NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sözleşmelerde Damga Vergisi
Advertisements

Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için 5 NEDEN !.. Perakendeciler için.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (Union Yazılım Ltd.) •Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. •Yazdığımız.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
PYO PROJE Y Ö NETİM OFİSİ Mühendislik Müşavirlik ve Uluslararası İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. Doğru Kararı, Doğru Zamanda Verebilmeniz İçin…
JETROLL ROLL FORMONG SYSTEMS BAGEM SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
Petra Clean - Zeynep Yüksel
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
BİR DÜNYA İŞ ! BİR ,DÜNYA İŞİ.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
PRObiz Hakkında PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Fe.
OLFAKTOMETRE HAZIRLAYANLAR: Prof. Dr. Aysel Atımtay
MICO Akıllı Güç Dağıtım Çözümleri Pınar Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Perpa Ticaret Merkezi, A Blok, Kat: 11, No: 1365 Şişli / İstanbul Tel: (0212)
28 KASIM STAMPA TEKSTİL san.tic.Ltd.Şti. NONWOVEN ürün tanıtımı DAYANIKLI GÜÇLÜ GÖRSEL UCUZ HAFİF NONWOVEN.
Hidro-Optik Dezenfeksiyon™ Teknolojisi. 2 Membran Filitreler Pastörizatörler HOD gelişmiş dezenfeksiyon teknolojisi Düşük maliyette yüksek performans.
KUMLAMA MAKİNE VE TESİSLERİ
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Okyanus Zincir Mağazacılık Yönetim Sistemini tercih etmek için
My50 E/B Uygun fiyata İtalyan kalitesi My50, fiyat ve kalitenin buluştuğu nokta TMT Pazarlama İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. İstoç 1.Ada No:2 Mahmutbey – Bağcılar.
Tanıtım Sunumu Mayıs Biz kimiz ? 1985 yılından bu yana gıda, kimya, boya, tekstil, otomotiv ve ilaç sektörlerine yönelik, kurum ihtiyaçlarına özel.
STERİLİZASYON DEZENFEKSİYON
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
CelluBor Nedir ? Selüloz ve Bor’un mükemmel uyumu sonucu ortaya çıkan CelluBor; ısı, ses, yangın yalıtımlarını aynı anda yaparak yalıtımda profesyonel.
ENTEKNO, Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler Ltd. Şti.
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
1. Isı alır genleşir, ısı verir büzülür
KOBİ Komisyonu Abant Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı 22 Kasım 2014.
SOYULABİLİR KORUYUCU KAPLAMA
T R Z TRZ.
Vücudumuzdaki Sistemler Canlılar ve Hayat
ÖZELL İ KLER İ ÖZELL İ KLER İ Faaliyet yılı : m2 Satış Alanı 60m2 Mutfak + Depo 50m2 Açık Depolama Alanı 20m2 Ofis 100m2 Açık Otopark.
GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü
WC Temizliği.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
LABORATUVAR SAF SU CİHAZI
Doktor ve Hemşire Odaları Temizliği
Akıllı Tesislerde Akıllı Cihazlar. Akıllı Tesislerde Geleneksel Bir Sektör: Endüstriyel Mutfak ve Çamaşırhane 2.
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
HASTANELERDE KULLANILAN DEZENFEKTANLAR
Hasta Odası Temizliği.
Su Arıtma Oscar arıtma cihazları
SEDAT KAYA ÖN KAPUT YAN BAĞLANTI PARÇASI PROF.DR.KERİM ÇETİNKAYA.
ÇİFT KOVALI PASPAS ARABASI KULLANIMI
Temiz su kendi etkinliğimiz Temiz temizleyici. Deterjanların kullanılması sularımızı oldukca kirletmektedir.bizde bu yüzden kirletmeyen doğal ürünlerle.
AQUA HİDROSAN KD; Hidrojen peroksit ve kolloidal gümüş içeren bir dezenfektandır. Konsantre dezenfektandır. Ekonomiktir. Renksiz; tatsız ve kokusuzdur.
METAL YÜZEYLERİN BOYANDIĞI TESİSLER VE SKHKKY ÇEVRE GÖREVLİSİ EĞİTİMİ
STM İNFO Hakkında ULAKBİM UASL Antalya 2007 Metin Tunç STM-INFO Bilgi Hizmetleri ve Yayıncılık
Fortschritt durch Qualität BULLILAC 14 ‘‘Buzağı Maması’’ Wertvolle Futtermittel für die moderne Tierernährung.
1. 2 HAZTEK ÜYELİKLERİNİN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ (GENİŞLETİLMESİ) ENVANTER ÇALIŞMASININ DEĞERLENDİRİLMESİ SEKTÖRÜN SORUMLUKLARI 2007 YILI FUAR,SEMİNER,KONGRE.
I. Evsel atıklar Günlük hayatta ve sanayide kullanılan milyonlarca çeşit madde vardır. Bu maddelerin büyük çoğunluğu bir süre kullanıldıktan sonra fiziksel.
TEMİZLİK ÜRÜNLERİ. TEMİZLİK ÜRÜNLERİ PROFESYONEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Ev, hol, mutfak, banyo ve salonlardaki tüm parke, fayans, duvar, yer karoları gibi.
KATILIMCI FİRMANIN ÜNVANI:…………………………………..………………….………….…………… POSTA ADRESİ:…………………………………………………….………….…………….. TELEFON NUMARASI:……..…………………………………………….………….………………
TBS’DE OLUŞAN ARTIK VE KAYIPLAR ÇÖPLERİN KALDIRILMASI
EL HİJYENİ VE ELDİVEN KULLANIMI
KİR ÇEŞİTLERİ.
KİR ÇEŞİTLERİ.
YÜZEYLERİN TEMİZLİĞİ.
KAT HİZMETLERİ YÖNETİMİ
SUNUM
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
DEZENFEKSİYON VE STERİLİZASYON
Sunum transkripti:

NANOLIFE 2 YIL ETKİLİ DUŞAKABİN KİREÇ VE SU LEKESİ ÖNLEYİCİ

Neden Nanolife? Cam yüzeylerde 2 yıl etkilidir. Kireç ve su lekesi oluşumunu engeller. Camlar sadece su ile temizlenebilir. Kimyasal temizlik maddelerinin kullanımına gerek bırakmaz. Temizlik aralığını uzatır. Kolay temizlik sağlar. Camların en az 2 yıl boyunca ilk günkü gibi kalmasını sağlar.

Sadece duşa kabinlerde değil, pencere, ayna ve diğer her türlü cam yüzeylere uygulanabilir. Aşağıda uygulama yapılan bir yüzeyin 2 yıl sonraki halini görebilirsiniz.

Fotoğrafta da görüldüğü gibi uygulanmış ve uygulanmamış yüzeyler arasında bariz bir fark görünmektedir. Bu fark sayesinde özellikle evlerin, hastanelerin, yurtların, otellerin ve diğer dinlenme tesislerinin 2-3 yılda bir duşa kabinlerini ya da camlarını değiştirme zorunluluğu ortadan kalkacağından, sürekli kullanım halinde aynı duşa kabini dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Oldukça düşük bir maliyetle seneler boyunca camlarınız ilk günkü gibi kalacaktır.

Kullanımı Yüzeyin temiz olması nano kaplamanın cama tutunabilmesi için en önemli şarttır. Önce paket içerisinden çıkan ön temizlik ürünü bir sünger vasıtasıyla yüzeye ovarak sürülür. Bu camın üzerinde önceden kalmış olan kir ve yağ kalıntılarını temizlemek için çok önemlidir. Daha sonra yüzey güzel bir şekilde yıkanıp, durulanır ve iyice kurulanır.

Daha sonra nano kireç ve su lekesi önleyici ürün, sprey ile cama parça parça sıkılarak “pamuklu bir bez” yardımıyla cam iyice parlayana kadar silinir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus, uygulamanın camın bölümlere ayrılarak ve sadece silinecek bölüme spreylenerek yapılmasıdır. Çünkü 1 dk içerisinde silinmeyen ürün donma yapabilir. Bu da cam üzerinde leke oluşmasına neden olabilir.

Uygulama tüm yüzeye yapıldıktan sonra en az 12 saat (önerilen 24 saat) yüzeye su ya da başka bir sıvı dökülmemesi, el ya da başka bir şey ile temasta bulunulmaması gerekmektedir. Bu süre sonunda cam üzerindeki kürlenme süresi tamamlanarak yüzey koruması tamamlanmış olur.

Yüzeyin temizliği Uygulama yapılmış yüzeyin temizliği sadece su ve camlar için üretilmiş özel microfiber bezler ile yapılmalıdır. Çamaşır suyu ve benzeri içeriğe sahip temizlik maddeleri kullanılmamalıdır. 15 gün ve üzeri sürelerde temizlenip silinecek olan camların 2 ayda bir alkollü bir bez ile ya da Cif gibi bir temizlik ürünü ile temizlenmesi su kaydırıcı etkinin yenilenmesini sağlayacaktır.

Belirtilen kullanım şartlarına uyulması halinde ürünün yüzey üzerindeki kalıcılık etkisi en az 2 yıl olmakla birlikte kullanım yoğunluğuna bağlı olmakla 4-5 yıla kadar çıkabilmektedir.

NANOLIFE Türkiye’de sektörünün öncü markasıdır. Almanya’dan ithal edilmektedir. TÜV Belgesine ve üretici firmanın ürün hakkındaki 2 yıllık garanti belgesine sahiptir.

NANOLIFE NANOTEKNOLOJİK YZY.KRM. VE END.KAP.ÜRN. SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Giyimkent, Vadi Cd.No.108 İstanbul Ticaret Sarayı K.9 No.591 Tel.0 212 493 31 12 Faks.0 212 493 31 13 E-mail : info@nano-life.com.tr www.nano-life.com.tr