Gelecek için prekast beton üretimi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Hazırlayan : Dr. Murat KURUOĞLU
Advertisements

SİSTEM YÖNETİMİ KOORDİNATÖRÜ
HTÇ DANIŞMANLIK-EĞİTİM VE MÜHENDİSLİK
Bilişim Teknolojileri ve Yönetim Dersi (IYO 713) Sunumu
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Otomasyonlu imalat, büyük miktarlardaki konut ihtiyacına cevap verir.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
IPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
İ.Ü. Kültür Evi (664 ada 34 parsel)
Çevik Kurumlar Oluşturabilmek İçin Bulutta İş Uygulamaları Kutlay E. Şimşek Genel Müdür İstanbul, 12 Şubat 2013.
İskeleler İskele Nedir?
G İ R İŞ VE GENEL KAVRAMLAR Tıp, İnşaat, Elektronik, Eğlence, Alışveriş gibi bir çok sektörde kullanılır Analiz, tasarım, geliştirme, test, canlı ortam.
Daire İstasyonları ile Merkezi Sistemlerde Anlık Sıcak Su Üretimi
Kapak olacak.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
LAZER İLE KESME Lazer ışınının elde edilmesi kolaylaştıktan sonra uygulama alanları da artış göstermiştir. Endüstriyel alanda kullanımı kaynak, kesme ve.
yazılımda yenilikçi çözümler
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.
Armand Vallin Feigenbaum
Alelhesap Metraj - 1 Alelhesap Metraj - 2.
TS EN CEPHE İSKELELERİNİN BELGELENDİRMESİ
Yakıt Pilleri.
, Denizli Akademik Bilişim 2006 YAZILIM GELİŞTİRME SÜRECİNDE OTOMATİK KOD ÜRETİCİLER Çağdaş Can BİRANT Kökten Ulaş BİRANT Prof. Dr. Alp KUT.
Ericsson Tüp Kule SAHAYI BAŞTAN YARATMAK. Top right corner for field-mark, customer or partner logotypes. See Best practice for example. Slide title 40.
ULAŞTIRMA SORUNU.
İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ
8 – 1 Copyright © 2010 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall. Yalın Üretim 8 For Operations Management, 9e by Krajewski/Ritzman/Malhotra.
KLASİK VE MODERN KALIP SİSTEMLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
> > < < GAZÜ KAYSERİ GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ, 2000 EŞ ZAMANLI MÜHENDİSLİK KARA HARP OKULU GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Dr. Türkay DERELİ.
Wann wurde TAR gegründet und warum?
İşletmelerde Üretim Faaliyetleri Copyright S.K.Mirze1.
Kiralık Ticari Alan. Konum - Yenibosna’da Ana Caddede, Hava Alanı’na 5 dk. mesafede - TEM ve E-5 karayollarına çok yakın - Basın Ekspres Yolu Yenibosna/Sefaköy.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Kiralık Kat. Konum - Yenibosna’da Outlet Mağazalar Bölgesinde - TEM ve E-5 karayollarına çok yakın - Basın Ekspres Yolu Yenibosna/Sefaköy Kavşağı’na 800.
1 Yeni bir destek programı İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ DESTEK PROGRAMI 3 yılda 121 adet proje başlatılmış, TL destek sağlanmıştır. 27/08/2013.
İşletmelerde Bilişim Sistemleri
Pi Magic — İş Uygulamaları Yatay Çözümler Endüstri Çözümleri Yönetim.
PROWELDTURK Nilüfer Org. San. Bölg. Dökümcüler Sitesi
Endüstriyel Yapı Tasarımında Prefabrikasyonun Önemi
TÜNEL KALIP SİSTEMİ.
YALIN SİSTEMLER. YALIN SİSTEMLER - YALIN SİSTEM YAKLAŞIMINI KULLANARAK SÜREKLİ İYİLEŞTİRME - YALIN SİSTEMLERDE TEDARİK ZİNCİRİ KONULARI - YALIN SİSTEMLERDE.
1-PREFABRİKASYON Bir bütünün parçası olan standartlaştırılmış elemanların önceden üretimi ve bunu takiben yine önceden tespit edilmiş bir plana göre.
GEZER ELEKTRİK- MÜHENDİSLİK
Akıllı Üretim Akıllı Üretim Nedir? Nasıl Uygulanmalıdır?
ÜRETİM VE ÜRETİM YÖNETİMİ Öğr. Gör. Kadir GÜNGÖR
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ.
LİF DonatILI BETONLAR Fiber NOva.
Partnership for the Future United Nations Development Programme Programme funded by the European Union UNDP-PFF Nasıl Web Sitesi Sahibi.
Yapay Zeka Algoritmaları
GÜMÜŞTAY APARTMANI. BİNA ÖZELLİKLERİ  ADRES: İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Amiralorbay Caddesi  Betonarme karkas, temel ve taşıyıcı sistemde.
2017 Yılı Devam Eden Projeler
LOJİSTİKTE KURULUŞ YERİ SEÇİMİ
2017 Yılı Devam Eden Projeler
LOJİSTİK MALİYETLERİN YÖNETİMİ
MİM Platform kuruluşudur.
PEYZAJ MALZEME LİSTESİ
ÜNİTE 2: ÜRETİM YÖNETİMİ.
SERVET AKAYDIN İLKOKULU VE ORTAOKULU -1. KAT ACİL ÇIKIŞ EYLEM PLANI
İNŞAAT / HAFRİYAT GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNELERİ TÜRKİYE GENEL DİSTİRİBİTÖRÜ
BIM for Contracting Companies
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
2018 Yılı Devam Eden Projeler
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Ayrıca toplam kalite yönetimi (TKY);  sorun belirleme ve çözme,  maliyetleri düşürme,  sürekli kalite geliştirme,  teslimatı hızlandırma,  yeni ürün/hizmet.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
HOŞGELDİNİZ HAZIRLAYAN : BERAT ÖZBEY GEÇİOĞLU MAKİNA MÜHENDİSİ
Sunum transkripti:

