Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HOŞGELDİNİZ. ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HOŞGELDİNİZ. ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı."— Sunum transkripti:

1 HOŞGELDİNİZ

2 ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı Her Girişimi Zafer'le Taçlandıran Bir Ajans Olmak Misyonu: Tr 33 Bölgesinin Yaşam Kalitesini Arttırmak Amacıyla; Bölge Dinamiklerini Harekete Geçirmek Ve Paydaşlar Arası Koordinasyonu Sağlamak, Bölgedeki Kaynakların Yerinde Ve Etkin Kullanımını Gerçekleştirmek, Girişimcilik Ve İnovasyonu Özendirerek Bölgeyi Cazibe Merkezi Haline Getirmek Ve Sürdürülebilir Kalkınmayı Sağlamaktır.

3 TURGUTLU TİCARET VE SANAYİ ODASI Vizyonumuz: Sanayi, Tarım ve Eğitim Kenti Olmak Kurumsallaşma ve hizmet sunumunda toplumsal memnuniyeti profesyonelliğimize artı değer katarak başaran, Her sektörde faaliyet gösteren sanayici-tüccarlarımızın takdirini kazanan bir kurum olarak; öncelikle ilçemiz ve ülkemizin gelişimine katkıda bulunan bir yöre, dünya ile bütünlesen bir ilçe ve ülke hedefinin gerçekleştirileceğine olan inancımızla, bu güne ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Misyonumuz: Üyelerimize; ihtiyaç ve beklentilerinin ötesinde hızlı ve doğru hizmet sunmak. Yöremizdeki is aleminin geliştirilmesi için aktif rol üstlenmek. Yöremiz, bölgemiz ve ülkemizin, ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmasına yönelik etkinliklerde bulunmak ve projeler üretmek.

4 ZAFER KALKINMA AJANSI’ NA PROJE YAZMAK İhtiyaçlarınızı ve Önceliklerinizi İyi Bilmek, bunları Ajansın öncelikleri ile ilişkilendirmek, Mantıksal Çerçeve Oluşturmak,(Neden, Amaç, Faaliyet ve Sonuç İlişkisi) Özverili ve Çalışkan bir ekibe sahip olmak, Belli bir bütçeye sahip olmak, Düzenli ve güvenli bir takip sistemi kurmak, Ajansla sürekli irtibatta olmak, Belirli periyotlarda raporlama yapmak,

5 TURGUTLU’ YA DEĞER Projemiz; Zafer Kalkınma Ajansı’ nın 2011 Yılında Sürdürülebilir Kırsal & Kentsel Altyapı Mali Destek Programı (SÜKAP) kapsamında, Odamız tarafından hazırlanmış ve Ajansımız tarafından desteklenmeye uygun görülmüştür. Proje kapsamında TUTSO hizmet binası içerisinde bulunan Çok Amaçlı Konferans Salonu yapım ve tefrişatını tamamlamak; Odamız, Üyelerimiz ve Turgutlu halkının kullanımına açmak hedeflenmiştir.

6 PROJEMİZİN AMACI Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri ile Turgutlu ve çevre halkının sosyokültürel açıdan gelişimine ve bilinçlenmesine katkı sağlamak. 150.000 nüfuslu Turgutlu İlçemize ihtiyacı olan modern ve çok amaçlı bir konferans salonu kazandırmak. Odamız üyeleri ile Turgutlu ve çevre halkı yararına sosyal, kültürel ve tanıtım aktiviteleri başlatmak. TR33 bölgesinde yapılacak büyük organizasyon ve toplantılara ev sahipliği yapmak. Turgutlu’ nun ulusal ve uluslararası alanda tanınırlığını arttıracak faaliyetlerde bulunmak.

