Youth Entrepreneurship Programme

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ
Advertisements

WELWYN CITY GARDEN WELWYN BAHÇE ŞEHİR
San Francisco Sailweek
CERN.
Amerikan Doğayı Koruma kuruluşlarının araştırmalarına göre dünyada plastik torba kullanım adedi yılda yaklaşık 500 milyon ile 1 trilyon adet arası değişmektedir.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER & NASA & MOMATH & NATIONAL GEOGRAPHIC.
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU
ALKAN AYGÜN EĞİTİMDE WEB 2.0 ARAÇLARI.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference
NASA.
SPOR İŞLETMECİLİĞİ: Futbol Devleri
TORONTO KANADA Music: Richard Clayderman Cem Yurtsev
Amerikan Doğayı Koruma kuruluşlarının araştırmalarına göre; Dünyada, plastik torba kullanım adedi yılda yaklaşık 500 milyon ile 1 trilyon adet arası değişmektedir.
Amerikan Çevre Koruma Dairesi’nin verilerine göre her yıl dünyada yaklaşık 500 milyar ile 1 trilyon arası plastik poşet kullanılmaktadır. National Geographic.
NASA EĞİTİM PROGRAMI Aralık 2012 Manhattan Adası’nın güneyinde kalan kısımdadır. Aynı zamanda burası ticaretin ve politikanın merkezidir. NASA.
AMERİKAN ULUSAL SAĞLIK ENSTİTÜSÜ: GENOM ÇALIŞTAYI.
UNA USA MIDDLE SCHOOL MUN
NASA. Nasa Eğitim Programı Apple Store, New York Apple’ın 5 th Avenue’daki görülmesi gereken dükkanıdır.
MATH MIDWAY AT MOMATH. + MATH MIDWAY AT MOMATH + Times Square (New York) New York City''nin büyük kan dola ş ımını sa ğ lamak için manhattan''da kesi.
CERN. CERN PROGRAMI Milan Geneva Paris Milano'nun merkezinde adını verdiği Piazza Del Duomo meydanında bulunur. Avrupa'nın dördüncü büyük katedralidir.
SİLİKON VADİSİ.
BİRLEŞMİŞ MİLLETLER NASA MOMATH NATIONAL GEOGRAPHIC.
MUN NEW YORK.
UNA-USA GCI Middle School MUN Conference. Nasa Eğitim Programı.
HAZIRLAYAN : BUSE DANIŞMAN 6-B
COĞRAFİ BÖLGELER.
HAZIRLAYAN : ALİ BUĞRA SOYKAN 12-53
JAMES STIRLING.
Ülke Sohbet Toplantıları 5 Haziran 2009 İZMİR. GÜNEY VE KUZEY KORE ARASINDA VAKİ SAVAŞ NİHAYETLENMEMİŞ OLUP, HALEN BİR ATEŞKES ANLAŞMASI MEVCUTTUR. BU.
Model United Nation Educational Tour Boston, New York, Washington DC
ULUSLARARASI DEMOKRASİ FORMU. Parlamento Binası Big Ben, Londra'da Westminster Sarayı'nın yanındaki ünlü saat kulesidir. Dünyanın en büyük ikinci dört.
GENOM & NASA & NATIONAL GEOGRAPHIC EĞİTİM PROGRAMI
Safranbolu
Hazırlayan: Duygu Özkan
ÜLKELER NEDEN FARKLI GELİŞMİŞLERDİR
İZMİR COĞRAFYASI Genel Bilgiler Yüzölçümü: km²
ÇEMBER ve DAİRE.
LONDRA.
TÜRKİYE’NİN BÖLGELERİ
İsviçre.
AMERİKA. AMERİKA Amerika Birleşik Devletleri, kısaca ABD, Kuzey Amerika kıtasında yer alan, 50 eyaletten oluşan federal bir devlet. ABD Anayurdunun komşuları,
Kolombiya.
BİR MÜHENDİSLİK HARİKASI
STOCKHOLM İSVEÇ’İN BAŞKENTİ
YARİM İSTANBUL.
4 Mart 1965 Afganistan Kabil'de bir diplamatın oğlu olarak doğdu. Ailesi, 1980'de Amarika Birleşik Devletleri'nde siyasi sığınma hakkı elde etti.
DynEd Bilgisayar Destekli İngilizce Dil Eğitim Sistemi
NEH İ R KARAHAN-BORA ÖNCÜL 4C. Do ğ u Anadolu Bölgesi Türkiye’nin en büyük yüzölçüme, en fazla yükseltiye ve en engebeli yapıya sahip olan bölgesidir.Cilo.
? ? ? ? ? ? FRANK GEHRY FRANK GEHRY FRANK GEHRY
19 MAYIS ŞEHRİ SAMSUN.
20.1 GİRİŞ Bu ünite, kitabın geri kalan ünitelerinden farklıdır. Belirli araştırma bulguları, metotları ya da teorik görüşlere odaklanmayacaktır.
5 ülke.
Dünyanın En Zengin 15 Ülkesi
 UC Irvine Güney California’da (Orange County) de bulunmaktadır  Amerika’daki şuç oranının en düşük olduğu bölgedir  Akdeniz iklimine sahiptir, Pasific.
HAZIRLAYAN:LÜTFULLAH CEM TOSYALI. AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ Başkenti Washington DC ’dir. En büyük şehri New York City ’dir. Para birimi Amerikan Doları’dır.
DÜNYA ÜZERİNDEKİ ÖNEMLİ BOĞAZLAR VE KANALLAR.
KÜRESEL TİCARET.
Küresel Ticaretin Üç Elemanı
NEREDE, NİÇİN YAŞIYORUZ? NEREDE, NİÇİN ÜRETİYORUZ?
Hindistan Eğitim Sistemi Hindistan 28 eyalet ve 7 birleşik bölgeden oluşan parlementer federal cumhuriyet ile yönetilir.
Ayşegül ARSLAN.
WALMART HALİDİN SÖNMEZ
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR HAZIRLAYAN VE SUNAN DOĞANCAN DEMİR
Dünyadan 2 4 Harika görünüm.
Dünyadan 2 4 Harika görünüm.
Muhammet Onur ÖZÇELİKÇİ Reklamcılık 4. Sınıf N.Ö.
GEZİLECEK YERLERİ CN Tower, 553 metre uzunlukta dünyanın ikinci en yüksek kulesidir. Kanada'da yer alan bina Ontario'daki Toronto şehrinde bulunmaktadır.
ANKARA YATIRIM TEŞVİKLERİ
CEMBERDE ACILAR ADI:MEVLÜT CAN SOYADI: VURAL PROJE KONUSU:ÇEMBERDE AÇILAR SINIFI:7/E NO:565 DERS:MATEMATİK.
Sunum transkripti:

Youth Entrepreneurship Programme Silikon Vadisi & Youth Entrepreneurship Programme

Silicon Valley

San Francisco ,2008 sonu tahmini 808,976 nüfusu ile Kaliforniya eyaletinin dördüncü; Amerika Birleşik Devletleri'nin ise on ikinci büyük şehridir. Eyalet içinde en fazla; ülke çapında ise on ikinci nüfus yoğunluğuna sahip şehirdir. Şehir, yedi milyonun üzerinde nüfusu olan San Francisco Körfez Bölgesi'nin ana şehridir.

Golden Gate Köprüsü, Şu anda, dünyadaki en uzun yedinci asma köprüdür Golden Gate Köprüsü, Şu anda, dünyadaki en uzun yedinci asma köprüdür. Köprü uzunluğu 2,73 km, ayaklar arasındaki uzaklık 1,28 km'dir, yüksekliği 235 metreyi bulur. Taşıt trafiği için altı şerit vardır. Köprü, San Francisco'yu Marin County'nin kuzey bölgeleri ve daha seyrek bir yerleşim olan Napa ve Sonoma Valley ile birleştirir.

Fishermans Wharf

Lombard Street

Cable Cars

Union Square

Chinatown

Coit Tower

City Hall

Şehre Hakim Tepeler

Stanford Üniversitesi 32 kilometrekarelik bir alana kurulmuştur Stanford Üniversitesi 32 kilometrekarelik bir alana kurulmuştur. Kampüste, kurumuş bir göl, alışveriş merkezi, büyük bir stadyum, kapalı ve açık yüzme havuzları, tenis kortları, yiyeyek-içecek merkezleri, mimari açıdan son derece ilgi çekici yapılar, çok sayıda Rodin heykeli, golf sahaları, kütüphaneler bulunur.

Stanford University

San Jose, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir şehirdir San Jose, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bir şehirdir. ABD'nin en büyük onuncu şehridir. 29 Kasım 1777 tarihinde İspanyollar tarafından kurulmuştur1990'lardan beridir şehirde teknoloji sektöründe bir patlama yaşanmıştır ve Silikon Vadisi'nin Başkenti takma adını almıştır.

Hewlett-Packard Şirketi, merkezi ABD'de Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan çok büyük uluslararası bir şirkettir. Bilgi işlem, baskı sistemleri ve sayısal görüntüleme donanımları üreticisidir. Ayrıca yazılım ve hizmet sağlayıcısıdır.

Google Inc. (NASDAQ: GOOG), internet araması, çevrimiçi bilgi dağıtımı, reklam teknolojileri ve arama motorları için yatırımlar yapan çok uluslu Amerikan anonim şirketidir.

Santa Barbara

YEP Conference

San Marcos

Sony

La Jolla Beach, San Diego CA

San Diego, Güney Kaliforniya'da ABD ile Meksika sınırında bir sahil şehridir. Şehir sınırları içindeki nüfusu (2010 Nüfus Sayımı itibariyle 1,301,617 kişi olup) Kaliforniya'nın 2., ABD'nin ise 9. en büyük şehridir. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ

San Diego

Santa Monica Beach

Universal Studios

Universal Studios bir ABD'li film şirketidir Universal Studios bir ABD'li film şirketidir. 8 Haziran 1912 tarihinde açıldı. Amerika'nın birçok yerinde stüdyoları bulunmaktadır.

Los Angeles şehri, Büyük Okyanus'un doğu kıyısında bulunan, nüfus sayısına göre ABD'nin ikinci en kalabalık şehridir (2010 sayımına göre 3,792,621 kişi). Şehir, daire yöntemiyle yönetilmektedir ve Los Angeles dairesinin bir parçasıdır.

Hollywood Bulvarı, Hollywood, Los Angeles, Kaliforniya, ABD'de bulunan; Hollywood Bulvarı ve Vine Street arasında uzanan, ünlü kişilerin ve dizilerin yıldızlarının bulunduğu bir yürüyüş yoludur. Bu kaldırımda 2.400'den fazla yıldızın ismi bulunmaktadır. BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GENEL MERKEZİNDE EĞİTİM SEMİNERİ

Rodeo Drive, Beverly Hills

WORLD IS IN YOUR HAND WITH www.majole.com