MPI TÜRKİYE KULÜBÜ MPI Türkiye, ülkemizin toplantı sektörü profesyonellerini uluslararası topluluk ile bir araya getirmekte aracı olmak, MPI Global’in.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KALİTE ETİKETLERİ VE ÖDÜLLER Ayşe SAYLIK TR Ulusal Destek Servisi.
Advertisements

Özel Hastane Web Sitelerinin Sağlık Turizmi Kapsamında Analizi
- Eğitici netbook pilot uygulaması Dr. Riina.Vuorikari, European Schoolnet.
AVRUPA BİRLİĞİ SİSTEMİNDE ENGELLİLER ve ÖZEL EĞİTİM
BOĞAZİÇİ DENİZ KAYAKÇILARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ. Boğaziçi Deniz Kayakçıları Spor Kulübü Derneği (BODEKA) 2006 yılında kurulduğu günden bu yana üyeleriyle,
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
Kodlamaya ilk Adım Organizasyonu Düzenlemek
ADIYAMAN FEVZİ ÇAKMAK İLKÖĞRETİM OKULU SUNAY AKIN OYUNCAK KÜTÜPHANESİ.
Ulusal Yayınların Stratejik Önemi Prof. Dr. Çetin Erol Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji AD YÖK Genel Kurul Üyesi.
UNI-SET Toplantı Notları
AKRAN DESTEKLİ ÖĞRENME
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
MED 167 İnternette İstatistik. İnternetteki istatistik verileri, özellikle ülke hakkındaki makro istatistiklerden bahsediyorsak, çoğunlukla resmi kurumlardan.
YOL HARİTASI Okul Çevre İşbirliği Etkinliklerine İlişkin Temel Kavramlar Okul Çevre İş Birliği Etkinliklerinin Temel Özellikleri Okul Çevre İş Birliği.
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
Yüksek Başarımlı Hesaplama Sistemleri ve Yapılan Çalışmalar Züleyha EZBER
Grundtvig Öğrenme Ortaklığı “A Step Towards Elderly People (STEP)” “Yaşlılara Doğru Bir Adım Projesi” Dr. Halis YEŞİL Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ Gençlik KA3. Yapılandırılmış Diyalog.
AİLELERLE İŞBİRLİĞİ.
ERASMUS+ GENÇL İ K KA2 İ L SOSYAL ETÜT VE PROJE MÜDÜRLÜ Ğ Ü.
TOPLUM İÇERİSİNDE TIP EĞİTİMİ (Topluma Dayalı Tıp Eğitimi – TDTE) Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Seminerleri / 171.
Tanıtım Sunum. PROJENİN ADI TR83 Bölgesinde Endüstriyel Tasarım Alanında Genç İstihdamının Artırılması Projesi PROJENİN KAPSADIĞI BÖLGE TR83 Bölgesi (Samsun,
GRUNDTVIG Yetişkin Eğitimi ve Yaşam Boyu Öğrenme.
ÖĞRENCİ GÖZÜYLE BOLOGNA SÜRECİ KAPANIŞ ve DEĞERLENDİRME TOPLANTISI 16 HAZİRAN 2009,ANKARA SULTAN GÜROL BOLOGNA ULUSAL TAKIMI ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ
Prof. Dr. İnayet Aydın Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi
SA Ğ LI Ğ IN GEL İŞ T İ R İ LMES İ VE İ L EYLEM PLANI.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
DOĞUŞ TEKNOLOJİ 20 Mart 2017 Bilkent Üniversitesi.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü
Ömer halİsdemir üniversitesİ Bilgi İşlem Daire BAŞKANLIĞI’na Hoşgeldiniz.. Arzu YILMAZ.
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Adıyaman Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
Hazırlayan ve Sunan Ayşegül ARSLAN
ÜSTÜN ZEKALI VE ÜSTÜN YETENEKLİ ÇOCUKLAR
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
ENGELSİZ ÜNİVERSİTE FAALİYET RAPORU
Uluslararası Pazarlama Araştırması
OKUL- ÇEVRE İLİŞKİLERİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
Sosyal Hizmet Meslek Etiği
HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ
KA1 – Yüksek Öğrenimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği
Aile Atölyeleri Projesi
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
ESENLİ BİLAL ŞAHİN İMAM HATİP ORTAOKULU
BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ. BÖLÜM 3 ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ.
Prof Dr. Hakan Kahyaoğlu
SOSYAL MEDYA VE HALK KÜLTÜRÜ
İŞLETME TÜRLERİ BÖLÜM 3.
Cube Organization Presents.
HLK 222 SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRAS (SOKÜM) ve KORUMA YAKLAŞIMLARI
YONT221 Küreselleşme ve Yerelleşme
Yrd.Doç. Dr. Mustafa ASLAN Harran Üniversitesi Kurum Koordinatörü
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA II)
Geniş Ölçekli Testler Yrd. Doç. Dr .Ömer Kutlu.
İZMİR ÜNİVERSİTELERİ PLATFORMU DÖNEMİ ÇALIŞMALARI
Türkiye HBÖ Eylem Planı ( )
KÜRESEL GİRİŞİMCİLİK VE İNOVASYON YÖNETİMİ
ÖBBS (Öğrenci Başarılarının Belirlenmesi Sınavı)
EĞİTİME GİRİŞ Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ (HÜSAM)
BOLOGNA UZMANLARI 5.DÖNEM ULUSAL TAKIM PROJESİ 1 EKİM 2009,NEVŞEHİR
Geliştirme Genel Müdürlüğü
Yaratıcı Strateji: Planlama ve Geliştirme
SHB-221 TÜRKİYE’NİN TOPLUMSAL VE EKONOMİK YAPISI
E-TWINNING BİLGİLENDİRME SUNUSU
Geliştirme Genel Müdürlüğü
GEÇİŞ GEÇİŞ SÜRECİ Özel Gereksinimli ve / veya Engeli
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK bölümü
Sosyal Bilgilerde Değer Eğitiminde Biyografi Kullanımı
Sunum transkripti:

MPI TÜRKİYE KULÜBÜ MPI Türkiye, ülkemizin toplantı sektörü profesyonellerini uluslararası topluluk ile bir araya getirmekte aracı olmak, MPI Global’in sunduğu eğitim ve gelişim platformunu üyeleri ile paylaşmak, uluslararası eğitim ve iletişim toplantılarının yanı sıra bölgesel ve ulusal iş birliklerini ve eğitim amaçlı çalışmaları teşvik etmek ve desteklemek amacı ile faaliyet göstermektedir.

MPI Türkiye, 2011 yılında MPI Global tarafından Turkey Club olarak onaylanmıştır. Kurulduğu yıldan bugüne; - Ülkemizin toplantı ve etkinlik sektörünü bir çok uluslararası konferans, toplantı ve uluslararası MPI etkinliğinde temsil etmiştir. - Yönetim Kurulları ve üyelerinin edindiği uluslararası iletişim ağı ve ilişkileri vasıtası ile destinasyonumuzun sözcüsü ve yüzü olmuştur. - İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa illerimizde sektör profesyonellerine yönelik çalıştaylar, Boğaziçi Üniversitesi ile mezun olacak öğrencilere yönelik günlük eğitim ve sertifikasyon programları düzenlemiştir. - MPI’ın Avrupa kıtası etkinliği olarak büyük ilgi gören European Meeting and Events Conference - EMEC 2014, MPI Türkiye’nin daveti ve aktif çalışmaları ile İstanbul’a kazandırılmış ve ev sahipliğinde düzenlenmiştir. Bu etkinlik MPI Global ve katılımcılar tarafından o güne dek düzenlenen en etkileyici ve beğeni toplayan etkinlik olarak yorumlanmış, aynı zamanda 2013 sonrası destinasyonun zedelenen imajına çok önemli ve olumlu katkıları olmuştur.

