U G O İ Koçluk Görüşmesinde Mücadeleye Teşvik Esneme Alanı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÇOCUK NASIL ÖĞRENİR?.
Advertisements

“Eğer hepimiz, yapabileceğimiz her şeyi yapsaydık, şaşkınlıktan kendi aklımızı başımızdan alırdık ”
Arkadaşlarıma.
Uzlaşma yoluyla sorun çözmek!
YAŞAMINIZI SEVGİYLE DOLDURUN.
ALGORİTMA VE AKIŞ ŞEMALARI.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Sistem Analizi ve Planlama
Bilimsel Proje Hazırlamanın Basamakları
Kurumsal İletişim: İşletmelerin amaçlarını gerçekleştirmek için uyguladıkları stratejileri ve planladıkları iletişim çalışmalarının bir entegrasyonudur.
LEVİNTHAL’IN PARADOKSU Allerton House ILLINOIS, A.B.D
Kurumlar toplumu önemser
“Sınav Başarısı İçin” tüyolar TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ.
Rev © Copyright Sistem Mühendisliği Uygulama Hizmetleri, Soru Konferansı ® Ne Beklenmeli? Ne Beklenmemeli? Ne / Nasıl Yapılıyor?
STRATEJİK YÖNLENDİRME
Yapma İradesini Geliştirmek Prof. Dr. Ali ŞEN. İnsanların %90’ı Yapma İradelerini Geliştirmek için çaba göstermiyorlar, Yapma İradesi gelişmemiş insanlar.
BİYOLOJİK VE PSİKOLOJİK, SEVECEN VE KARARLI ANNE BABA OLMAK
Çağdaş Yönetim İlkeleri
Masallardaki Görüş Açısı. Sanatta Görüş Açısı Sanatta bir kimsenin resim yada manzaraya baktığı görüş açısıdır. “Görüş açısını” belirlemek için bir fotoğrafa.
İLETİŞİM METİNLERİ ÇÖZÜMLEMELERİ II
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
Yorumla-Yansıt İfadeleri (YYİ)
Gelişmemizi nasıl ölçebiliriz ? Başarı ölçütleri: Sürekli iyileştirmeye ve hesap verebilirliliğe yönelik olarak performans ölçütlerinin saptanması.
Yrd. Doç. Dr. Yasemin ÇAYIR Aile hekimliği
YÖNT 101 – İŞLETMEYE GİRİŞ I
DOĞRU YANIT C SEÇENEĞİDİR DOĞRU YANIT D SEÇENEĞİDİR.
PSİKİYATRİYE GİRİŞ PSİKANALİTİK KURAM.
AÇIK EĞİTİM YAKLAŞIMI.
Farklılaştırılmış Öğretim
PEER SUPPORT TEAM.
BİLİŞİM SİSTEMLERİNE GİRİŞ DERS 1(B)
WİNDOWSPARDUS Virüs Programları, Firewall programları ve daha bir çok savunma programları kullanarak bilgisayarınızı zararlı yazılımlardan korumanız gerekir.
Gameplay Unsurları (Chapter 7 - The Elements of Gameplay) Meryem YILMAZ BTÖ 517 Değişen Eğitim ve Yeni Teknolojiler Güz.
Okul Rehberlik Servisi
Derslerini seviyor musun?
Lineer Denklem Çözümü: Gauss Elemesi
 Girdiğiniz dersin sınavına odaklanın.  Soruyu anlamadan çözüme başlamayın.  Eleme metodu kullanın.  Soruyu cevaplamada doğru cevap olmayacak şıkları.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
Bilgisayar Ağlarına Giriş
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ 15 ADIMDA TEST ÇÖZME: 1.Çözeceğiniz testin konusunu önceden mutlaka okuyun… 2.Testi hazırlayan kişinin ne demek istediğini düşünüp.
ŞİDDETİN ÖNLENMESİNDE ÖĞRENCİLERİMİZE BAZI ÖNERİLER
Kurulumu İstediğimiz dil seçeneğini seçerek ‘OK’ diyoruz.
DEĞİŞEN AİLE Kazanım: Aile yaşamında değişen kadın erkek rollerini fark eder. 12. Sınıf 61 nolu kazanım etkinliği.
ÖZGÜVEN BASAMAKLARI.
ÜNİTE 2 : İBADET KONUSUNDA BİLGİLENELİM KAZANIM: İbadetlerin davranışlar üzerindeki etkisini fark eder. TARTIŞMA YÖNTEMİ.
BUGÜN.. BİRAZ DA MATEMATİKLE UĞRAŞALIM BUGÜN..
18 Adımda Test Çözme Becerisi
Kentsel dönüşüm nedir? Kentsel dönüşüm, kentteki sorunlu alanların belirlenip, sağlıklı ve de yaşanılabilir hale getirilmesi amacı ile yeniden yapma veya.
İş Hukuku Yrd. Doç. Dr. Alptekin AKTALAY
WİLLİAM GLASSER. WİLLİAM GLASSER Bir psikiyatrist olan William Glasser özellikle psikolojik sorunları olan insanların davranışlarından sorumlu tutulamayacakları.
Neyi Öğreneceğiz? Çarpma işleminin,toplama işleminin daha kolay ve daha hızlı bir yolu olduğunu öğreneceğiz.
BAŞARI ÇALIŞMA ve KARİYERLER
n Düzey: n Düzey: Lise 1. Sınıf öğrencileri n Genel Hedef: n Genel Hedef: Karar verme becerisini geliştirmelerini sağlayabilme. n Oturum Sayısı: n Oturum.
GİRİŞ  Cinsiyet deyince aklımıza hangi girişimciler geliyor. (Pozitif ayrımcılık)  Kadının yeri evi mi?  Kadın erkek eşit mi ROLLERİ FARKLI MI? (A.Tomor)
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
KISIM 4 Sınıfta Biliş. KISIM 4 Sınıfta Biliş BÖLÜM 11 Okumayı Öğrenme.
ÇÖZÜM ODAKLI KISA SÜRELİ TERAPİ. Yrd. Doç. Dr. Özlem TAGAY
TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ AHMET ATİLLA KONURALP REHBERLİK SERVİSİ.
CANLILARIN BESLENME ŞEKİLLERİ
EĞİTMEN KOLEJİ VERİMLİ ÇALIŞMA VE TEST TEKNİKLERİ.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
ARABULUCULUK AŞAMALARINA TEMEL ARABULUCULUK EĞİTİMİ EĞİTİCİMCİ KİTABI DOĞRULTUSUNDA GENEL BAKIŞ A) HAZIRLIK AŞAMASI B) BAŞLANGIÇ AŞAMASI C) İNCELEME AŞAMASI.
The Elements of Gameplay
WINDOWS Server 2008 r2 Kurulumu
Zihniyet Yargılayan «Her şeyi bilirim» yaklaşımı Tepkisel ve Otomatik Taraflı Gözlemci, Yargılayıcı Değerlendirici Kazan - Kaybet Yaklaşımı Sorun Odaklı.
Matriks Organizasyon Yapısı
MODÜL 6.3 arabuluculuk sürecine davet mektubu hazırlamak
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Nicel ve Nitel Araştırmalar
HAZIRLAYAN VE SUNAN HALE ALTAY: SEDEF ERMİŞ: LEYLA KAYA:
Sunum transkripti:

U G O İ Koçluk Görüşmesinde Mücadeleye Teşvik Esneme Alanı Her Aşamada, Mücadeleye Teşvik Etme Ğını U Uzlaşma GOAL Hedefi daha esnek hale getirmek Eğer bu % 100 ise, % 150 nasıl olurdu? Hata riski olmasaydı, daha ne kadar ileri gidebilirdin? Bunu daha kısa zamanda tamamlayabilir misin, mesela planladığının yarısında? G Gerçekler REALITY Mevcut gerçekliği anlamayı derinleştirmek Buradaki temel mesele nedir? ya da Peki gerçekte neler oluyor? Sence gerçekten öyle mi? Aktardıklarından hangileri gerçekler, hangileri varsayımların? Bu görüşünün tamamen dışında gerçekleşebilecek olan bir örnek aklına geliyor mu? Mevcut bu durumun içinde sen kendi rolünü nasıl tanımlıyorsun? ... ancak söyleme şeklinden gerçekten ifade etmek istediğinin bu olduğuna emin değilim. O Seçenekler OPTIONS Daha az ortada olan seçenekleri keşfetmek ve sonuçlarının farkında olmak Tüm kaynaklarımızı buraya aktarsaydık farklı hangi seçeneklerimiz olurdu? Düşünebildiğin en sıra dışı çözüm ne olurdu? Eğer CEO olsaydın bu sorunu nasıl çözerdin? Öngöremediğin başka yollar olma ihtimali var mı? İ İsteklilik WHAT’S NEXT Aksiyonların hedeflerle uyumunun ve bağlılığın kontrolü Oldukça zor bir yol, bunu gerçekleştirmek için tüm çabanı buraya kanalize edebilecek misin? Planın hedeflerinle ne kadar uyumlu? Bu içine sinen bir çözüm olmadı sanırım, yanılıyor muyum? Bu yolu takip edersen hangi seçenekleri dışlamış oluyorsun?