Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Flash Player©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır
Advertisements

ÜNİVERSİTELER İÇİN BİRİMLER DÜZEYİNDE AFP HAZIRLANMASI
İstatistik ve Bilgi İşlem
turRUS® Otomasyon Sistemi
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
Tur Programının Kaydı.
Servis Talebi Girişi Kullanım Kılavuzu. AMAÇ Servis aboneliğinize bağlı olarak ETG sisteminde yeni bir servis talebi oluşturarak, taleplerinizin daha.
İTS (İlaç Takip Sistemi)
TALEP MODÜLÜ SATINALMA İŞLEMLERİNİ BİR MERKEZDE YAPAN, ANCAK TALEPLERİ DEĞİŞİK BİRİMLERCE OLUŞTURULAN İDARELERİN İŞLEMLERİNİ KOLAYLAŞTIRMAYI AMAÇLAYAN.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi

AKM WEB SAYFASI ONLINE KİŞİ İŞLEMLERİ YARDIM MENÜSÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
Otel Sözleşmeleri Giriş
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Halk Sağlığı Müdürlüğü
SAYIN ÖĞRETİM ELEMANI SINIF LİSTELERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ ADIMLARI İZLEYEBİLİRSİNİZ.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Tüm TM fonksiyonlarında aşamalar geçilerek Vergi/Harç aşamasına gelindiğinde elde edilen harç makbuzları yenilenmiş olup bu makbuzlar üzerinde şekilde.
 Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.
HAZIRLAYANLAR Baran EKSİK Hayrettin GÜNGÖZ Konu: Windows 7 Altında Disk Yönetimi.
SATIR ARALIKLARI BELİRLEME
EXCEL’DE GRAFİK OLUŞTURMA
BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Microsoft Outlook 2010 Kurulumu
Otel Fiyatı Kopyalama. Otel alış fiyatlarını üzerine kar ekleyerek satış fiyatlarına veya otel satış fiyatlarından belli bir iskonto yaparak alış fiyatlarını.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI
Muhtar Bilgi Sistemi.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
Meb.k12 uzantılı E-posta Hesabı Kurulumu
BİLGİ İŞLEM GRUP BAŞKANLIĞI MEBBİS OKULLAR HAYAT OLSUN MODÜLÜ TANITIMI
Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Rapor ve Döküm Ayarları
WİNDOWS SERVER 2003’te KULLANICI VE GRUP HESAPLARI.
Hazırlayan Veteriner Hekim Mahmut YAZGAN
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı
TABLETLERİN OKULLARA TESLİMATI. Okullara Tablet Teslimatı Nasıl Yapılacak? Tabletler Dağıtım Planına göre Üretici Firma tarafından kargoya verilir. Tablet.
Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı Birliğimiz ile KTÜ arasında yapılan protokolle Kamu Yönetimi ve İşletme dallarında yapılan “Uzaktan Öğretim.
Raporlama Menüleri Emine TUNÇEL Kırklareli Üniversitesi, Pınarhisar Meslek Yüksekokulu.
Dosya sistemi, bilgisayarın sabit disk üzerindeki verileri düzenlemek için kullandığı temel yapıdır. Disk depolamanın temel birimidir. Disklerin kullanılabilmesi.
MEBBİS Atama Kadrolu Öğretmen Modülü
2016 – MART Aşağıda bulunan ekran görüntülerinde, her tür ve dereceli resmi okullarımızda; İngilizce öğretmenlerimizin takibinde öğrencilerimizin ücretsiz.
ÜCRETLİ ÖĞRETMEN İŞE GİRİŞ VE İŞTEN AYRILIŞ İŞLEMLERİ
DOSYA MENÜSÜ.
DERS: MESLEKİ BİLGİSAYAR MODÜL -3: İŞLETİM SİSTEMİNİN KULLANILMASI.
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
ÜNİVERSİTELER İÇİN BİRİMLER DÜZEYİNDE AFP HAZIRLANMASI
Ünite 5 UYAP Genel İşlemler.
Ürün Nasıl Eklenir? Ürün Ekleme Ürün Düzenleme Ürün Gruplama.
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ONAY SUNUMUNA
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
ZABITA DENETİM SİSTEMİ (ZDS)
HİTİT ÜNİVERSİTESİ Akademİk açIk erİşİm sİstemİ
Sunum transkripti:

Flash Player ©, sistemin sorunsuz çalışması için gerekli bir programdır. Sayfaları daha sağlıklı takip edebilmek için bilgisayarınızda bu programın 8.0 veya üzeri bir sürümünün kurulu olması gerekmektedir.

ETKİNLİK OLUŞTURMA ve KULLANICILARA ATAMA Uzaktan eğitim yönetim sisteminde, eğitim faaliyetlerinin yönetimi yetkisi yalnızca belirli kullanıcılara verilmektedir. Bu kullanıcılar, belli tarih aralıklarında çeşitli eğitimlerden ve sınavlardan oluşan etkinlikleri oluşturup ilgili kullanıcılara atayabilmektedir. Etkinliklerin yönetimi işlemlerine, Eğitim Yönetimi menüsü altından erişilir.

Yeni bir etkinlik oluşturmak için sırasıyla aşağıdaki işlemler yapılır: 1- Etkinlikler ekranından Etkinlik Listesi ekranına geçilir. 2- Açılan ekrandan Basit Etkinlik seçeneğine tıklanır.

3- Etkinlik oluşturmanın ilk aşaması olarak bir eğitim seçilir. Çeşitli kriterlere göre yapılan arama sonucunda çıkan eğitim seçilerek devam edilir. 4-a) Bir sonraki aşamada, eğitimi alacak kullanıcılar belirlenir. Çeşitli kriterlere göre arama yapılır.

4-b) Yapılan arama sonrasında seçilen kullanıcılar etkinliğe eklenir. 5- Etkinliğin adı, tarihleri ve diğer detayları belirlenir.

6- Kullanıcıların etkinliğin atanmasından tamamlanmasına kadar devam eden süreçte birçok detayla ilgili eposta yoluyla bilgilendirilmesi için ilgili seçenekler, dördüncü aşamada belirlenir. 7- Son aşamada, tüm girilen bilgiler gözden geçirilir ve etkinliğin oluşturulmasına onay verilir.