Gelecek için prekast beton üretimi

FINNINNO Mobilea precast beton fabrikaları Akü kalıpları Asansör boşluğu kalıpları Merdiven kalıpları

Mobil prekast beton fabrikaları

Kapasite & Maliyet Örnek Yaklaşık. 100.000 m2 duvar bölümü/yıl (16.000 m3 beton) Yaklaşık 2.000 daire için taşıyıcı bölme/ yıl Veya yük taşıyıcı + prekast iç duvarlar 1.300/ yıl 12 Saat vardıya = yaklaşık 330 m2 duvar bölümü 15 Çalışan / Vardiya Bütünteslimatıyaklaşık20kamyon Maliyet,özelliklerebağlıolarakdeğişir

Avantajlar Projeleriniz için özel tasarım çözümü Kendi kontrolünüzde, Lojistik, Maliyet, Kalite ve programın gerçek zamanlı kontrolü İnşaat Hızlandırmak Nakliye Ve Lojistıkten Tasarruf Edin Tamamlandıktan sonra bir sonraki şantiyeye taşınabilir Avantajlar

Akü Kaliplari

Kati & Hücreler Katı – hücreler bir seferde tam dolu olabilir Isıtmaborularınınbakımıkolaydır Bir veya iki yan hücre sayısı Esnek hücre sayısı Hidrolıik veya mekanik kapatma Poker vibrastör tarafından titreşim Korkuluklar ve çalışma platformları dahil

Asansör boşluğu ve banyo kalıpları Bölüm 16 saat içınde Bölüm Bir ay içinde Bölüm Bim yıl içinde 3 Asansör boşluğu ve banyo kalıpları 90 1.000

Kurtar… Asansör boşluğu banyoları veya WC tersisleri için aynı teknoloji Etkili seri üretim Geri ödem sadece 150 bölüm Hassas yapı = asansör montajı için basiteştirilmiş iş Daha hızlı yerleştirme süresi Basitleştirilmiş inşaat süreci

Finninno hazir beton kalıplarla

PRECAST CONCRETE PRODUCTION FOR THE FUTURE Bize Ulaşın Heikki Pakisjärvi GENEL MÜDÜR heikki.pakisjarvi@finninno.fi +358 44 771 2301 Gavin Cruickshank İş Geliştirme gavin@projectlogic.fi +358 50 3734210 www.finninno.fi Rautatienkatu 2, 48100 KOTKA FINLAND PRECAST CONCRETE PRODUCTION FOR THE FUTURE