D.A.D.A.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Vazo nerede? Vazo masanın üstünde..
Advertisements

ÜÇ FİLTRE SOKRATES. ÜÇ FİLTRE SOKRATES SOKRATES (M.Ö ) “Kendi kendini tanı" özdeyişinin felsefesinin temel kuralı olduğuna inanmış, “Hiç bir.
KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ.
HÂL EKLERİNİN YABANCILARA ÖĞRETİMİ
Küçük bir jest….
BİR KELEBEĞİN DERSİ Bir gün, kozada küçük bir delik belirdi;
Atatürk’ün Çocukluk Anıları
Bir yaratıcı problem çözme tekniği
90/10 kuralı Hayatın %10'u,sizin başınıza gelenlerden oluşur.
Maddelerin Işık Geçirgenliği
ARKADAŞ VE DOST KAVRAMI
BUGÜN BENİM EN İYİ GÜNÜM! Randevu alma Ve SATIŞ
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNE …
Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama
Dün daha, Yirmi yaşındaydım Yaşamla eğleniyor, Çok fazla zamanım olduğunu sanıyordum Ama farkında değildim ki zaman, Parmaklarımızın arasından kayıp.
GÖZLERİN(Nazım Hikmet)
ÇATIŞMA ve UZLAŞABİLMEK
DİLİMİZDE İKİ TÜRLÜ “DE” VARDIR:
Anne Mümkün Olmuyor Ağlamak Ama Sol Yanım Acıyor Necdet YILMAZ 2008
PAMUK PRENSES YEDİ CÜCELER
Adam, bütün bir haftanın yorgunlu ğ undan sonra pazar sabahı eline gazetesini alıp okumaya ba ş ladı ve "Bütün gün miskinlik yapaca ğ ım, beni bundan kimse.
ZAMİRLER.
PARÇADA ANLAM.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU.
Cömertlikte ve yardım etmede akarsu gibi ol.
ZAMİRLER.
Ekim 15, 06© Copyright M.Tınaz Titiz, Sorunların kendileri Cevaplar De ğ ildir..
0-6 Yaş Arası Çocukların Temel Gelişimsel Özellikleri
YEMEK PROGRAMIMIZ AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR.
SERBEST OKUMA METİNLERİ
Çok önemli bir toplantıya katıldınız. Toplantı büyük bir konferans salonunda, herkes pür dikkat sunumu dinliyor.
SES İ M REH İ N denizin durgunlu ğ u öyle bir vuruyordu ki. suskunlu ğ umu yüzüme.
CÜMLE TÜRLERİ VE CÜMLENİN ÖĞELERİ
YAPI(PLAN).
FİİLLERİN ANLAM ÖZELLİKLERİ
Geceydi seni bana taşıyan. sen geceye yakındın, bende sana..
BUBİ ARKADAŞ ARIYOR.
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Geçen hafta bir akşam arkadaşlarla yemeğe gittik..
Nasıl Test Çözülür? Rehberlik Servisi.
SORULAR.
Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi.
Temiz ve Güvenli ileti gönderme uygulamaları SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
GÖNÜL KÖPRÜSÜ.
Copright:Bu slayt Yahya Yahşi’nin Sabır Çiçeği adlı şiir kitabından oluşturulmuştur. Her hakkı mahfuzdur. Dağıtımı kaynak adı değiştirmemek şartıyla.
KAFİYE (UYAK) KAFİYE REDİF.
DAYANIŞMA VE YARDIMSEVERLİK
Babam. Yirmi gün önce iş için Amerika’ya gitmişti. Babam.
“DE “EKİ İLE “DE” BAĞLACININ YAZILIŞI.
Rüyamda yaratıcı ile bir konuşma geçti aramızda
Sevgiye hasret kalmış,zavallı sürgün yüreğim o gecelerin karanlığında kavrulur da kimseler bilmez. Sevdayı alıp ta mahvedenlere.
HAZIRLAYAN: AD: EREN SOYAD: TAŞTEPE SINIF: 6-A
IHLAMURLAR ÇİÇEK AÇTIĞINDA GEL...
AİLE VE İLETİŞİM AİLE VE İLETİŞİM.
HoŞgeldİn Hayatımın Mavİsİ
FİİLLER.
SANA SESLENİYORUM DUYUYORMUSUN?
KİP AİLESİ.
Dün henüz, yirmi ya ş ındaydım Ve ya ş am ile oynuyordum Sanıyordum ki çok fazla zamanım var Bilmiyordum ki ya ş am, Parmaklarımın arasından bir tutam.
İKİ ERKEK KARDEŞ.
Bize gelen, begendigimiz guzel mailleri, sevdiklerimizle paylasmak icin forward ediyoruz.
Konu : Sıvıların Ölçülmesi
Yağmur.
O kitap okumakokuyor. O masada oturmakoturuyor. O kapı açmak açıyor. O ekmek almak alıyor. O gelmek geliyor. O dışarıda beklemek bekliyor. O şarkısöylemek.
DE Ğ ERLER E Ğİ T İ M İ NEZAKET VE GÖRGÜ KURALLARI Ne kadar yaşadığımız değil Nasıl yaşadığımız önemlidir. Bailey.
İletişim zor bir süreç midir?
ÜZEYİR GARİH DOSTLUK İLKÖĞRETİM OKULU 1-A SINIFI SAKARYA/ ARİFİYE
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Sözcük (Kelime) Bilgisi
Sunum transkripti:

