FAALİYET RAPORU 2013. SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
Advertisements

METAB ENCÜMEN TOPLANTISI
Meriç Belediyeler Birliği
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
EFELER ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
İŞ KANUNUNDA ÜÇLÜ DANIŞMA KURULU VE EKONOMİK SOSYAL KONSEY AYŞE KÜÇÜK ZİYA AK MEHMET ÜSTBAŞ
Millî Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
Yerel Yönetim Reform Programına Destek Projesi Bratislava Regional Center 1 MİB’nin temsil (lobi) rolü: Üyelerinin çıkarlarını korumak ve temsil etmek;
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 05 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
TÜFAD BURSA ŞUBESİ FAALİYETLERİMİZ 2011.
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Çölleşme ile Mücadele Dairesi Toplantısı
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
Merkezimiz tarihli resmi gazetede yayınlanan yönetmelikle kurulmuş ve yaklaşık 2 yıldır faaliyet göstermektedir. Kısa adı NAKSAM’dır. NAKSAM’IN.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
HOŞGELDİNİZ. ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
11 11 Mayıs 2012 YATIRIM ORTAMINI İYİLEŞTİRME KOORDİNASYON KURULU (YOİKK) ÇALIŞMALARI.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
Musa KAYA Dış Kaynaklı Projeler Şube Müdürü
OKUL AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ & OKUL-AİLE BİRLİĞİ.
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
TÜRKİYE EKONOMİSİNE GENEL BAKIŞ VE SON GELİŞMELER KEMAL UNAKITAN MALİYE BAKANI 5 Eylül 2008 T.C. MALİYE BAKANLIĞI.
Kurum, Bir toplumda sosyal yaşamımızı birbirimize benzer şekilde gerçekleştirdiğimizi ifade eden ve sağlayan kültürel süreçlerdir.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINCA KUTLU DOĞUM HAFTASI YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Kutlu Doğum Haftası açılış programı, Devlet.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
EU EU (PROGRAMLAR-BÖLGESEL TARİFLER) FEDERAL HÜKÜMET (FEDERAL TANIMLAR-BÖLGESEL TANIMLAR) EYALET HÜKÜMETİ EYALET EKONOMİ BAKANLIĞI-KALKINMA ŞİRKETLERİ.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
ANKOS 7. Yıllık Toplantısı, 31 Mayıs-2 Haziran 07, KTÜ Tanıtım ve Organizasyon Çalışma Grubu ANKOS 7. Yıllık Toplantısı 30 Mayıs-2 Haziran 2007 Karadeniz.
Prof. Dr. İlkay KUŞCU Doç. Dr. Tuğba UÇMA UYSAL
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
MAHALLİ İDARELERİN MALİ ÖZERKLİĞİ
İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010 YILI BRİFİNG. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğüne bağlı olarak çalışan; 1. Özel Kalem Bürosu, 2. Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu,
EDDY AKIM AYRIŞTIRICISI. MİSYONUMUZ, VİZYONUMUZ, TEMEL İLKE VE DEĞERLERİMİZ Atatürk ilke ve inkılâplarının rehberliğinde; sanayici, veli, esnaf ve sanatkârlarıyla.
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
BÜTÜNLEŞİK KIYI YÖNETİMİ
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
TC. GÜÇLÜKONAK KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI
EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI İÇEREN FAALİYET RAPORU.
ÇORLU TİCARET VE SANAYİ ODASI 27 AĞUSTOS 2015 – 28 EYLÜL 2015 FAALİYET RAPORU.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
1 Altunkaya ÇAVUŞ Amasya MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
1 Osman Özdemir MÜLGA TEBLİĞ İLE REVİZE TEBLİĞ ARASINDAKİ ÖNEMLİ FARKLAR 2.
TÜBİTAK. TÜRKİYE BİLİMSEL VE TEKNİK ARAŞTIRMA KURUMU(TÜBİTAK) Üniversite, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşlarınca yürütülen ar-ge faaliyetlerine destek.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
1 Türkiye’de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
VEFATININ 16. YILINDA İZZET BAYSAL ve VAKFI.
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KÜTAHYA TİCARET BORSASI MECLİS ÜYELERİ BİLGİLENDİRME SUNUMU.
ORGANİZASYON ŞEMASI GT-001 Meclis GT-002 Meslek Komiteleri GT-003
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
2018 Yılı Performans Sunumu
Sunum transkripti:

