Nevtek’i Tanıyalım.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Lazer Kesim & Görüntü İşleme Yazılımı
Advertisements

KONTROL-BAKIM, DANIŞMANLIK ve TOPRAKLAMA ÖLÇÜM HİZMETLERİ
İÇİNDEKİLER Hakkımızda Üretim Üretim Alanımız Makine ve Ekipmanlarımız Finansal Veriler ve Müşteriler Kalite Anlayışımız İletişim Bilgilerimiz.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Yalın Satınalma Mantığı ile Fiyat Görüşmeleri
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
Firmalarımız. Firmalarımız İştiraklerimiz Arıdil Beton Kandıra Tesisi Arıdil Beton Kaynarca Tesisi Arıdil Beton Erenler Tesisi Arıdil Beton Arifiye.
EKONOMİK ve SEKTÖREL DEĞERLENDİRME ÇALIŞMASI
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU
PERFIL EN FRIO –Condesa Grubu Perfiles de Precisión, S.L. KURUMSAL SUNUM Haziran 2012.
Konuları hakkında temel bilgi sahip olacaksınız.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
Sakarya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Gökhan ATALI
BÖLÜM VI ÜRETİM YÖNETİMİ.
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
PULTRÜZYON YÖNTEMİ CİHAT OKTA YAVUZ ÜNAL
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
YERLEŞTİRME DÜZENİ TİPLERİ
KÜÇÜK İŞLETMELERDE ÜRETİM İŞLEVİ VE YENİ ÜRETİM SİSTEMLERİ
Merhaba arkadaşlar konumuz ..ÜLKELER ARASI ALIŞVERİŞ
Endüstri Mühendisliğinde Karar Alanları ve Proses Tasarımı
HAKKIMIZDA 2013 yılında faaliyete başlayan firmamız otomotiv, beyaz eşya, mobilya, elektrik, kozmetik vb. sektörlere lastik ve plastik malzeme imalatı.
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
BURSA / TÜRKİYE
Wann wurde TAR gegründet und warum?
Uzaktan İzleme ve Bakımın Önemi
İşletmelerde Üretim Faaliyetleri Copyright S.K.Mirze1.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
TÜBİTAK KİMYASAL TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ ATIK PİLLERİN BERTARAFI ve GERİ KAZANIM TEKNOLOJİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ Bayram Andak 22 Ekim 2015 Ankara.
Kalite Yönetimi Genel Tanımlar.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
International Quality Assurance, Technical Control & Certification
YALIN SİSTEMLER. YALIN SİSTEMLER - YALIN SİSTEM YAKLAŞIMINI KULLANARAK SÜREKLİ İYİLEŞTİRME - YALIN SİSTEMLERDE TEDARİK ZİNCİRİ KONULARI - YALIN SİSTEMLERDE.
Copyright © 2010 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall.
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
İŞLETMELERDE VERİMLİLİK: ÜRETİM YÖNETİMİ FONKSİYONU
FABRİKA VE PROSES TASARIMI
Taşıma Projesi Senaryo İŞ TANIMI Bir elektrik santrali projesi pazarda yer edinmiş önemli bir firma tarafından hayata geçirilecektir.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
Lojistik Merkezin Önemi
Disiplinler Arası Bitirme Projesi
ELEKTRİK ARK SPREY KAPLAMA TEKNOLOJİSİ VE UYGULAMALARI
KİTAP: PROF.DR. BÜLENT KOBU
Fİ AYAKABI MODEL SUNUMU
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
VİO SABİT KIYMET BAKIM YÖNETİMİ
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SUNUM
TARİHÇE 1979 tarihinde ‘FEN ELEKTRİK’ olarak kuruldu.
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI KOCAELİ / GEBZE - Çelik İhracatçıları Birliği Ali Nuri Çolakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi.
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
ÇELİK YAPILAR Çelik Yapıların Tasarım, Hesap ve
NX SIEMENS NX CAD DÖKÜMAN 2019.
ŞİRKET SUNUMU 2018.
HOŞGELDİNİZ HAZIRLAYAN : BERAT ÖZBEY GEÇİOĞLU MAKİNA MÜHENDİSİ
Sunum transkripti:

Nevtek’i Tanıyalım

Kuruluş Hikayemiz Nevtek Mekatronik firmamızın Sakarya bölgesindeki kuruluş aşamasını 2013 yılında tamamladık. Firmamız, kurulduğu günden bugüne kadar birçok makine imalat projelerinde ve uygulamasında bulunmuş NEVTEK MEKATRONİK adı altında siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek için hizmete başlamıştır. Yurt içi ve yurt dışı pazarına kendini hazırlamış olup, tüm gıda-otomotiv-metal işleme makineleri yedek parça üretimi ve bakım onarım alanına sahiptir. Çeşitli gıda ve otomotiv üretimi yapan tüm fabrikalara yedek parça ve makine imalat konusunda yüksek kalite standartlarında ekonomik ve fonksiyonel çözümler sunmaktadır. Gaziantep,Malatya,İskenderun bölgesinde birçok sanayi tesisine hizmet etmeye devam etmektedir.

