1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
NEDİR? MADE expo mimarlık, inşaat ve yeni yapı tekniklerinin buluştuğu en önemli uluslararası fuardır. SaieDue ve Europolis’in deneyimlerinin birleşimiyle.
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Zehra KORUK Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
SILMO Paris –Tanıtım Toplantısı İstanbul – Grand Hyatt Oteli
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
GLOBAL MEANING OF INNOVATION IN THREAD ROLLING
TS EN ISO 9001:2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
1979 – ASMETAL’in kuruluşu 50’den fazla marka araç için 1600’ü aşkın ürün çeşidi 5.000m2 kapalı alanlı fabrikasında 110 adet, konusunda uzman çalışan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
Sdgsgsd Teknolojisi olan Borsa mı, Borsası olan Teknoloji Şirketi mi ? Ali ÇÖPLÜ Borsa İstanbul Genel Müdür Yardımcısı.
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü
EBİLTEM NMR UYDU LABORATUARI
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
“Ülke ekonomisinin verimlilik ilkelerine uygun olarak gelişmesini sağlamak, işçi, işveren ve hükümet kesimlerine eğitim ve danışmanlık desteği sağlamak.
Türk Demir Döküm Fabrikaları Anonim Şirketi
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
ŞENER ENDÜSTRİ ÜRETİM VE ELEKTRİK SAN.TİC.A.Ş.
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
BP ve Emisyon Ticareti Tahir Uysal BP Türkiye. 2 BP ve Yenilenebilir Enerjiler Emisyonların azaltılması −İş kollarında emisyonların azaltılması −Alternatif.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜ İÇİN PİLOT AKTİVİTELER 5 Haziran 2013 Ankara.
Sorularınız var ise nolu telefondan arayabilirsiniz.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
DÜŞLE,YAP,OLSUN…. KURUCUSU 17 Ocak 1925 tarihinde Rodos'ta doğan Selçuk Yaşar, orta ve lise tahsilini İstanbul'daki Fransız Saint Joseph Lisesi'nde yapmış,
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ VATAN YAZILIMEVİ
TÜRKİYE ORGANİZE PERAKENDE SEKTÖRÜ. TÜRKİYE’DE PERAKENDE  ENERJİ, EĞİTİM VE SAĞLIKTAN SONRA DÖRDÜNCÜ BÜYÜK SEKTÖR  2006 YILI TOPLAM CİROSU MİLYAR.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
İLETİŞİM ÇÖZÜMLERİNDE ENTEGRASYON
ÜRÜN FİYATLARI Fiyat listelerini görebilmek için Acrobat Reader yüklemeniz gerekiyor klima, kombi fiyat, klima fiyatları, klima fiyat, pompa fiyat, dalgıç.
Hacettepe Otomotiv Topluluğu Tanıtım Sunumu
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
TÜRKİYE YATIRIM DESTEK VE TANITIM AJANSI
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
2012 YILI MERKEZİ YÖNETİM BÜTÇE TASARISI MEHMET ŞİMŞEK MALİYE BAKANI 18 EKİM 2011.
PAZARLAMADA İNOVASYON
İlaç Sektöründe Ufuk Turu AİFD Tuncay Teksöz Pfizer,Türkiye
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. Okullar arası Yıldız Erkekler Basketbol - Çeşme Birinciliği 2. Okullar arası Genç Kız Voleybol - Çeşme İkinciliği 3.
GÜNEŞ SİGORTA.
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
SÜRDÜRÜLEBİLİR KARİYER SUNUMU
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Bilişim Ortağınız.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Türkiye’nin dünyaya anlattığı hikayesi imalattaki gücüyle başlıyor, ihracattaki potansiyeli ile devam ediyor..
1988 yılında müessese haline getirmiştirler 1995 yılında hedeflerini büyütmek amacıyla aile şirketi olarak, hiçbir kurum ve kuruluştan destek almadan,
Tarıma verilen destek 90'lı yıllara kadar o zamanki Avrupa Ekonomik Topluluğu'nun yıllık bütçesinin %60'ı kadardır. Tarım desteği bugünkü Avrupa Birliği'nin.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Son yıllardaki atılımlarıyla dünyada tüm dikkatleri üzerine çeken Tata Motors'un Türkiye operasyonu 1997 yılında Isoto ile başlamıştır. İlk adımda, tek.
Müşteri Memnuniyetini Geliştirme Planı
TEST.
Sunum transkripti:

1986 YILI GÜNEŞ ENERJİSİ İLE ISITMA SEKTÖRÜNE GİRİŞ 1998 YILI İLK KATI YAKITLI KAZANLAR ‘’ farkımız kalitemiz ‘’ 2002 YILI ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR ‘’ mutlu bir kış için‘’

2004 YILI KALİTE BELGELERİ ALINIŞI ‘’ türkiye bu sıcaklığı konuşuyor‘’ STOKERLİ SİSTEMLERE GİRİŞ

2006 YILI KALİTE BELGELERİMİZ DEVAM EDİYOR DÜNYAYA AÇILMAYA BULGARİSTANDAN BAŞLIYORUZ FUARLARDA MARKA BİLİNİRLİLİĞİMİZİ VE GÜCÜMÜZÜ MÜŞTERİLERİMİZE GÖSTERİYORUZ

2008 YILI DOĞALGAZ KAZANLARIMIZ KALİTE VE VERİMLİLİK BELGELERİ İLE PİYASA ÇIKTI BAYİ AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN GENİŞLETİYORUZ. KALİTE VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VAZGEÇİLMEZ İLKEMİZ.

BÜYÜK HEDEFLER BÜYÜK YATIRIMLAR İLE GERÇEKLEŞİR

2010 YILI DUMAN BORULU KAZANLAR İLE ÜRÜN YELPAZESİNİN GENİŞLEMESİ KAYNAK OTOMASYON MAKİNALARINA YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

2010 YILI FRANKFURT - ALMANYA MİLANO - İTALYA

2012 YILI MODÜLASYONLU PELLET KAZANI ÜRÜN YELPAZEMİZE GİRDİ THERMOBLOK KAZANLAR GELİŞTİRİLEREK MODEL SAYISI ARTTIRILDI TEST LABORATUVAR İÇİN BÜYÜK YATIRIM YAPILDI

2014 YILI YURT İÇİNDE 412 BAYİ YURT DIŞINDA 47 ÜLKEDE DİSTRİBÜTÖR 100’E YAKIN UZMAN KADROMUZ İLE

2014 YILI