Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
PERSONEL DEVAM YÖNETİM, KONTROL PROGRAMI
Advertisements

Asansör firmaları için özel olarak geliştirilen takip yazılımı: “Asansör Otomasyon” tanıtım sunumu ve kullanım açıklamaları.
Kordelyaevleri.com.
MS Dynamics AX Bakım Yönetimi - PMAX
Dört Bölüm 1.Tanıtım ve Mevcut Durum 2.Hedefler 4.Demo 3.Yeni Sürüm Planlaması.
Ses Kayıt Sistemi.
MICROSOFT.NET MES YAZILIMI
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
2012
RMOS ORDERTAKER Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax:
Çağrı Kayıt ve Analiz Programı
PDKS SİSTEMİ
İZİN YÖNETİMİ
/ Tel: (216) Ayrıntılı bilgi için lütfen bize ulaşınız. / Tel: (216)
Fabrika PC/Server Print Control Module (PCM) Off-the-Shelf PC tabanlı donanım. Gerçek zamanlı işletim sistemi ve yüksek hızda kontrol ağı. Print Technology.
Focus Kantar Otomasyon Sistemi, Firmalardaki Tartım süreçlerini daha güvenilir ve oluşabilecek usulsüzlükleri önleyecek şekilde tasarlanmıştır.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
İÇİNDEKİLER:  Toner dolumu nedir?  Niçin tercih edilir?  Toner dolumunda gerçek tasarruf nasıl sağlanır?  Toner dolumu niçin sadece toner dolum merkezlerinde.
Teknik Servis Programı
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Web Host Manager (WHM) Nedir Ne İşe Yarar ?
ERP PROGRAM TANITIM Öncelikle ERP nedir?
Restaurant Yönetim Sistemi
Örnek Veritabanı Yazılımı: Microsoft Access
CWIZ Dialer Operasyon Verimliliğinde Akıllı Seçim.
Birtel İletişim Teknolojileri
CPM MASTER ERP Kalite Yönetimi
Stok YönetimiMüşteri YönetimiBütçe hazırlama Ödeme takibiMasraf girişTalep Yönetimi Proje yönetimiRaporlamaOtomatik Bilgilendirme.
Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Teknokenti Kat:2 No: 3 ANTALYA Tel: Fax: STOK – COST CONTROL.
HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ TEDARİK YÖNETİM ZİNCİRİ
Merhaba ben Abdullah Alp ASLAN Globax Firması Yöneticisiyim
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
FAYDALI BİLGİSAYAR PROGRAMLARI
Şişecam S ayısal Yönetimle Verim VIII. "Türkiye'de İnternet" Konferansı 20 ARALIK 2002 Canan Özcan Türkiye Şişe ve Cam Fab. A.Ş.
Belgelendirme Süreç Yönetim Sistemi Cevizlidere Cad.No:134/A-B Balgat / ANKARA Tel: Fax:
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
Windows XP Konu: Denetim Masası Windows 8 Windows XP Windows 7.
Microsoft Office Access
Hafta Rapor Hazırlamak Form aracılığı ile tablolara veri girişi yapıldıktan sonra, ekran çıktısı veya yazıcı çıktısı almak amacı ile rapor hazırlanmaktadır.
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Trafo Denetim Sistemi.
Ağlar ve Veri İletişimi
Lync Windows Mağazası uygulaması için
İnsan Kaynakları Yönetim Sistemi
Denetim ve Ruhsatlandırma Uygulaması
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Lync; Microsoft tarafından 2007 yılında ofis paketlerine dahil edilmiş anlık mesajlaşma yazılımının adıdır. Lync yazılımı Microsoft Office yazılımlarıyla.
Görsellerde bilgi güvenliği kapsamında öğrenci bilgileri silinmiştir.
Kurumsal Ağlarda Uzak ve Merkezi İşlem Birimlerinin Sanallaştırılması: Bir Uygulama Emrah ÇOLAK, SGK Aydın ÇETİN, Gazi Üniversitesi ŞUBAT 2016.
KÖTÜ AMAÇLI YAZILIMLAR
 Destek sistemine hangi adresten ulaşabilirim?.  Sisteme nasıl giriş yapabilirim?  Kullanıcı bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?  Bildirimimi nasıl.
Personel Yönetim Sistemi PERMANSYS SecLaB Bilişim.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
CRM Yazılımı - Anasayfa CRM Yazılımı İçerisinde Barındırdığı Özellikler *. Personel BilgileriPersonel Bilgileri *. Müşteri BilgileriMüşteri Bilgileri *.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
VBT Bilgi Teknolojileri
Maliyet Tasarrufu ve Güvenli Baskı
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
Tablet Menü.
Basılı ve Elektronik Ortamdaki Bilgilerin Birbirine Dönüştürülmesi
Bu sunum Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 08/09/2014 tarihli /480.99/ sayılı , “Dyned Destek Hizmeti” konulu yazısına istinaden.
TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ
ÜNİVERSİTELER İÇİN WEB TABANLI MAAŞ - BORDRO PROGRAMI
Sunum transkripti:

Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makineleri Yönetimi

PFM Nedir? Yazıcı ve Çok Amaçlı Ofis Makinesi üreticileri, genelde kendi ürünlerini yönetmek amacıyla kendi yazılımlarını önerirler. HP, Web Jet Admin, Ricoh, Web SmartDeviceMonitor, Samsung, Syncthru ve Kyocera, KMAdmin uygulamaları bunlara örnek gösterilebilir. Print Fleet Manager, marka bağımsız tüm yazıcı ve çok amaçlı ofis makinelerini yönetmek için tasarlanmıştır. Farklı markaların aynı organizasyonda çalışması durumunda, farklı yazılımlar kullanmak yerine sadece PFM ile makine parkınızı rahatlıkla yönetebilirsiniz. PFM Tüm makine parkınızın görüntülenmesini, yönetilmesini ve raporlanmasını sağlar. Esnek MIB Veri Tabanı ile tüm marka ve modeller kolaylıkla sisteme adapte edilebilir.