FAALİYET RAPORU 2013

SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

Soma Ticaret ve Sanayi Odası 2013 yılında yapılan seçim sonucunda yeni bir anlayış ve bakış açısı ile üyelerine hizmet etmeye devam edecek, üyelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ilk hedefimiz olacak ve üyelerimizin ufkunu genişletecek çalışmalara imza atmaya devam edecektir. Soma ve Kırkağaç ilçelerini her yerde en iyi şekilde temsil etmek meclisimizin asli görevidir yılı içerisinde akreditasyon çalışmaları ile odamız üyelerine daha iyi, daha kaliteli hizmet verme yolunda bir adım atmıştır. bu süreç sonunda odamız TOBB akredite oda/borsalarından biri olacaktır. Necati DANACI Meclis Başkanı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Oda ve Borsa Sistemimiz ülkemizin zenginleşmesi, küresel alanda güçlenmesi ve muasır medeniyet seviyesine yükselmesi yolunda en büyük katkıyı sağlayan en önemli yapılardan biridir. Ne mutlu ki, hepimiz bu camia içinde ülkemizin geleceğine hizmet edebilmek için buluştuk. Ortak ideallerimiz, ortak hedeflerimiz doğrultusunda bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde hareket ettik, birlikte yürüdük. Atacağımız her adımda sizlerle işbirliği içinde olacağız, sizin fikirlerinize başvuracağız. Ben ve arkadaşlarım bugüne kadar gösterdiğimiz bu birlik ve beraberlik ruhu için ve her alanda vereceğiniz katkı, gösterdiğiniz destek için teşekkür ederiz. El birliğiyle, güç birliğiyle, iş birliğiyle güzel yarınları birlikte çizmek üzere, Allah gayretimizi ve inancımızı arttırsın. Selam, sevgi ve saygılarımla… Hakan IŞIK Yönetim Kurulu Başkanı SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YÖNETİM KURULUMUZ Başkan : Hakan IŞIK Başkan Yardımcısı : Mustafa EROĞUL Sayman Üye : İsmail Hakkı KUTLU Üye : Harun EKER Üye : Nadirhan HIZLI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

MECLİS ÜYELERİMİZ Başkan: Necati DANACI İSMAİL HAKKI BAKIR AHMET OK AYHAN KİRAZ CEM DOĞAN HAKAN IŞIK HARUN EKER HAYRULLAH ÇETİN İSMAİL HAKKI KUTLU KEMAL ÇAMZEYBEK KEMAL TÜRKERİ MEHMET AKGÜN MEHMET YEŞİL MURAT OK MUSTAFA EROĞUL MUSTAFA KURT NADİRHAN HIZLI NÜVİT IĞNAK SÜLEYMAN SEZER SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

PERSONELİMİZ Genel Sekreter : Mehmet Ergin GENÇ Genel Sekreter Yrd. : Fatih DÖVÜCÜ Ticaret Sicili Müdürü : Canan COPKIRAN Ticaret Sicili Müdür Yrd. : Hale ERDAĞLI Oda Sicil Memuru : İlhami TİNTİN Basın Halkla İlişkiler : Tufan MELEN Hizmetli : Bedriye YÜCEEGE SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

VİZYONUMUZ Bilgimizi, birikimimizi ve kaynaklarımızı üyelerimiz ve toplumumuzun faydasına kullanmak için sinerji merkezi olmak. KALİTE POLİTİKAMIZ Üyelerimize üst düzeyde hizmet vermek için ulusal ve uluslararası resmi ve özel kuruluşlarla işbirliği yapmak, üyelerimiz ile sürekli iletişim içinde uzmanlaşarak gelişmek, edinimlerimizi ve fırsatları ilçemizde karlı yatırımlara dönüştürmek ve bu yolla ilçemizde refahı artırarak toplumsal refaha katkıda bulunmak.  Üyelerimize etkin hizmet verebilmek için üye profillerini çıkarmak ve sürekli güncellemek,  Üyelerimizin ihtiyaçlarını tespit etmek; işletme, teknoloji, bilgi, ticaret ve insan kaynakları konularında ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli altyapıyı hazırlamak,  Teknik ve Ticari gelişmeleri izlemek ve üyelerimizi anında ve doğru bilgilendirmek,  Odamızın hizmet kalitesini arttırmak için insan kaynaklarımızı daha yetkin hale getirmek,  Üyelerimizin fikri sınai mülkiyet haklarının korunmasına katkıda bulunmak,  Kalite yönetimi ve TOBB Akreditasyon sisteminin etkinliğini sağlamak ve sürekli iyileştirmek MİSYONUMUZ Vizyonumuza ve Politikamıza uygun faaliyetlerimizi gerçekleştirmek için kılavuz görev almak. Bunun yanında İlçemizin gelişmesinde sosyal sorumluluklarımızı ve görevimizi yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde karşılamak. SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YAPILAN SEÇİMLER SONUCUNDA YENİ YÖNETİMİMİZ GÖREVİ TESLİM ALDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SOMA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÇALIŞMALARI  YAPILAN KULİS ÇALIŞMALARI NETİCESİNDE SOMA OSB KURULUŞ İŞLEMLERİ TAMAMLANDI  KAMULAŞTIRMA AŞAMASINA GEÇİLDİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ 2013 Yılı başında halkımıza yönelik KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi gerçekleştirildi. 25 katılımcımız belgelerini aldı. SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

ODAMIZ FUTBOL TAKIMININ 2013 YILI KAYMAKAMLIK KUPASINDAKİ BAŞARISI KUTLANDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

KAMU ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİ TOPLANTISINA KATILIM SAĞLANDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARIMIZ TAMAMLANDI STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI DAHİLİNDE PAYDAŞ TOPLANTILARIMIZ DÜZENLENDİ DIŞ PAYDAŞ TOPLANTIMIZ 04/07/2013 SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

İÇ PAYDAŞ TOPLANTIMIZ 11/07/2013 SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

PAYDAŞ TOPLANTILARIMIZ NETİCESİNDE ELDE EDİLEN VERİLER IŞIĞINDA STRATEJİK PLANIMIZ HAZIRLANDI VE UYGULAMAYA KONULDU STRATEJİK PLAN SUNUMU 02/09/2013 SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

MESLEK KOMİTELERİMİZİN TOPLANTILARI YAPILDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

T.C. ZAFER KALKINMA AJANSI SOMA ÖLÇEKLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YENİ ARŞİVİMİZ HİZMETE ALINDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SINAVLARDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLER VERİLDİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

WORLD FOOD FUARINI ÜYELERİMİZİ İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİK SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

AHİLİK HAFTASI TÖRENLERİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SAĞLIK BAKANLIĞI, TOBB VE ODAMIZ KADIN GİRİŞİMCİLER KOMİTESİ ÇALIŞMALARI SONUCUNDA MAMOGRAFİ TARAMASI YAPILDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

İHTİYACI OLAN ÖĞRENCİLER OKUL İDARELERİ ARACILIĞI İLE KIRTASİYE YARDIMLARI ULAŞTIRILDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

BAŞKANIMIZ BAŞBAKANLIK FİNLANDİYA BELÇİKA İSVEÇ GEZİSİNE KATILDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

RESMİ TÖRENLERE KATILIM SAĞLANDI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

ZİYARETLER

CBÜ MYO’NUN ZİYARETİ EMNİYETİ GÜÇLENDİRME DERNEĞİNİN ZİYARETİ SOMA BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

KAYMAKAMLIK ZİYARETİ TOBB ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SİAD ZİYARETİ E.L.İ. MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ S.S. NAKLİYECİLER KOOPERATİFİNİN ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

BERGAMA TİCARET ODASININ ZİYARETİ SOMA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ZİYARETİ SOMA ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİNİN ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SEAŞ ZİYARETİ SOMA ŞÖFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASININ ZİYARETİ AVDAN BELEDİYESİ ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

TURGUTALP BELEDİYESİ ZİYARETİ SOMA ESNAF ODASININ ZİYARETİ TEİAŞ ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

İLÇE TARIM MÜDÜRLÜĞÜNÜN ZİYARETİ KIRKAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ MADEN İŞ SENDİKASININ ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

MANİSA TİCARET VE SANAYİ ODASININ ZİYARETİ SOMA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ KIZILAY SOMA TEMSİLCİLİĞİNİN ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

ZİRAAT BANKASININ ZİYARETİ SOMA GARNİZON KOMUTANININ ZİYARETİ E.L.İ. MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜNÜN ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

SOMA KAYMAKAMLIĞI ZİYARETİ SOMA EMNİYET MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ GARANTİ BANKASININ ZİYARETİ SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

GENEL VE MALİ VERİLER SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

YILLARA GÖRE ÜYE SAYILARI SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

2013 YILINDA 39 İŞLETME İÇİN TERK İŞLEMİ YAPILMIŞTIR YILI KURULAN İŞLETME SAYISI GERÇEK KİŞİ87 A.Ş.8 LTD.32 İKTİSADİ İŞLETME1 TOPLAM128 SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

GELİRLER KAYIT ÜCRETLERİ28.640,00 TL YILLIK AİDATLAR ,53 TL MUNZAM AİDATLAR ,46 TL YAPILAN HİZMETLER ,59 TL BELGE BEDELLERİ14.680,00 TL MİSİL ZAMLAR3.548,10 TL FAİZ GELİRLERİ28.674,80 TL DİGER GELİRLER8.089,60 TL TOPLAM ,08 TL SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI

GİDERLER PERSONEL GİDERLERİ ,27 TL DIŞARIDAN SAĞLANAN FAYDA VE HİZMETLER ,14 TL BASIN YAYIN GİDERLERİ19.301,79 TL SABİT KIYMET GİDERLERİ26.750,40 TL SEYAHAT VE YOL GİDERLERİ15.404,05 TL GENEL YÖNETİM GİDERLERİ220,67 TL BİRLİK AİDAT VE FONLAR57.067,48 TL EĞİTİM VE FUAR GİDERLERİ46.401,35 TL VERGİ, RESİM VE HARÇLAR2.576,87 TL BAĞIŞ VE YARDIMLAR5.700,00 TL TOPLAM ,02 TL SOMA TİCARET VE SANAYİ ODASI