Cumhuriyet Mah. Irmak Cad. No:121/A

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BULUT BİLİŞİM GÜVENLİK VE KULLANIM STANDARDI M. Raşit ÖZDAŞ Huzeyfe ÖNAL Zümrüt MÜFTÜOĞLU Ekim 2013.
Advertisements

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK İŞBAŞI EĞİTİM ve GİRİŞİMCİLİK EĞİTİM PROGRAMI TÜRKİYE İŞ KURUMU.
Türkiye’de Çevre Yönetimi ve Belediyeler Pınar Akpınar Proje Yöneticisi UCLG-MEWA Yönetim Kurulu ve Konsey Ortak Toplantısı Çevre Komitesi Toplantısı Sürdürülebilir.
KKTC MERKEZ BANKASI BA Ş KANI Dr. Bilal SAN 8 Mart 2013, Lefko ş a Finansal Kriz, KKTC Bankacılık Sektörü ve Kurumsalla ş ma.
Şirinevler mahallesi 721 sok. No: 7/A Altınordu ORDU.
Figen ŞENGÜL 1, Gülşah SEYDAOĞLU 2 Çukurova Üniversitesi, (1) Adana Sağlık Yüksek Okulu, (2)Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi AD Hemşirelik Eğitim Modellerinin.
UNI-SET Toplantı Notları
Türk Müşavir Mühendisler ve Mimarlar Birliği 11. Teknik Müşavirlik Kongresi Etkili Süreç Yönetimi ve Teknoloji Yönetim Yeteneği Dr. Ahmet Tunçay 28 Nisan.
Prof.Dr. Muzaffer Elmas BOLOGNA EŞGÜDÜM KOMİSYONU Bologna süreci “Yıllık Eylem Planı Çalışma alanlarında iç ve dış paydaşlara bilgilendirme.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR. BÖLÜM 1 TEMEL KAVRAMLAR.
Veri Toplama ve Değerlendirme Sistemi Tanıtım Toplantısı.
Ağ Anahtarı (Switch) Çeşitleri
Performans ve Ücret Yönetimi Yrd. Doç. Dr. Özlem BALABAN
D. Sibel BALKAN YILMAZ Peyzaj Yük. Mimarı. KIYILAR;  Deniz ve karaların birleştikleri, değişik hayvan ve bitki türleri içeren eko sistemlerdir.  Hızlı.
SİMÜLASYONLAR Simülasyonlar Gerçek hayata en yakın yöntem olması, ilginç ve motive edici yönleri nedeni ile diğer yöntemlere göre gittikçe fazla.
ARDA KIRTASİYE. İ nsano ğ lunun ilk hesap makinesi abaküsdür ve abaküse benzeyen ilk araçlar bundan 3,000 sene önce kullanılmı ş tır. Otomatik hareketlerden.
Sevgili 8.sınıf öğrencisi; Kendi yeteneklerin, ilgilerin, değerlerin hakkında bilgi sahibi olmak ve daha doğru lise tercihi yapabilmek için lütfen öncesinde.
ERDEMLİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TARIM ALANI.
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü
Terörizmin Finansmanı
KURUMSAL DIŞ DEĞERLENDİRME SORULARI
Mekanda Strüktür Çalışmaları
MÜHENDİSLİK ve MİMARLIK FAKÜLTESİ
Üretim teknolojisi ve bilişim teknolojisindeki değişim
İşletmelerde Tesis Yönetimi
MESLEĞE YÖNELTME SEMİNERİ
deniz seyahat Bir sonraki kış tatilinizi Deniz planlasın!
seyahat deniz deniz seyahat
seyahat deniz deniz seyahat
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
İç Kontrol Standartlarına Uyum Eylem Planı Toplantısı
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
TAM SAYILAR.
Pazarlama Yönetimi Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SOSYAL HİZMET BÖLÜMÜ
«Tarımsal Eğitimin Adresi»
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
Olgu Yönetimi Standartları
ISO 9001:2015 standardı – 5. Maddenin Tanıtımı
Bilgi ve İletişim Teknolojileri

