PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Aslı DİNÇMAN İzmir, 22 Aralık 2006 Son zamanlarda, ülkemiz için kaygılanan herkesin dilindeki şu ifade, tüm gerçekliğine rağmen, beni çok endişelendiriyor:
Advertisements

SERKAN HACIÖMEROĞLU –Yön.Kur.bşk.yrd
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ
Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
GİRİŞİMCİLİK Mustafa Özhan KALAÇ.
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
KESİKLİ ÜRETİMDE SÜREÇ YÖNETİMİ VE ÜRETİM PLANLAMANIN YAZILIM DESTEĞİ İLE YAPILMASI Tuğrul Tamtürk –Tekstil Yük. Müh. İbrahim Büket – Tekstil Müh.
NEDEN İNVERTERLİ KOMPRESÖR?
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
EĞİTSEL DEĞERLENDİRME VE BEP
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
PROJE YÖNETİMİ VE RİSK ANALİZİ
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Fatih Tuncer HATUNOĞLU İletişim Yazılım Genel Müdürü Mart, 2013 BURSA
Eğitim İhtiyaçları Değerlendirmesi (TNA)
AİLE EĞİTİM SUNUSU 5.
Zor insanla başa çıkma yolları
OKUL-AİLE İŞBİRLİĞİNİN ÖNEMİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ GİDEN ÖĞRENCİ ORYANTASYONU İZMİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
Bilimsel Araştırma Yapıyorum
FMEA Failure Mode Effect Analysis
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,
KSB: Geçmiş ve Bugün Yardımcı Doçent Doktor Cenk Aygül.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
ATC Araç Takip Sistemleri
OKULLARDA SUÇ VE ŞİDDETİ ÖNLEME
Linux Kurulumu BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI BÖLÜMÜ
ZAMAN YÖNETİMİ Zaman nedir? Zaman yönetimi nedir?
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
ERK İSG&İK –
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
Neden Proje Yönetimi - PROBLEMLERİN KARMAŞIKLIĞI - TEK BİR KİŞİNİN ÇÖZÜME ULAŞMA GÜÇLÜĞÜ - DİSİPLİNLER ARASI İLİŞKİLERİN SAĞLANMASI - MADDE VE İNSAN KAYNAKLARININ.
SENDİKALARDA KADROLAR VE KADROLARIN ÖNEMİ ©TARKANZENGİN©TARKANZENGİN.
Stratejik Yönetim.
FBBM509 - Yapay Zeka Proje Raporu – Aşama 1
Prof. Dr. Ahmet AYAR (TÜBİTAK 2237 Programı)
VELİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’ ne HOŞGELDİNİZ
STRATEJİK PLANLAMA.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
Bilimsel Yöntemin Adımları. 1. Bir Soru Sorun:  Bilimsel yöntem, gözlemlerinize ilişkin bir soru sorduğunuz zaman başlar. Nasıl, Ne, Ne zaman, Kim, Hangi,
Afyon Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Büyük düşün, küçük adımlarla başla...
Makine Öğrenmesinde Yeni Problemler
TCP/IP Sorun Çözme ve Ağ Komutları
KAYGI VE TEST EDİLME KAYGISI
Bu sunuda TBM için hazırlanmış olan «Alkolsüz Bir Hayat İçin» adlı (Metin: Uğur Evcin, 2014, İstanbul: Yeşilay Yayını) broşürden yararlanılmıştır. Sunudaki.
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
NASIL BİR GELECEK İSTİYORUM?
VOLTAJ KORUMA SİSTEMLERİ GRD – 03 – 01 – 01 – A GRD –
Bilişim sistemlerinin türleri
İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR ALAN
n Düzey: n Düzey: Lise 1. Sınıf öğrencileri n Genel Hedef: n Genel Hedef: Karar verme becerisini geliştirmelerini sağlayabilme. n Oturum Sayısı: n Oturum.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
Verimsiz Çalışma Her işte olduğu gibi doğru ders çalışmayı da bilmek gerekir. Sınıfları geçmek, öğrendiklerini unutmamak, notları yükseltmek için etkili.
MANTIKSAL ÇERÇEVE MATRİSİNİN HAZIRLANMASI
MESLEK TERCİHİNDE AİLE Dr.M.Zeki İLGAR Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr.M.Zeki İLGAR.
MED 167. Frekanslı Serilerde Standart Sapma Örnek XfX.fX-Xbarf.(X-Xbar) ,1259, ,1171, ,1510, ,1453, ,184,05.
YÖNETİCİ BULMA ve YERLEŞTİRME
VBT Bilgi Teknolojileri
EĞİTMEN: GENÇ OSMAN İLHAN ADALET TANRIVERDİ. NASIL UYGULANIR? Katılımcılara üzerinde görüşme yapacakları konu verilir. Tüm katılımcılardan konuya yaklaşırken.
EĞİTMEN: GENÇ OSMAN İLHAN ADALET TANRIVERDİ. NASIL UYGULANIR? Katılımcılara üzerinde görüşme yapacakları konu verilir. Tüm katılımcılardan konuya yaklaşırken.
Bölüm 1 Mühendislik Ekonomisi Kararları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
VBT Bilgi Teknolojileri
Sunum transkripti:

PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…

Projenizde birbirini takip eden bir sürü karışık aktivite var, hangisinden başlayacağım, nasıl takip edeceğim mi diyorsunuz ?

Projenizin işleyişi esnasında bir sürü belirsizlik mi var ? Her taraf sislerle mi kaplı ? Hangi yönü seçmeniz gerektiğine karar veremiyor musunuz ? Seçtiğiniz yolun sizi nereye götüreceğini göremiyor musunuz ?

Aldığınız kararları, seçtiğiniz yolu, herhangi bir analiz veya baza göre karşılaştırmalı verilere dayanmayan raporlara göre belirliyor, o yolun sizi hangi hedefe götürdüğünü sadece hissetmeye çalışıyor ama asla emin olamıyor musunuz?

Herhangi bir konuya, imalata veya detaya odaklandığınızda odağınızın dışında kalan konuların, imalatların veya detayların başınıza ne dertler açacağını bilebiliyor musunuz?

Projenizi bir an önce bitirmek için bazen çok hızlanmanız gerekebilir. Hızlandığınız anda görüş netliğinizin bozulacağını ve doğru kararları almanızı sağlayacak teknoloji ve bu teknolojiyi kullanan bir ekibiniz yoksa bu görüş bozukluğunun kaza yapmanıza neden olacağını bunun da telafisi oldukça güç vakit ve nakit kaybına sebep olacağının farkında mısınız?

Projeniz birçok riski içerdiği halde, siz bu risklerin bazılarını çok net görebilirken, bazılarını hiç göremiyor musunuz? Bazı risklerin önemsiz gibi gözükmelerine rağmen başınıza çok büyük dertler açabileceğinin farkında mısınız?

Her geçen dakika projenizin bitiş tarihine daha da yaklaştığını görüyor ancak iş istediğiniz performansta ilerlemediği için geçen zamanla ilgili elinizden üzülmekten başka bir şey gelmiyor mu?

Kaynaklarınızın doğru kullanıldığından emin misiniz?

İşleri hangi sırayla yapmanız gerektiğini gösteren doğru bir iş programınız olduğundan emin misiniz?

Teknik departman size her şeyin yolunda olduğuna dair raporlar verirken, Finans departmanı başınızın her an çok büyük derde girebileceğini mi rapor ediyor?

Ne yaparsanız yapın, projeniz arzu ettiğiniz şekilde ilerlemiyor ve sürekli olarak nakit ihtiyacı mı doğuruyor?

Proje Yönetimi bir sistem ve disiplin işidir. Eğer elinizde, size doğru yolu gösteren bir sisteme sahip kalifiye bir takım varsa yolunuza ne gibi belirsizlikler çıkarsa çıksın, siz hedefinize ulaşırsınız.

Öncelikle yapacağınız projenin tüm imalatlarını miktarsal olarak hesaplamanız gerekir. Daha sonra bu imalatların gerçekleşmesi için gereken işgücü, makine gücü ve malzeme miktarlarını, maliyetleri ile birlikte hesaplamanız gerekir. Daha sonra da bu imalatlar arasındaki bağlantıyı kurarak iş programı hazırlamanız ve işgücü, makine gücü ve malzeme histogramlarını oluşturmanız, projenizin nakit akışını görmeniz gerekir.

Projenizin başarısı, projenizdeki her türlü imalat gerçekleşmesinin, çizdiğiniz yoldaki planlar ile, gerek zamansal, gerekse parasal olarak, kıyaslanabileceği bir sisteme sahip kalifiye bir ekibin kurulmasına bağlıdır.

Bir sistem sahibi böylesine kalifiye bir ekibi kurmanız sonucunda, karşınıza çıkacak her yol ayrımında; hangi yolun sonunun nereye varacağını ve bedelinin ne olacağını çok daha kolay görebilecek ve çok daha doğru kararları çok daha kolay verebileceksiniz.

Projenizdeki problemleri önceden görebilmek, tedbir alabilmek ve hedefe ulaşmak artık çok daha kolay… Ekibinize katılmaya hazırız.

İşinizi şansa bırakmayın. “İKİNCİ ELİN SES ÇIKARTTIĞINI” unutmayın!

PYO PROJE YÖNETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Eminalipaşa Cd. No:9/15 Altıntepe, Istanbul – Türkiye T: F: