“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Presentation title Novo Nordisk Way.
Advertisements

Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
DIŞ TİCARETİNİZ BURDA BAŞLAR!
BİLGİ YÖNETİMİ GÜLCİHAN AKGÜL BÜRO YÖNETİMİ-2.
1997’den bu yana; hizmet verdiğimiz marka ve kurumların amaçlarına uygun planlamalar, somut çözümlemeler, yenilikçi fikirler ve ölçülebilir sonuçlar sunar;
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
PAZARLAMAYA GİRİŞ PAZARLAMANIN TANIMI
Global Pazar Analizi 1. adım: Organizasyonun U/A’laşmaya ne derece hazır olduğunu incele. Finansal ve fiziksel kaynaklar, ilgili beceri ve yetenekler,
1 Strateji Komisyonu #2010’da Alınacak Aksiyonlar / Hedefler 1 Türkiye'nin stratejik hedefi ve önceliklerine uygun bir Bilişim stratejisine yüksek katkı.
Kurumlar toplumu önemser
OKUL YÖNETİMİNDE PERSONEL EĞİTİM VE İŞLETMECİLİKLE İLGİLİ İŞLER
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
, BURSA MÜKEMMELLİKLE GELECEĞE HAZIRLIK.
NESTLE KURUMSAL İŞ İLKELERİ
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Parker üretkenliği ve verimliliği artırmak için müşterileriyle iş birliği yapar.
Eduplus Business World Workshops - LİDERLİK
Tartışma Hastane (sağlık kurumları) yönetimi niçin ayrı bir yönetim disiplini olarak gelişmiştir ?
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ İŞLETME ANA BİLİM DALI REKABET STRATEJİLERİ HASAN GÜLER.
Sivil Toplum ve Özel Sektör ‘Ortaklıkları’. Sivil Toplum Sektörü Kamu SektörüÖzel Sektör Ortaklık Alanları... 3.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
Bölüm 12 Pazar Konumuna Göre Pazarlama Stratejileri
Kalite Temsilcisi Handan KUZPINARI
Sola Kimya Firma Sunumu. Sola Kimya Firma Sunumu 2013 Ajanda Biz kimiz? Ürünlerimiz Vizyonumuz / Değerlerimiz Motivasyonumuz Stratejik Çerçeve.
Yetkinlikler Yetkinlikler belirli bir görevi başarıyla yerine getirebilmek için beklenen ortak kurumsal davranış ve tutumları tanımlanmaktadırlar.
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
Küme Geliştirme Projesinin Desteklenmesi Matt Fisher, EFQM 5 Haziran 2013.
PAZARLAMADA İNOVASYON
TÜSİAD - KalDer KALİTE ÖDÜLÜ’nün AMACI ve ULUSAL KALİTE HAREKETİ İLE İLİŞKİSİ Kalite bilincini ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışını ülke çapında yaymak.
MEHMET TAŞ KIRIKKALE MEM SPE
GÜNEŞ SİGORTA.
Liderlik tarzları ve Yenilik
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
İNOVASYON.
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI EFQM MÜKEMMELLİK MODELİ KURULUŞ TANITIMI TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UYGULAMALARI.
VİZYONER LİDERLİK.
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI
KASTAMONU HALK EĞİTİMİ MERKEZİ VE AKŞAM SANAT OKULU.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
TRABZON MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BİRİMİ
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Bölümün Amacı Bu bölümün amacı, örgütlerin peşinde koştukları hedeflerin türlerini ve yöneticilerin bu hedeflere ulaşmak için kullandıkları rekabetçi.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
Strategic Business Planning for Commercial Producers
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Garanti’de İnovasyon 1. Garanti’nin inovasyon anlayışı ve yaklaşımı
Bilişim Ortağınız.
Toplam Kalite Yönetimi
SÜREKLİ İYİLEŞTİRME ÖĞRENEN ÖRGÜTLER STRATEJİK PLANLAMA
Bölüm 14 Pazar Konumuna Göre Pazarlama Stratejileri
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
1. “turizm işletmesinin ya da turizm bölgesi yönetiminin gelecek dönemlerde yapılacaklarla ilgili konularda bugünden karar vermeleri” 2.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Oğuz Engiz Zincir Hastanelerde Gelinen Nokta ve Gelecek Vizyonu
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Strateji ve Öncelikler
İŞLETMENİN TARİHÇESİ, AMAÇLARI , SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
Evren’le Bütünleşin Metin Sancarbarlaz
PAZARLAMA SİSTEMİNE GİRİŞ Büşra YARADILMIŞ
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK VE BAĞLI BİRİMLERİN KALİTE YOLCULUĞU
İNOVASYON Yeni veya önemli ölçüde değiştirilmiş ürün veya sürecin; yeni bir pazarlama yönteminin; ya da iş uygulamalarında yeni yöntemlerin uygulanmasıdır.
Sunum transkripti:

“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz 5/19/2019 5:45:23 PM “Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz Amacımız We protect and beautify the world Stratejimiz Büyüme Pazar ve müşteri ihtiyaçlarının ötesine geçerek tutarlı büyüme sağlamak Düşük seviyede temsil edildiğimiz pazarlarda ve bölgelerde büyümek PPG markasını güçlendirmek ve amacımızı gerçekleştirmek. PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™ Yenilikçi Çözümler Yenilik, Yaratıcılık, Çözüm: Müşterilerimizin en önemli ihtiyaçlarını karşılamak için sürdürülebilir çözümler sunmak Dünya çapında lider teknolojilerimizi pazarlarımızın kapsamına uygun şekilde büyütmek Gelecek başarılara giden yolda müşterilerimizle iş birliği yapmak Müşteriler Müşterilerimiz için değer yaratmak Müşterilerimizi kendilerinden de iyi tanımak Benzersiz bir duyarlılık göstermek ve destek sunmak İnsanlar Çalışanlarımızın başarıya ulaşmasına yardımcı olmak için onlara liderlik etmek, olanak sağlamak ve ilham vermek Çeşitli ve kapsamlı ekipler kurmak Pozitif bir iş ortamıyla birlikte güçlü ve uyumlu bir iş ahlakı benimsemek Operasyonel Mükemmellik Güvenli iş uygulamaları geliştirmek ve uygulamak Verimlilik ve kâr artışını temel odak noktası olarak belirlemek Değer zincirimizi, çevresel ayak izini azaltacak şekilde yönetmek Paydaşlar Paydaşlar için daha iyi geri dönüş sağlamak amacıyla satış ve gelirlerimizi tutarlı şekilde büyütmek

PPG ile Gurur Duyuyoruz 5/19/2019 5:45:23 PM PPG ile Gurur Duyuyoruz PPG Yolu Our Strategy Ortak bir değer yaratmak üzere müşterilerimizle iş birliği yapıyoruz. Anlayışlı, kararlı ve proaktif bir yaklaşım sergiliyoruz. Pazar ve müşterilerimiz konusunda geniş bilgiye sahibiz. Fark yaratabilecek pratik çözümlere odaklıyız. Dünyadaki “Tek PPG”yiz. Birlikte daha iyi ve daha güçlüyüz. Pazarlarımızı farklılaştırırken ve değiştirirken yeni pazarlara girmek ve yenilikçi teknolojiler tanıtmak için ölçeğimizden faydalanıyoruz. Çalışanlarımıza her zaman, her anlamda güveniyoruz. Çalışanlarımızın doğru kararlar vermesini sağlıyor ve onları destekliyoruz. Kapsayıcı, şeffaf ve saygılıyız. Faydalı ve anlaşılır geri bildirimler sağlıyoruz. Hedeflerimizi gerçekleştiriyoruz. Kazanmak tutkumuz. İstediklerimize ulaşıyoruz. Hizmetlerimizi disiplin ve dürüstlükle sunuyoruz. Olabildiğince enerjik bir şekilde çalışıyoruz. Kısa süre içinde akıllı kararlar verip uygulamaya geçiyoruz. Sahiplenerek çalışırız. Birbirimize karşı sorumlu ve duyarlı davranıyor ve saygı gösteriyoruz. Daima şirketimizin, müşterilerimizin, paydaşlarımızın ve topluluklarımızın çıkarları doğrultusunda çalışıyoruz. Her gün bir önceki günden daha iyi çalışıyoruz. Sürekli öğreniyoruz. İşletmelerimizi büyütmek için çalışanlarımızın gelişimine katkı sağlıyoruz.