Kırık oyuncakçı dükkanı

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
Advertisements

Acenta üyeliği için lütfen tıklayınız.
AKDENİZ AR-GE KASABASI MEDITERRANEAN R&D COUNTY İş+Ev+Sağlıklı Yaşam+Yaratıcılık=AKDENİZ Business+House+Wellness+Innovation=MEDITERRAIEN 1 Ekim 2007 Sadık.
EŞME BELEDİYESİ KEMERKENT TOPLU KONUT PROJESİ
“ PAYLAŞTIĞIMIZ AVRUPA-OUR SHARED EUROPE” PROJE YARIŞMASI.
1 Özgür TÖNGEL İzleme ve Değerlendirme Birimi Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı DEZAVANTAJLI GRUPLARA YÖNELİK SOSYAL İÇERME MALİ DESTEK.
Sanat Danışmanlığı’nı Tan Sağtürk’ün üstlendiği Dans Projemiz: “Rüya ve Maskeler” Rüya ve Maskeler; Engellenerek yaşamaya, zorunlu bırakılmış amatör bir.
Tanıtım Etkinlikleri. Promosyon malzemesi dağıtımı Yer: kayıt masası Kapasite: maks. 5 firma Ücret: 5,000 Euro* / adet Üretim maliyeti dahil değildir.
Bilgi Teknolojisi ve Toplum
Çalışmayı Öğrenmeye , HOŞGELDİNİZ.
Ödeme talep formu hazırlanırken dikkat edilecek hususlar. Yatırımcı (Çiftçinin) Adı Soyadı Bu belgenin tarihi fatura ve uygulama sözleşmesindeki tarihten.
E-İhale, Elektronik İhale veya Online İhale sistemi B2B (şirketler arası ticaret) alanında kullanılan bir satınalma yöntemidir. Bir Alıcı şirketin ve.
EDM Araç Kiralama Paketi. EDM Web Paketi EDM Web Paketini satın alan müşterilerimiz kendi web sitelerini hem de en gelişmiş dizayn özellikleri ve en zengin.
Günlük Haftalık /Günlük Aylık / Günlük Uzun Süreli TL TL Proje Tarihine Göre Fiyatlandırılacaktır TL TL
1. 2 Cari İşlemler Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka carilerinin ayrı ekranlardan tanımlanabilmesi. Satıcı, Alıcı,Personel, Lokasyon ve Banka.
İŞLETİM SİSTEMİ WİNDOWS AYARLAMA Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dsi Baraj Orta Okulu.
Ders kitabımızda ömrü anlatan metin vardı.Hangi ses olayları vardır?
TAŞINIR GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN
TAŞINIR GİRİŞ VE ÇIKIŞ İŞLEMLERİNİN
ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TAŞINIRLARIN KAYDI.
ÇERKEZKÖY KÖŞE BAŞI ARAZİMİZ ÇERKEZKÖYDE ÇEVREYOLUNA ÇOK YAKIN KONUMDA ARKASINDA 2 ADET OKUL OLAN DEĞERLİ BİR ARAZİ.
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
BİLGİSAYAR MUHASEBE YAZILIMLARI
Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu
19-DİĞER DÖNEN VARLIKLAR
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
Ticari Tivibu Paket Ücretleri
VAL D’EUROPE - ETUDE CLIENTELE - Juin 2008
ELEKTRİK ELEKTRONİK ÖLÇME
TKHK - FİNANSAL PLANLAMA
Camdan canlar…. Cam biblolar… Balonlu tavşan ailesi,balık ve kediler…
KAYIT KONAKLAMA FORMU KİŞİSEL BİLGİLER UNVAN:_______________________________________________________________ ADI – SOYADI:_______________________________________________________________.
TİYATRO OTOBÜSÜ İLÇEMİZİN ÇOCUKLARI İLE BULUŞUYOR ……………………………. SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ İLÇE HARİTASI KURUM LOGOSU.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Getiri Ltd. Şir. Mayıs 2005 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak bu ticari.
18-21 Eylül 2013 Duesseldorf Uluslararası İlaç ve Eczacılık Fuarı.
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
KİTAP SATICISI Samet METE İŞ KURALLARI Kitap kaydı oluşturulmalıdır. Her kitabın adı, ISBN kodu, yazarı, türü, yayınevi, basım tarihi, baskı.
© TÜRKKEP, Hizmete Özel, Tüm Hakları Saklıdır TÜRKKEP E-DEFTER HİZMETLERİ.
… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 Gidilen Kurumun Fotografı Olacaktır … Bölümü/Birimi Erasmus+ Personel Eğitim Alma Hareketliliği.
… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 … Bölümü Erasmus+ Öğretim Elemanı Hareketliliği Faaliyet Rapor Sunumu Gidilen Kurumun Fotografı.
Optimizasyon Modelleri ve Uygulamaları
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
Sınır Koyma ÇOCUKLAR SINIRSIZ ÖZGÜRLÜKTEN HOŞLANMAZLAR!
NUN İLKOKULU AVM ETKİNLİK DETAYLARI 5 Haziran 2014
Depo Elleçleme Personel Eğitimi
AB-TÜRKİYE ODA FORUMU PROJESİ HİBE PROGRAMI
ZAZACA DİCLE ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Ziyafet ve İkram Hizmetleri
2017-ALES Sonbahar Dönemi Bina Sınav Sorumlusu Görevli Eğitimi
2017 İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI
Yrd.Doç.Dr. Reha KILIÇHAN Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi 2018
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı
2018 KPSS- Ortaöğretim (KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI) GÖREVLİ EĞİTİMİ
KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI (2018 KPPS GK-GY-EB) GÖREVLİ EĞİTİMİ
ÇALIŞMA SORULARI.
1 Nisan 2018 tarihinde uygulanacak olan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavına (2018-YDS İlkbahar Dönemi) Görevli Eğitimi ÖLÇME, SEÇME VE YERLEŞTİRME.
YABANCI DİL BİLGİSİ SEVİYE TESPİT SINAVI (2018 YDS) GÖREVLİ EĞİTİMİ
İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Duyurusu
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
LÜTFEN İLÜSTRASYONUMUZU KOMPLE İZLEYİNİZ
V. Bireysel Başvuru Usulü
KDV Katma değer vergisi, yapılan mal ve hizmet teslimlerinde, mal veya hizmeti teslim alanın, teslim edene ödediği vergi türüdür. İşletmeler de müşterileri.
Maddi Duran Varlıklar ve Amortisman
MONOGRAFİ 3 Getiri Ltd. Şir. Mart 2008 hesap döneminde aşağıdaki ticari işlemleri yapmıştır. Tek düzen hesap planını ve 7/A Maliyet Hesapları’nı kullanarak.
Sunum transkripti:

