Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARALIK 2007 SEVDİĞİN KADARDIR ÖMRÜN.
Advertisements

Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Bu PPS, ‘’bahaŞAH’’ tasarımıdır
Lütfen SESLİ izleyin....
GİRİŞ ETKİNLİĞİ Aşağıdaki sorularla ilgili düşünceleriniz nelerdir? Yağmur niçin yağar? Sıcak havalarda yağmur yağarken, soğuk havalarda kar yağmasının.
Fakir Baykurt 1929’da Burdur’un Yeşiloca ilçesi Akçaköy’de doğdu. Az topraklı köylü bir ailenin çocuğu. 1948’de Gönen Köy Enstitüsü’nü bitirdi, 5 yıl köy.
Babam Beni Hiç Sevmedi... Balıkesir'de Asma Ağacı Ve Anılarım.. Kısa Öykü.
MATTA 17. İSA’NIN GÖRÜNÜMÜ DEĞIŞIYOR Altı gün sonra İsa, yanına yalnız Petrus, Yakup ve Yakup'un kardeşi Yuhanna'yı alarak yüksek bir dağa çıktı. Onların.
Varlıkların Özelliklerini Belirten Kelimeler (Sıfat – Ön Ad)
BAĞLAÇ. BAĞLAÇ  Eş görevli sözcükleri, söz öbeklerini, cümleleri birbirine bağlayan ya da çeşitli anlam ilgileri kuran sözcük veya söz öbekleridir. Başlıca.
Er Kadir AYDIN Er Lokman EKER Er Samet SARAÇ.
COŞKU VE HEYECANA BAĞLI(LİRİK) ANLATIM
İstiklâl Marşı şâiri yılında İstanbul'da doğdu. Annesi Emine Şerife Hanım, babası Temiz Tahir Efendidir. İlk tahsiline Emir Buhâri Mahalle Mektebinde.
5-SORUMLULUK GÖREVİNİ TAM YERİNE GETİRMEMİŞ OLANIN VİCDAN YARASINA , NE MAZERETİN ÇARESİ,NE İLACIN ŞİFASI ÇARE GETİRMEZ. MEVLANA.
KÖK  Kök bitkinin toprağın altında kalan kısmıdır.Aynı zamanda bitkinin toprağa bağlanmasını ve toprakta ki su ve mineralleri alarak bitkinin yaşamasını.
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ♦ ELEKTRONİK & HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ x1x1 x2x2 xmxm 1 w1w1 w2w2 wmwm w m+1 v y Hatırlatma.
TAMLAMALAR.
GÜNEŞ SİSTEMİ VE ÖTESİ: UZAY BİLMECESİ. GÖK CİSİMLERİNİ TANIYALIM Bulutsuz bir gecede gökyüzünü gözlemlediğimizde irili ufaklı pek çok cisim görürüz.
Tel: Bu Nasıl Ayrılık Hangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Hangi ayrılık.
Bedenim ve Ben (Bedenim Değerlidir)
Sözsüz İletişimin Özellikleri
FOTOĞRAF: MR.CAN AKIN Bugün İstanbul’da hayat bir başka Sevgililer, aşıklar kıskandıramıyor beni! Sevmiyor deniz, görmüyor gökyüzü, Beni ve sevdiğimi.
MADDENİN DEĞİŞİMİ VE TANINMASI. SU HALDEN HALE GİRER İlkbaharda hava sıcaklıkların artması ile yükseklerde bulunan karlar az almaya başlar.Eriyen karlar.
bizden asaf’dan sesi açınız tıklayarak geçiniz gerekince kaptanlar limanlara askerler siperlere sığınırlar aydınlar şiirlere sen bana sen desende demesende.
Tel: İstanbul'u Dinliyorum İstanbul'u dinliyorum, gözlerim kapalı; Önce hafiften bir rüzgar esiyor; Yavaş yavaş sallanıyor Yapraklar ağaçlarda;
A n l a t t ı k ç a k ı ş v u r u y o r s a t ı r l a r ı m a A n l a t t ı k ç a ü ş ü y o r, a n l a t t ı k ç a ı s ı n ı y o r y ü r e ğ i m. B.
YA Ş ADI Ğ IMIZ YÖREN İ N DO Ğ A İ LE İ LG İ L İ KÜLTÜREL ÖZELL İ KLER İ ADI,SOYADI:MEL İ N K İ RM İ T SINIF,NO:7/B 128 Ö Ğ RETMEN: EL İ F AKIN.
KÜÇÜK İTFAİYECİ lütfen sesi açıp Tıklayınız..
B E D İ A C E Y L A N G Ü Z E L C E "Devrim, kadınların gözlerinde başlar. Bir kadın gözlerini deviriyorsa, bir şeyler değişecektir.’’
Verimli ders çalışma yöntemleri
KAZA VE KADER.
Bugün neler öğreneceğiz?
ENGELLİ ÇOCUĞA SAHİP AİLELERİN TUTUMLARI
SOLUNUM SİSTEMİ.
MURATHAN MUNGAN’ DAN.
Arzular başka şey, Hatıralar başka
Slaytı kendi akışında ve sesli izleyiniz.
Yalnızlığı,ağlamayı bilir misin. Bilirmisin yalnızlık ne demek
EŞYALAR KONUŞUYOR Ceren, o gün okuldan eve gelince çantasını bir kenara atıp,giysilerini bile çıkarmadan yatağa uzanmıştı.Ama çok geçmeden uyuyakaldı.
AY.
BEN BİR CAN GİBİ… Can AKIN ŞAİR VE FOTOĞRAF SANATÇISI.
PEPE’NİN HİKAYESİ.
İNSANHAKLARI YURTTAŞLIK VE DEMOKRASİ
Meksika'da Inka tapınaklarına çıkmak isteyen Avrupalı bir grup arkeolog,  birkaç yerli rehberle yola koyuluyor. Dağın tepesindeki tapınaklara giden  uzun.
KENDİNİZİ NASIL GÖRÜYORSUNUZ?
Selman ÇAKIR / DKAB Öğretmeni
Yaşlanmanın ayrıcalıkları …
Yaşlı Bilge Adam Başlamak için tıklayın..
CÜMLE TÜRLERİ YÜKLEMİNİN TÜRÜNE GÖRE Fiil Cümlesi
a) Burada gördüğünüz eserler sizde hangi duyguları uyandırdı
KELİME-SÖZCÜK NEDİR? Cümlenin anlamlı en küçük birimlerine ya da tek başına anlamı olmadığı hâlde cümle içinde anlam kazanan anlatım birimlerine kelime.
Yaşlılar için felsefe George Carlin 102 yaşında (Sevimli bir ihtiyarcık) TÜRKÇEYE ÇEVİREN : ONUR AYANGİL SONUNA KADAR OKUMAZSANIZ, YAŞAMINIZDAN BİR GÜN.
ZAMİRLER “Sen ve ben ve deniz Bizi anlamayan bir nesle aşina değiliz”
Kuluçka Levrek üretimi için tesislerde yumurtaların inkübasyon işlemi, göz açıklığı μ arasında değişen, lt hacmindeki inkübatörlerde yapılmaktadır.
Sevgi çiçekleri.
KÜÇÜK FİL.
ten okuyacağınızyazılar Gençlerin ve Eşlerin Hayal Dünyasından Gerçek Hayata Pişmanlık İçinde Uyanışları Anneler-Babalar.
Bu bir gizli eğitimdir…
YAS 5 Anne ve babamın birbirlerine bağırmalarının beni ne kadar korkuttuğunu öğrendim. YAS 7 Meşrubat içerken gülersem içtiğimin burnumdan geleceğini.
MEVLANA.
KESİRLER 96 sayfalık bir kitabın ¼’ünü okudum.Geriye okumam gereken kaç sayfa kaldı? A.54 B.68 C.72.
KRAL ve EŞLERİ Bir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten kralın 4 eşi varmış. Kral en çok dördüncü eşini severmiş, bir dediğini iki etmez, her.
MEVLANA.
ZAMİRLER(ADILLAR) 6.SINIF.
MEVLANA.
Aşk: Ölüm kadar masum değil !!!
Nasıl Genç Kalırsınız?.
Hayatta,birinin eksikliğini hissettiğimiz
HAYAT Nedret Türer Müzik Brave Heard Film Müziği.
Annesini Arayan Kardan Adam
Sunum transkripti:

Her şey sende gizli: Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç...

Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin..

Yasadıklarını kar sayma: Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün..

Gülebildiğin kadar mutlusun üzülme bil ki ağladığın Kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi, sevdiğin kadar sevileceksin.

Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.

Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.

Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettigin kadar güzelsin... İşte budur Hayat!

İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun

Çiçek sulandığı kadar güzeldir Kuşlar ötebildiği kadar sevimli Bebek ağladığı kadar bebektir Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin... Can Yücel