MPI TURKİYE 2018-2019 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU Başkan Handan Boyce Gelecek Dönem Başkanı Feyhan Kapralı Önceki Dönem Başkanı İbrahim Keskin Başkan Yardımcısı - Eğitim Hasan Dinç Başkan Yardımcısı - Üyelik Hasan Eker Başkan Yardımcısı – Pazarlama İletişimi Bülent Ergan Başkan Yardımcısı - Sponsorluk Fatih Aydın Yönetim Kurulumuzu daha iyi tanımak için lütfen web sitemizi ziyaret ediniz. www.mpiwebturkey.org

HEDEFLERİMİZ Türkiye’nin toplantı ve etkinlik sektörünü dünyaya tanıtmakta, zor bir süreçten geçen sektörümüzün uluslararası ilişkilerini aktif tutmakta aracı olmak, gerek düzenleyeceği eğitim etkinlikleri, gerek ise küreselden ulusala bilgi aktarımları ile sektörümüze uluslararası açılım kanalı olmak Dünyada yaşanan hızlı değişim ve bu değişimin tüm sektörlere dolayısı ile toplantı ve etkinlik sektörüne etkileri, sektör trendleri ve gelecek senaryoları üzerine farkındalık yaratmak Sektör profesyonellerinin global pazar ile entegrasyonuna ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler, eğitimler düzenlemek, MPI Global tarafından düzenlenen CMM CMP vb MPI akredite sertifikasyon, eğitim ve gelişim programları, EMEC, WEC vb etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, katılımlarını teşvik etmek Yeni nesil sektör profesyonellerinin yetiştirilmesinde rol oynamak, üniversiteler ile işbirliğinde «Geleceğin Liderleri» gençlerimizi eğitmek ve reel sektör ile bir araya gelmelerini sağlamak Komşu ülkeler ile bölgesel işbirlikleri, ortak etkinlikler aracılığı ile üyelerimize iş kazanımları platformları oluşturmak

2018 YILI PLANLANAN ETKİNLİKLERİMİZ ACE OF MICE EXHIBITION Bu yıl gerçekleşen ilk etkinliğimiz Turkish Airlines Ace Of Mice Exhibition’a MPI Türkiye standı ile katılım oldu. Etkinliğin 2.ci günü düzenlediğimiz kokteylde meslektaşlarımız ile bir araya geldik.   12 NİSAN 2018 GLOBAL MEETING INDUSTRY DAY KUTLAMASI Her yıl Nisan ayında Tüm MPI Chapter ve Club’lar tarafından farklı etkinlikler ile kutlanan Global Meeting Industry Day GMID / Dünya Toplantı Endüstrisi Günü, bu yıl 12 Nisan 2018 günü kutlanacaktır. MPI Türkiye olarak bu yıl ilk kez düzenleyeceğimiz ve sektör paydaşlarımız ile hep birlikte kutlayacağımız bu güne özel etkinliğimizde sektörümüzden ve farklı sektörlerden değerli konuşmacılar konuğumuz olacak. Her yıl GMID olarak kutlayacağımız bu etkinliği bölgesel bir etkinlik olarak geliştirmeyi hedefliyoruz. IMEX FRANKFURT 2018 MPI Türkiye, IMEX 2018’e Hosted Buyer grubu organize etmektedir. İlgilenen üyelerimiz Başkan Handan Boyce ile irtibata geçebilirler. EĞİTİM PROGRAMLARI Eğitim programlarımız üyelerimizin talep ve ihtiyaçlarına göre planlanacak ve en kısa zamanda üyelere duyurulacaktır. Yine aynı şekilde MPI Global tarafından verilen kısa zamanlı sertifika programlarının ülkemizde düzenlenmesi için girişimlerimiz devam etmektedir.

Üyeliğin Faydaları

MPI Üyeliğinden Ne Bekleyebilirsiniz? MPI: TOPLANTI VE ETKİNLİK SEKTÖRÜNDE PROFESYONEL GELİŞİM, İLETİŞİM, İŞ VE BİLGİ AĞI İÇİN İLK TERCİH “MPI üyesi olarak toplantı ve etkinlik sektörünün meslektaşlarınız başta olmak üzere tüm paydaşları ile güçlü bir ağ kurar, var olan iletişim ağınızı genişletirsiniz. Uluslararası ve ulusal MPI topluluğunun bir üyesi olarak düzenlenen eğitimlere, etkinliklere katılabilir, kendinizi ve işinizi geliştirme, geleceğe ve pazar şartlarına hazırlama imkanı bulursunuz. MPI Online yayınları, webinarları, eğitim programları ve raporları ile en son trendleri, gelişme ve yenilikleri takip edebilirsiniz. Uluslararası arenada profesyonel tecrübe ve birikimlerimizi paylaşarak destinasyonumuz, ülkemizi ve sektörümüzü ilk elden temsil etme imkanı ve ayrıcalığına sahip olursunuz. «İşbirliği Güçbirliğidir». Toplantı ve etkinlikler dünyayı daha iyi yarınlara hazırlayacak çalışmaların, fikirlerin bir araya geldiği, oluştuğu ve büyüdüğü platformlardır. Bu amaca hizmet eden biz sektör profesyonelleri bir araya geldiğimizde GÜÇLÜ olduğumuzu ve dünyayı değiştirebileceğimizi biliriz. Handan Boyce MPI Turkey Club Başkan

