MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Burkay Yapağcıoğlu.
Advertisements

Kordelyaevleri.com.
ÜNİVERSİTE WEB SAYFALARINDA YER ALMASI GEREKEN ÖZELLİKLER
Google Görüntülü Ağ’da Video Reklamları
Google Adwors Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklam Ağı Hakkında Görüntülü Reklam Ağı'nda reklam gösterdiğinizde, çok çeşitli ilgi alanlarına sahip geniş.
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
.com İletişimde Kökten Çözüm...
İnternet Sitemizi Açarız! Çok Heyecanlıyız !. Fakat Ziyaretçi Gelmez..
Google Görüntülü Reklam Ağı. Görüntülü Reklamcılık Neden Önemlidir?
Google Adword Arama Ağı
Google Analytics Nedir?
4/3/2017
İNTERNET VE SOSYAL AĞLAR.
Web Tasarım Maliyeti Bir web sitesine sahip olmak için üç tür ödeme yapılır. 1. Web sitesinin ismi (domain name) için yapılan ödeme. 2. Web sitesinin barındırılması.
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
90 Gün Kampanyası «HEDEFLERLE YÖNETİM İLKESİNE» dayanan bir yönetim kampanyasıdır. Kampanya kapsamında 90 gün gibi bir sürede İl Genel Sekreterliklerinin.
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Sosyal Medya.
Proje Önerileri 08 Ekim 2012.
DUYURULAR Stajer alımları başlamıştır. Daha Fazla bilgi almak için.... İşe alımlar başlamıştır. Daha fazla bilgi almak için.... Bu bölümlerde yeni duyuru.
Sektöründe 10 Yıllık deneyimle ispatlanmış olsa gerek ki Telekomünikasyon sektörü sonu olmayan, yıl geçtikçe kendisini yenileyen yapısı ile ticari anlamda.
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU
Yandex Reklamları.
Google Arama Ağı Reklamları. Google Arama Reklam Ağı Nedir? Google Arama Ağı; reklamlarınızın yapılan aramalara ilişkin görüntüleneceği web sitelerinden.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Dijital Pazarlama İletişimi Semineri 15 Haziran 2013.
Dijital Pazarlama Merve Öztürkcan.
SOSYAL MEDYA.
BAĞLANTI (KÖPRÜ) OLUŞTURMA
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.
JOLLY TOURS FİRMA ANALİZ RAPORU
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu
Web Sitesi Hazırlama.
Günümüzde internet, en çok kullanılan haber kaynağı Gazetecilerin % 97’si haber yazmadan önce mutlaka Google’da ve sosyal medyada araştırma yapıyor.
TURKCELL Proje Önerileri.
Proje Web Sitesi ve IPPC Envanter Veri Tabanı Onur Mat
GLOBALCV İŞTESOSYAL PROJESİ İLE ARADIĞINIZ ADAYA ULAŞIR Türkiye’nin ilk sosyal kariyer sitesi İŞTESOSYAL ve en güncel dataya sahip portalı GLOBALCV ’nin.
ÖĞR. GRV. Ş.ENGIN ŞAHİN BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ.
Wordpress Eğitimi 2.
Dokuz Eylül Üniversitesi Web Sitesi Projesi 2009.
TÜRKİYE’NİN EMLAK SİTESİ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
Yazılım Geliştirme Projesi
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
YKB Proje Önerileri. Ziyaretçiler scroll bar ‘da bulunan parayı çekerek sayfayı aşağıya doğru indirirler Para göndermenin ne kadar kolay ve hızlı olduğunu.
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.
SEO Hizmeti. SEO Strateji Site İçi Optimizasyon Sitenin sayfaları ve içerikleri arama motorlarına göre optimize edilir. Araçları Hazırlama Sitenin SEO.
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.
SOSYAL MEDYA.
Türkiye’nin İnsan Kaynakları Sitesi
Şirket Web Sitesi Tasarımı
Çok Kanallı Dijital Pazarlama
Yeni Medya Kültürü ve Sanal Kimlik
E - MIY. E - MIY Ülkemizden Veriler… ….. internete erişimi olan insan …..facebook kullanıcısı Haftalık 21,5 saat……internette geçirilen.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI Çiğdem ÇOBAN
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
GOOGLE ADWORDS BÜŞRA AKAR – CANSU GÜLTEN. GOOGLE ADWORDS REKLAM NEDİR? Reklam firmaların ya da bireylerin sattıkları, ürettikleri ya da tanıttıkları bir.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
connect to the virtual world
SELVİLİ SİTESİ SAİME HASYİĞİT Yılında Satış İçin Yapılan Faaliyetler 25 Mayıs tarihinde aktif olarak sosyal medya üzerinden Tanıtım Sayfası.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
Sunum transkripti:

MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ PROJE DANIŞMANI MELİH İLERİ & AYTEN BAŞBUĞ

Web Sitesinin Önemi Web sitesi firmanıza yeni bir pazar imkanı sağlamaktadı 7 gün 24 saat boyunca firmanıza durmaksızın reklam olanağı sağlamaktadır Piyasaya ve müşterilere güven vererek firmanızın saygınlığı açısından önemli bir fırsatır. Firmanız ile doğrudan iletişim kurarak iş dünyasını kolaylaştırır. Günümüz Teknolojisindeki en hızlı ve en kolay iletişim ağı olan internet dünyasının ziyeretçilerin firmanızın ürün ve hizmetleri hakkında daha bilgili olmasını sağlar. Google gibi Dünyada en çok kullanılan arama motorlarından birinde anahtar kelime bazlı çarşı içerisinde firma isminiz yada muratoğlu çarşısı yazılarak arama yapıldığında www.muratoglucarsisi.com sitesi en başta çıkması daha fazla kitleye ulaşmasını sağlar. Sosyal Medya ve Google reklamı, Filtreleme ile hedef kitle belirliyerek il ilçe ve semt olarak reklam olanağı sağlar.

Web Sitemizde Neler olacak Firmanız bir hakkımızda yazısı. Firmanıza ana sayfada reklam alanı oluşturarak firmanızın tanıtım sayfası ve iletişim bilgileri web sitesi bilgileri oluşturulması Firmanızın tanıtım sayfasında ziyaretçiler iletişim formu doldurarak size mail gönderebilecek Firmanızın varsa tanıtım videosu eklenecek Firmanız hakkında kampanya haber duyuru kısımlarında güncel haber duyuruları eklemek İletişim formu ve iletişim bilgileri ile firmanız doğrudan iletişim kurmak Reklam Bölümleri arasında firmaların kampanyalarının ana sayfada belirtilmesi Gayrimenkul firmaları için emlak portalı satılık ve kiralık daire arsa dükkan ilanlarının firma sayfalarının içerisinde yapılması. Site Altında ana sayfa reklamı alan firmalar en alt kısımda bazı firmalar ve bazı mağazalar bölümünde her sayfada yer alacak.

Web Sitemizde Neler olacak Google arama motoru çalışması ile googleye firmanızın adı yazıldığında ve muratoğlu çarşısı yazıldığında www.muratoglucarsisi.com sitesinin başta çıkmasını sağlamak. Firmalara aylık siteye giren firma sayfalarını inceleyen kişi sayısı ve tıklanma oranlarının her firmanın mail adresine rapor olarak göndilmesi Firmanızın twitter facebook gibi sosyal medya sayfalarıkurulması ve firmaların tanıtılması Firmanızın varsa galeri olarak resim paylaşma imkanı sağlamak

Web Sitesi Ana Sayfası

Firmaların Reklam Fiyatları Firmların site içerindeki reklam bölümlerine göre reklam vermek istenilen bölümlerin fiyatları aşağıdaki gibidir.Ödemeler Yıllık Yapılmaktadır. ANA SAYFA SLİDER REKLAM VE BANNER ALANI = 35 TL (Aylık) Ana sayfada bulunun büyük slayt alanına 5 firma reklam verebilmektedir. Burada reklam firma kampanya broşür veya logo ile reklam vererek tıkladığımızda firmanın detaylı tanıtım sayfasına yönlendirilmesi ve firma bilgileri ve iletişim bilgilerinin bulunmasıdır. Birde Tanıtım Videosu eklemekBuraya verilecek reklamlar her sayfada en alt kısımda bazı firmalar ve bazı mağazalar bölümüne de eklenecek.

FİRMALARI TANIYALIM BÜYÜK REKLAM ALANI = 25 TL (Aylık) Ana Sayfa Slayt Alt kısmındaki firmaları tanıyalım bölümündeki büyük olan reklam bölümünde tek bir firma reklamı verilmektedir. Birde varsa tanıtım vidyosu eklemek

FİRMALARI TANIYALIM KÜÇÜK REKLAM ALANI = 21 TL (Aylık) Ana sayfada bulunan firmaları tanıyalım bölümündeki 4 adet küçük reklam alanına 4 adet firma reklamı verilmektedir. Varsa tanıtım videosu eklemek

DİĞER FİRMALAR REKLAM ALANI = 12.5 TL (Aylık) Ana sayfada bulunan diğer firmalar reklam alanında sınırsı firma tanıtımı yapılacaktır. Reklam veren her firmanın varsa tanıtım videosu eklenecek