Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
İKTİSAT Girişimcilik - Sıfırdan Başlamak -.
Advertisements

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
ÇALIŞKANEL OTO SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ
BÜYÜK KOLAYLIK YIKANABİLİR KUMAŞ ETİKETLERİ !.. Janus Cares.
ALIŞVERİŞ STRESİNİ MUTLULUKLA DEĞİŞTİRDİK… devam etmek için lütfen tıklayınız…
STRATEJİK PAZARLAMA 1.Hafta Pazarlama Nedir
C R M.
Tarihçe Ortaklık Yapısı Yönetim Yapısı,Genel Müd.Yön.Kur.Bşk Vizyon Misyon Rakipler Sosyal Sorumluluk.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
1. 2 Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sağlık Bakanı ’ ’Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
GİRİŞİMCİLİK Ahmet AYDIN.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
GÜVENLİR Kaliteli Ürün! Ortak!. HOLAG FRUIT Şeffaflık Ve Gerçekçilik ! 1of4 GÜVEN VE KARŞILIKLI MENFAATLERE SAYGI ILKELERINI GÖZETIRIZ!!! Farklı coğrafya.
TİDE XI. Türkiye İç Denetim Kongresi - 9 Kasım 2007
 Bu yıl, 11 kategori arasından en fazla (+1 Jüri Özel ödülü) olmak üzere en fazla 4 kategori ile katılabilirsiniz.  Başvuru yapılan her kategori.
TÜKETİCİ DAVRANIŞI KAVRAMI VE ÖZELLİKLERİ
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ KİMİ MEMNUN EDER? FOUR SEASONS VAKASI
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
KURUMSAL İTİBAR YÖNETİMİ ve SOSYAL SORUMLULUK
TARİHÇESİ Yataş’ın temelini oluşturan Süntaş A.Ş., 1976 yılında kurulmuş, Anadolu’nun ilk sünger fabrikasıdır yılında tesis yatırımlarını büyüterek.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
1 Zekeriyaköy ve civardaki yedi köyde yaşamayı tercih eden A ve A+ sosyoekonomik gruba, ayrıca işlerinin gereği olarak piyasalara hâkim, statülerini sağlamlaştıracak,
KOBİ’LER VE KOBİ’LERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ
Kalite Temsilcisi Handan KUZPINARI
İNTERNETTE YENİ BİR İŞ MODELİ OLARAK GRUP ALIŞVERİŞ SİTELERİ VE TÜRKİYE’DEKİ DURUMU Kemal Şahin Mimar Sinan Üniversitesi.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
Teknoloji ve İnovasyon için Gelişim ve İletişim Platformları Selen Kocabaş.
E-TİCARET.
Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir. "Sofra bir kazanç ve öğrenme kuruluşudur." Hüseyin Özer.
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI KALİTE PROGRAMI.
Müşteri İlişkileri Yönetimi Öğr. Grv. Semih AÇIKGÖZOĞLU
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Profesyonel Ticari Tecrübe Çevik Problem Çözme Kabiliyeti Analiz ve Programlama Dinamizmi 3G BİLİŞİM, iletişime ihtiyaç duyduğunuz her noktada, aradığınız.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
Ulusal Yenilik Politikalarında Gelişmeler …. 222 İçerik Ar-Ge nedir? Yenilik Nedir? Ulusal Ar-Ge ve Yenilik Destekleri ve Bazı Göstergeler İl Yenilik.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
Hızlandırma Programı ‘Fikirden Girişime En Hızlı Yol’
VİZYON MİSYON Fırsatlar Tehditler Üstünlükler Zayıflıklar
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
1 SAKARYA SMMM ODASI ÜYELERİ İÇİN ÖZEL HAZIRLANMIŞTIR.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
Bölümün Amacı Bu bölümün amacı, örgütlerin peşinde koştukları hedeflerin türlerini ve yöneticilerin bu hedeflere ulaşmak için kullandıkları rekabetçi.
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ
Arıtma Cihazları Selsebil Arıtma Cihazları Su Arıtma Toptan Satış Servisi Montaj Filtre Değişimi Hizmetleri Sağlam altyapısı.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Merkezi Uydu Sistemleri
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
TURİZM PAZARLAMASI Emir Hilmi Üner.
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...! İstanbul Uydu Servisi Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!

Vizyonumuz Müşteri odaklı kesintisiz hızlı, güvenilir bir hizmet Müşterilerimizin koşulsuz memnuniyeti, Çalışanlarımızın tatmin ve memnuniyeti, Ticari ve sosyal ilişkilerimizde karşılıklı güven, Kaliteli hizmet ile mutlu müşteri hizmeti, Girişimci ruhumuz, yaratıcı ve tutkulu fikirlerimizi, içtenliğimizle tamamlıyoruz.

Uydu Hizmetleri Televizon Servisi ve Uydu ServisiHayatın her alanında farkı yaratan insanlardır. Birlikte çalıştığımız insanların, müşterilerimizin, çözüm ortaklarımızın, siz tüketicilerinizin, sözün özü profesyonel ilişkide olduğumuz herkesin kıymetini biliyoruz. Bu nedenle siz değerli müşterilerimize uydu servisi hizmetini en iyi şekilde sunmaktayız.

Pazar Payımız

Sektörel Grafiğimiz