Film Gösterimi : 06.11.2013 / 14.00 Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
HARFLERİMİZ HAZIRLAYAN ABDULLAH BÜYÜKYILDIZ
Advertisements

HAZIRLAYAN VE SUNAN:LÜTFİYE KÜÇÜK ARTIK
RİSK DEĞERLENDİRME PROSEDÜRÜ-1
Zamanı Ölçme.
ÇEVREMİZİ ÇİÇEKLERLE GÜZELLEŞTİRELİM
Tavşan ile Kaplumbağa.
 Bilinç  Hizmet  Marka  Kalite  İ lke  Do ğ ru bilgi  Do ğ ru yöntem  Do ğ ru uygulama.
Yabancı! Ben doğmadan birkaç ay önce, babam Tennessee’de bizim küçük kasabamıza gelen bir yabancı ile tanışmış. Babam, ilk gördüğü andan itibaren bu yabancıya.
SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
Bodrum’da turizm Yakın zamana kadar Bodrum Turizminin referans unsurları; Deniz, kum ve güneş, Balık ve yöresel yemekler Bodrum Kalesi, Antik Tiyatro,
50-, veya 80-li yıllarda mı büyüdün.. ¿ Nasıl oldu da hayatta kalmayı başardın?
Önce yenilen cevizlerin toplamını bulurum = 6 13 yenmiş
4 Kare Problemi 4 Kare Problemi Hazır mısın? B A Bu şekle iyi bak
Ne Güzeldir. Dört gözle beklediğiniz bir haberin gelmesi...
KURBAĞA PRENS Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış.Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
. B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR B İ Z İ ÇEVRELEYEN İ NSANLAR GERÇEK BİR HİKAYE.
Uluslararası Gençlik Ödülü yaş arasındaki gençlerin katılabilece ğ i, onların bireysel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı hedefleyen gönüllülük.
STRESE GİRENİN İMANINDAN ŞÜPHE EDERİM!
4 KARE.
1 YÜRÜYÜŞ IAAF Kuralı: Yürüyüş, ayaklar ve zemin arasındaki temasın insan gözüyle görülür bir kesintiye uğramadan sürekli adım atılmasıdır. Dayanma.
ORHAN EREN İLKOKULU 1-A.
1/20 Zamir A B C D Aşağıdaki cümlelerin hangisinde şahıs ( kişi ) zamiri vardır? Akşam dayımlar geldiğinde uyuyordum. Durmadan yağan kar çocukları heyecanlandırdı.
BU TOPRAĞIN DEĞERİ PROJESİ PROJE SONUÇ RAPORU 1. PROJEMİZİN SOSYAL YARARI: Projemiz hem partimize hem de emek grubuna sağlayacağı yarar bu projeyi seçmemizde.
ANLATIM BOZUKLUKLARI Turkcecim.com.
Günlük taze haberlerimiz
MELEKLER VE ŞEYTANLAR DAN BROWN. Harvard Üniversitesi’nin dünyaca ünlü Simgebilim Profesörü Robert LANGDON anlaşılmaz bir yazıyı çözmek için İsviçre’deki.
KANSER VE PSİKİYATRİ Prof Dr Behcet Coşar
GENETİK MATERYAL : DNA (NÜKLEİK ASİTLER:YÖNETİCİ MOLEKÜLLER)
TEST – 1.
TOPLAMA İŞLEMİNDE VERİLMEYEN TOPLANANI BULMA.
DEMO-VILLAGE Orda Bir Köy Var Demokrasiyle!
İŞTE MASALIMIZ BAŞLIYOR.
8 ? E K S İ L E N EKSİLEN _ 5 5 ÇIKAN FARK(KALAN) 8.
DE Ğ ERLER İ M İ Z Kazanım: De ğ erlerini fark eder. 9. Sınıf 21 nolu kazanım etkinli ğ i.
Kurban Bayramınızı kutluyor, bir gün bu güzelliği (Kanada tarafını özellikle) görmenizi tavsiye ediyorum. Bu hikayeyi de size hediye gönderiyorum. Sevgi.
06 Nisan Nisan 2015 (2) Devre Elemanlarının Sembollerle Gösterimi ve Devre Şemaları ile ilgili olarak öğrenciler; Bir elektrik.
ANLATIM BOZUKLUKLARI ÖMÜRGÜL AYTAÇ.
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
SORULAR.
Travma nedir? Travma sonrası tepkiler nelerdir?
DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MAYIS-HAZİRAN VEFA VE SADAKAT
Mitat Zorlu 1 Adı ve Soyadı: ……….……………………………. 13 Mayıs 2009 Çarşamba Matematik İşlem sırası verilen problemleri yazar mısın? Arda.
HAZIRLAYAN:ZEHRA ŞAHİN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ KONU:NOKTALAMA İŞARETLERİ(tırnak işareti,ünlem,kısa çizgi)
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
TIME OF MY LIFE Yönetmen: Nic Balthazar Yapımcı: Peter BOUCKAERT(Eyeworks) Yapım Yılı: 2012 Oyuncular: Koen De GRAVES, Ben SEGERS, Lotte PINOY, Felix MAESSCHALCK,
Mitat Zorlu 1 ALİ YALKIN İLKÖĞRETİM OKULU 2/A SINIFI ÇALIŞMA SAYFASI Adı ve Soyadı: ……….…………………………………..…… No: ……… 15 Ocak 2010 Cuma Annem marketten 2.
BİRBİRİMİZİ FARKLI ANLADIĞIMIZ KİŞİYLE NASIL İLETİŞİM KURALIM Kocaeli Üniversitesi Toplum Ruh Sağlığı Birimi ve Psikiyatri Anabilim Dalı sunuyor Kocaeli.
MADDEYİ TANIYALIM.
CÜMLEDE ANLAM 1.SORU: Aşağıdaki cümlelerin hangisinde küçümseme anlamı vardır? A.Bütün gün uğraştım ,ödevlerimi hala bitiremedim B.İnsanlara zor zamanlarında.
İNSANIN PAYLAŞMA VE YARDIMLAŞMA İHTİYACI
Şsg y.b.o rehberlik servisi
Abdurrahman Keskiner ( 1941)
FEDAKARLIK.
Oyuncu Kadrosu ZEHRA SADIÇ İLKNUR BİLEN GAMZE KAÇMAZ
İnsan İradesi ve Kader İnsanı diğer varlıklardan ayıran en temel özellikler, -akıl -irade AKIL, iyiyi kötüden, güzeli çirkinden, doğruyu yanlıştan ayırt.
BATMAN YUNUS EMRE ANADOLU LİSESİ
İtalyan yönetmen Roberto Benigni‘in yönettiği 1997 yapımı İtalyan drama filmidir. II. Dünya Savaşı zamanında karısı ve oğlu ile birlikte Yahudi kamplarına.
ONUR ÜNLÜ.
PAYROTEKNİK MALZEMELER
Film Gösterim Proğramı (MART 2017)
MAYIS 2017 AYINA AİT FİLM GÖSTERİSİ PROĞRAM AKIŞI
FİLm Gösterİm ProğramI (ŞUBAT 2017)
Seni Benim Gibi CAN AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI SESLİDİR.
T.C İstanbul Üniversitesi TBMYO Radyo Televizyon Teknolojisi Programı
Film Gösterim Proğramı (OCAK 2017)
MEL GİBSON (CESUR YÜREK)
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM. BEN UYUYORUM Bir gün Nasreddin Hoca şehire gelip, bir arkadaşıyla birlikte handa kalmış. Gece yarısı arkadaşı sormuş : -Hocam,
2018 Mart Ayı Film Gösterimi /08. 03
Kurbağa Prens Bir zamanlar yedi güzel kızı olan bir kral varmış. Bu kızların en güzeli en küçük olanmış. Güzel günlerde sarayın yakınındaki serin gölün.
Sunum transkripti:

Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Pers Prensi : Zamanın kumları Oyuncular : Jake Gylienhaal, Gemma Arteton Filmin süresi : 111 dakika Filmin özeti : Karayip Korsanları Üçlemesi ruhu bu filmle devam ediyor! Walt Disney Pictures ve Jerry Bruckheimer Films, sizi gizemli Pers topraklarına do ğ ru e ğ lenceli, aksiyon ve macera dolu bir yolculu ğ a çıkarıyor! Deli dolu prens (Jake Gyllenhaal) ve gözüpek prensesin (Gemma Arteton), sahibine zamanı geri alma ve dünyayı yönetme üstünlü ğ ünü sa ğ layan sihirli bir hançeri korumak için biraraya gelmeleriyle, zamana karşı bir yarış başlar.

Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Gerçe ğ in parçaları Oyuncular : Yönetmen. Debra Granik ;senaryo by Debra Granik & Anne Rosellini ; yapımcı.Anne Rosellini, Alix Madigan- Yorkin Filmin süresi : 95 dak. Filmin özeti : 4 dalda Oscar ödülü adayı filmde 17 yaşındaki Ree Dolly hapishaneden kısa bir süre önce şartlı tahliye ile çıkıp evlerine ipotek ettirdikten sonra gizemli bir şekilde ortadan kaybolan babasını bulmak için Ozark da ğ larına do ğ ru yola koyulur.Her ne kadar bir ip ucu bulmak için tüm yakınlarını ve akrabalarını ziyaret etse de,herkes adeta sessizllij yemini etmiş gibi Ree’yi geri çeviriri.Babası hakkındaki şok edici gerçe ğ i ö ğ renmek için REE, hayatını tehlikeye atmak zorunda kalacaktır.

Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Elm soka ğ ında kabus : Uyumak öldürür Oyuncular : New Line Cinema presents ; Platinum Dunes production ; directed by Samuel Bayer ; produced by Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller ; screenplay by Wesley Strick and Eric Heisserer ; story by Wesley Stric Filmin süresi : 91 dakika Filmin özeti : Aynı sokakta yaşayan beş arkadaş, rüyalarında biçimsiz yüzlü, elinde ucu bıçaklı bir bahçıvan eldiveni olan korkunç bir adamı görmektedir. Bu adam her birinin rüyalarını cehennme çevirir, tek çareleri ise uyanmaktır. Ancak içlerinden biri öldü ğ ünde rüyanın aslında gerçek oldu ğ unun ve hayatta kalmanın tek yolunun ise uyanık kalmanın oldu ğ unu farkederler. Geçmişlerinde işledikleri hatanın cezasını çekmelerinin zamanı gelmiştir. Kurtulabilmek için iç dünyalarında şimdiye kadar gördükleri en dolambaçlı kabuslardan birine dalarlar. Bu korku klasi ğ inin yenilenmiş güncel versiyonunda Jackie Earle Haley efsanevi cani Freedy Krueger rolüyle karşınızda.

Film Gösterimi : / Gösterim yeri : Merkez Kütüphane Toplu Gösterim Salonu Filmin adı : Gri kurt : Bu bir ölüm kalım savaşıdır. Oyuncular : yöneten ve yazan Joe Carnahan Filmin süresi : 112 dakika Filmin özeti : Vahşi do ğ anın tam ortasında, dondurucu havada aç kurtlarla karşı karşıyalardı.Kaderlerine karşı çıkarak hayatta kalmak için ölümüne savaştılar.Gri Kurt2ta Liam Neeson, uçakları Alaska’nın ücra ve ıssız bir bölgesine düşen bir grup petrol işçisine liderlik ediyor.Aldıkları ölümcül yaralar ve acımasız hava şartlarıyla başa çıkmaya çalışan kazazedelerin, öldürücü so ğ uktan ve vahşi aç kurtlardan kurtulabilmek için sadece birkaç günleri vardır.