Marmara Turu-3.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ÜÇ TAŞ OYUNU.
Advertisements

2011 Anzac Day Services TURSAB / TUREB Briefing 15 April 2011.
ÇANAKKALE.
ÇANAKKALE SAVA Ş I Çanakkale Cephesi I. Dünya Sava ş ı’nda İ tilaf Devletleri’nin saldırısı sonucu açılmı ş bir cephedir. Dünya tarihinin en kanlı sava.
HANGİ İLİN NESİ MEŞHUR?.
TÜRKİYENİN İKLİMİ Türkiye'de gerek matematik konumun gerekse özel konumun etkisiyle birden fazla iklim görülür. Ülkemizde dört mevsim belirgin olarak görülür.
18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ.
İleri Bir Medeniyet: Sümerler Mezopotamya, Yunancada "nehirler arasında" anlamına gelir. Bu bölge, dünyadaki en verimli topraklardan biridir ve bu özelliğiyle.
DAĞLARI: Ortalama yükseltini az olduğu Marmara Bölgesi’nin yerşekilleri engebeli bir yapıya sahip değildir. Trakya’daki Işık, Koru ve Yıldız Dağları ile.
ALPER KABASAKAL 6/A 95 SOSYAL BİLGİLER.
1.TROIA MODA HAFTASI 1.TROIA MODA HAFTASI TANITIM DOSYASI.
EGE BÖLGES İ Ege Bölgesi, Türkiye'nin yedi co ğ rafi bölgesinden biridir. İ smini kıyısında oldu ğ u Ege Denizi'nden alır. Kıyı Ege.
GÜVENLİ CERRAHİ KONTROL LİSTESİ
KEMAL ATATÜRK ( ) Milli mücadelenin önderi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, çağdaş Türkiye'nin yaratıcısı, askeri ve siyasi.
9. MEZUNİYET ÖNCESİ TIP EĞİTİMİ ÇALIŞTAYI TIP EĞİTİMİ ÖĞRENCİ KOMİSYONU DÖNEM 4 CEYLAN KİY 1.
 H.HÜSEYİN ÇEVİK 24Ağustos Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni.
İstanbul’un Fethi’nin Nedenleri Osmanlı Devleti’nin toprak bütünlüğünü bozuyordu. Osmanlı ordusunun İstanbul Boğazı üzerinden Rumeli’ye geçişlerini engelliyorlardı.
18 MART 1915 ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMINA HOŞGELDİNİZ.
İKLİM NEDİR Türkiye,iklim kuşaklarından ılıman kuşak ile subtropikal kuşak arasında yer alır. Türkiye’nin coğrafik konumu ve yeryüzünün aldığı şekiller.
EYÜP SULTAN. Medineli müslümanlardan ve hicret sırasında Hz. Peygamber'i evinde misafir eden sahâbidir... Bütün Müslümanlar Peygamber efendimizi kendi.
TÜRK TARİHİ Anadolu'ya İlk Türk Akınları Malazgirt Savaşı
ÜNİTE : 2 ADIM ADIM TÜRKİYE.
KURTULUŞ SAVAŞINDA CEPHELER
M Ü ŞRİKLERİN BOYKOT İLÂNI. Mekke m ü şrikleri, İslâm n û runun s ö nmesi i ç in, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Alay, hakaret ve işkencenin her.
SINIF İÇİ GRUPLAR ARASI YARIŞMA SORULARI
HAZIRLAYANLAR NAZ ORHAN AYŞE BER İ N ÖZDEM İ R. ÜLKEM İ ZDEK İ DO Ğ AL GÜZELL İ KLER.
Hazırlayan:Barış ateş. Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muharebeleri’ni.
EĞİTİM VE KÜLTÜR ALANI’NDA YAPILAN İNKİLAPLAR 3 Mart 1924’te Tevhid-i Tedrisat Kanunu ilan edildi. Eğitim öğretim laikleştirildi. Bütün okullar Milli.
Isparta LAVANTA Hasatı TURU
ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ'NİN 89. YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
1. Dünya Savaşı Osmanlı Devleti’nin Savaştığı Cepheler
Ders Kitaplarında Cinsiyetçilik....
GÜNEY CEPHESİ MARAŞ ANTEP URFA DESTANLAŞAN DİRENİŞ SÜTÇÜ İMAM
KARADENİZ Cem Yurtsev
ÜLKEMİZDEKİ DOĞAL VE TARİHİ GÜZELLİKLER
BESLENME VE DİYETETİKTE
ÇANAKKALE.
10. HAFTA TUR181 TÜRK DİLİ l.
ÇAMAŞIR TOPLAMA VE DAĞITMA
MOZAİK HAZIRLAYAN SELVA KENAVLI DANIŞMAN PROF. DR. ÜMRAN BULUT T.C.
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
Kültür Turizmi.
AKDENİZ TURU-4.
Ayder Tur-3.
Marmara Turu-2.
Ankara çıkışlı 7 Gün 6 Gece Marmara Turu. 40 kişilik Marmara turu.
İNSANHAKLARI YURTTAŞLIK VE DEMOKRASİ
Batı Karadeniz-4.
GÜNEY DOĞU ANADOLU BÖLGESİ
10. HAFTA TUR181 TÜRK DİLİ l.
VATANINI SEVEN HERKES SONUNA KADAR OKUSUN
Çanakkale Savaşı 18 Mart 1915.
Güzel bir hafta sonuna hazır mısın?
GİRİŞ Dersin Tanıtımı Ders tanımı ve dönemi programının içeriği
TCOD–ÖZBEKİSTAN ULUSLARARASI KATARAKT VE REFRAKTİF CERRAHİ KURSU.
Armada Sünnet Dügünü Teklifi.
Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi.
Armada Usulü Nişan Daveti Teklifi.
4. ÜNİTE : ÜRETTİKLERİMİZ
MÜZELER GEÇMİŞİ GELECEĞE BAĞLAYAN KÖPRÜLERDİR. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
BİTOLA veya MANASTIR Evet, yurtdışı seyahatimden sunum için bu şehri neden seçtiğimi bu resimlerde göreceksiniz. Şehir merkezindeki yayaların kullandığı.
ÇANAKKALE
CİSİMLERİN GÖRÜNÜŞLERİNİ ÇIKARMA
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ turizm mevzuatı
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Marmara Turu-3

