-RECOGNITION OUTCOMES–

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Bölüm koordinatörünün gidilecek kuruma bildirmesi için gerekli olan bilgiler bölüm koordinatörüne ulaştırılır. Ad , Soyad Doğum tarihi Fakülte Bölüm Gideceği.
Advertisements

ERASMUS OFİSİ.
FİHRİST İdari Davalar Projesinde, dava açan kişilerin sicil,ad ve soyadları ile idari davalar şubesinde bu dosyalardan sorumlu memurların sicil,ad.
Menü’den Evrak Projesine ulaşılır.
YIL SONU YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER ve HATIRLATMALAR
Bilgi Paketi Çalışmaları
Bilkent Üniversitesi Bölüm Müfredatları Yerine Ders Alma Kuralları -
Mayıs  Eğitim-Öğretim yılında ilk olarak başlanmıştır.  Şuan 64 üniversite ile protokol anlaşması mevcut.
Öğrenim Anlaşması -- Learning Agreement -- Nasıl Hazırlanır?
Farabi Değişim Programı Bilgilendirme Toplantısı
ERASMUS Nedir? Erasmus programı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği programıdır.
DEĞİŞİM PROGRAMLARI OFİSİ (DPO) STUDY ABROAD OFFICE (SAO)
Erasmus Koordinatörler Toplantısına Hoşgeldiniz
AVRUPA BİRLİĞİ OFİSİ ERASMUS
LEARNING AGREEMENT NASIL HAZIRLANIR?
Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu
ULUSLARARASI İLİŞKİLER OFİSİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ GİDEN ÖĞRENCİ ORYANTASYONU İZMİR ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER.
Erasmus Bölüm Koordinatörleri Toplantısı
Şubat Aşama: İletişim -Bölüm Erasmus Temsilcisi ve Staj Danışmanı: Erasmus sürecinde akademik danışmanınızdır. -AB Ofisi Erasmus Koordinatörü:
ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
Erasmus Hareketliliği
ERASMUS ÖĞRENİM&STAJ HAREKETLİLİĞİ “TANINMA” DEĞERLENDİRME TOPLANTISI Uluslararası İlişkiler ve AB Birimi Tuba Alkanat Akman 9 Haziran 2010.
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 1 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
ERASMUS TANINMA TOPLANTISI Okt.Tuba A. AKMAN Okt.Ceyda POLATEL Okt.Fatma DEMİRCİ.
Erasmus Hareketliliği Dönemi Gelen-Giden Öğrenci Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
ERASMUS’A GİDEN ÖĞRENCİLERİN TRANSKRİPTLERİNİ TESLİM EDERKEN UYMASI GEREKEN KURALLAR VE DİKKAT ETMELERİ GEREKEN HUSUSLAR.
MOBİL İMZA KULLANIM KILAVUZU
Koordinatörler Toplantısı - 29 Kasım 2007 Öğrenci Hareketliliğinde Erasmus Koordinatörlerinin İzlemeleri Gereken Yol Yrd.Doç.Dr.Sevinç HATİPOĞLU Erasmus.
ERASMUS DEĞİŞİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÖNEMLİ VE TESLİM EDİLECEK BELGELER Yrd. Doç. Dr. Sevinç HATİPOĞLU İstanbul Üniversitesi Erasmus Kurum Koordinatörü
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Erasmus Koordinatörler Toplantısı Doktora Salonu
Tanınma. Erasmus Öğrencisinin gitmeden önce yapması gerekenler – “Öğrenim sözleşmesi/anlaşması” (Learning Agreement) DİKKAT: Öğrenim Sözleşmesi karşı.
NASIL ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLURUM … Bölüm 3 Dış İlişkiler Koordinatörlüğü
Erasmus Web Sitesi Araş. Gör. Çiğdem EROL Erasmus Web Sorumlusu
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYAT BOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI Ocak 2009.
ERASMUS’A VEDA VAKTİ Dış İlişkiler Ofisi
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Erasmus+ Toplantısı. İŞTE BAŞLIYORUZ …
ERASMUS+ Oryantasyon Programı Erasmus Kurum Koodinatörlüğü erasmus.erciyes.edu.tr
HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER BİRİNCİ BÖLÜM.
FARABİ PROGRAMI BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI.
 Uluslararası İlişkiler Koordinatörü: Doç.Dr. Ülkü Özbey  Uluslararası İlişkiler Koordinatör.
ERASMUS DEĞİŞİM PROGRAMI İLE GİDEN ÖĞRENCİLER İÇİN TANINMA KURALLARI.
ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ “TANINMA” Okt. Tuba ALKANAT AKMAN 25/05/2016.
AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ ORYANTASYON TOPLANTISI MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ ŞUBAT,
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ŞANLIURFA HALK SAĞLIĞI İL MÜDÜRLÜĞÜ İZİN FORMU DOLDURMA.
… Bölümü Öğretim Elemanının İsmi Sunum tarihi../../2016 … Bölümü Erasmus+ Öğretim Elemanı Hareketliliği Faaliyet Rapor Sunumu Gidilen Kurumun Fotografı.
Öğrenim Hareketliliği -Giden Öğrenciler -Gelen Öğrenciler
AKADEMİK YILI ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
BAHAR DÖNEMİ ERASMUS+ ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ
Erasmus+ Oryantasyon Toplantısı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 17 Nisan 2017 Erasmus+ Değişim Programı Uzm. Pınar UÇAK Nesibe ZİRZAKIRAN.
ERASMUS+ BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI
Gebze Teknik Üniversitesi Resmi Posta Gönderi Formu
ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ
ERASMUS HAZIRLIK VE DESTEK PROGRAMI MART 2017
LEARNING AGREEMENT – GENEL BAKIŞ
ERASMUS BÖLÜM KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI
Üniversitenin ana sayfasından kütüphane web sayfasını tıklayınız.
Süleyman Demirel Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü
Erasmus Online Başvuru Kılavuzu - Staj Hareketliliği
Erasmus Koordinatörleri Bilgilendirme Toplantısı
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
ERASMUS KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı
Application Form (Başvuru Formu):
Görev 12.
Erasmus+ Değişim Programı 2018 Projesi Öğrenci Tanıtımı Mart 2019
Sunum transkripti:

-RECOGNITION OUTCOMES– GENEL BAKIŞ Hemen söyleyelim bu evrak normalde dikinedir ama biz bunu birleştirerek enine kullanmayı tercih ediyoruz. (anlatması daha kolay oluyor) Herhangi bir Erasmus+ ofisi de evrakı istediği şekilde değiştirebilir. Unutmayın ki şekil değişse bile kullanımı hala aynıdır. 1- Katılım sertifikası yani Duration sheet üzerinde yazan giriş ve çıkış tarihleri ( Çok da gerekli değil ama aklınızda bulunsun) 2-Karşı üniversitede alınmış olan derslerin son halleri tablosu 3-Karşı Üniversitede alınmış olan derslerin Türkiye’ deki karşılıklarının son halleri 4-Öğrenci, Akademik ve İdari personelin imza ve damga bölümü

-RECOGNITION OUTCOMES– 1. Bölüm Katılım sertifikası yani Duration sheet üzerinde yazan giriş ve çıkış tarihleri Öğrencinin adı ve soyadı buraya yazılmalı Katılım sertifikası yani Duration sheet üzerinde yazan giriş ve çıkış tarihleri 1- Karşı üniversiteye giriş ve çıkış yaptığınız tarihler 2- Karşı üniversiteye giriş ve çıkış yaptığınız tarihler Not: Gereksiz biliyoruz.

-RECOGNITION OUTCOMES– 2. Bölüm Karşı üniversitede alınmış olan derslerin son halleri Karşı üniversitede alınmış olan derslerin son halleri 1- Sıra numarası (Normalde bu kısım bulunmamaktadır fakat biz hangi dersin hangi derse eş olduğunun daha net anlaşılması için bu numaraları ekledik) 2- Dersin kodu 3- Dersin tam adı 4- Ders başarılı ise YES başarılı değil ise NO 5- Dersin ECTS kredisi 6- Karşı üniversiteden alınan transkript üzerinde yazan ders notu

-RECOGNITION OUTCOMES– 3. Bölüm Karşı üniversitede alınmış olan derslerin Türkiye’ deki karşılıklarının son halleri Karşı üniversitede alınmış olan derslerin Türkiye’ deki karşılıklarının son halleri 1- Sıra numarası (Normalde bu kısım bulunmamaktadır fakat biz hangi dersin hangi derse eş olduğunun daha net anlaşılması için bu numaraları ekledik) 2- Dersin kodu 3- Dersin tam adı 4- Dersin ECTS kredisi 5- Türkiye’ deki transkript kaşılığı. Yani AA ise Türkiye’ de sadece A olabilir. Bu karşılıkları dönmeden önce karşı okuldan isteyin. Yoksa patlarsınız. Hocalarınız kafalarına göre karşılıklar uydururlar.

-RECOGNITION OUTCOMES– 4. Bölüm Öğrenci, Akademik ve İdari personelin imza ve damga bölümü A- Öğrenci 1- Adı soyadı 2- Öğrenci olduğunun belirtilmesi 3- İmza tarihi 4- İmza B- Erasmus+ Bölüm Koordinatörü 1- Adı soyadı 2- Görevi 3- İmza tarihi 4- İmza C- Erasmus + Kurum Koordinatörü 1- Adı soyadı 2- Görevi 3- İmza tarihi 4- İmza Not: Bu kısım sonradan eklenmiştir. evrakın orijinalinde kurum koordinatörü yoktur fakat kurum imzasını şart koşan üniversiteler olabilir. D- Alıcı Kurum Erasmus Koordinatörü 1- Adı soyadı 2- Görevi 3- İmza tarihi 4- İmza