YEMEKHANE MEMNUNİYET ANKETİNE 501 KİŞİ KATILMIŞTIR.
Görev Yeri Görev Yeri Sayı Yüzde % Bodrum kat 11 2,2 Zemin kat 130 26,0 Başhekimlik 74 14,8 1.Kat 46 9,2 2.Kat 23 4,6 3.Kat 27 5,4 4.Kat 34 6,8 5.Kat 20 4,0 Morfoloji 18 3,6 Boş 118 23,6
Meslek Meslekler Sayı Yüzde % Doktor 115 %23.0 Hemşire 120 % 24.0 Temizlik personeli 11 %2.0 Teknisyen 14 %2.8 Memur 41 %8.2 Sekreter 21 % 4.2 Güvenlik 2 %0.4 İdari personel 3 % 0.6 Fizyoterapist % 0.4 Sağlık Teknikeri 23 %4.6 Biyolog % 0,4 Öğretim Üyesi 9 %1.8 Araştırma Görevlisi 19 %3.8 Anestezist 10
Meslek Meslekler Sayı Yüzde % Kalfa 1 %0.2 Odiometrist 2 % 0.4 Perfüzyonist %0.4 Mühendis 3 %0.6 Diyetisyen Sayman % 0.2 Müdür Müdür Yrd. Laborant 5 %1.0 Eczacı Şöför Stajyer Psikolog Boş 85 % 17.0
Görev Süresi Görev Süresi Sayı Yüzde % 1-5 yıl 140 27,9 5-10 yıl 61 12,2 10- 15 yıl 63 12,6 15 ve üzeri 79 15,8 boş 158 31,5
Yemekhanenin adı Yemekhane Adı Sayı Yüzde % sağ 162 % 32.3 sol 218 % 43.5 ameliyathane 74 % 14,8 boş 47 % 9.4
Yemekhanenin Temizliği Yemeklerin Temizliği Sayı Yüzde % Çok iyi 25 5,0 Oldukça iyi 73 14,6 İyi 199 39,7 Biraz iyi 147 29,3 Hiç iyi değil 37 7,4 Boş 20 4,3
Masaların Temizliği Masaların Temizliği Sayı Yüzde % Çok iyi 27 5,4 Oldukça iyi 74 14,8 İyi 204 40,7 Biraz iyi 124 24,8 Hiç iyi değil 50 10,0 Boş 22 4,4
Tepsi Çatal Bıçak Temizliği Tepsi,Çatal,Bıçak vb.Temizliği Sayı Yüzde % Çok iyi 20 4,0 Oldukça iyi 49 9,8 İyi 142 28,3 Biraz iyi 180 35,9 Hiç iyi değil 89 17,8 Boş 21 4,2
Aydınlatma Havalandırma Sayı Yüzde % Çok iyi 21 4,2 Oldukça iyi 75 15,0 İyi 168 33,5 Biraz iyi 131 26,1 Hiç iyi değil 84 16,8 Boş 22 4,4
Yemeklerin Temizliği Yemeklerin Temizliği Sayı Yüzde % Çok iyi 18 3,6 Oldukça iyi 51 10,2 İyi 170 33,9 Biraz iyi 163 32,5 Hiç iyi değil 91 18,2 Boş 8 1,6
Yemeklerin Görünüşü ve Tadı Sayı Yüzde % Çok iyi 6 1,2 Oldukça iyi 27 5,4 İyi 100 20,0 Biraz iyi 195 38,9 Hiç iyi değil 170 33,9 Boş 3 0,6
Yemeklerin Sıcaklığı Yemeklerin Sıcaklığı Sayı Yüzde % Çok iyi 20 4,0 Oldukça iyi 48 9,6 İyi 176 35,1 Biraz iyi 170 33,9 Hiç iyi değil 83 16,6 Boş 4 0,8
Yemeklerin Kıvamı Yemeklerin Kıvamı Sayı Yüzde % Çok iyi 12 2,4 Oldukça iyi 27 5,4 İyi 119 23,8 Biraz iyi 182 36,3 Hiç iyi değil 159 31,7 Boş 2 0,4
Yemeklerin Porsiyonu Yemeklerin Porsiyonu Sayı Yüzde % Çok iyi 16 3,2 Oldukça iyi 58 11,6 İyi 169 33,7 Biraz iyi 111 22,2 Hiç iyi değil 143 28,5 Boş 4 0,8
Personel Nezaket Kurallarına Uyuyor Mu ? Personel Nezaket Kurallarına Uyor Mu ? Sayı Yüzde % Tamamen katılıyorum 105 21,0 Katılıyorum 248 49,5 Kararsızım 82 16,4 Katılmıyorum 38 7,6 Kesınlikle katılmıyorum 20 4,0 boş 8 1,6
Personelin Kılık Kıyafet Temizliği Uygun Mu ? Sayı Yüzde % Tamamen katılıyorum 103 20,6 Katılıyorum 248 49,5 Kararsızım 101 Katılmıyorum 28 5,6 Kesınlikle katılmıyorum 11 2,2 boş 10 2,0
Personelin Saç, Sakal, Tırnak Temizliği Uygun Mu? Saç,sakal ,Tıraş Temizliği Uygun Mu? Sayı Yüzde % Tamamen katılıyorum 91 18,2 Katılıyorum 210 41,9 Kararsızım 128 25,5 Katılmıyorum 39 7,8 Kesınlikle katılmıyorum 20 4,0 boş 13 2,6
Personellerin Sorunları Anlama, Çözebilme Yeteneği ? Sayı Yüzde % Tamamen katılıyorum 64 12,8 Katılıyorum 176 35,1 Kararsızım 129 25,7 Katılmıyorum 66 13,2 Kesınlikle katılmıyorum 54 10,8 boş 12 2,4