Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İŞ KURMA SÜREÇLERİ.
Advertisements

Kamu/Özel Sektör/YMM Alanında Tam Uzmanlaşmış Kadro Kalite Denetimi Tecrübe Ve Deneyimlerle Dolu Bir Profesyonel Geçmiş Güçlü Referanslar Müşteri.
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
BALSA MOBİLYA. DOĞTAŞ  Hacı Ali Doğanın 1972 de ‘Doğan Mobilya’yı kurması ile başlıyor.  Hızlı gelişimi sayesinde 1993’te Arnavutluk’a ihracatını yaptı.
MED 167 İnternette İstatistik. İnternetteki istatistik verileri, özellikle ülke hakkındaki makro istatistiklerden bahsediyorsak, çoğunlukla resmi kurumlardan.
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
IPHONE KULLANICALARI ÜZERİNE YAPILAN BİR ANKETTİR !
Girişimcilik Öğr.Gör.Seda AKIN GÜRDAL. Ders Akışı İşletmenin Amaçları İşletme Çevre İlişkisi.
BBY 467 Bilimsel ve Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi Ders 3: Dijitalleştirmenin Planlanması ve Dijitalleştirmede Süreç Yönetimi Arş. Gör. Tolga Çakmak.
İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME ANABİLİMDALI YÖNETİM ve ORGANİZASYON CENK SOYER SÜREÇ YENİLEME DEĞİŞİM MÜHENDİSLİĞİ REENGINEERINGG.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMİ Öğr. Gör. Ümit ATİLA.  1980’li yıllardan günümüze geldikçe, bilgi toplumuna yönelişte teknolojik rota, telekomünikasyon ve iletişim.
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
E- Pazarlama Nedir? Pazarlama, bir ürünün tüketici tarafından bilinmesi, talep edilmesi ve alınmasını sağlayan, bu çerçevede, birçok bileşeni bulunan planlanmış.
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
SATILIK EMLAK MODÜLÜ SINAV ÖNCESİ ÇALIŞMA SORULARI BAŞARILAR DİLERİM.
Copyright © Küresel Yazılım. All rights reserved. PROFESYONELLER, KÜÇÜK İŞLETMELER, MARKALAR VE KAMU KURULUŞLARI İÇİN İŞGÜCÜNÜ ARTIRMAYI HEDEFLER.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
İHRACAT DESTEK PROGRAMLARI
2014 Değerlendirme 25 Şubat 2015.
SUMMER Work and Travel Program 2012.
Hazırlayan: Hasan ACAR
NAKİT OYUNCU.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
ERP YAZILIMLARI ERKAN KARATAŞ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin içerikle hazırlayabilirler.
Birim Bilgi Teknolojileri Tic.A.Ş.
Açık Bulut Nedir ? Neden Açık Bulut ?
YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ
Bulut Bilişim Olmadan Digital Dönüşüm Mümkün mü?
PAZAR ARAŞTIRMASI ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü
ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Pazarlama Yönetimi Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN.
SON VERİLERLE TÜRKİYE ve ESKİŞEHİR
Ürün veya Hizmet Satışı
HAZIRLAYAN SEDA KALKANDELEN
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Bölüm 9 İş Yönetim Stratejileri : Rekabet Stratejileri
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İSTATİSTİK.
Ticari ve Nakit Çözümler Direktörü

Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
Pazarlama tanımları 1970’li yıllardan önce, pazarlama, hemen hemen tüm pazarlama teorisyenleri tarafından, kar amaçlı işletmelerin, ürünleri ve hizmetleri.
D o l p h i n M Doğal Taş Üretim Takip & Kaynak Planlaması Yazılımı
Çalışma Sistemi 1.
Tüketici Pazarları Örgütsel Pazarlar
Tedarik Zinciri Yönetimi:
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Bölüm 8. Hedef Pazar Seçimi
HİZMET SEKTÖRLERİNE YÖNELİK MEVCUT DESTEKLER ve UYGULAMAYA KONULAN
Öğrenci Başarısının Belirlenmesinde Yeni Yaklaşımlar
KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON YÖNETİMİ
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Yaratıcı Strateji: Planlama ve Geliştirme
Aziz Filiz Office1 Superstore Genel Müdür
Satış Eğitimi Veren Kişi [Ad].
  (2 Ay) 2015 (2 Ay) İhracat
İSTANBUL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Nedir? E-lmas üniversite bünyesinde çalışan bir laboratuvar için tüm analiz süreçleri kayıt altına alan ve raporlayan bir yazılımdır. Çok kullanıcılı ve.
Sunum transkripti:

Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya, Suudi Arabistan çözüm ortaklarıyla 20 yıldan bu yana gayrimenkul sektöründe hizmet vermektedir. Realty Grup Gayrimenkul Ltd. şirketinin bir markası olan firmamız kurumsal yaklaşımlar sunarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

Biz kimiz? Kural Emlak

En büyük farkımız 20 yıldan fazla tecrübemiz, kurumsallığımız ve profesyonel çözümlerimiz.

Takasal.com nedir? Yeni nesil gayrimenkul satış dünyasının dijital medya ile birleştiği platformdur.

Takasal’da süreç nasıl işler?

Ücretsiz ilan ekle.

İlanın yayınlanmaya başlasın.

Takasal doğru müşteriye pazarlasın. Put your title here. Takasal doğru müşteriye pazarlasın.

Satış işlemi: İşte bu kadar hızlı ve kolay!

Takasal burada devreye girer 01 İlanınızı ücretsiz eklersiniz Değerlendirme Merhaba Görselleme Satış Sunum 01 Müşteri Görüşmeleri 02 Satış İşlemi Pazarlama Müşteri İlişkileri

İlanını kısa sürede satmanın yolu Sizi uğraştırmadan kısa sürede direk satışa yönlendiriyoruz. Hiçbir işlem ile uğraşmadan ve ilanı yayınlamak için ücret ödemeden ilanınızı satıyorsunuz.

Sistem özellikleri

Tüm platformlara uyumlu İnternetin olduğu her platformda platformun tüm fonksiyonel özellikleri kullanılan platforma uygun kullanılacaktır.

Emlak Endeksi Araştırıyoruz Diğer ilan sitelerinden farkımız ilanınızı kullanıcılara daha iyi sunuyoruz. Emlak endeksi ile doğru fiyat belirleme, profesyonel çekim ile odaklanmış net görsel ve dijital medya pazarlama ile doğru odaklı müşterilere ulaşıyoruz. Demografik Veriler Reklam ve Pazarlama

Emlak endeksi 10 30 20 40 50 60 70 80 90 10 0

Demografik veriler

Sosyal veriler 10 % 37 % 18 % 18 %

Sunduğumuz çözümler

Dijital medya çözümleri Bünyemizde yer alan bilişim ekibi ile dijital çözümler sunuyoruz. 01 İlan görsel çekimi 02 Video tanıtım 03 Nüfus, emlak endeksi, sosyal veriler 04 Dijital medya pazarlama 05 Reklam

Aradığın ilan seni bulsun Gelişmiş arama özelliği ve alt yapısı ile takasal.com’da aradığın ilana daha kolay ulaşabilirsiniz veya takasal istediğiniz ilan için size ulaşabilir.

Finansör nedir? BAE Katar Fas Fransa Türkiye İlanınızı acil satmak mı istiyorsunuz? Burada takasal finansör devreye girmektedir. Kendi bünyemizde oluşturulan konsorsiyum ile ilanınız değerlendirilir ve size teklif sunularak, geri dönüşünüz beklenir. Kabul etmeniz dahilinde anlaşma imzalanır.

Gökte aradığınızı yerde bulun Lansmanı gerçekleşen büyük projeler için özel çözümler ile projenize katma değer katıyoruz. Satışı hızlandırıyoruz.

Sonuç olarak Kısa süreli satış odaklı çalışma ile her daim %100 mutlu müşteriler.