MPI İmza Etkinlikleri

MyMPI – Online MPI Topluluğu İle Bağlantıya Geç Network’ünü kullan, başkalarına sorarak öğren Müzakere, görüş alışverişi Üyeler ile bağlantıya geç Etkinlik listeleri Kütüphane Kendi network ağını kur Our online member community is full of ways you can learn, exchange ideas, or meet other MPI members. Be sure to sign up for one or all online communities which will keep you connected to members.

Gönüllü bir lider olarak MPI’dan kazanımlarınız neler oldu? Ekip çalışması tecrübesi kazanarak bu yönde kendimi geliştirme imkanı buldum ve kişisel ve profesyonel gelişimime katkı sağladım, Katkılarım dolayısı ile bilinirlik, tanınırlık ve takdir gördüm, Kariyer gelişimim için inanılırlığımı, itibarımı ve görünürlüğümü artırma imkanı elde ettim, Başka ülkelerden meslektaşlarım ile yeni iş imkanları yaratma fırsatı elde ettim, Bir derneğe ait olma hissiyatı ile stratejik ortaklıkları ve sosyal ilişkiler kurdum, Sektörü ulusal ve uluslararası düzeyde izleme ve gözlemleme imkanı, Yeni kariyer imkanları ve kaynakları yarattım. Elif Balcı Fisunoğlu MPI Turkey Club Geçmiş Dönem Başkanı

MPI sektörel başarılar elde etmenize yardımcı olur. Neden MPI’a katıldım? MPI sektörel başarılar elde etmenize  yardımcı olur. İşiniz toplantı ve etkinlik planlamak ise MPI kariyerinizi planlamanız için ciddi bir fırsat yaratır. Sizleri, Toplantı ve Etkinlik uzmanlarını, olağan üstü deneyimler üretebilmeniz adına, uluslararası eğitim olanaklarına, global ve yerel sektörel networklere, üyeler arası karşılıklı iş üretme imkanlarına erişiminizi sağlayarak eğitir ve deneyimleriniz güçlendirir. Toplantı ve Etkinlik sektöründe dünyanın en büyük topluluğunun bir üyesi olarak, kariyerinizin yörüngesini değiştirebilirsiniz.   Hasan Dinç MPI Turkey Club Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı

Ödüllü MPI Yayınları, Rapor ve Araştırmalar The Meeting Professional™, The Plan Your Meetings Annual PYM e-Newsletters Meetings Outlook MPIpulse, MPI NewsBrief, MPI spotlight deleted

MPI Online Üyeler Kataloğu MPI Üyeler Kataloğu aracılığı ile müşteri tabanınızı büyütün veya meslektaşlarınız ile bağlantı kurun.

MPI Kariyer Merkezi

MPI’DAN TÜRKİYE’YE DESTEK GMID ÖZEL KAMPANYA 2018 YILI SONUNA KADAR GEÇERLİ MPI MEMBERSHIP GMID CAMPAIGN New Supplier: $250       New Planner: $200 Renewal Supplier: $225 Renewal Planner: $175 Code valid online or to mention in application form: Turkey VP MEMBERSHIP HASAN EKER – BURKON TURİZM hasan.eker@burkon.com

KATILIMINIZ VE DESTEKLERİNİZ İLE DAHA GÜÇLÜ BİR SEKTÖR İÇİN ELELE.. MPI TÜRKİYE KULÜBÜ KATILIMINIZ VE DESTEKLERİNİZ İLE DAHA GÜÇLÜ BİR SEKTÖR İÇİN ELELE..