Facebook Reklamları.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Mobil Reklamcılıkile hareket halindeki insanlara ulaşın Mobil Reklamcılık ile hareket halindeki insanlara ulaşın.
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Pazarlamanızı sosyalleştirin.Bir + ekleyin Pazarlama faaliyetlerinizi Google’ın sosyal ağına dahil etmek için bir + ekleyin.
Performans, etkinlik, erişim ve fiyat önemli ise...
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Gerekli olduğunda insanlara ulaşın Yer Uzantıları Potansiyel müşterilere, Yer Uzantıları ile önemli anlarda ulaşın.
.com İletişimde Kökten Çözüm...
Alakalı müşterileri hedefleyin. Google ile Yeniden Pazarlama Google ile Yeniden Pazarlama. Zaten işinize ilgi gösteren müşterileri hedefleyin.
MedyaNet Performans Reklam Ürünleri
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Google Analytics Nedir?
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
FİRMA PROFİLİ MİSYON & DEĞERLERİMİZ YAKLAŞIMIMIZ FAALİYET ALANLARI İŞ ORTAKLARIMIZ MARKALARIMIZ REFERANSLAR SATIŞ AĞIMIZ STOK VE TESLİMAT SÜRELERİ ONLINE.
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklam Modelleri
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Google Arama Ağı Hedefleme Seçenekleri
Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Devlet Desteği
Ulusal Akademik Ağ ve Bilgi Merkezi
VERİTABANLARININ ETKİN KULLANIM TEKNİKLERİ
Aylık Sosyal Medya Faaliyet Raporu Ekim Genel İstatistikler Notlar: Toplam erişim, beğenenler ve hakkımızda konuşulanları görmekteyiz.. Aylık Sosyal.
Sosyal Medya Pazarlaması Sihirbuzz
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
Sizin sosyal medya danı ş manınız olarak Markanız için sosyal medya stratejilerinin olu ş turulması ve yönetimini yapıyoruz. Ayrıca kriz durumlarında.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
Görüntülü Reklam Kampanyalarınızın toplam değerini ölçün Google Görüntülü Reklam Ağı üzerinde Görüntüleme Dönüşümlerini İzleme.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Nisan 2012, Bilkent Ünivesitesi Kütüphanesi Umut Al Bilgi Hizmetlerinin Pazarlanması.
MEDYANET DISPLAY REKLAM ÜRÜNLERİ
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ
- 1 Web 2.0 Teknolojileri ve Uygulamaları Çalıştayı, 4 Aralık 2009, Beytepe-Ankara Umut Al Hacettepe Üniversitesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
Facebook.com/HotMobilePress Twitter.com/HotMobilePress :: EYLÜL 2012 :: MOBİL TEKNOLOJİLERE ODAKLI İLK ve TEK TÜRKÇE ONLINE YAYIN.
Yandex reklamları ile hedef kitlenize metin reklamlarınızı ; Anahtar Kelime Yer Hedefleme yaparak gösterebilirsiniz.
E- Ticaret Altyapısı.
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
Modül 5 FACEBOOK.
Türkiyenin ilk içerik bazlı reklam modeli! ULUDAĞ
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
DİJİTAL PAZARLAMA NEDİR?
ONLINE MEDYA TAKİBİ “FIRSATLAR”. Online Medya Takibi DİNLE -> KATIL -> ÜRET.
Viral Reklam? Viral reklam; genellikle elektronik yollarla hızlı bir yayılma davranışı gösteren, başkalarına aktarmak ya da başkalarıyla paylaşmak amacıyla.
Reklâm BBY 401, 1 Kasım 2007 Reklâm UmutAl Umut Al H.Ü. Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Pazarlama İlkeleri.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
İZİNLİ PAZARLAMA.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
SENİ TANIYORUM ve NEYE İHTİYACIN OLDUĞUNU BİLİYORUM!
SOSYAL MEDYA.
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Dijital Pazarlamada Marka Yönetimi ve Sosyal Medyanın Etkileri
Sunum transkripti:

Facebook Reklamları

Neden Facebook Reklamları? Dünyanın en yaygın sosyal ağı olan Facebook kişisel iletişimin yanı sıra reklam platformu olarak da kullanılmakta. Facebook reklamları geniş kitlelere ulaşma, tüketiciyle etkileşim oranının fazla olması ve satışları artırma gibi birçok nedenden dolayı şirketler için cazip gelmektedir. Genel anlamda Facebook reklamları; Marka bilinirliliğini artırmak Web sitelerinin trafiğini artırmak Fan ya da beğeni sayısını arttırmak Müşterilerle iletişimde olmak Satış elde etmek gibi amaçlara hizmet etmektedir. Bununla beraber geleneksel reklam çalışmalarına oranla maliyetleri daha düşük!

Facebook Reklam Modelleri

Facebook Flyer Reklamları Facebook Flyer reklamları web sitenize yönlendirilen reklamlar olup, reklamlarınızı hedef kitlenize göstererek web sitenize olan trafiği arttırırsınız. Reklamlarınızı sponsorlu bağlantılar altında sağ tarafta görürüsünüz.

Facebook Page Like Reklamları Facebook Page Like reklamları Facebook sayfanıza beğeni kazandırmaya yönelik reklamlar olup, reklamlarınızı hedef kitlenize göstererek Facebook sayfanıza olan beğeni sayınızı arttırırsınız. Reklamlarınızı sponsorlu bağlantılar altında sağ tarafta ve Haber Kaynağınızda görürsünüz.

Facebook Page Post Reklamları Facebook Page Post reklamları Facebook sayfanızda yer alan içeriklerinizi yayınladığınız reklam modelidir. Reklamları sponsorlu bağlantılar altında sağ tarafta ve Haber Kaynağınızda görürüsünüz.

Facebook Kitle Hedefleme Seçenekleri

Facebook Reklamları Hedefleme Hedef kitlenizi belirken ülke ve şehir seçimi , yaş aralığı kırılımı ve cinsiyet ayrımı yapabilirsiniz.

Facebook Reklamları Hedefleme Hedef kitlenizi, anahtar kelimelerinizi kullanarak ilgi alanlarına göre belirleyebilirsiniz

Facebook Reklamları Hedefleme Hedef kitlenizi, kullanıcıların ilgi alanlarına göre belirlemekle beraber mobil reklamlara zemin hazırlayan mobil aygıt seçimine de olanak tanıyor.

Facebook Reklamları Hedefleme Hedef kitlenizi kullanıcıların ilişki durumları, konuştukları dil, eğitim durumu gibi kriterleri belirleyerek seçebilirsiniz.

Facebook Reklamları Maliyetleri Facebook Reklamlarınız için ne kadar harcayacağınızı ve bütçenizi nasıl yöneteceğinizi siz belirlersiniz. Reklamlarınızı, kampanyanın başlangıç ve bitiş zamanlarını ve tarihlerini ayarlayabilirsiniz ya da sürekli olarak çalıştırabilirsiniz. Maliyetlendirme konusunda iki farklı sistem seçebilirsiniz: CPM ve CPC CPC (Cost Per Click): Reklamlarınız tıklandıkça maliyetlendirilirsiniz. CPM ( Cost Per Mile) : Reklamlarınız 1000 kere gösterildiği taktirde maliyetlendirilirsiniz.

Facebook Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres :  Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk.  Maltepe / İSTANBUL Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx)  Fax : +90.216.469 66 84  GSM  : +90.555.980 28 92  E-posta : info@nethizmet.net