Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Arkadaşlarıma.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Arkadaşlarıma."— Sunum transkripti:

1 arkadaşlarıma

2 yalnız olan arkadaşlarıma

3 Aşk bir kelebeğe benzer
Peşinden ne kadar koşarsan Senden o kadar kaçar, Ama onu kendi halinde uçmaya bırakırsan Hiç beklemediğin bir an da geliverir, Aşk seni mutlu eder, ama çoğu zaman acı verir. Fakat,eğer kalbini gerçekten hak edene verirsen İşte aşk o zaman özeldir. Bu yüzden uygun zamanı bekle Ve en iyisini seç…

4 tam anlamıyla yalnız olmayan arkadaşlarıma

5 Aşk, bir kişinin ‘Mükemmel olma’ durumu değil, Senin olabileceğinin en iyisini olmana yardım ederek, Birisini bulmaya çalışmakla ilgili bir durumdur.

6 çapkın yapıdaki arkadaşlarıma

7 Eğer ‘umursamıyorsanız’ sakın ‘seni seviyorum’ demeyin.
Duygular hakkında konuşmayın Gerçekten hissetmiyorsanız Eğer kalp kıracaksa hiçbir hayata dokunmayın Başlamayı düşünmüyorsanız,gelecek hakkında konuşmayın Eğer tek yaptığınız yalan söylemekse sakın gözlerinin içine bakmayın Bir erkeğin yapabileceği en zalim davranış Kadının aşık olmasına izin vermektir Eğer karşılık vermeyecekse Ve bu iki taraf için de geçerlidir.

8 evli arkadaşlarıma

9 Aşk ‘bu senin hatan’ demek değil
‘üzgünüm’ demektir. ‘neredesin ‘ değil, ‘yanındayım’ demektir. ‘nasıl yapabildin’ değil, ‘anlıyorum’ dur. ‘keşke şöyle olsaydın’ değil, ‘burada olduğundan mutluyum’ dur.

10 nişanlı arkadaşlarıma

11 Birbirinizle ne kadar uyumlu olduğumuzun ölçüsü
Birlikte ne kadar yıl harcadığınız değil, Birbirinizle ne kadar anlaşabildiğinizdir.

12 kalbi kırık arkadaşlarıma

13 Kalbiniz ,süresiz kırgın olabilir
Siz istediğiniz ve müsaade ettiğiniz kadar derinden keser. Mücadeleniz, Kırgınlıkları ne kadar sürdürdüğünüz değil Fakat onlardan bir şeyler öğrenebilmenizdir.

14 tecrübesiz arkadaşlarıma

15 Nasıl aşık olabilirim? Aşık olun ama sakın sendelemeyin Ve tutarlı olun ,ısrarcı olmayın Paylaşın ama adaletsiz olmayın Anlayın ve değiştirmeye çalışmayın İncinin, ama acıyı kalbinizde tutmayın.

16 platonik arkadaşlarıma

17 Sevdiğinizin başkalarıyla mutlu olduğunu görmek sizi üzer,
Ama sevdiğinizin sizinle mutsuz olduğunu görmek Daha fazla acı verir.

18 itiraf etmekten çekinen arkadaşlarıma

19 Eğer, birisinden ayrıldıysanız aşk acı verir. Birisi sizden ayrılmışsa daha çok acı verir. Ama, sevdiğinizin sizin ne hissettiğiniz hakkında fikri yoksa, Bu en fazla acıyı verir.

20 durumu hala koruyan arkadaşlarıma

21 Kendi yolunuza gidin Hayat hakkında üzücü olan bir durumda,
Biriyle karşılaşıp onu gerçekten sevmeniz Ama en sonunda aslında her şeyin düşündüğünüz gibi olmadığını anlamanız Ve yıllarınızı, Buna değmeyecek biriyle harcamış olmanızdır. Eğer birlikte olduğunuz kişi buna değmiyorsa 10 yıl sonra da değmeyecektir. Kendi yolunuza gidin

22 dostlarıma

23 Sizin için dileğim, Dürüst,güçlü,olgunlaşmış Asla değişmeyen Yüceltici,koruyucu Cesaretlendirici Ödüllendirici olan Ve menfaat gözetmeyen bir erkek/kadındır.

24 Hatıralarımız oldukça dün yaşar,
Umduğumuz oldukça yarın bekler, Dostluğumuz var oldukça Hiçbir günümüz boşa geçmez

25 Dostlar gökteki yıldızlar gibidir,
Onları her zaman göremezsiniz Ama orada olduklarını bilirsiniz…

26 Büyük umutların olsun Ve onlar için yürüyecek cesaretin, Hepsinden önemlisi Büyük rüyaların olsun Ve onları yaşatacak Büyük bir yürek Büyük beklentilerin olsun Ve onlara inancın…


"Arkadaşlarıma." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları