AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

My EBSCOhost Kullanıcı Kılavuzu support.ebsco.com.
VoIP Nedir ? Kısa bir tanım yapmak gerekirse VoIP, internet veya data hatları üzerinden ses aktarımı olarak açıklanabilir. Bu gibi bir durumda insanların.
• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Yakınsama Çözümü Ürün Sunumu.
Ses Kayıt Sistemi.
BİLGİLENDİRME BİM OTOMASYONU e-KURUM PROJESİ.
IP PBX.
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
VERİ TABANI 1 DERS 1.
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
DAMACANA - TÜPGAZ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
GELİŞEN HABERLEŞME TEKNOLOJİLERİ DERSİ
Amaçlar  Verinin üretildiği yerden ve üretildiği anda elektronik ortamdan alınması  İnsan emeği ve hataların en aza indirilmesi  Birbirine bağlı süreçlerde.
CWIZ CALL CENTER.
Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
 Ofis dışından erişim  Kurulum gerekmez  Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari üzerinden çalışma  Sade ve basit arayüz Web Avantajları.
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Votel İletişim Hizmetleri A.Ş.
Azrael Online Hasta Takip Programı
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
KA Bilişim Teknolojileri
CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu. CWIZ ASİSTAN Santralinizin Sağ Kolu.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
Birtel İletişim Teknolojileri
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
Telefon giderlerini düşürmenin akıllı yolu Tarife Denetçisi ile paket (kota) aşımı sona erer. GSM-1 GSM-2 ASIL SİMYEDEK SİMASIL SİMYEDEK SİM Kota Dolunca.
İLETİŞİM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇAĞRI MERKEZİ
1 Yetkili Satıcı Toplantısı – Fethiye 2008 Operatör konsol ve Enformasyon sistemi OSPC Yetkili Satıcı Toplantısı 2-4 Mayıs 2008 Fethiye.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
BORUSAN TELEKOM ALOPRATİK HİZMETİ
THERMOCHRONLAR VE UYGULAMALARI THERMOCHRON DATALOGGERLAR Thermochron iButton, birçok pratik uygulaması olan ve nakliye sırasında ısıya hassas ürünlerin.
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
AĞ İŞLETİM SİSTEMLERİ Öğr. Gör. Mustafa SARIÖZ
PowerShell v3.0 ile Hyper-V Yönetimi
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
ARAŞTIRMA - UYGULAMA MERKEZİ BİLGİ SİSTEMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ
İNTERNET VE İLETİŞİM İnternet Bağlantı Şeması
TRAFİK SORUNU Çözüm.
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
30 Eylül 2014 Eğitim Çalışmaları Webinar. Eğitim Çalışmaları Genel değerlendirme Eğitim planları – Grup gereksinimlerinin belirlenmesi – Eğitim süresinin.
CEIT 101 Teorik Emrah Soykan - Konu 6 -. Kapasitelerine ve Büyüklüklerine Göre Bilgisayar Türleri Makro Bilgisayarlar ( Mainframe - Ana Bilgisayar ) Mini.
Veritabanı Yönetim Sistemleri - I
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Akıllı İstemcileri Geliştirmek ve Dağıtmak
İNTERNET.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
Web Teknolojileri Hafta İçerik  Hosting (Barındırma)  Domain (Alan Adı)  Ücretli Hosting ve Domain Siteleri  Ücretsiz Hosting ve Domain Siteleri.
Bilgi Teknolojileri ve Bilişim Hukuku Öğr. Gör Mehmet Akif BARIŞ.
(Ergin BOYACI – Müşteri Deneyimi ve Ürün Geliştirme)
Muhammed Emin ALTINTAŞ
KURUMSAL SUNUM.
VBT Bilgi Teknolojileri
BİLGİ İŞLEM ORGANİZASYONU -Voice/VoIP
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
HÜDAVEND HATUN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SİGORTACILIK İÇİN FARKLI BİR GELECEK TASARIMI
Active Directory.
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
EN KOLAY ONLINE ÖN MUHASEBE PROGRAMI YONCAERP
IP Telephony ve Tümleşik Uygulamalar

Sunum transkripti:

AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ Bilgi ve İletişim Teknolojileri Endüstriyel Otomasyon Sistemleri Bina Otomasyon Sistemleri Veri Toplama Sistemleri

Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Santral Ücretlendirme ve Phone Tracker ™ Santral Ücretlendirme ve Raporlama Programı

Phone Tracker V6.0 ™ Phone Tracker V6.0 Enterprise IP Phone Tracker V6.0 Standard Phone Tracker V6.0 Lite

Küçük işletmeler için ekonomik çözüm; Phone Tracker V6.0 Lite ™ Küçük işletmeler için ekonomik çözüm; YTL ile uyumlu Türk Telekomun yeni tarife sistemine uyumlu Her dış hattı farklı bir tarifeden ücretlendirebilme FCT hatlarını ücretlendirebilme Kontör / Görüşme süresine göre ücretlendirebilme Dış hat bazında ücretlendirme Firma ve özel telefon numarası tanımlama Geçmişe dönük yeniden ücretlendirebilme Kullanıcı yetkilendirme Raporları çeşitli formatlarda export etme Buffer kullanarak görüşme bilgilerini toplama Database Backup Hardware key (dongle) ile koruma Microsoft access database

Phone Tracker V6.0 Standard ™ Orta Büyüklükteki işletmeler için; Lite özelliklerine ek olarak Account code ile hat alma uygulamaları Dışarıdan yapılan aramaları (incoming) kaydetme Geçmiş tarihli görüşme bilgilerini arşivleme Özel servis sağlayıcı firmaların tarifelerine uyum Fiyat tarifelerini internetten otomatik olarak güncelleme Çok kullanıcılı yapı Var olan bilgileri database’e toplu olarak import etme Gelişmiş grafikler / raporlar ve raporlama kriterleri Gelişmiş silme kriterleri Microsoft access database

Standart özelliklerine ek olarak Phone Tracker V6.0 Enterprise ™ Merkez – Şube yapısındaki yoğun görüşme trafiği olan kullanıcılar için ; Standart özelliklerine ek olarak Şubelerdeki görüşme bilgilerinin bir merkezde izlenebilmesi ve değerlendirilebilmesini sağlayan    Merkez -Şube yapısı Görüşme bilgilerinin, personel bazında Web ortamında izlenebilmesi özelliği Otomatik raporlama Belirlenen bir numara arandığında e-mail yoluyla anında haber veren, SPY (izleme) özelliği Dış hatları gruplandırma Microsoft SQL Server Database. (SQL Server veya MSDE) Şubelerde Phone Tracker kullanarak, aynı zamanda lokal raporlamayı yapma ve bir merkezden izleme. GSM operatörlerinin elektronik raporlarını import etme (Opsiyonel)

Phone Tracker V6.0 Enterprise IP ™ Enterprise özelliklerine ek olarak; Şubelerde PC kullanmadan, görüşme bilgilerini IP üzerinden bir merkezde toplama