NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
“ MUTFAKTA BİLİM VAR “ ÖZGE METİN ÖZEL EGE LİSESİ İzmir
Advertisements

KANSER VE BESLENME.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
YAŞ GRUPLARINA GÖRE BESLENME
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
SAĞLIK YÜKSEKOKULU.
MERAK ETTİKLERİNİZ.  Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi bir kurumdur.  Bütün öğretmenlerimiz üniversite mezunudur.  Okulumuza ay (3-6)
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALAN TANITIMI
OBEZİTE (Şişmanlık).
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
HOŞGELDİNİZ FUNDA KÖROĞLU REHBERLİK SERVİSİ.
Sağlıklı Ulusal Yemekler konusunda öğrencilerin eğitilerek, onların fast food’un zararlarından korunmalarını sağlamak.
TUR İ ZM FAKÜLTES İ GASTRONOM İ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ.
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME.
EMZİKLİLİK DÖNEMİNDE BESLENME Muhammet Özgür DEMİR.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
Vücut AğIrlIğInIn Denetİmİ
VİTAMİNİ KABUĞUNDA.
GRUP: VİTAMİNİ KABUĞUNDA
TBS’DE HİJYEN.
Restoran Otomasyon Sistemi
KUVER AÇMA Standart Kuver Malzemeleri : Molton Masa örtüsü Kapak örtü
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
MİZAN PLAS (MISE EN PLACE): SERVİSE ÖN HAZIRLIK Emir Hilmi Üner
SAĞLIKLI YAŞAM ve SAĞLIKLI BESLENME…
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ ALANI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ Restoran Yönetimi ve Mutfak Tasarımı Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci Günlük hayatımızın yoğunluğundan yeterli zaman bulamadığımız durumlarda pratik beslenme amaçlı tükettiğimiz ve bir beslenme tarzı haline getirdiğimiz Fast food ürünler hayatımızda her geçen gün giderek daha fazla yer almaktadırlar. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci Fast Food genel anlamda kısa sürede hazırlanıp hızlı şekilde servis edilen, ayaküstü veya hazır yenilen yiyeceklere verilen isimdir. Yaygın olarak hazır yemek diye tabir ettiğimiz fast food un İngilizce den çevrimi ise fast (çabuk), food (yiyecek) kelimelerinin birleşmeleriyle oluşmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

Fast-food üretim yapan mutfaklar ve tasarım süreci Restoranlardan büfelere hatta seyyar satıcılara kadar geniş bir alana yayılan bu tarz gıdalar çabuk hazırlanışı, pratik ve kolay tüketimi ve gerekirse paket serviler halinde kişinin ayağına kadar gelmesi gibi nedenlerle günümüzde oldukça sık tercih edilmektedir. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©