D.A.D.A

Qu'est-ce être D.A.D.A ? Y.B.D.E. nedir ? Je crains que bon nombre de quadras et de quinquas parmi nous se reconnaîtront ...comme moi. Récemment, j'ai été diagnostiqué D.A.D.A.: Déficit d'Attention Dû à l'Age. Yaşa Bağlı Dikkat Eksikliği Voilà comment cela se manifeste : Bakın nasıl oluyor :

Arabamı yıkamaya karar veriyorum Garaja doğru giderken masadaki postalar dikkatimi çekiyor. Arabayı yıkamadan önce, Gelen mktuplara göz atmaya karar veriyorum, Arabanın anahtarını masaya bırakıp gelen broşür ve reklam postalarını çöp sepetine atıyorum.!! Çöp sepeti doluyor. Faturaları masaya bırakıp çöp sepetini Boşaltmaya karar veriyorum. Madem çöpü boşatmak için dışarıya çıkacağım. Fatura ödemelerini de hazırlayıp götüreyim diyorum

Çek karnemi alıyorum, fakat sadece bir yaprak kaldığını görüyorum. Diğer çek karnem büromda. Gidiyorum ve önce masamın üzerinde yarım kalmış Colayı içiyorum. Çek karnemi arayaçağım ama herşeyden önce kazayla devirip,etrafı berbat etmemesi için şu Colayı kaldırmalıyım, Ilınmış olduğunu farkettiğim Colayı soğuması için buzdolabına koymaya karar veriyorum. Colayla mutfağa giderken, sehpa üzerindeki vazo gözüme çarpıyor : çiçeklerin suya gereksinimi var ! Colayı tezgah üzerine bırakıyorum ve mutfak masasında okuma gözlüklerimi buluyorum (Sabahtan beri arıyordum)

Gözlüğümü büroma bırakayım diyorum, ama önce şu çiçeklere su vereyim. Gözlükleri tezgaha bırakıyorum, bir bardak su dolduruyorum ve, tv komandasını farkediyorum. Biri mutfak masasına bırakmış.... Dedim ki, bu akşam tv izlemek istediğimizde bunu her yerde arayacağız ve mutfakta olduğunu hatırlamayacağız. Onu yerine, salona götürmeğe karar verdim, ama önce çiçeklere su vermeliyim. Çiçeklere su veriyorum ama çoğunu da yere döküyorum.

Günün Sonunda : Bu durumda tv kumandasını masaya bırakıyorum, etrafı temizlemek için bir bez aramağa gidiyorum. En sonunda girişe dönüyorum ve ne yapmak istediğimi hatırlamaya çalışıyorum. Günün Sonunda : -Araba yıkanmadı, -Faturalar ödenmedi, -Mutfak tezgahının üzerinde ılık bir Cola var, -Çiçeklerin suyu yetersiz kaldı,

-TV kumandası yeride değil, -Yeni çek defterim yok, -TV kumandası yeride değil, -Gözlüklerim nerede. Bilmiyorum, ve arabanın anahtarını bıraktığım yeri hatırlamıyorum. Bütün gün hiç durmadığım halde hiç bir şeyin yapılmadığını anlıyorum, tamamen çökmüş durumdayım ! Ciddi bir sorun olduğu açık ve kendimle ilgilenmem gerekiyor, ama önce Mail’’lerime bakmam gerekiyor Bana bir iyilik yapmak ister misiniz ?

İHTİYARLIK KAÇINILMAZ OLGUNLUK SEÇENEK KENDİNE GÜLMEK TEDAVİDİR ! Bu mesajı tanıdıklarınıza gönderin, Çünkü ben kimlere gönderdiğimi hatırlamıyorum. Gülmeyin, başınıza gelmediyse, bir gün gelecek. İHTİYARLIK KAÇINILMAZ OLGUNLUK SEÇENEK KENDİNE GÜLMEK TEDAVİDİR !