Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ayrıca toplam kalite yönetimi (TKY);  sorun belirleme ve çözme,  maliyetleri düşürme,  sürekli kalite geliştirme,  teslimatı hızlandırma,  yeni ürün/hizmet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ayrıca toplam kalite yönetimi (TKY);  sorun belirleme ve çözme,  maliyetleri düşürme,  sürekli kalite geliştirme,  teslimatı hızlandırma,  yeni ürün/hizmet."— Sunum transkripti:

1 Ayrıca toplam kalite yönetimi (TKY);  sorun belirleme ve çözme,  maliyetleri düşürme,  sürekli kalite geliştirme,  teslimatı hızlandırma,  yeni ürün/hizmet tasarlama ve üretim süreçlerinin yeniden gözden geçirilmesi gibi konularda tüm çalışanların katılımını sağlamayı amaçlamaktadır. Çalışanların bu tür faaliyetlere katılımını sağlamanın en kolay yollarından biri, onları ekipler halinde organize olmaları için desteklemek ve bunun için gerekli eğitim ve altyapıyı hazırlamaktır.

2

3


"Ayrıca toplam kalite yönetimi (TKY);  sorun belirleme ve çözme,  maliyetleri düşürme,  sürekli kalite geliştirme,  teslimatı hızlandırma,  yeni ürün/hizmet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları