sizlere süslü püslü, sırmalı ipekli dileklerim yok bu sene..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Advertisements

Uykuların kaçar geceleri
90 B İ N NÜFÜSLU B İ R L İ VA. 1 YIL BOYUNCA SÜREN İ NG İ L İ Z İŞ GAL İ.
ULUS ÇANKAYA’YA BARİKAT KURDU!... Prof. Dr. Tülay Özüerman
MATTA 17. İSA’NIN GÖRÜNÜMÜ DEĞIŞIYOR Altı gün sonra İsa, yanına yalnız Petrus, Yakup ve Yakup'un kardeşi Yuhanna'yı alarak yüksek bir dağa çıktı. Onların.
Varlıkların Özelliklerini Belirten Kelimeler (Sıfat – Ön Ad)
Cafer Tayyar Doymaz ETKİLİ İLETİŞİM. Etkileme ve etkilenme süreci... Duygu, düşünce veya bilgi transferi... Kişiler arası ilişkilerde zaten mevcut...
KONU: ATATÜRK ÖNDERLİĞİNDE ÖLÇÜLERDE YAPILAN YENİLİKLER
ÖMER ERDEM. Ömer Erdem 1967 yılında Konya’nın Bozkır'a bağlı olan Harmanpınar köyünde dünyaya geldi. KİMDİR?
Yazılım Mühendisliği1[ 3.hft ]. Yazılım Mühendisliği2 Yazılım İ sterlerinin Çözümlemesi Yazılım Yaşam Çevrimi “ Yazılım Yaşam çevrimin herhangi bir yazılım.
FFFFiil, kök veya gövdelerinden türeyen fiile benzeyen ama artık fiil olmayan, kip ve şahıs eki almayan kelimelerdir.  Çok u uu uyumak baş ağrısı.
Tel: Bu Nasıl Ayrılık Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık.
YAZI TÜRLERİ GURBET DUYMUŞ
Ailem (Büyüdükçe Değişiyoruz) Hikmet SIRMA. Küçükken nasıl bir bebektiniz?
ZAMANLARINA GÖRE FİİLLER. Sınava dün girdik. Biz film başlamadan gelmiştik. At dört nala koşuyordu. Senin geldiğini önce o görmüş. Yukarıdaki cümleleri.
ACELE KARAR VERMEYİN S.S..
(Adım,Ayak,Parmak,Karış,Kulaç)
BENZETME (TE Ş B İ H) BENZEYENKENDİSİNE BENZETİLENBENZETME YÖNÜBENZETME EDATI BENZETME(TE Ş B İ H)
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
BAĞLAÇLAR HAZIRLAYAN : AKİF KARABAY SINIFI : 9 \ B OKULU : ANADOLU LİSESİ.
İSTANBUL ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ İSTANBUL ULUSLARARASI FİNANS MERKEZİ STRATEJİ BELGESİ HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 13 ŞUBAT 2009.
Tel: İstanbul'u Dinliyorum İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; Önce hafiften bir rüzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaçlarda;
YA Ş ADI Ğ IMIZ YÖREN İ N DO Ğ A İ LE İ LG İ L İ KÜLTÜREL ÖZELL İ KLER İ ADI,SOYADI:MEL İ N K İ RM İ T SINIF,NO:7/B 128 Ö Ğ RETMEN: EL İ F AKIN.
Su, H2O formülüne sahip moleküler bir maddedir. insanların ve di ğ er canlıların ya ş amlarını sürdürebilmeleri için gerekli tatsız ve kokusuz maddedir.
ZAMIRLER(ADILLAR). ZAMİR (ADILLAR) İsimlerin yerine kullanılan sözcüklerdir. Bütün zamirler sıfatlardan farklı olarak isim çekim eki alabilir.
SENİ DÜŞÜNDÜĞÜMDE... Müzik Brave Heard Film Müziği.
MISIR TARLASINDAN Mektup Var… Sesli izleyin lutfen….
BİLMECELER.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
AYAKKABICI Ayakkabıcı, yeni getirdigi malları vitrine yerleştirirken, sokaktaki bir çocuk onu izlemekteydi.
4 oğul 4 mevsim... SLAYTCAFE.COM
KONU:SIFAT(ÖNAD) Varlıkların Özelliklerini Belirten Sözcükler
E Hazırlayan;Kapkara1980 Eğitimhane.
İLK EMRİ ‘OKU’ OLAN BİR DİNİN MENSUPLARIYIZ
ASKIDA KAHVE.
Ortalama Metre Kare fiyatları Karşılaştırmalı
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
ÖFKE KONTROLÜ ZORBALIK
İç sular Zoo bentozu Ders Doç. Dr. Utku Güner
Artık Aşk Değil Bana Sevdasın
BEYAZ BULUT YAĞMUR OLMAK İSTEDİ
Tanrı’yla Konuşmalar Ömer Hayyam (Müzikli) Derleyen:
OKUMA ANLAMA ÇALIŞMASI
SORU ZARFLARI: eylem ve eylemsilere gelerek onları soru yoluyla belirtirler. Ne zaman döneceksin? - bu kıyafetimi nasıl buluyorsun? - ne kadar uğraştınız?
Sporcu beslenmesinde en önemli hedefler
BİR GÜN ANLARSIN Uykuların kaçar geceleri, bir türlü sabah olmayı bilmez. Dikilir gözlerin tavanda bir noktaya, Deli eden bir uğultudur başlar kulaklarında.
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Bu 10 arkadaş en güzel fikrin Eğitim Fakültesinin ön kapısında fotoğraf çekinmek olduğunu düşünürler ve okul bitmek üzere olduğundan bu işi her hafta yapmaya.
Kedi, köpek, tarak, çekiç, anne, dayı, ayak,
Eğitim Öğretim yılında Kuran-ı Kerim dersinin müfredatında bulunmayan fakat Eğitim Öğretim yılı Kuran-ı Kerim müfredatında bulunan.
Bugün neler öğreneceğiz?
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
ZAMİRLER “Sen ve ben ve deniz Bizi anlamayan bir nesle aşina değiliz”
Erguvan ağacı İstanbul’un bir simgesidir. En azından geçmişte öyleydi Erguvan ağacı İstanbul’un bir simgesidir. En azından geçmişte öyleydi. Beton.
Çocuk şiddeti bir İMDAT ÇIĞLIĞI olarak karşımızdadır ve toplumsal hastalığın belirtisi olan bir yüksek ateştir. Şiddet uygulayan çocukların da “çaresizlik.
P -p.
ASKIDA KAHVE.
ARI MAYA UÇMAYI ÖĞRENİYOR
Bedirhan Gökce'nin Siir Albümünden
KİPER’İN DOĞUM GÜNÜ.
KELİME TÜRLERİ FİİLLER.
DOĞADA SU DÖNGÜSÜ.
Bilgisayar Mühendisliğine Giriş
ODTÜMİST MENTORLUK PROGRAMI
Nitel araştırma soruları sorma ve soru formu oluşturma
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
Ara parçası – ve kalabalık
insanların ne kadar fakir olabileceklerini oğluna göstermek.
Sunum transkripti:

sizlere süslü püslü, sırmalı ipekli dileklerim yok bu sene.. merhaba sizlere süslü püslü, sırmalı ipekli dileklerim yok bu sene.. komik, gülünçlü cümlelerim, deli deli patlayan kahkahalarım yok.. yanar döner lolipoplarım, duvara astığım kırmızı çoraplarım, çıngırdaklı geyiklerim de taze bitti. ne var derseniz?.. üstüne güneşlerin doğduğu bir pencerem var! baba martının, çınar ağacının, narin kelebeğin, hatta karanfilin bile daha fazla gülümseyebileceğine inanan uçuş uçuş kanatlarım; bir şeyin olmasını beklemeye dair kalbimde iyilik, ferahlık; dünyayı sallamaya yetecek rüzgar gücünde yüksek enerjim var!... uyanıkken gördüğüm o güzel rüyaysa eğer umut, işte o var!... en beklemediğim anda olan şeyse, dibiyle köküyle birlikte var!... 2019, hohohoo, bence senin de var!! hoşgeldin!...