7 SÜREÇLER Projemizin Hazırlanarak Ajansa Sunulması.(25.03.2012) Projemizin Desteklenmeye Hak Kazanması ve Ajansımızla Sözleşme İmzalanması. (02.07.2012) Projemiz Kapsamında Çok Amaçlı Konferans Salonumuzun Yapım ve Tefrişatının Tamamlanması (20.11.2012) Projemiz Kapsamında Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda Gerçekleştirilen Etkinlikler (27.11.2012 – 25.03.2013)  Projemizin Sonlandırılması. (02.04.2013)  Projemizin Yeminli Mali Müşavir tarafından denetlenmesi. (08.04.2013)  Projemizin Nihai Raporunun Hazırlanarak Ajansımıza sunulması (02.05.2013)

8 FAALİYETLERİMİZ Çok Amaçlı Konferans Salonumuzun Yapım İşi ve Tefrişatı

9 FAALİYETLERİMİZ Zafer Kalkınma Ajansı Bilgilendirme Toplantısı

10 FAALİYETLERİMİZ İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Gösterimi

11 FAALİYETLERİMİZ KOSGEB Girişimcilik Eğitimi Sertifika Töreni

12 FAALİYETLERİMİZ Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Destekleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı

13 FAALİYETLERİMİZ Aydın/İzmir/Manisa Akreditasyon Ortak Akıl Platformu Toplantısı

14 FAALİYETLERİMİZ Dış Ticarette Finansman ve Ticari İngilizce Eğitimleri

15 FAALİYETLERİMİZ Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi

16 FAALİYETLERİMİZ İstihdam ve İnsan Kaynakları Eğitimi

17 FAALİYETLERİMİZ Sağlık, Gençlik ve Genetik Semineri

18 FAALİYETLERİMİZ Türk Sanat Müziği Konserleri

19 FAALİYETLERİMİZ Tiyatro Gösterileri

20 FAALİYETLERİMİZ Uluslararası Şiir Şöleni

21 FAALİYETLERİMİZ Folklor Gösterileri

22 FAALİYETLERİMİZ T.C. Manisa Valiliği Umutlar Çiçek Açsın Projesi Semineri

23 PROJEMİZİN SONUÇLARI Zafer Kalkınma Ajansı’ nın destekleriyle Odamıza, Üyelerimize, Halkımıza ve Bölgemize 250 kişilik modern bir çok amaçlı konferans salonu kazandırdık. Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda 50’ ye yakın sosyal ve kültürel etkinlik gerçekleştirdik. Odamıza, Zafer Kalkınma Ajansı’ nın destekleriyle toplamda 500.000 TL tutarında sabit yatırım gerçekleştirdik. Çok Amaçlı Konferans Salonumuzda yapılan etkinliklerde 2.500 e yakın misafirimizi ağırladık. İlçemizde ve Bölgemizde Kaymakamlığımızın da büyük destekleriyle proje kültürünün gelişmesine katkı sağladık. YENİ Salonumuzda düzenlenen etkinliklerde 10 dan fazla YENİ Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütleriyle işbirliği yaptık. Kurum olarak proje kültürünü Odamıza yerleştirdik ve 2012-2015 Yılı Stratejik Planımıza her yıl en az 2 proje yazma hedefi koyduk. …

24 TEŞEKKÜRLER  Ajans Genel Sekreteri Sayın Yılmaz ÖZMEN nezdinde Zafer Kalkınma Ajansı ve Değerli Uzmanlarına,  Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mesut ALTAN, tüm Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclisimize,  Yaptığımız her organizasyonda bizden desteklerini esirgemeyen ve İlçemizde Ajansımıza proje yazma konusunda teşviklerde bulunan; Turgutlu Kaymakamı Sayın Nazmi GÜNLÜ’ ye,  Odamız Genel Sekreteri Sayın Nevzat AVCI ve tüm Oda personelimize,  Odamıza bu modern konferans salonunu inşa eden BÜYÜKDAĞLAR şirketine ve Mimarı Sayın Mehmet Akif DURAN’ a,  Etkinliklerimizde işbirliği yaptığımız tüm Kurum, Kuruluş ve Sivil Toplum Örgütlerine,  Etkinliklerimize katılan üyelerimiz, misafirlerimiz ve tüm Turgutlu Halkına, SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.


"HOŞGELDİNİZ. ZAFER KALKINMA AJANSI Vizyonu: Bölgenin Kalkınması İçin, Dinamik Bir Takım Ruhuna Sahip, Kaliteli Hizmet Sunan, Öğrenen Ve Öğreten, Başlattığı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları