilerde kalacak. sağlıkmarket.biz işsizlik sorununu kökten çözer. Bu tarz çalışma şeklini tercih etmemizde ki ilk düşünce gerçekten kendi işini kurmak isteyen ama gerekli sermayeden yoksun insanlara bir fırsat sunmaktır.kişi kendi gücüyle yapamadığı tüm girişimciliği saglikmarket.biz sayesinde gerçekleştirecektir. saglikmarket.biz olarak çalışana hakkını ödeyen içinde kandırmacaların olmadığı basit bir planla emeğinin karşılığını almak isteyen herkese iş imkanı tanımak istediğinden bu planı tercih ediyor. Gelin isterseniz bu planı diğer modellerle bir kıyaslayalım, kıyaslama da ki amacımız bu plan en iyi demeye çalışmıyoruz, karar sizin olsun istiyoruz.avantajları veya dezavantajları görün lütfen. Franchise modelinde en önemli konuların başında özellikli ürünler gelir. Franchise yapan firma ürünlerine güvendiği için bu modeli tercih eder. Müşteri memnuniyeti demek sizlerin yapmış olduğu satışların devamlı hale gelmesi demektir. Unutulmamalıdır ki "en iyi ürün temsilini memnun kalmış müşteri yapar" sizden ürün alan perakendeciniz müşterilerini memnun eden ürünler satarsa siz oradan tekrar sipariş alırsınız ve itibarınız artar.saglikmarket.biz ürünleri özellikli ürünlerdir. ____________________________________________________________________________________________________________________________

KLASİK TİCARET,NETWORK MARKETİNG VE HOME BASED FRANCHİSE KIYASLAMASI. ____________________________________________________________________________________________________________________________ KLASİK TİCARET,NETWORK MARKETİNG VE HOME BASED FRANCHİSE KIYASLAMASI. KLASİK TİCARET ; üretici........10 italatçı..... SÜREKLİ ARTAN MALİYETLER... reklam... toptancı... perakendeci.... müşteri.....100 saglikmarket.biz olarak klasik ticaret yapanların yüzünü güldüren müşteri memnuniyetini arttırıcı ürünlerimizle onların yanında olmak kazandırmak hedefimizdir. ____________________________________________________________________________________________________________________________

Üretici.....10 SATIŞ MASRAFLARINDA TASARRUF YAPILMASI SATIŞ ____________________________________________________________________________________________________________________________ NETWORK MARKETİNG; Üretici.....10 SATIŞ MASRAFLARINDA TASARRUF YAPILMASI SATIŞ ithalatçı.... ELEMANLARINA YÜKSEK KOMİSYONLAR ÖDEMEKTEDİR. reklam.... toptancı.... perakendeci.... müşteri... 100 *Büyük bir kazanç imkanı sunmalarına rağmen network marketing firmalarının klasik çalışma stratejilerinin pek çok olumsuzlukları da beraberinde getirmektedir. Dünyada network marketingten azımsanmayacak ölçüde çok ciddi rakamlar kazanan insanlar mevcut ülkemizde de çok ciddi dünya devi kuruluşlar olmasına rağmen iş ehil kişiler tarafından yapılmadığından ve dolandırıcılıklar yüzünden insanlarımız artık network marketing'e yeni bir düzen getirilmedikçe pek sıcak bakmıyorlar. ____________________________________________________________________________________________________________________________

*İş yapanlara pazarlamacı gözü ile bakılması. ____________________________________________________________________________________________________________________________ *İş yapanlara pazarlamacı gözü ile bakılması. ____________________________________________________________________________________________________________________________

* İş yapanlara titancı mısınız gözüyle bakılması. ____________________________________________________________________________________________________________________________  * İş yapanlara titancı mısınız gözüyle bakılması. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ * Sürekli üye peşinde koşma psikolojisi yüzünden en yakın akrabaların bile sizden kaçar duruma gelmesi. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ *Sürekli ürün alıp satmak zorunda kalınması yüzünden her tarafınızın ürünlerle dolması. * Toplantı ve telefon trafiği yüzünden özel hayatınızın çok sınırlanması ve psikolojik rahatsızlıkların baş göstermesi. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ * Belirli bir kariyere ulaşamadan iyi para kazanamayacağınız gerçeğinin size söylenmemesi yüzünden aylar geçmesine rağmen hala para kazanamamanız. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ * Para kazanmak yerine sürekli masraf ettiğinizi görüp kısa zamanda sonuca ulaşamayınca pes etme noktasına gelinmesi ve ben bu işi yapamıyorum olarak adlandırılması. ____________________________________________________________________________________________________________________________

HOME BASED FRANCHISE SİSTEM; ____________________________________________________________________________________________________________________________ HOME BASED FRANCHISE SİSTEM; Home based franchise sistem çalışana hakkını verdiği için hep yüzünüz gülecektir. üretici....10 Aynı network marketing teki gibi satış masrafları tasarrufu satış ithalatçı.... elmanlarına yani franchise ortaklarına yüksek komisyonlar reklam .... ödemektedir. Network marketingten farklı olarak kişi alt bayi toptancı.... yani yeni distribütör kayıtı yerine elinde ki ürünü adeta toptancı perakendeci..... gibi perakendecileri bayi yaparak kazanç sağlar. müşteri......100 Saglikmarket.biz franchise ortağının satış yaptığı bayisine malını teslim eder,faturasını keser ve yaptığı ciro kadar hak edişini vergilerini ödeyerek home base franchise bayisi olan kişiye öder. Home base franchise işine kısaca anahtar teslimi iş de denilebilir. Her franchise ortağı saglikmarket.biz alt yapısını kullanarak yapmış olduğu çalışmanın karşılığını kendi yapacağı başarı oranı ile elde etmiş olacaktır. ____________________________________________________________________________________________________________________________

