RKY OTOMOTİV - BURSA TURBO

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Şehzadebaşı ve Koca Sinan
Advertisements

DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
İş hayatımızda, umutsuzluğa kapıldığımız, tek başına olduğumuzu hissettiğimiz anlarımız olmuştur. Peki şimdi ne olacak, ne yapacağız kaygısını zaman zaman.
Nevtek’i Tanıyalım.
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
BAŞAK SİGORTA A.Ş. MÜDÜRLÜĞÜNE.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ
İNTEROFİS HER DİLDE MÜTERCİM-TERCÜMANLIK MERKEZİ
SAĞLIK KURULUŞLARINDA ATIK YÖNETİMİ
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
Dr Hüdai Kara  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı en yüksek.
Dr Hüdai Kara Temmuz  23 Mart 1992 tarihinde yürürlüğe girmiş  Çiçek sembolü logolu  Tüm Avrupa Birliğinde geçerli  Performans ve çevre bazlı.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
2011 YILI BAŞLICA ÇALIŞMALAR Sayılı “Ürünlere İlişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması Ve Uygulanmasına Dair Kanun” ve Yapı Malzemeleri Yönetmeliği.
FİGES Dr. Tarık Öğüt SİNERJİTÜRK-SAVUNMA’08.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye.
2010 Yılı Boyabat Organize Sanayi Bölgesi Faaliyet Raporu.
Şirket Tanıtım Sunumu.
MESH MÜHENDİSLİK ve YAZILIM A.Ş. Şirket Sunumu
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
Prof.Dr.Hüseyin BAŞLIGİL 2012
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürlüğü
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
Sarayönü anadolu imam hatip lisesini tanıyalım
AYLIK RAPOR Automotive Industry Monthly Report Haziran / June 2012 Üretim/Production Satış/Sales İthalat/Imports İhracat/Exports OSD “OICA” ÜyesidirOSD.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
=>SES BİLGİSİ
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
İnternete Dayalı Eğitimde Oluşturmacı Yaklaşım Deneyimi Prof. Dr. Ali Ekrem Özkul Öğr. Gör. M. Emin Mutlu Öğr. Gör. M. Canan Öztürk.
Disiplin ve sorumluluk
YAVUZ SULTAN SELİM MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
MALİYE BAKANLIĞI BÜTÜNLEŞİK PORTAL PROJESİ T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı.
2 SİSTEM 9 DÜNYADA SİSTEM ülkede, 6500’den fazla tamamlanmış proje.
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Bilişim Teknolojileri Alanı Bilişim sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli meslek elemanlarına, gerekli olan mesleki yeterlikleri bilimsel ve teknolojik.
Mobil Uygulamalar ve Çözümler. ©2010 Sürat Teknoloji Gündem  Hakkında 2.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
Servis yönetimi ve Organizasyonu dersi
OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Edinilen Unvan: Otomotiv Teknikeri Edinilen Ünvanın Düzeyi: Önlisans.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
1 TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Endüstri Mühendisliği ve KOBİ Komisyonu
Turkcell Kurumsal Satış Direktörü
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
KAT HİZMETLERİNİN TANIMI ve ÖNEMİ
ARİFİYE MESLEK YÜKSEKOKULU
Araçlara Değer Katmak için Yanınızdayız…
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
SAYIN KAT MALİKLERİ/SAKİNLERİ YÖNETİM KURULUMUZUN ETİMESGUT BELEDİYE BAŞKANI SN. ENVER DEMİREL İLE YAPTIĞI GÖRÜŞME SONUCUNDA, SİTEMİZDE ÇÖP KONTEYNER’İ.
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
SUNUM
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
BAMS BAŞVURU ŞEKLİ Bilgisayar veya Telefonunuzdan
BÜNYAN HİDROELEKTRİK SANTRALİ
İçerik Tarihçe Hizmetlerimiz ve Çözümlerimiz Organizasyon Yapısı
Sunum transkripti:

RKY OTOMOTİV - BURSA TURBO Her türlü araç ve makineye ait turboların tamir ve satışı konusunda 50 yıllık tecrübesi ile Bursa ili ve civarında hizmet vermektedir. Ayrıca servisimizde turbo söküp-takma,yağ ve filtre değişimi ve danışmanlık hizmetleri de sunulmaktadır.

FİRMAMIZIN KURUCUSU VE USTAMIZ SN. RECEP KALINYAPRAK

RKY OTOMOTİV –BURSA TURBO nun temelleri kurucumuz Recep Kalınyaprak tarafından 1977 senesinde atılmış olup, Chrysler Yetkili Servisi olarak 25 yıl Bursa ili ve civarına hizmet verilmiştir. Muazzam teknik donanım ve motor bilgimiz ile, 2002 yılında Bursa Beşevler Küçük Sanayi Sitesinde turbo tamir ve satış konusunda faaliyete başladık ve her türlü araca ait turbolar için uzman mühendis ve teknik ekip kadromuz ile tam kapsamlı olarak hizmet vermekteyiz. 2010 model Mk3 Turbo Ses Balans makinemiz ile turboda oluşan ses balansı giderilmekte olup, varsa yağ kaçakları da tespit edilmektedir. Ayrıca, turbo söküp – takma, yağ ve filtre değişimi ile intercooler temizliği de hizmetlerimiz arasındadır.Bursa ili içerisinde gezici servis aracımız ile de hizmet vermekteyiz.

TURBO SÖKME – TAKMA ALANI

TURBO SÖKME – TAKMA ALANI

ATÖLYEDEN GÖRÜNÜM MK3 BALANS MAKİNEMİZ

DEPODAN GÖRÜNÜM

TOPLANTI SALONUMUZ İDARİ OFİSİMİZ

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ Adres: Beşevler Küçük Sanayi Sitesi 11.Blok No:27 BURSA Tel: +90.224.443 06 10 Fax: +90.224.443 06 09 Mail: info@bursaturbo.com , rkalinyaprak@rkymakina.com