Vodafone Telsim Sponsorluk Teklifi

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

MURATOĞLU ÇARŞISI WEB TASARIM PROJESİ
CallMax Telemarketing Yönetim Sistemi
İzinli Veritabanı & Hedefli Lokasyon
Çözümlerimizle İşinizde Değer Yaratalım
Reklam Fotoğrafçılığı
KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI
Mobil Pazarlama Promosyon Kart Sunumu
Cep Telefonlarının Yaydığı Radyasyon ve Sağlık Riskleri
Kafe!ndirim.com (!herhangi) bir Web2.0 projesi Berk Tatlıses.
Digital Maps & Navigation Market in Turkey Sayısal Haritalar ve Türkiye Navigasyon Pazarı Alim KÜÇÜKPEHLİVAN.
Toplu Sms Gönderimi EYLÜL 2014
(Personel / Satış / İş Güvenliği Eğitim Filmleri)
HAKKIMIZDA. İstatistiki Veriler Özgeçmiş Sayısı: Kurumsal Üye Sayısı: Günlük Tekil Ziyaretçi Sayısı: Aylık Tekil Ziyaretçi Sayısı:
Elektra, “CRM” i İki Ana Alana Ayırıyor. 1- Otel Misafirleri İçin Aşağıdaki Yapıyoruz.
Su Yaşamın Temel Kaynağı SU YOKSA, HAYAT DA YOK!
Sabancı Üniversitesi Yelken ve Denizcilik Kulübü
STREETBALLİSTANBUL 26 TEMMUZ – 1 AĞUSTOS BOSTANCI SAHİL 2010 DÜNYA BASKETBOL ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE.
Görüntülü Reklam Kampanyası Optimize Edici
Tübider Crm Ana Menü Kontak (Çağrı)Yönetimi – Çağrı Listesi.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Mercedes-Benz Magic iPhone & iPad & Android Uygulaması Video Prezentasyon için tıklayınıztıklayınız.
Dijital Dünya Verilerine Genel Bakış Dünya Nüfusu : Dünyadaki İnternet Kullanıcıları : Dünyadaki Domain Sayısı:
Garanti Bankası-11 Aralık 2007 Gündem Garanti Bankası Online Stratejisi ve Örnekleri Study Case: 5 dk.da Kredi Mobil Mecra.
 *İlçemizin nüfusu 20 bin 772 kişi olup, 9 bin kişi yeşil karttan faydalanmaktadır.Mahallemiz 1300 nüfusa sahiptir. Mahallemizde ortalama bir ailenin.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Stock Car Challenge İstanbul İstanbul.
BİLİŞİM HUKUKUNUN 10 YILI: MOBİL İMZA ve TRUSTED SERVICE PROVIDER KONSEPTİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ & ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ ERZİNCAN.
Özel Alışveriş Sitesi.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
1 TURKCELL GRUP BÖLGESEL LİDER (*): Owned through Fintur. Turkcell holds a 41.45% stake in Fintur. TURKCELL GRUP Turkcell 9 ülke 68.1 milyon mobil abone.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
360° Pazarlama İletişimi
Vodafone TÜRSAB’a Özel Bireysel Tarifeler
VESTEL YEREL MEDYA SUNUMU
CEO Web Sitesi Kurduğu Üyelerine, –Sanal kimlik ( vb.) –CV ve iletişim bilgilerini güncel tutmak –Eğitici ve bilgilendirici.
TELKODER Implementation of the EU Regulatory Framework for Electronic Communication 2015 DEĞERLENDİRME.
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
TELEKOMÜNİKASYON SEKTÖRÜ
EVLİLİĞİN ÇEŞİTLİ TANIMLARI Çilekeşleri bir arttırmaya, bakireleri bir eksiltmeye yarayan tören. DİNİ TANIM.
TARİHLER: 25 OCAK – 29 OCAK (1.DÖNEM) 1 ŞUBAT – 5 ŞUBAT (2.DÖNEM)
İSTASYONLARDA HABERLEŞME YÖNTEMLERİ
2. TÜRK DÜNYASI BİLİM OLİMPİYATI ARALIK ESKİŞEHİR
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ BABAESKİ MESLEK YÜKSEK OKULU SATI Ş I ARTIRMANIN YOLLARI İ LKNUR ÖZDEM İ R.
MOBİL İLETİŞİM ve MOBİLİTE
Mobil pazar verileri – Abone sayısı ve penetrasyon – Mobil abone profili – Mobil trafik hacmi – Mobil gelir – Aylık kullanım miktarı – Mobil yatırım.
Reklam ve Halkla İlişkiler
Kaynağı Sorgulama. Eleştirel düşünme karşılaşılan önermelerin ancak sorgulanarak kabul edilmesini, kabul edilmemesini ya da reddedilmesini gerektiren.
Proje Önerileri ’ nin rakiplerinden ayrılması, ve güçlü bir imaj yaratılması için, kullanıcıların internet üzerinde ki arama işlemleri ile 11850’yi.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
«Living Together in Nature» AYHAN IŞIK İlçe Milli Eğitim Müdürü Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün koordinatör kurum olduğu KA201 AB Erasmus+ «Living.
VBT Bilgi Teknolojileri
2N NetStar Akıllı GSM Çözümleri.
GPS 301 A Akıllı Çocuk Telefonu Hızlı Kurulum
Yeni Medya Kültürü ve Sanal Kimlik
G4SecureTRuck.
HEDEF KİTLE AMAÇ STRATEJİ
Cep telefonunun mucidi o dönemde Motorola’da mühendis olarak çalışan Martin Cooper’dır yılında ilk cep telefonunu geliştirmiştir. İlk cep telefonu.
GSM. GSM Nedir?  Global System for Mobile Communication’ın kısaltmasıdır. Türkçesi, “Mobil İletişim İçin Küresel Sistem" anlamına gelen cep telefonu.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM
ORGANİZE SANAYİ BÖLGELERİ
Numarabiz nedir? Nasıl Kazandırır?. 3 BASİT ADIMDA BAŞLA! 2 Üye Ol Numar a Talep Et Reklam Yap & Kazan.
24 AY SABİT FİYAT KAMPANYASI
“Her Sabah Mutluluk”.
SİBER GÜVENLİK VERİNİZİ VE GİZLİLİĞİNİZİ KORUYUN
VBT Bilgi Teknolojileri
Elektronik-Ticaret’te Arama Motoru Optimizasyonu ve Sosyal Medya
İOS PLATFORMUNDA MOBİL TRAFİK CEZA BİLDİRİM UYGULAMASI
Sunum transkripti:

Vodafone Telsim Sponsorluk Teklifi

Vodafone Telsim Kıbrıs Vodafone Kıbrıs olarak 258.632 aboneye sahibiz. Postpaid : %64.8 Prepaid : %35.2 *Prepaid abone bazının %87’i öğrencidir. Toplamda 79.100 öğrenci bazına sahibiz. Vodafone Kıbrıs, 2010’ların başında %19.2 pazar payına sahip bir operatördü. 2018 Q1 verilerine göre pazar payımız %45.2 ve her geçen gün artmaktadır. 167k 91k %45.2 %56

Vodafone Telsim Kıbrıs olarak.. Outdoor Reklam Gücü SMS ve E-Mail Marketing GPS Data ve Coverage Desteği Digital Marketing Desteği Prodüksiyon Desteği Vodafone Shop Desteği Alastair Hirst, VGE Marketing

Kurumsal için yeni reklam portföyü oluşturduk. Outdoor ile bir adım öne geçeceğiz... Lefkoşa ve Girne genelinde 2 billboard ve 6 durak desteği ile 1 ay boyunca North Cyprus Fishing Tournament 2018 iş birliğini duyuracağız. Offline / Outdoors Alastair Hirst, VGE Marketing

SMS halen Kıbrıs’ta en güçlü iletişim kanalı... Fishing Turnuva kayıtları ve Fishing Turnuva etkinliğini duyurmak için 2 kez SMS desteği verilecek. Toplamda 450.000 SMS atılacaktır. E-mail marketing ile 2 kez 40.000 kişiye yazılı ve görsel olarak ulaşacağız. Segmentation Detailing

Vodafone Telsim ile hiç bir yarışmacı kaybolmayacak... Turnuvaya katılacak tüm yarışmacılara GPS takibi için SIM kart verilecektir. Marinaya yerleştirecek mobil istasyon ile çekim sıkıntısı yaşanmayacak.

Google reklam modelleri ile tüm adaya ulaşacağız... Vodafone Telsim sponsorluğunu, turnuva kayıtlarını ve turnuva etkinliğini farklı hedef kitleler belirlenerek digital ortamda duyuracağız. Yapılacak çalışma ile tüm ada geneline ulaşacağız. Turnuva kayıtları için A++ kitle hedeflenecek. Turnuva etkinliği duyuru için Mass kitle hedeflenecek.

Turnuvanın her anını ölümsüzleştireceğiz... 2 gün sürecek etkinlik boyunca prodüksiyon desteği verilecektir. Hem yarışı hem yarış finalini 3 farklı Kamera kullanarak ölümsüzleştireceğiz... 2 günlük Drone Çekimi 2 günlük Sabit Kamera Çekimi 2 günlük Time Lapse Çekimi

TEŞEKKÜRLER... Alastair Hirst, VGE Marketing