Özellik & Fayda Şirketlerde aylık gider listesinin önemli kaleminden biri baskı ve dokümantasyondur. Bu giderler PFM ile kontrol altına alınabilir. Kaynak yönetimi ile maliyetler kontrol altına alınabilir ve buna göre tasarruf uygulanabilir. PFM ile ofis makineleri daha iyi denetlenir, böylece ofis çalışma verimliliği %30 a kadar arttırılabilir. Tek bir uygulama ile farklı markalar tek bir raporla kontrol altına alınır ve kullanım kolaylığı sağlanır. Ofis makinelerinde arıza giderme, hızlı müdahale ve SLA gibi kritik konular denetim altına alınır ve verimlilik arttırılır. PFM, makine parkınızı daha çevreci hale getirmenizde çok iyi bir yardımcıdır.

PFM Temel Özellikleri Yazıcı ve Çok Fonksiyonlu Ofis Makineleri için Makine Parkı Kaynak Yönetimi Numaratör Yönetimi Kullanıcı Kodu Raporlaması Makine SLA Yönetimi ve Hata Raporlaması Sarf Malzeme Görüntüleme ve Raporlaması Anlık Hata Bildirimi ve Kurala Bağlı Bildirimler Ayrıntılı raporlama, esnek ve kolay kullanım Network üzerinde bulunan Yazıcı ve MFP özellikli baskı cihazlarının anlık durum takibi (sayaç, toner, kağıt, enerji). Cihazlar ve bulundukları lokasyonlar arasında, kat planları kullanarak konumlandırma ve görüntüleme. Cihaz gruplandırma ve haritalandırma Kullanıcı kodu özellikleri aktif edilmiş cihazlardan kullanıcı raporu alabilme. (Sayaç)

PFM Makine Parkı Yönetimi PFM ile makine parkınızı anlık gözleyebilirsiniz. PFM size makinelere dair Yeşil, Sarı ve Kırmızı işaretler vererek makinenin çalışır durumda olduğunu, hata verdiğini veya makineye erişilemediğini belirtir. Bütün bunları marka ve model bağımsız olarak yapar.

Lokasyon/Grup/Departman Yapısı Lokasyon, Grup ve Departman sınıflandırması ile PFM de makineler daha kolay raporlanır ve detaylandırılır.

PFM Makine Bulma ve Gruplama PFM ile ağınızdaki makinelere erişmek çok kolaydır. Broadcast, IP Aralığı ve tek IP belirterek makineleri kolayca bulabilirsiniz. Yeni özelliğimiz IP List Import ile toplu listelerinizi de sisteme ekleyip makinelere erişebilirsiniz . Bulunan makineleri tek bir tık ile sisteme kolayca ekleyebilirsiniz.

PFM Audit PFM Veri Tabanı Ankara Ofis İzmir Şube Adana Bölge İrtibat Ofis PFM Audit ile farklı ağ altında çalışan tüm PFM leri tek bir Veri Tabanı altında toplayarak raporlamanız mümkündür.

PFM Kaynak Yönetimi PFM ile marka bağımsız olarak her türlü yazıcı ve çok amaçlı ofis makinesinin Toner, Drum ve Maintanance Kit gibi önemli ömürlü sarf malzemelerini takip altına alabilirsiniz. Bunlarla ilgili alarm seviyeleri belirleyebilir ve bu alarmları istediğiniz kişiye eposta ile iletilmesini sağlayabilirsiniz.

PFM Kat Planı PFM Harita özelliği ile makineleri dilerseniz kat planının üzerine sürükleyip bırakabilirsiniz. PFM, makineleri kat planında Yeşil, Sarı ve Kırmızı olarak anlık görüntüleme olanağı tanımaktadır.

PFM Raporlama PFM’ de makine parkınızı yönetmek ve raporlamak için hazırlanmış bir çok rapor türü vardır. PFM de rapor dosya türü XLS dir. Dilerseniz kendi rapor türünüzü de yaratabilirsiniz. Makine parkınıza dair marka ve model bağımsız olarak Sayaç, Sarf Malzeme ve Hata Bildirimlerini, tarih Aralıklarına göre veya toplu olarak alabilirsiniz.

PFM Raporlar PFM üzerinden Excel veya Grafik raporlar alabilirsiniz. Bu grafik raporları *.bmp olarak kaydedebilirsiniz.

Ayar Ekranları PFM kullanım dili Türkçe ve İngilizcedir. Ancak yeni dil eklemek çok kolaydır. Dil eklemek için teknik ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.

PFM Zamanlanmış Raporlar PFM ile raporlar belli bir tarihe zamanlayabilir ve istediğiniz kişilere istenilen zamanda rapor üreterek otomatik gönderilmesini sağlayabilirsiniz.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Sarf Malzeme Durumu Makine Durumu

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Raporlar Grafik Raporlar

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Zamanlanmış Raporlar Lisanslama Ayarlar

Print Fleet Manager için Tavsiye Edilen Yazıcı Markaları

İletişim ve Demo Talebi için Web : www.yesbilisim.com Telefon : +90 212 3474716 Eposta : info@yesbilisim.com