Kırık oyuncakçı dükkanı Bir çocuk etkinliğinden fazlası…

Kısa bilgi Projenin adından da anlaşılacağı gibi kırık oyuncakların tamiratının yapıldığı bir oyuncak dükkanı. Dükkan sahibi yaşlı Piko amca. Tamir edilmeyi bekleyen yüzlerce kırık oyuncak. Avm içerisinde de o oyuncakları tamir etmeye hazır yüzlerce çocuk. Ama Piko amcanın hem şartları, hem de çocuklara anlatması gereken kırık oyuncak hikayeleri var.

Kısa bilgi Oyuncaklar çocukların en iyi arkadaşlarıdır. Kimi çocuk oyuncaklarına yeni isimler koyar, kimisi oyuncağını yanına almadan dışarı bile çıkamaz, kimisi de oyuncağı olmadan uyuyamaz bile. Bu kadar sıkı dostluk kurulur oyuncağı ve çocuk arasında. Peki ya kırılacak bir oyuncağı olmayan çocuklar! Onların dostu kim? Yine çocuklar…

işleyiş AVM içerisinde 100 m2’ lik bir alana Piko Amca’nın Kırık Oyuncak Dükkanını inşa ediyoruz. 12:00 – 20:00 arasında her saat başı bir seans düzenliyoruz. Bir seansta max. 30 çocukla birlikte hareket ediyoruz. Çocuklar ilk olarak Piko Amca’nın küçük hikayelerini dinliyorlar. O sırada workshop masalarında tamir edilmeyi bekleyen kırık oyuncaklar hazırlanıyor. Piko Amca ve yardımcıları çocuklara oyuncak tamiri için tüm tüyoları öğretiyorlar. Sadece tamir değil tabi ki, o oyuncaklara sahipken gösterilmesi gereken değeri ve sevgiyi de…