4. GÜN KAZ DAĞLARI (20:00) Akşam yemeği ve konaklama için İliada Hoteline dönüyoruz.

5. GÜN ASSOS (08:00) Sabah kahvaltısından sonra Otelden ayrılış. (09:00) Behramkale/Assos’ a hareket ediyoruz. (11:30) Behramkale’ ye varış ve gezilmesi. (13:00) Öğle yemeği ve serbest zaman.

5. GÜN TRUVA (15:00) Troya antik kentine hareket. (16:00) Troya’ ya varış, antik kentin gezilmesi ve serbest zaman. (19:00) Akşam yemeği ve konaklama için Akol Hotel varış.

6. GÜN GELİBOLU-İSTANBUL (08:00) Sabah kahvaltısından sonra hotelden ayrılış. (09:00) Feribotla Kilitbahir Köyüne geçiş. (09:45) Kilitbahir Köyüne varış. Gelibolu yarımadası Güney Cephesi Turu • Kilitbahir Kalesi, Mecidiye Tabyası, Seyit Onbaşı ve Deniz Savaşları, Soğanlıdere Şehitliği, Şahindere Şehitliği ve Gerçek Mezarlıklar, Şehitler Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği ve Ertuğrul Koyu

6. GÜN GELİBOLU-İSTANBUL (12.30) Öğle yemeği molası. (13.30) Gelibolu Yarımadası Kuzey Cephesi Turu, Kabatepe Tanıtma Müzesi, Anzak Koyu, Mehmetçiğe Saygı anıtı, Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Conk bayırı, Yeni düzenlenen Bigalı Köyü ve Müzeler için serbest zaman.

6. GÜN GELİBOLU-İSTANBUL (16.30) Tur bitimi ve İstanbul’ a hareket. (21:30) Akşam yemeği için serbest zaman. (23:00) Konaklama için İstanbul Armada otele varış.

7.GÜN İSTANBUL (08:00) Sabah kahvaltısından sonra hotelden ayrılış. (09:30) Topkapı Sarayına varılması ve gezilmesi. (10:20) Aya İrini kilisesinin gezilmesi. (11:00) Ayasofya’ nın gezilmesi.

7.GÜN İSTANBUL (11:40) Sultanahmet camilisine varış ve gezilmesi. Sultanahmet meydanın gezilmesi. (13:00) Öğle yemeği için serbest zaman.

7.GÜN İSTANBUL (14:00) Yerebatan sarnıçın gezilmesi. (15:00) Kariye müzesine varış ve gezilmesi. (16:00) Panorama 1453 tarih müzesine varış ve gezilmesi.

7.GÜN İSTANBUL (17.30) Mısır Çarşısına varış ve serbest zaman. (19:30) Akşam yemeği için serbest zaman. (20:30) Akşam yemeğinden sonra Ankara’ ya hareket. Gerekli molalar verilerek Ankara’ ya varış.