YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
WEB’in Evrimi Öğr.Gör. Aslı Yazağan.
Advertisements

MS OFFICE 2013.
Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Kullanım Amacı Eğitsel içerikli dosyaların paylaşıldığı bir platformdur. Bu paylaşımlar sayesinde, öğrenciler derslere girmeden.
Filezilla Client & Server
WINDOWS 2000 KURULUMU Kurulum Önyükleme disketleri oluşturmak için Windows 2000 çalıştırıyor olmanız gerekmez. \Bootdisk adındaki dizin Windows 2000 Kurulum.
PHP KURULUMU PHP kurulum dosyasına çift tıklayınız.
Google Talk Kurulumu-Kullanımı
Client Center’ e Giriş Client Center’ e ulaşmak için //clientcenter.serialssolutions.com yazmanız yeterlidir. Kullanıcı adı ve şifrenizi bu alanlara girip.
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
İNTERNET VE İLETİŞİM.
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
Temel Bilgisayar Bilimleri Dersi
OGM SİTESİNDEN GİRİLEREK E-POSTA HESAP ŞİFRESİ DEĞİŞTİRME
BT SINIFLARINDA DYNED KURULUMU
Windows7 Kullanıcı Hesapları Yönetimine Ulaşabilmek İçin Birkaç Adımı Takip Etmemiz Gerekecek.Öncelikle Windows Masa Üstünün Sol Al Köşesinde Bulunan BAŞLAT’ı.
Windows 7 kurulum için en az 512 MB ram belleğe ihtiyaç duyuyor
İŞLETİM SİSTEMLERİ WINDOWS 98 KURULUMU VE ÖZELLİKLERİ
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ
Güvenli ve Pratik Web’de çalışma saatleri için;
MİCROSOFT WORD 2003.
E-postanın nasıl kullanılır?
Windows 7 Kurulum. Neden Windows 7 Kabaca Windows Vista’nın aynı görünümüne sahip Windows 7 ’nin getirdiği bir takım değişiklikleri görmem mümkün. Bunlardan.
Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı
 AppLocker teknik olarak merkezi uygulama yönetim sistemi olarak tanımlanabilir. Windows 2008 R2 sürümü ile bir merkez üzerinden çeşitli grup politikaları.
DYNED. Önceki Sürümlerinde Olduğu gibi Dyned'in kurulum CD'sini bilgisayarımıza taktığımızda yandaki kurulum penceresi otomatik olarak açılacaktır.
Windows7 virtual pc XP Mode XPM
 Format atma bilgisayarımızı virüslerden, kalan program artıklarından, yavaşlama problemlerinden, hatalardan veya sistemle alakalı oluşabilecek mavi.
PORTFOLYO KÜBRA SANCAK.
BİLGİSAYARDA DONANIM BİRİMLERİ
MEB DYNED CDUSB AKTARMA USBBİLGİSAYAR KURULUM YAPMA
VLC MEDİA PLAYER.
Ağa bağlı olan bir bilgisayarda, kullanıcının dosyaları ve dizinleri ağa bağlı olan başka bir kullanıcı tarafından kullanılabilir. Kullanıcı dosyalarını.
WİNDOWS 2003 SERVER KURULUMU ENTERPRİSE EDİTİON. WİN – SET Abidin BAŞ – Cihad KAYALI Bu bölümde hangi sürümü yükleyeceğimizi belirliyoruz.
GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI
-Genel sayfa düzeni. -Duyuru Ekleme -Fakülte-Myo Sayfa düzenleri eğitimi.
DynEd İngilizce Dil Eğitimi Sistemi Kurulumu
LUCA Bilgisayarlı muhasebe programı
İnternet Okur Yazarlığı
Dosya, Klasör ve Sürücüler
DOWNLOAD VE UPLOAD YAZILIMLARI
ANLIK HABERLEŞME PROGRAMLARI. Anlık Haberleşme Nedir? Bir bilgisayar programı sayesinde, üye olarak, listenize eklediğiniz kişilerle gerçek zamanlı görüşme.
VERİ KURTARMA.
1.Ashampoo Burning Studio 2.CD BurnerXP 3.Ultroıso 4.Nero.
1. WİNAP 2. GOM PLAYER 3. WİNDOWS MEDİA PLAYER 4. AIMP.
KONU : BEN DE KATILMAK İSTİYORUM KAZANIM :
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL
ANA SAYFA İPUCU GALERİ TEST TREND 5 Ağustos Paylaş 1. Öncelikle buradan Microsoft’un websitesine gidiyor ve kullanmak istediğimiz Windows’un.
İRİS GTB KULLANIM KLAVUZU
LOGMEIN İLK OLARAK, “REMOTE CONTROL” ILE BAŞKA BIR BILGISAYARA BAĞLANMAYı VE ERIŞILEN BILGISAYAR ÜZERINDEN KOLAYCA IŞLEM YAPMAYı ANLATACAĞıM. ”
Sanal Bilgisayar (VMware Workstation 12 Pro). Sanal bilgisayar  Sanal bilgisayar (virtual pc), bilgisayarınızdaki diskte herhangi bir partisyon oluşturmaya.
MİCROSOFT WİNDOWS 8 I.WİNDOWS 8’İ NASIL YÜKLEYEBİLİRİM ?
DOSYA MENÜSÜ.
Ünite II: Bilgisayarı Kullanma ve Yönetme Basit Düzenlemeler Yapma Dosyaları Düzenleme Yazdırma.
Defraggler.
(MalwareBytes Anti-Malware)
Virüsler ve Diğer Zararlı Yazılımlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
İletişim Araçları.
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
BİLGİSAYARDA DONANIM ve YAZILIM
THE WEB 2. 0 TOOLS CIRCLE GOOGLE DRIVE TRAINING OF GROUPS Clouds Tech
XPEECH S Serisi IVR Yükleme ve Tanımlama
PROXY SERVER YASİN ÇAKIR
VİRÜS ÇEŞİTLERİ VE BULAŞMA YÖNTEMLERİ. VİRÜS NEDİR? Bilgisayar virüsleri, aslında "çalıştığında bilgisayarınıza değişik şekillerde zarar verebilen" bilgisayar.
Dosya Yönetimi.
INTERNET nedir? Bu slayda şirket ambleminizi eklemek için
6.1.3.D1 Dosyalarım Nereye Gitti?
Yeni PowerPoint'e Hoş Geldiniz.
Sunum transkripti:

YAZILIM KURULUMU VE YÖNETİMİ TEAMSPEAK nedir?

Teamspeak nedir? TeamSpeak İnternet yoluyla kaliteli ses iletişimi gerçekleştirebileceğiniz bir yazılımdır. Programın asıl hedefi konferans görüşmelerinin internet ortamında yapılabilmesini sağlamaktır. Kısaca TeamSpeak bir sesli iletişim aracıdır.

Ancak günümüzde online oyunlarında vazgeçilmez bir parçası olmuştur Ancak günümüzde online oyunlarında vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Bir çok oyunda bu özellik oyun içersinde standart olarak bulunmaktadır ancak gerek sunuculara yüklenen ağırlık gerekse de oyunlardaki güvenlik ağı nedeni ile bu özellikler bir çok oyundan kaldırılmıştır. Bu sebeple oyun içerisinde arkadaşlarınızla sesli olarak iletişime geçebilmek için TeamSpeak programı yardımımıza koşmaktadır.

TeamSpeak programı online oyunlarda bir çok avantaj sağlamaktadır TeamSpeak programı online oyunlarda bir çok avantaj sağlamaktadır. Partilerinizde,clanlarınızda arkadaşlarınızla sesli olarak daha hızlı bir iletişim kuracağınızdan oyun akışını hızlandırmış ve bu iletişim sayesinde ne yapılması gerektiğini daha hızlı bir şekilde sağlamış olursunuz. 

Nasıl kurulur? Gelen sayfaya İleri diyoruz. Açılan pencerede sözleşmeyi okuduk işaretleyip devam ediyoruz.

Soldaki resimde ilk seçenek ‘Bu bilgisayarı kullanan herkes için yükle Soldaki resimde ilk seçenek ‘Bu bilgisayarı kullanan herkes için yükle.’ Diğer seçenek ise ‘Sadece benim için yükle.’ Biz herkes için yükle seçeneğini seçip devam ediyoruz. Sağdaki resimde ise programın yükleyeceği yeri belirtiyor C: sürücüne otomatik kendi yükleyecek İleri deyip devam ediyoruz.

Soldaki resimde ilk seçenek Recommended: yani tavsiye edilen demek ‘Kullanıcı kendi dosyalarında kaydetme seçeneği.’ Diğeri ise ‘Yüklenenler klasörüne kaydetme.’ seçeneği biz tavsiye edileni yani kendi dosyalarına kaydetme seçeneğini seçip ileri diyoruz.

Programı yüklemeye devam edip son resimde de bitiriyoruz.