E-DEVLET AŞKIN KAYA
Cube Organization Presents.
Bilgi? Öğrenme, araştırma veya gözlem yolu ile elde edilen gerçek,
İŞBİRLİKLİ ÖĞRENME YAKLAŞIMI
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi
Yazılım Mühendisliği Ders 1: Giriş.
DİCLE ÜNİVERSİTESİ KALİTE YOLCULUĞU
GÜMÜŞOVA MESLEK YÜKSEKOKULU ÜRETİMDE KALİTE KONTROL PROGRAMI
DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Sunucu: Yrd. Doç. Dr. Fevzi HANSU
Akıllı kart teknolojisini Dünya’da ve Türkiye’de kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödenekler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet, bu kez okulları.
Üniversitelerarası Girişimcilik ve Yenilikçilik Endeksi
Ankara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi
seyahat zeyno zeyno seyahat
Bilgi Teknolojileri Hafta 01
Rastgele Nesneler Dersi
Satış Eğitimi Veren Kişi [Ad].
BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( )
Mesleki ve Teknik Eğitim Eğitim Politikaları Daire Başkanlığı
4. ÜRÜN GELİSTİRME İŞLEMİ Genel Problem Çözme İşlemi
A Adı ve Soyadı : Şubesi : No :
BAP Koordinatörlüğünün Görev ve Sorumlulukları
Biz kimiz? İstanbul, Kocaeli(İzmit), Kocaeli(Gebze), Trabzon ve Samsun’da birer ofisin yanısıra görüşmeleri devam eden Bursa, Sakarya ile yurtdışında Almanya,
KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ
IV. SONUÇLAR VE TARTIŞMA
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU.
Paydaşlar, Yöneticiler ve Etik
Sunum transkripti:

Cumhuriyet Mah. Irmak Cad. No:121/A MKC Harita Mühendislik “Misyonumuz: - Müşteri memnuniyetini temel alan hizmetler sağlamak, - Hızlı, doğru ve hatasız çalışma prensibi doğrultusunda müşterilerimizle güvene dayalı uzun süreli ve kalıcı ilişkiler sürdürmektir.” ~ Mustafa Kaan CENGİZ MKC Cumhuriyet Mah. Irmak Cad. No:121/A Kozan / Adana Harİta Mühendİslİk 0 506 379 09 12 iletişim@mkcharita.com www.mkcharita.com Mustafa Kaan CENGİZ

Arsa & ARAZİ Hakkımızda Düzenlemelerİ Sunulan Hizmetler Hizmet Avantajları Geniş ortak ağımız sayesinde sizlere üstün seyahat hizmetleri sunuyoruz: Pasaport işlemlerini hızlandırma Günübirlik gezi planlama Otel, uçak, ulaşım düzenlemeleri Gezi sigortası Hakkımızda Sunulan Hizmetler Arsa ve arazi düzenlemeleri, konumsal ölçüme dayalı hizmetleri, haritacılık faaliyetleri : İfraz (Ayırma), Tevhid (Birleştirme) Yola Terk, Yoldan İhdas Parselasyon Konum Belirleme İmar Uygulamaları Yapı Aplikasyon Plankote, Kübaj Hesabı Fenni Mesuliyet (TUS) Vaziyet ve Bağımsız Bölüm Planı Sınırlandırma ve Güzergah Haritalar Halihazır Harita Yapımı Proje Uygulamaları 3D Modelleme Mesleki hayata Karadeniz Teknik Üniversitesinde Harita Mühendisliğini bitirerek başladım Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. EnerjiSa HES Projesi (Stajyer) ,İyonosfer Etkileri, Jeomanyetik ve Solar İndislerin . Değişimi Araştırma & Yazılım Geliştirme( KTÜ- Tasarım Projesi) ,Hatay İli Arsuz 1. Ve 2. Grup Altyapı Kanalizasyon Şebeke Projesi Yapımı ( 589,90 Km ) vs. projelerde görev aldım.  Firmamız tüm harita hizmetlerini en son teknolojik imkânlardan faydalanarak en doğru, en hızlı, en ekonomik şekilde tamamlayarak ve teslim ederek; hizmetlerini yine bu hususlar doğrultusunda gün geçtikçe artan müşterilerine sunmaya devam etmektedir. Firmamız yeni nesil mühendislik hizmetleri ile en son teknolojik imkânları sağlayan ölçüm, çizim cihazları ile faaliyet göstermektedir. Emekli Halk Eğitim Md. Hakkı CENGİZ’in torunu ve Oğuz CENGİZ oğluyum. Arsa & ARAZİ Düzenlemelerİ