seyahat deniz deniz seyahat

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Advertisements

2013 Tanıtım Sunumu Tanıtım Sunumu Üntaş A.Ş. dinamik yapısı, kaliteli, hızlı ve kusursuz organizasyonlarıyla sektöründe Türkiye’nin önde gelen.
ARTUSA ASSİSTANCEÇAĞRI MERKEZİ AKIŞ ŞEMASI
HERKESE KAZANDIRAN ACENTE SİSTEMİ
Ülkemizdeki Kardeş Okullarla Video Konferanslar
KAZANMAK İÇİN ORGANİZE OLACAĞINIZ KİŞİLER LİSTESİNİ HAZIRLAYIN
Sonuç Raporu Turizm alanında yabancı dilin gereksinimi 82 kapsamlı röportaj sonucunda hazırlandı, yedi Avrupa ülkesinde uygulandı “SLEST” çalışma grubu.
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
Hazırlayan Yard.Doç.Dr. Cihan SEÇİLMİŞ
Invitation for a meeting at new season. YENİ DÖNEM İÇİN TOPLANTI DAVETİYESİ.
CRM – şirket felsefesi olarak düşünülebilir: Bu şirket felsefesini hayata geçirmek için geliştirilen araçlardan bir tanesidir. CRM.
Bölüm 6: Müşteriler Çekmek ve Süreklilik Oluşturmak Topluluk ortak bir ilgi ya da amacı paylaşan bir gurup insanın etkileşimini gerektirir. Bir topluluk.
NÖRO LİNGUİSTİK PROGRAMLAMA
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
GÜVENLİR Kaliteli Ürün! Ortak!. HOLAG FRUIT Şeffaflık Ve Gerçekçilik ! 1of4 GÜVEN VE KARŞILIKLI MENFAATLERE SAYGI ILKELERINI GÖZETIRIZ!!! Farklı coğrafya.
HAFTA 7 OTEL SÖZLEŞMELERİ-DEVAM
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
10. Sınıf 9 nolu kazanım etkinliği
HAFTA 8 OTEL MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
Ahmet Hakan BAYRI İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Örnek Olay Öğretim Yöntemi
GYO’ların 1. Yatırımcıya yönelik (hisse senedi piyasası) 2. İnşaat sektörüne yönelik katkıları.
SWOT ANALİZİ NEDİR? -STRENGTHS?, WEAKNESS?, OPPORTUNITIES?, THREATS?
TURİZM HUKUKU SÖZLEŞMELERİ
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ. MESLEK SEÇİMİ NEDEN HAYATINIZIN DÖNÜM NOKTALARINDAN BİRİDİR?
 ADI SOYADI :AYCAN ERKAYA  NUMARASI:  ÖDEV KONUSU: TURİZMDE MOBİL UYGULAMALAR.
İSTANBULUN TRAFİK SORUNU. Dünya navigasyon pazarının ilderlerinden TomTom’un 5 kıtada 160’tan fazla şehrin trafik yoğunluğunu belirleyen en son ‘Trafik.
HAVA NASIL ORALARDA? 4/C.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
Bir zamanlar 25 yıldır evli ve 60. doğumgününü kutlayan bir kadın varmış. Kutlama sırasında aniden bir Peri ortaya çıkar.
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
Uygarlıklar Köprüsü Türkiye’nin markalaşması için öneri.
YAŞLILAR İLE EL ELE PROJESİ VERİ ANALİZLERİ Proje Sorumlusu: Yahya KARACA- Murat OTURAKLI Proje Yürütücüleri: Neslihan TÜRKÇÜER-Gamze ÖZBEDEN.
ÖZEL MÜZEYYEN ÇELEBİOĞLU
Oda Tipleri.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Al bayrağım Kırmızı bayrağım Bayrağımız al renklidir. Bayrağımız kırmızı renktedir.
YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ
Bilişim Ortağınız.
Çocuklar gibi sevindi kadıncağız. (durum zarfı) Nermin gibi güzel bir kızım var benim de. (sıfatın zarfı) Küçük kızım dün hasta gibiydi. (yüklem) Senin.
Yazdırma: Yazıcınız bizim yazıcılarımız gibi yazdırmayabilir; bu nedenle birkaç deneme baskısı yaptığınızdan emin olun. Nesneler tam anlamıyla hizalanmıyorsa,
TERME MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA PROGRAMI 2
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
İş için neden simültane çeviri önemlidir? Bir işin başarısı veya başarısızlığı büyük ölçüde iletişime dayanır. İletişim ne kadar etkiliyse, işinizin başarıya.
FLORIDA YAZ OKULU.
TATA MOTORS HAZIRLAYAN HALİDİN SÖNMEZ
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
Cumhuriyet Mah. Irmak Cad. No:121/A
ve FARKI
deniz seyahat Bir sonraki kış tatilinizi Deniz planlasın!
seyahat deniz deniz seyahat
10. Sayfayı açınız.
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Seyahat İşletmeleri Yönetimi ve Ulaştırma Sistemleri
Bir varmış bir yokmuş. Büyüdüğü zaman ne olacağını çok merak eden bir çocuk varmış…
THOMAS COOK-2.
Yeni Turist • daha sık ve kısa süreli tatile çıkıyor,
Medicaltourism.com.tr Nedir ?
Rezervasyon ve Masa Yönetimi Yazılımı Tablizt
2008/2 Sayılı Tasarım Desteği Hakkında Tebliğ
Tamer'in Tamer'in Doğum Gününü Kutlayalım
Öğr. Gör. Dr. Dİdar sarI çallI
travel margie’s margie’s travel
FABRİKAM İLE BAHAR TEMİZLİĞİ
seyahat zeyno zeyno seyahat
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
Şirket Broşürünüz Burası misyon bildirimi için uygun bir yer
Sunum transkripti:

seyahat deniz deniz seyahat “Bize kulak veren herkese Deniz Seyahat'i tavsiye ederiz. Her ihtiyacı önceden düşünmüşler ve stres yaratabilecek her sorunu çözmüşler.” ~ Ebru Ersan deniz seyahat 4567 Ali Bey Cad. Taksim, İST 02134 (718) 555-1234 irtibat@denizseyahat.com www.denizseyahat.com

“Biz yalnızca seyahat rezervasyonu yapmıyoruz; ne tür bir deneyim yaşamak istediğiniz hakkında bize bir fikir verirseniz, seyahat düşlerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabiliriz.” Hizmet Avantajları Geniş ortak ağımız sayesinde sizlere üstün seyahat hizmetleri sunuyoruz: Pasaport işlemlerini hızlandırma Günübirlik gezi planlama Otel, uçak, ulaşım düzenlemeleri Gezi sigortası Sunulan Hizmetler Hakkımızda Deniz Seyahat ile bağlantı kurduğunuzda, en iyisiyle iş yapmış olursunuz. Sunduğumuz deneyim ve çok yönlülük sayesinde kazançlarınız: Her tür seyahat rezervasyonu Gelen telefonlara ve sorulara hızlı, kapsamlı ve bilgili yanıtlar İşi bilen ve çok gezmiş acenteler Yola çıkmak istediğinizde, ilk başvuracağınız şirket Deniz Seyahat'tir. 20 yılı aşkın bir süredir İstanbul halkına hizmet vermekte olarak, yüksek hizmet standartlarımız ve nezaket ve iş takibi bakımından emsalsiz itibarımızla gurur duyuyoruz. Ebru Ersan ve kız kardeşi İstanbul'un dışına hiç çıkmamıştı ve tropik bir maceraya atılmak istiyordu. Ancak yabancı bir ülkede hastalanma ya da kaybolma olasılığı onları tedirgin ediyordu. Acentemiz kontrol listeleri, tatil yerinde güvenilir kişiler ve diğer kaynakları da kapsayan hatasız bir tatil planladı. Kız kardeşler tatilden döndüklerinde başka uluslararası seyahatlere çıkmaya can atıyordu. Başlıca Müşteriler Güvenilir oluşumuz ve ödüllü müşteri hizmetlerimiz bize etkileyici bir müşteri listesi kazandırdı: Northwind Traders Fabrikam Contoso Limited Güzel İşler