Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Presentation title Novo Nordisk Way.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Presentation title Novo Nordisk Way."— Sunum transkripti:

1 Presentation title Novo Nordisk Way

2 Giriş Novo Nordisk Way, kim olduğumuzu, nereye ulaşmak istediğimizi ve şirketimizi oluşturan değerleri açıklamaktadır. Novo Nordisk Way geçmişimizi ve geleceğimizi birbirine bağlamaktadır. Hangi görevde olduğunuza veya nerede çalıştığınıza bakılmaksızın, Novo Nordisk bünyesindeki çalışanların tümü için geçerlidir ve çalışanlara yol gösterir. Novo Nordisk Way birbirimize ve şirket dışındaki iş ortaklarımıza taahhüdümüzdür. Novo Nordisk Way alacağınız kararlara ve uygulamalara rehberlik etmesi için kullanın. Novo Nordisk Way kendi tarzınız olarak benimseyin.

3 Novo Nordisk Way 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

4 Novo Nordisk Way Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir.
1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

5 Novo Nordisk Way Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

6 Novo Nordisk Way En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

7 Novo Nordisk Way İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

8 Novo Nordisk Way İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

9 Novo Nordisk Way Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

10 Novo Nordisk Way Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

11 Novo Nordisk Way Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz.
1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

12 Novo Nordisk Way Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir. 1923'te Danimarkalı kurucularımız diyabeti değiştirmek için bir yolculuğa çıktılar. Bugün, dünya çapında binlerce çalışan olarak diyabet hastalığını önlemek, tedavi etmek ve en nihayetinde iyileştirmek için bu yolculuğa tutku, yetenek ve bağlılıkla devam etmekteyiz. Hedefimiz diyabetle liderliğimizi güçlendirmektir. Hemofili ve fark yaratabileceğimiz diğer ciddi kronik rahatsızlıklara dair olasılıkları değiştirmek istiyoruz. En önemli katkımız, yenilikçi biyolojik ilaçları bulmak, geliştirmek ve onları dünyanın dört bir yanındaki hastalar için erişilebilir hale getirmektir. İşlerimizi büyütmek ve rekabetçi finansal sonuçlar elde etmek hastalarımızın daha iyi hayatlar sürmesine yardım etmemize, hissedarlarımıza çekici bir geri dönüş sağlamamıza ve toplumumuza katkıda bulunmamıza izin veriyor. İş felsefemiz finansal, sosyal ve çevresel hususları dengeleme üzerine kuruludur; biz buna “Temel Üçgen Prensibi" diyoruz. Biz, açık ve dürüst, hırslı ve sorumluluk sahibi ve herkese saygı ile yaklaşırız. Çalışanlarımızın potansiyellerini gerçekleştirmesi için fırsatlar sunarız. Kalite ve iş etiğinden asla ödün vermeyiz. Her gün, zor kararlar verirken hastalarımız, çalışanlarımız ve hissedarlarımız için uzun dönemde neyin en iyi olduğunu düşünürüz. Bu Novo Nordisk Way’dir.

13 Temel Unsurlar Temel Unsurlar Novo Nordisk Way uygulamada nasıl olduğunu anlatan 10 maddedir. Temel Unsurlar yöneticilerin ve çalışanların organizasyonel birimlerinin Novo Nordisk Way ile ne derece uyumlu çalıştığını değerlendirmelerine yardım etme amacıyla oluşturulmuştur. Bu nedenle Temel Unsurlar, birimin çalışma tarzını, Novo Nordisk Way’i, tanımlayan düşünce sistemi ve değerler ile uyumlu çalışması için yapabileceği aksiyonları tanımlamada önemlidir.

14 Temel Unsur 1 Hasta odaklı iş yaklaşımı ile değer yaratırız
Çalışanlar, esas hedefimizin hastaların yaşam kalitesini artırmak olduğunu bilirler Çalışanlar, hem hastalar ve hem de Novo Nordisk için değer yaratmaya nasıl katkı sağlayacaklarının farkındadırlar

15 Temel Unsur 2 Hırslı hedefler koyarız ve mükemmellik
için çaba gösteririz Birimin hedefleri ve bireysel hedefler hırslıdır; bu hedefler nettir, tam olarak anlaşılmıştır ve Novo Nordisk'in genel hedefleri ile bağlantılıdır Zorluklar, açıkça tanımlanan ve izlenen kısa ve uzun dönemli performans göstergeleri ile tanımlanır ve takip edilir Sürdürülebilir iş başarısını sağlamak üzere, hedeflere, rekabet halindeki talepler dengelenerek ulaşılır Birim, belirlenmiş kriterler ve diğer ilgili ölçütler ışığında mükemmellik için çaba gösterir. Sistematik ve şeffaf bir performans yönetimi sistemimiz vardır

16 Temel Unsur 3 Finansal, çevresel ve sosyal
performansımızdan sorumluyuz Birim, finansal sorumluluk içerisinde hareket etmektedir Birim, çevresel ve biyoetik sorumluluk içerisinde hareket etmektedir Birim, sosyal sorumluluk içerisinde hareket etmektedir Finansal, çevresel ve sosyal sorumluluklar dahilindeki performans izlenmekte ve rapor edilmektedir

17 Temel Unsur 4 İş ortaklarımızın yararı için yenilik sağlarız
Birim, farklı bakış açılarının olumlu karşılandığı ve iyi fikirlerin takip edildiği yaratıcı bir kültüre sahiptir Birim, ürünlerini ve/veya hizmetlerini sürekli olarak geliştirmektedir Birim, aldıkları hizmetin ne kadar iyi olduğunu ve gelecekteki ihtiyaçlarını tespit etmek üzere önemli iş ortaklarıyla iletişim halindedir Birim , fonksiyonel alanı ile ilgili akımları, yeni yaklaşımları, farklı ilham kaynaklarını takip eder; yeni iş fırsatlarını ve tehditleri belirler

18 Temel Unsur 5 Başlıca iş ortaklarımız ile iyi ilişkiler
kurarız ve bunu sürdürürüz Birimin başlıca iş ortakları tanımlanır, bu iş ortaklarıyla yapıcı ilişkiler kurulur ve sürdürülür. İç ve dış iletişim zamanında planlanır ve yürütülür

19 Temel Unsur 6 Herkese saygılı davranırız
Herhangi bir profesyonel etkileşim; açıklık, dürüstlük ve saygı çevrevesinde yürütülür Birimdeki herkesin birimin iş ortaklarına ve birbirlerine saygısı vardır Birim, çeşitlilik ve dahil etme konularına odaklanır

20 Temel Unsur 7 Bireysel performans ve gelişime odaklanırız
Bireysel performansın ölçütleri ve davranış beklentileri açıktır Çalışanlar performansla ilgili olarak zamanında, net ve kişiye özgü geri bildirimler alırlar Bireylerin gelişim fırsatları mevcut yetkinliklere, performansa ve şirket ihtiyaçlarına bağlı olarak tanımlanır Tüm çalışanlar kendi gelişim ihtiyaçları ve fırsatları üzerinde çalışır.

21 Temel Unsur 8 Sağlıklı ve bağlılığı sağlayan bir
çalışma ortamına sahibiz Birim ve çalışanlar, bağlılık yaratmak ve bunu yüksek bir seviyede tutmak için aktif olarak çalışırlar Çalışma koşulları sağlıklı ve güvenli bir ortamı sağlamak için düzenli bir şekilde gözden geçirilir

22 Temel Unsur 9 Çalışma yöntemimizi sürekli
iyileştiririz ve yalınlık için çaba gösteririz Açık ve net olmak için çabalıyoruz ve yalınlığımızı koruyoruz İş süreçleri ile ilgili sorumluluklar verimlilik, etkinlik ve kaliteyi sağlamak üzere açıkça belirlenmiştir Çalışanlar iş süreçlerinin sürekli gelişimine katkı sağlamaktadır Birim, bilgilerini paylaşır, daha iyi uygulamaları benimser ve tecrübelerinden ders alır Değişim, hızlı ve verimli uygulama için profesyonel bir şekilde yönetilir

23 Temel Unsur 10 Kalite ve iş ahlakından asla ödün vermeyiz
Kalite, birimin iş süreçlerine ve aldığı kararlara dahil edilmiştir İş ahlakı ve diğer ilgili ahlaki hususlar birimin kararları ve iş süreçlerine dahil edilmiştir İlgili bütün kanunlar, kurallar, yönetmelikler ve prosedürler bilinir ve bunlara uyulur

24 10 Temel Unsur Hasta odaklı iş yaklaşımı ile değer yaratırız.
Hırslı hedefler koyarız ve mükemmellik için çaba gösteririz. Finansal, çevresel ve sosyal performansımızdan sorumluyuz. İş ortaklarımızın yararı için yenilik sağlarız. Başlıca iş ortaklarımız ile iyi ilişkiler kurarız ve bunu sürdürürüz. Herkese saygılı davranırız. Bireysel performans ve gelişime odaklanırız. Sağlıklı ve bağlılığı sağlayan bir çalışma ortamına sahibiz. Çalışma yöntemimizi sürekli iyileştiririz ve yalınlık için çaba gösteririz. Kalite ve iş ahlakından asla ödün vermeyiz.

25 ’İ KENDİ TARZINIZ YAPIN


"Presentation title Novo Nordisk Way." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları