seyahat zeyno zeyno seyahat

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

DOÇ. DR.MEHMET ERDOĞAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
1. 2 Ödevin (sunu kısmının) hazırlanmasında, şu anda üzerinde çalışmakta olduğunuz sunu formatı kullanılacaktır. Bunun amacı, değerlendirme standardını.
AKRAN DESTEKLİ ÖĞRENME
© 2011 Deloitte Türkiye TTKMETRE Yeni Türk Ticaret Kanunu’na ne kadar hazırım? M. Sait Gözüm Deloitte Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortak Şubat 2012.
YAPIM KUŞAĞI ÜRETİYORUM ETKİNLİĞİ.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
Cihan Toprak Begüm Kökçü.  Planlama aşamasında, projenin hedeflerini gerçekleştirmek için uygulanabilir bir plan yapılır. Bunu yapmak için, projenin.
AKIL (ZİHİN) HARİTASI.
Arş.Gör.İrfan DOĞAN.  Bugün otizm tedavisinde en önemli yaklaşım, özel eğitim ve davranış tedavileridir.  Tedavi planı kişiden kişiye değişmektedir,
 Cümlede, eylemin nesne alabilip alamamasına ya da öznenin, eylemde bildirilen işle ilgili olarak gösterdiği özelliğe eylem çatısı denir. Dolayısıyla,
BİLGİ ve VERİ GÜVENLİĞİ
Dünya engelliler günü. Engelli Olmak Bir Engel Mi?
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
Toplantıları önemli hale getirin. Harika ekiplerin temelinde çok iyi iletişim vardır. Temel.
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
APP INVENTOR Emre ANLAR.
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
Cumhuriyet Mah. Irmak Cad. No:121/A
deniz seyahat Bir sonraki kış tatilinizi Deniz planlasın!
seyahat deniz deniz seyahat
seyahat deniz deniz seyahat
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ
Kullanıcı Kılavuzu Temel Arama help.ebsco.com.
ASKIDA KAHVE.
ÖĞR.GÖR.TAYLAN VURGUN.
İletişimin Zamanda yolculuğu
REHBERLİK SERVİSİ.
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Northwind traders Biz Kimiz?
XPEECH S Serisi CDR Kayıtları
BİREYSEL MOTİVASYON TEKNİKLERİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
Haber verme: Acenta sahipleri ya da yöneticiler işletme belgelerinde yaptıkları değişiklikleri 30 gün içerisinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bildirmek.
Yrd.Doç.Dr. Çağdaş Erkan AKYÜREK
Uçak Bileti Değiştirme
VELİLER İÇİN ANKET GİRİŞİ
İstanbul Vinç Kiralama Hizmetleri
RESİM VE RESİM DÜZENLEME İŞLEMLERİ
BİLGİ GÜVENLİĞİ Güvenli Şifre Oluşturma Bilgi Gizliliği ve Güvenliği
Cube Organization Presents.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Öğretim Görevlisi Emel ALTINTAŞ
Bilinçli Tercih Seminerine
BİLGİ GÜVENLİĞİ Bilgi Gizliliği ve Güvenliği Zararlı Yazılımlar
Etkinliğinizin Başlığı
Şirket Adı Ürünler ve Hizmetler
ASKIDA KAHVE.
EBSCO Discovery Service (EDS) Akademik Arama Motoru/Keşif Aracı
E-DEVLET ANTRENÖR KURSU
Microsoft SharePoint'inizi özelleştirme Çevrimiçi web sitesi
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
[Poster Başlığı] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Aşağıdaki adları ve unvanları katkıda.
travel margie’s margie’s travel
Defter Beyan Sistemi Başvurusu
Geliştirme Genel Müdürlüğü
FABRİKAM İLE BAHAR TEMİZLİĞİ
Barış Çetinok Başkan Yardımcısı Contoso Pharmaceuticals
iyi ki doğdun elif! iyi ki doğdun elif! Haydi hep birlikte kutlayalım
sağlamanın 5 yolu Outlook'un sizin için çalışmasını
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Melek Güneş BAŞKAN YARDIMCISI Birinci Sokak
1234 Birinci Sokak | İstanbul, 98052
Geliştirme Genel Müdürlüğü
BİREYİ TANIMA TEKNİKLERİ
Attila Attila Partide Bize Katılın! Partide Bize Katılın!
Etkinlik ayrıntılarınızı buraya yazın
Sunum transkripti:

seyahat zeyno zeyno seyahat Bu broşürü değiştirmek için, örnek içeriğimizi kendinizinkiyle değiştirin. Temiz bir slaytla çalışmaya başlamayı tercih ederseniz, Giriş sekmesinde Yeni Slayt düğmesine basarak yeni bir sayfa ekleyin. Ardından yer tutucular yerine metinlerinizi ve resimlerinizi girin. Başlıklar, alt başlıklar veya gövde metinleri için daha fazla yer tutucusu gerekiyorsa, var olan yer tutucularından birini kopyalayın ve yeni yer tutucusunu yerine sürükleyin. Peki sizin için katlama işaretleri koyduğumuzu fark ettiniz mi? Olduça açık renkliler, ama yine de bunların broşürünüzde görünmesinden hoşlanmıyorsanız, yazdırmadan önce seçip silebilirsiniz. “Bizi dinleyen herkese Zeyno Seyahat’i öneriyoruz. Tüm ihtiyaçlarımızı karşıladılar ve her türlü potansiyel sıkıntıyı giderdiler.” ~ Elif Yıldız zeyno seyahat 4567 Ana Cadde İstanbul, 02134 (718) 555-1234 ilgilikisi@zeynoseyahat.com www.zeynoseyahat.com

Hizmet Avantajları “Seyahatinizin rezervasyonlarını yapmakla yetinmiyoruz; nasıl bir deneyim yaşamak istediğinizi hakkında bize bir fikir verin, seyahat hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olalım.” Geniş iş ortağı ağımız aracılığıyla, size üstün seyahat hizmetleri sunuyoruz, örneğin: Pasaport hızlandırma Gezi planlama Otel, uçak, ulaşım düzenlemeleri Seyahat sigortası Verilen Hizmetler Hakkımızda Zeyno Seyahat’le bağlantı kurduğunuzda, en iyilerle çalışırsınız. Size deneyim ve çok yönlülük sunuyoruz: Her türlü seyahat için rezervasyon yaptırabilirsiniz Aramalarınıza ve sorularınıza hızlı, eksiksiz ve bilgi verici yanıtlar alırsınız İşini bilen ve seyahat deneyimi olan temsilcilerle görüşürsünüz Yolculuk istiyorsanız, Zeyno Seyahat tek adresiniz. 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul halkına hizmet veren firmamızın yüksek hizmet standartlarından, nezaketimiz ve eksiksiz hizmetlerimizle kazandığımız saygınlıktan gurur duyuyoruz. Elif Yıldız ve kız kardeşi şimdiye kadar hiç İstabul’dan çıkmamışlardı ve tropik bir macera istiyor ancak hastalık kapma veya yabancı bir ülkede kaybolma riskleri onları tedirgin ediyordu. Temsilcimiz denetim listeleri, tatil beldesinde güvenilir bağlantılar ve diğer kaynaklarla tamamen güvenilir bir gezi hazırladı. Kardeşler tatilden döndü ve artık başka yurtdışı gezileri de yapmak istiyorlar. Bu broşürü değiştirmek için, örnek içeriğimizi kendinizinkiyle değiştirin. Temiz bir slaytla çalışmaya başlamayı tercih ederseniz, Giriş sekmesinde Yeni Slayt düğmesine basarak yeni bir sayfa ekleyin. Ardından yer tutucular yerine metinlerinizi ve resimlerinizi girin. Başlıklar, alt başlıklar veya gövde metinleri için daha fazla yer tutucusu gerekiyorsa, var olan yer tutucularından birini kopyalayın ve yeni yer tutucusunu yerine sürükleyin. Peki sizin için katlama işaretleri koyduğumuzu fark ettiniz mi? Olduça açık renkliler, ama yine de bunların broşürünüzde görünmesinden hoşlanmıyorsanız, yazdırmadan önce seçip silebilirsiniz. Önemli Müşterileri Güvenilirliğimiz ve ödüllü müşteri hizmetlerimiz sayesinde etkileyici bir müşteri listemiz vardır: Northwind Traders Fabrikam Contoso Limited Adventure Works