Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye."— Sunum transkripti:

1 Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Iain Maclean Ekip Lideri ve EKÖK Uzmanı 4 Aralık 2012

2 EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Kaynaklar TOBB Endüstri Gruplarına ait Üyelerinin Listesi 2006 Envanteri Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

3 EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Teyid 25 TOBB Endüstri Grouplarına Listeyi Göndererek 81 İl Müdürlüğüne Listeyi Göndererek Gelen Cevapları Değerlendirerek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

4 EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Sorunlar (1) Atık Sektörü – İzin Veritabanına Ulaşım? – Elimizdeki Listeyi Tekrar Atık Yönetim Departmanına Yollamak? Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir.

5 2006 Envanteri – Kullanılan Kaynaklar Bilinmiyor – Kategori 1.2 – Rafineriler (361 Adet) – Kategori 3.4 – Mineral Maddeleri Eritme (319 Adet) – Kategori 4.1 (h) – Plastik Materyaller (164 Adet) – Kategori 4.1 (j) – Boyalar ve Pigmentler (1975 Adet) Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Sorunlar (2)

6 Kategori 1.2 ve 3.4’ü Birleştirmek Bu Listeyi Petrol ve Petrol Ürünleri Sanayi Meclisine Göndermek Proje Aktivite 3 Kapsamında 2-3 Sahayı İncelemek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Öneri (1)

7 Plastik Materyalleri Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Boya Üreticilerini Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Otomotiv Endüstri Sektörünü Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Diğer Taşıma Sektörlerini Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Makine Sektörünü Kategori 6.7’nin İçine Yerleştirmek Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. EÇİ’ye Tâbi Tesis Envanteri Öneri (2)

8 Organik solvent tüketim kapasitesi saat başına 150 kg veya yıllık 200 ton üzeri olacak şekilde nesnelerin veya ürünlerin özellikle haşıl, basma, kaplama, yağ temizleme, su geçirmez hale getirme, apreleme, boyama, temizleme, emdirme gibi yüzey işlemlerinden geçirilmesi Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori 6.7

9 Yıllık 200 ton’un altında Organik Solvent kullanan herhangi bir faaliyet Endütriyel Emisyonlar Direktifinin EK VII ve Bölüm V kapsamına da girer. Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori 6.7

10 Kategori 6.7 içerisinde sınıflandırma uygunluğunu onaylamak adına küçük sayıda plastik ve boya üreticilerini sahalarında ziyaret etmek yararlı olabilir. Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. Endüstriyel Emisyonlar Direktifi Kategori 6.7 - Öneri

11 Dinlediğiniz için teşekkür ederim. İletişim Adresi: iainmaclean7@hotmail.com Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti Tarafından finanse edilmektedir.


"Bu proje Avrupa Birliği ile Türkiye Cumhuriyeti tarafından eş finanse edilmektedir. IPPC (EKÖK) - “Entegre Kirlilik Önleme ve Kontrol” Teknik Yardımı EÇİ’ye." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları