Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

AKILLI FAKS.
KURUMSAL TANITIM BELGESİ
EFECELL BİLİŞİM TELEKOMÜNİKASYON SAN. TİC. LTD.ŞTİ
TOPLU MESAJLAŞMA SERVİSLERİ “DAHA FAZLASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN BURADASINIZ”
2012
Oktay ERBEY CRM & B2B Ürün Satış Hizmet Yöneticisi
USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
Facebook Reklamları.
DAMACANA - TÜPGAZ.
MultiCELL SMS Client 3.2.
Prokart Promosyon Sistemi Version: Temel Özellikler  Kullanıcı dostu kolay kullanım.  Alışveriş Merkezi ortamında dahi kolayca çalışabilme.
Google Adword Arama Ağı
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Google Analytics Nedir?
Sipariş Takip Programı
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Google Adwords Dönüşüm Optimize Edici
Gerçek Dünyanın Sanal Yansıması
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Yeni Nesil Mobil Katalog
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Hareket halindeki insanlara ulaşın.Mobil Arama Ağı Reklamları Mobil Arama Ağı Reklamları ile kullanıcılara ulaşın.
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
Telefon giderlerini düşürmenin akıllı yolu Tarife Denetçisi ile paket (kota) aşımı sona erer. GSM-1 GSM-2 ASIL SİMYEDEK SİMASIL SİMYEDEK SİM Kota Dolunca.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
ATC Araç Takip Sistemleri
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Lider yapan pazarlama gerçekleri
1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.
8383 MEB MOBİL BİLGİ SERVİSİ
E- Ticaret Altyapısı.
Web Tarayıcıları ve Arama Motorları
Yazılım Geliştirme Projesi
Neden Kendi Siparişimi Kendim Girmeliyim?
Araç Takip, Servis Takip ve Filo Yönetim Sistemleri
AVEA MOBİL PAZARLAMA Kurumsal SMS
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
Fatih Karaokur - Computer Teacher
Mobil İletişimin Gelişimi
MOBİL İLETİŞİM ve MOBİLİTE
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
Adı: Burak Soyadı: ÇENDİK
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi
Elektronik pazarlama: – internetin kar yaratmak amacıyla kullanılması – birçok aşamayı ortadan kaldırmakta – daha hızlı ve daha düşük maliyetli –
Tacirler Eğitim Vakfı İmam Hatip Ortaokulu
Çözümlerimiz Algı Yönetimi Sosyal Medya İçerik Yönetimi Dijital Pazarlama Mobil Reklam Web Tasarım Marka / Kurumsal Kimlik SEO (Search Engine Optimization)
Muhammed Emin ALTINTAŞ
WEB TABANLI DESTEK.
VBT Bilgi Teknolojileri
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
MUHASEBE YEDEKLEME.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Tablet Menü.
Tablet Menü.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
“Her Sabah Mutluluk”.
Sigorta Acente Mobil Uygulaması
VBT Bilgi Teknolojileri
Sunum transkripti:

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler Mobil Fikirler Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler Toplu E-Mail Toplu Faks

Toplu SMS Geniş kitlelere hızlı ve daha az maliyetli bir şekilde ulaşmanın yoludur. Toplu SMS hizmeti;  İletişim Makinesi’nin kullanıcı dostu ara yüzünü kullanarak müşterilerinize  hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde SMS gönderebildiğiniz bir servistir.  Yüz binlerce SMS’i tek bir tıkla göndermenizi sağlar. Bu servis sayesinde hedef kitlenize (örneğin; velilere, öğrencilere, çalışanlara, paydaşlara)kolaylıkla ulaşılabilir ve mesajların ulaşıp ulaşmadığını raporlarla kontrol edebilirsiniz.  Ulaşmak istediğiniz kişileri gruplayabilir; kişilere özel farklı mesajlar gönderebilirsiniz.

Toplu MMS ​ Eğitim kurumunuzun verdiği hizmetleri ve yıl içinde yaptığınız kampanyalarınızı, görsel bir şekilde müşterilerinize tanıtmak veya daha etkileyici bir şekilde bilgilendirmek isteyen eğitim kurumları için ideal bir çözümdür.

Numaradan bize ulaşabilirsiniz. Hedefli Mesaj ​ Turkcell Reklam ve Pazarlama amaçlı mesajlar almayı kabul eden 14 milyon abonesinden oluşan portföyü, kullanımınıza sunuyor. Turkcell aboneleri arasında, istediğiniz hedef kitle kriterlerine göre seçim yapın ve seçtiğiniz kişilere dilediğiniz mesajı kolayca gönderin! Kayıt Dönemlerinize Özel Hedefli Mesaj Kurgusu: Hedefli mesaj ekranı vasıtası ile aşağıdaki kriterlere göre hedefli mesaj örneği ; İstanbul Pendik’te yaşayan Evli Bay Bayan 7-18 yaş arasında çocuk sahibi olan ( Kurumunuzun verdiği derslere göre yaşlar değiştirilebilir.) X okulunda okuyan A Segmentinde olan ( Gelir Seviyesi Yüksek Olan) diye bir tarama yaptırdığınızda çıkan kişi sayısına istediğiniz mesajı gönderebilirsiniz. GÖN : ÇÖZÜM Eğitim Kurumumuzdan erken kayıt yaptıranlara %50 indirim. Detaylı bilgi için 216 657 00 12 Numaradan bize ulaşabilirsiniz.

Sesli Mesaj / IVR Sesli Mesaj Servisi, dilediğiniz bir ses kaydının, bir ildeki, ilçedeki ya da belli bir mahalledeki telefon numaralarına, hatta dilerseniz sadece sizin belirleyeceğiniz numaralara, aynı anda arama yapabilen yüzlerce hat üzerinden son derece hızlı bir şekilde ulaştırılmasını sağlayan bir mesaj servisidir. Merhaba sizi Çözüm Eğitim Kurumlarından arıyoruz. Öğrenci memnuniyet anketimize katılmak isterseniz 1’i katılmak istemezseniz 2’yi tuşlayın Çözüm Eğitim Kurumlarına 30 Temmuz’a kadar kayıt yaptıralara %30 indirim. Kayıt yaptırmak için aranmak isterseniz 1’i tuşlayın.

Sesli Mesaj / IVR Örnekleri

*Müşterinizden onay almanız zorunludur. AKILLI YETENEKLER TOPLU DATA Müşterileriniz Turkcell mobil internet üzerinden Eğitim Kurumunuza ait web/wap sayfalarındaki gezinmelerini ve işlemlerini ÜCRETSİZ yapabilirler. Toplu Data hizmeti ile şirketiniz oldukça ekonomik olan web kanalını daha verimli şekilde kullanmış olup, tıklanma sayılarını artırabilir. TOPLU DATA PLUS Müşterileriniz , Eğitim Kurumunuza ait web/wap sayfanızda ücretsiz gezerken, onların GSM numarasını da eş zamanlı öğrenebilirsiniz, böylece müşterinizi tanır, güvenli işlem yapmalarına destek olursunuz. *Müşterinizden onay almanız zorunludur. EN YAKIN NEREDE Müşterilerinize Eğitim Kurumlarınızın yerlerini SMS ile iletebilir, veya web/wap üzerinden sorgulatabilirsiniz. Böylelikle müşterileriniz size daha kolay ulaşır ve memnuniyetlerini arttırırsınız.

TOPLU E-MAİL Email’in sunduğu geniş imkanlar doğrultusunda, müşterilerinize ve çalışanlarınıza her türlü içerik grubundan mail gönderebilirsiniz Ekonomiktir. Geleneksel medyada  yayınlanacak reklam ve tanıtımların tümünü Email’in içine yerleştirebilirsiniz. Kullanım alanı çok geniştir. Hemen hemen her türlü cihaz tarafından desteklenir ve herkes tarafından kullanılır. Abonelik sistemine sahiptir. Vatandaşlarınız düzenli olarak mail almayı talep edebilirler.

TOPLU FAKS Ekonomiktir. Baskı, sunucu, lisans, altyapı, bakım gibi giderleriniz yoktur. Zamanınızı da almaz. Normal bir faks cihazının, tek bir faks için yapacağı arama süresi bitmeden; siz binlerce faksı tek bir tıkla gönderirsiniz. Zaman ve mekandan bağımsızdır. İstediğiniz yerde, istediğiniz zamanda Toplu Faks servisini kullanabilirsiniz. Gönderimleriniz 1 yıl boyunca ücretsiz arşivlenir. İş akışınız hızlanır. Telefon hattınız meşgul olmayacağı gibi; kısa sürede gönderim yapıp alabileceğiniz için işlemleriniz çok daha kısa sürelerde biter.