Kurucumuz Ömer Faruk TEKİN 1989 Yılında Diler Çelik A.Ş’de iş hayatına başlamıştır 1992 yılında Toyota Adapazarı üretim tesislerinin kuruluşunda ve devreye alınmasında görev almış Trim Montaj Bakım Grup Lideri olarak 1997 yılına kadar çalışmıştır. 1997-2002 yılları arasında Unilever Firmasında TPM-5S aktivite sorumlusu olarak görev almış ve TPM Mükemmellik ödülleri alınmasına katkı sağlamıştır. 2003-2006 yılları arasında Otoyol İveco firmasında Enerji Yönetimi ve Yardımcı Tesisler Bakım Grup Lideri olarak çalışmıştır. 2006-2010 Yılları Arasında Pepsi-Co firmasında ön cephe lideri olarak çalışmış ve 2010 Yılı Altın Adam ödülüne hak kazanmıştır. Halen Yalın Enstitü Derneği’nde Yalın Üretim ve Yalın Yönetim konularında Eğitmen ve Danışman olarak birçok firmaya verimlilik arttırıcı danışmanlıklar yapmaktadır

Personel Yapımız Çalışan personelimizin tümü Toyota Adapazarı Fabrikasında uzun yıllar çalışmış son derece tecrübeli arkadaşlardan oluşturulmuştur Sebahattin Arıel : Atölye Formeni 21 yıl Toyota Tecrübesi Celâl Ada : Üretim ve Otomasyon Şefi 13 yıl Toyota Tecrübesi Nevzat Şengüç : Şirket kurucusu 4 yıl Toyota Tecrübesi Ömer Faruk Tekin : Şirket Kurucusu 5 yıl Toyota Tecrübesi ve Toyota’nın Kuruluşunda yer alma

Faaliyet Alanlarımız Elektrik-Otomasyon Elektrik Güç ve Kumanda Panoları tasarım ve imalatı Otomasyon sistemleri tasarımı ve imalatı Kompanzasyon panoları tasarımı ve imalatı Hareket Kontrol sistemleri tasarım ve imalatı

Robotik Uygulamalar Ve Hücre Prosesler Faaliyet Alanlarımız Robotik Uygulamalar Ve Hücre Prosesler Robotlu proses kurulumu Robot teach ve hareket öğretme Yüksek safety standartlarında hücre proses kurulumları Robot ve proses haberleşmesi ile senkron prosesler oluşturma Arc kaynak robotları, Spot kaynak robotları ve Matehan robotları Kurulum ve devreye alma

Faaliyet Alanlarımız Metal İşleme Bronz Parça imalat ve tasarım Paslanmaz parça imalat ve tasarım Döküm malzeme tasarım ve imalatı Muhtelif Kalıp tasarım ve imalat Jig tasarımı ve imalatı Konveyör Bant sistemleri tasarım ve imalatı Borulama montaj ve imalatı Hareketli ve sabit platformlar imalat ve tasarım Plastik ve sert plastik malzeme tasarım, imalat ve kalıplarının hazırlanması Spesifik Çözümler

Faaliyet Alanlarımız Plastik Kalıplar

Faaliyet Alanlarımız Bakım Kestirimci Bakım Çalışmaları Vibrasyon ölçümü ve analizi Lazerli kaplin ayarı Yerinde balans Termal görüntüleme ve analizi  Ağır Bakımlar ve saha uygulamaları

İşletmemizden Görüntüler

AGV (Automatic Guided Vehicle) Otomatik Yönlendirmeli Araç

AGV Nedir ? (Automatic Guided Vehicle) Otomatik Güdümlü (veya Yönlendirmeli) Araç anlamına gelir. Otomatik yönlendirmeli araçlar, bir program yardımı ile gideceği yeri yol üzerinde yerleştirilmiş olan aluminyum bant, manyetik bant, manyetik tag, lazer yansıtıcılar boyalı çizgiyi takip edebilen, yol ve pozisyon seçimi yapabilme özelliği olan sürücüsüz ve bir batarya ile veya bataryasız çalışabilen araçlardır AGV Neden Kullanılır ? Üretimde ürünün üzerine dönüşmeyen, ekstra maliyet oluşturan itme, çekme, kaldırma, bırakma ve taşıma tarzı işler vardır.AGV bu noktada çözüm yöntemlerinden birisidir.

AGV Nerelerde Kullanılır ? Ağırlıklı olarak üretim mahallerinde, üretim birimleri ile lojistik noktaları arasında,malzeme kabul ve depo mahalleri arasında malzeme taşıma, yükleme ve boşaltma amaçlı kullanılırlar. Ara mamul ve/veya hammadde taşıma Bitmiş ürünlerin taşınması, depolanması Montaj operasyonlarına malzeme taşıma İmalat sistemlerinin esnek hale getirilmesi Avantajları 7/24 çalışabilirler Otomatik olarak çalıştıkları için insan bağımlılığını ortadan kaldırırlar Belirlenmiş olan çevrim süreleri içinde süreklilik sağlayabilirler Düşük maliyetli işletilebilir cihazlardır Özel dizayna uygundur Özel Yazılım içermez ve tamamen standart ürünler kullanılır.

AGV Tipleri Akülü tip AGV Aküsüz tip AGV AGV’DEN GÖRÜNTÜLER MEKATRONİK