Home base franchise ortağı olmanın pek çok avantajı vardır. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Home base franchise ortağı olmanın pek çok avantajı vardır. *kendi işinizi çok az bir bedel karşılığında kurmuş olursunuz.(bütün risk sadece 250 tl) *dükkan kirası vermezsiniz *depo tutmanıza gerek yoktur. *personel çalıştırmanıza gerek yoktur. *ürün teslimatıyla ilgilenmezsiniz. *çalışma saatlerinizi siz belirlersiniz. *Türkiye’nin istediğiniz yerine ürün satabilirsiniz. *kendiniz için alacağınız ürünlerde saglikmarket.biz indiriminden faydalabilirsiniz. *network marketing teki gibi saatlerce insanlara dil dökmek zorunda kalmazsınız. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz ürünlerini home base franchise alarak başladığınız anda hedef kitleniz oldukça geniştir. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz home base franchise işini yaparken kimler müşteri potansiyelinizde Eczaneler ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Aktarlar ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Güzellik salonları ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ Spor salonları ____________________________________________________________________________________________________________________________

Bay , bayan kuaför salonları ____________________________________________________________________________________________________________________________ Bay , bayan kuaför salonları ____________________________________________________________________________________________________________________________

Drug store ürün satan her yer... ____________________________________________________________________________________________________________________________ Drug store ürün satan her yer... ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ BİZ KİMİ ARIYORUZ. saglikmarket.biz düşenene değil çalışana hakkını öder. HAYAT STANDARLARINI YÜKSELTMEK İSTEYEN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEK İSTEYEN KENDİ İŞİNİN SAHİBİ OLMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLER ARIYORUZ. ____________________________________________________________________________________________________________________________

KİMLER SAĞLIKMARKET.BİZ BAĞIMSIZ FRANCHİSE ORTAĞI OLABİLİR. ____________________________________________________________________________________________________________________________ KİMLER SAĞLIKMARKET.BİZ BAĞIMSIZ FRANCHİSE ORTAĞI OLABİLİR. Küçük bir yatırımla ve alın terinin karşılığını almak isteyenler, hür yaşamak kendi işinin sahibi olmak isteyenleri, bekliyoruz.   18 yaşın üzerinde ki herkes saglikmarket.biz franchise ortağı olabilir. kendi işini kurmak isteyenler, ek iş yapmak isteyenler vs. ____________________________________________________________________________________________________________________________

saglikmarket.biz ile çalışmak için işte size 10 neden... ____________________________________________________________________________________________________________________________ saglikmarket.biz ile çalışmak için işte size 10 neden... c.v hazırlamayı bırakın kendi işinizi yapın.   1-milyarlık ve gittikçe büyüyen bir pazar, 2-beğenilen ve ihtiyaç duyulan kaliteli ürünler, 3-evinizden ve bölge sınırlaması olmayan bir ticaret 4-az bir yatırım gerektirmesi. 5-riskin yok denecek kadar az.(250 tl lik risk) 6-dükkan yok, kira yok,depo yok,personel yok. 7-içinde puan karmaşası ve değişik bonus hesaplamaları ile kafa karıştırıcı matematiksel kandırmacalar yok. 8-insanlara yardım etme,onların hayatına dokunabilme. 9-çalışana hakkını ödeyen ilk okul öğrencisinin bile anlayabileceği bir kazanç planı, 10.kendi işinizin sahibi ve patronu olma. ve sıkıştığınızda satış eğitimi dahi alabileceğiniz uzman saglikmarket.biz ekibi. ____________________________________________________________________________________________________________________________

Home based franchise sistem kazandırır. ____________________________________________________________________________________________________________________________ Home based franchise sistem kazandırır. Siz bayilerinize satacaksınız.....kazanacaksınız. bayileriniz müşterilerine satarken, kazanacak.... Hem bayiler hemde siz ne kadar satış yaparsam ne kazanacağım göreceksiniz. ____________________________________________________________________________________________________________________________

saglik market.biz çalışanı zirveye ulaştıracak planı ile hizmetinizde. ____________________________________________________________________________________________________________________________ saglik market.biz çalışanı zirveye ulaştıracak planı ile hizmetinizde. ____________________________________________________________________________________________________________________________

HAYATINIZIN AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK GERÇEK ÇÖZÜM ARIYORSANIZ, ____________________________________________________________________________________________________________________________ HAYATINIZIN AKIŞINI DEĞİŞTİRECEK GERÇEK ÇÖZÜM ARIYORSANIZ, SİZİ SAGLİKMARKET.BİZ HOME BASED FRANCHİSE ORTAĞI OLMAYA DAVET EDİYORUZ. Gelin hemen anlaşmanızı yapın ve işinize başlayın. ____________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________ TEŞEKKÜRLER ____________________________________________________________________________________________________________________________