Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ"— Sunum transkripti:

1 NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
EKMEK ÜRETİMİ VE PASTACILIK Tatlı Sosların Hazırlanması NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ © Sanat Tasarım Fakültesi stf.nisantasi.edu.tr

2 Tatlı Sosların Hazırlanması
Özenle seçilmiş hammaddeleri ile tatlı, pasta, kek, dondurma ve kurabiyelerin hepsinde hem lezzeti hem de görüntüyü zenginleştirdikleri için tercih edilen tatlı soslar; hazır, instant ve pişmeli olmak üzere kendi içinde 3 ayrı kategoriye ayrılmaktadırlar. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

3 Tatlı Sosların Hazırlanması
Pişirmeli kategoride; yoğun çikolatalı, seçkin beyaz çikolatalı, bitter çikolatalı, gerçek vanilya parçaları içeren vanilyalı, ya da orman meyveleri içeren meyveli sos çeşitleri, NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©

4 Tatlı Sosların Hazırlanması
Hazır Tatlı Sos kategorisinde; yoğun çikolata ve böğürtlen lezzeti içeren Çikolatalı ve Böğürtlenli çeşitler, ve Pratik hazırlamanın başka bir örneği olan Pişirmeden Sos kategorisinde ise Çikolatalı ve Vanilyalı çeşitler bulunmaktadır. NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ ©


"NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları