AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKREDİTİF Mustafa KARAKAYA.
Advertisements

Filonuza ait tüm detayları kayıt altına alın.
PARANIN ZAMAN DEĞERİ Dr.Mehmet Maşuk FİDAN.
Satış Noktası Yönetimi
BORÇLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI SÜRECİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ MUĞLA SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
SİTELER İÇİN ÜCRETSİZ TEMİZLİK HİZMETİ
ULUTEK A.Ş TEKNOLOJİ GELİŞTİRME
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
Amaç Yeni yetişen nesillerde vergi bilincini oluşturmak ve belge alma alışkanlığını kazandırmak amacıyla Gelir İdaresi Başkanlığımızca "Ülkemi Seviyorum.

D İ REKS İ YONA OTURMADAN ÖNCE YAPMAMIZ GEREKENLER ÇET İ N S İ GORTA ACENTEL İĞİ LTD ŞT İ.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
AŞIRI DÜŞÜK SORGULAMASI
Giriş. • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ • KİMLER ALMALI? • NEDEN DENİZ YILDIZI + PLUS ? • TİCARİ PAKET İÇERİĞİ Ajanda.
Restaurant Yönetim Sistemi
Elektrikli Hidrolik Sistem
2007 AD GARAJ STANDARTLARIMIZ AD GARAJ STANDARTLARIEKOL.
ÇALIŞMA VE DİNLENME SÜRELERİ
1 Sınavlarla İlgili Genel Konular ÖSYS’deki Değişiklikler / Yenilikler  2010 ÖSYS’de önemli değişiklikler:   Haziran ayında yapılacak Lisans.
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
OTO KAZA SİGORTALARI - HİZMET KALİTE İYİLEŞTİRME
Ulaştırma ve Lojistik Terminolojisi Yrd. Doç. Dr. Gültekin ALTUNTAŞ
TEMİNAT MEKTUPLARI.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
iPara Üyeliksiz Ödeme Altyapısı
Strateji Geliştirme Başkanlığı
TEST – 1.
NEDEN DOLUM TERCİH ETMELİYİM?
TEDARİK (SATINALMA) TEDARİK FONKSİYONU:
SİGORTA ARACILARI Doç. Dr. Mustafa ÇEKER Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Tel: 0533.
Ücret Sistemleri ve Verimlilik Dersi Dönem İçi Çalışması
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
1 Kısa Vadeli Kredi Maliyetlerinin Tahmini Yıllık Yüzdesel Maliyet  Farklı vadelerdeki kredileri karşılaştırabilmek için kredi maliyetlerinin belirlenmesinde.
Ödeme Talep Formu hazırlanırken dikkat edilmesi gereken hususlar
__________Mehlika –Emir Altay Anaokulu Okul Kuralları
ÖN ÖDEME (AVANS) İŞLEMLERİ
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2005 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız
Getiri Ltd. Şir.’nin Ocak 2008 ’de aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Bu ticari işlemlerin günlük ve büyük defter kayıtlarını yapınız. İşletme 7/A maliyet.
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Fatura İncelemeleri Dr. Önder GÜNGÖR
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
  Satış sonrası hizmetler bir ürün satıldıktan sonraki süreçte müşteriye sunulan teknik destekler olarak değerlendirilebilir. Bu hizmetler arasında garanti,
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
GENEL MUHASEBE ıı Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan
INCOTERMS 1. ) CARRIAGE PAID TO (CPT ) a. ) Satıcının Yükümlülükleri b
TÜRKİYE İŞ KURUMU DENİZLİ İL MÜDÜRLÜĞÜ E-İSTİHDAM TANITIM PROGRAMI-2008.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
ARAÇ İADE KILAVUZU. Araç İade Kılavuzunun Amacı Şirketimizden kiralamış olduğunuz araçların sözleşme süre sonunda iadesi sırasında, Aracın normal kullanımı.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Servis yönetimi ve Organizasyonu dersi
VOSGEN OTOMOTİV.
MEHMET BAYRAK MESLEK YÜKSEKOKULU BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI
Tehlikeli Enerjinin Kontrol Edilmesi (Lockout/Tagout) 29 CFR
6740 SAYILI BİREYSEL EMEKLİLİK TASARRUF VE YATIRIM SİSTEMİ (BES) KANUNUNDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUNDA YER ALAN ÖNEMLİ DÜZENLEMELER.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
KARTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
6. HAFTA KALİTE MALİYETLERİ.
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
ÇEK RAPORU • RİSK RAPORU
HAKKIMIZDA Cepkask İleri Teknoloji Ürünleri San. Tic. A.Ş, 60 yıllık sigortacılık tecrübesi ile 2003 yılında Türkiye’de ilk defa Cepkask Cep Telefonu Hizmet.
Özellikli İşlemler.
Sunum transkripti:

AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ Firmamız 1982 yılında faaliyete başlamıştır. Bu tarihten 1994 yılına kadar Renault yetkili satıcısı olarak Renault dostlarına hizmet vermiştir. 1994 yılından itibaren Renault yetkili satıcılığına yetkili servisliği de eklemiştir. Servis hizmetleri noktasında yüzde 100 müşteri memnuniyeti anlayışıyla faaliyet gösteren firmamız Renault dostlarının her türlü ihtiyacına cevap verebilecek teknik donanıma sahiptir. Renault dostlarına 7 gün 24 saat kesintisiz servis hizmeti veren firmamız Renault Yardım hizmetini de en iyi şekilde sürdürmektedir , Servisimizin yenilenen özel boya fırınında tozdan uzak bir ortamda aracınızın boya işlemi gerçekleştirilir. Aracınızı orijinal Şekline kavuşturmak ve sizi memnun etmek en büyük dileğimizdir. Tel:0 312 354 74 84 – 94 Acil cep :0 532 470 69 13 Renault Yardım : 0 212 444 62 47

ELEKTROMEKANİK ONARIM Servisimize alınan her Renault titizlikle incelenir. Renault‘ un dünya standartlarına uygun ölçüm ve test cihazlarıyla arıza tespit edilir. Eğitimli ve deneyimli personellerimiz tarafından aracınız onarıma alınır.

MEKANİK ONARIM Aydın Motorlu Araçlar personeli Renault'un yetkili servisleri için öngördüğü bütün temel eğitimlerden başarıyla geçmiştir. Servisimizde tüm Renault modellerinin bakım ve onarımları Renault'un COTECH uzmanlık belgesini almış "Kalite Adam" ları ile gerçekleştirilir.

KAPORTA-BOYA Renault'unuzun hassas ölçü değerlerini sağlıklı biçimde sağlamamızın yolu "Celette" aparatı, Renault İXCELL Boya sistemidir. Servisimizde kullanılan bu aygıtlar ile aracınızı eski sağlığına kavuşturuyoruz. .

ANLAŞMALI SİGORTA ŞİRKETLERİMİZ AXA OYAK GÜVEN SİGORTA RAY SİGORTA BİRLİK SİGORTA AK SİGORTA BAŞAK SİGORTA ACENTELİKLERİMİZ AK SİGORTA RAY SİGORTA AXA OYAK SİGORTA

SAYIN :YETKİLİ Konu: Renault Marka araçların bakım ve onarımları hakkında Aydın Motorlu Araçlar.Renault-Mais Yetkili Servisi olarak Tel:(312)354 74 84 Adres:41/A sokak no:49 /51 OSTİM -ANKARA faaliyet gösteren firmamız, kurumunuz araçlarına firmamızla bakım onarım sözleşmesi yapıldıktan sonra aşağıdaki hizmetleri sunmayı taahhüt ederiz. 1-Kurum araçlarının bakım onarımlarında Renault orijinal yedek parça kullanılacaktır. 2-Kurum araçlarına kaporta, boya ve mekanik bakım onarımlarında öncelik verilip araçları en kısa sürede teslim edilecektir. 3-Kurum araçlarının; a)Diagnostik testleri b)Motor testleri c)Egzoz gaz analizleri d)Akü ölçümleri e)Far ayarları f)Kapı,motor kaputu,bagaj kapağı ayarları g)İç, dış temizliği ğ)Yılda bir kez rot-balans tamiri h)Ekspertiz işlemleri j)Yılda bir kez pasta cila ücretsiz yapılacaktır. 4-Renault yardım hizmetlerinde Ankara il içerisinde Renault yardım yol ücreti alınmayıp takılan yedek parça ve parçanın işçilik ücreti faturalanacaktır. Hasardan ve yerinde giderilemeyen arızadan dolayı yürümesi mümkün olmayan araçlara Ankara ili içerisinde kurtarıcı hizmeti sağlanacaktır. 5-Garanti işlemlerinde Renault Mais garanti prosedürü uygulanacaktır. 6-Kurum araçlarının bakım onarım esnasında ekstra çıkan işçilik ve yedek parçalarının fiyatları kurum yetkilisine bildirilip yazlı veya sözlü onay alındıktan sonra bakım onarıma devam edilecektir. 7-Kurum araçlarının onarımı sonunda değiştirilen eski parçalar(yağ, antifiriz ve filtreler hariç) araç sorumlusuna iade edilecektir. 8-Kurum araçlarının bakım onarımlarında; 9-Mais A.Ş. tarafından tavsiye edilen işçilik ücretlerinden % (30) (OTUZ) 10-Mais A.Ş. tarafından tavsiye edilen yedek parça ücretlerinden % (10 ) (ON) İskontolar uygulanacaktır.

Ancak dışarıdan temin edilen yedek parça,dışarıda yapılan işçilik bedelleri,iç dış lastik,her türlü aksesuar ile kasko ve trafik sigortasından yapılan işlemler bu iskonto kapsamı dışındadır. 11- 10. maddede belirtilen iskontolar Mais A.Ş. tarafından belirlenen ve fatura tarihindeki işçilik ve yedek parça satış fiyatları üzerinden uygulanıp, faturada yedek parça ve işçilik ücretleri ayrı ayrı gösterilecektir. 12-İskonto oranları kurum personelinin kendi araçlarına da yansıtılacaktır. Bunun için kurum personeli kurum kimliğiyle beraber aracın kendisinin olduğunu aracın ruhsatıyla ibraz etmesi gerekmekte olup onarım sonunda fatura bedelini firmamız veznesine nakit veya kredi kartıyla ödemesi gerekmektedir. 13-Kurumunuz ve firmamız arasındaki bakım onarımlardan doğan borç alacak ilişkisi açık cari hesap olarak devam edecek, borç alacak mutabakatlarında firmamız hesap ekstreleri esas alınacaktır. 14-Fatura ödemelerinde vade fatura kesim tarihinden itibaren (Peşin - Visa) olup firmamız banka hesap numaralarına veya nakden makbuz karşılığı firmamız veznesine yapılacaktır. 15-Firmamız çalışma saatleri sabah 08.30 akşam 18.00 olup çalışma saatleri dışında Ankara il içerisinde oluşabilecek arızalarda Renault yardım hizmeti 7 gün 24 saat 0532 470 69 13 no’lu telefondan istenebilir. 16-Firmanız araçları talebiniz doğrultusunda belirtiğiniz adresten bakım onarım için alınıp,bakım onarım sonunda belirtiğiniz adrese teslim edilir. SAYGILARIMIZLA AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ.

AYDIN MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ. SİZ DEĞERLİ RENAULT DOSTLARINA HİZMET VERMEKTEN ONUR VE GURUR DUYAR. SİZLERE BİR TELEFON KADAR YAKIN OLDUĞUMUZU HATIRLATARAK İHTİYAÇ DUYDUĞUNUZ ANDA AŞAĞIDAKİ İRTİBAT NUMARALARIMIZDAN HİZMETİNİZE HAZIRIZ. İRTİBAT ADRES:41/A SOK. NO:49-51 OSTİM /ANKARA TEL:0 312 354 74 84 ACİL CEP:0 532 470 69 13 RENAULT YARDIM : 0 212 444 62 47 UNUTMAYIN KALİTELİNİN BİR BEDELİ VARDIR. BİZLER KALİTELİ OLDUĞUMUZU İDDİA EDİYORUZ. HAYIRLI VE BOL KAZANÇLI GÜNLER DİLERİZ.