Etkinlik başlıyor! Öncelikle etkinliğe katılacak olan çocukların, etkinlik alanına girmeden kayıtları alınıyor.(isim, soyisim, iletişim bilgileri, doğum tarihi vs.) Her seansa max. 30 çocuk katılabiliyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra çocuklara tek kullanımlık eldivenler ve tamirci yelekleri veriliyor. Çocuklar etkinlik alanına sırayla alınıp oturma düzenine geçiyorlar. Ardından Piko amcanın dükkana gelmesini bekliyorlar.

Piko amcanın dükkana gelmesiyle birlikte, yardımcı animatörler tamir edilecek oyuncakları hazırlamaya başlıyorlar. Oyuncaklar hazırlanırken, Piko amca da çocuklarla oyuncaklar üzerine sohbete başlıyor ve birkaç kırık oyuncak hikayesi anlatıyor. Tamiri yapılacak oyuncakların hazır olmasıyla birlikte çocuklar ve etkinlik personeli Piko amca ile birlikte kırık oyuncakların tamirine başlıyorlar.

Çocuklar ve yardımcılar oyuncak tamiratını bitirmelerinin adından, oyuncakları raflara yerleştirmeye başlarlar. Yerleştirme işlemi tamamlandıktan sonra Piko amca çocukların karşısına geçer ve onlara ne kadar şanslı birer çocuk olduklarını ve aynı şansa sahip olmayan çocuklardan bahseder ve tamir edilen oyuncakların bu şanslı olmayan çocuklara hediye edileceğini açıklar. (ilgili STK’lara verilecek.) Çocuklara teker teker teşekkür edilir ve yaptıkları tamirattan dolayı hediye/ödül (sertifika, plaket vb) verilir. (AVM tarafından hazırlanır) Yeni seans için ara verilmeden tekrar kayıtlara başlanır.

Detaylar Etkinlik Süresi: 9 gün Etkinlik Saatleri: 11:00 – 20:00 arası (her saat başı seans) Personel: 4 Etkinlik Personeli, 1 Süpervizör Kurulum: 2 Gece / 10 Personel Söküm: 1 Gece / 10 Personel Nakliye: 1 Tır (13,60m x 2,45m x 2,70m)

Alan: 100 m2 Dükkan: 3m yüksekliğinde 100m2 Kırık Oyuncak Sepeti: 5 adet Raf Sistemi: Tüm duvarlar Worksop Masaları: 1 adet masa (ortası delik) Oturma Düzeni: 30 sandalye Ses Sistemi: 400w x 2 adet + 1 mix + 1 mic Telsiz: 2 adet Elektrik: 220 V (AVM) İnternet: Data Transfer (AVM) Halı: 100 m2

Fiyat çalışması Etkinlik Süresi: 9 gün / Tek lokasyon Etkinlik Yeri: Türkiye Fiyat: 80000 TL + KDV / Tek lokasyon 75000 TL + KDV / İki lokasyon / 1 event fiyatı 60000 TL + KDV / Üç lokasyon / 1 event fiyatı 55000 TL + KDV / Dört lokasyon / 1 event fiyatı Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. Ödeme konfirme ile beraber %50 peşin, kalan bakiye iş bitiminden sonra 5 iş günü içinde tahsil edilir. Fiyatlara güvenlik, internet ve plaket yada sertifika dahil değildir. Etkinlik AVM’ye özel olup sponsor çalışmalara izin verilmez. (medya sponsoru hariç) İlk satın alan AVM adına ödül başvuruları karşılıklı anlaşma sonucu TM Event tarafından yapılabilir. Fiyatlara PR çalışması dahil değildir. Yapılacak olan yazılı ve görsel tüm çalışmalarda TM Event logosu ve ismi bulundurulmalıdır. Tamir edilen tüm oyuncaklar TM Event tarafından AVM adına ilgili STK’lara teslim edilecek ve raporlanacaktır. Etkinlik her şehire yalnızca bir AVM için gönderilir.

Teşekkürler tm@tmetkinlik.com 0212 608 0811 - 0850 281 7893 www.tmetkinlik.com