Betül GÜLER 130907005.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Elektra Konaklama ve Ağırlama Sektöründe En İleri Teknoloji.
Strateji Tasarımı İlker acar.
“Perakendecilerin Veteriner Hekimlikten Beklentileri” Şeref SONGÖR Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı.
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
RENKLİ VE EĞLENCELİ BİR YOLCULUĞA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ ?
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
Proje Tabanlı Öğrenme Modeli ve Bilgisayar Destekli Eğitim
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
Ortak Öğrenme Nasıl Gerçekleşir? Türk Otomotiv Sektöründen Örnekler TÜSİAD – UİG Rekabet Öncesi İşbirlikleri Başarı Hikayeleri Semineri Dr. Umut EKMEKÇİ.
TEMEL İZCİLİK BİLGİLERİ
1 Bilişim ve İletişim Sektörü Neden Stratejiktir ? Bilişim ve İletişim iş yapış şekillerini ve sosyal hayatı doğrudan etkileyen ana-yapıtaşı konumundadır.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
BİYOGRAFİ NEDİR? , BİYOGRAFİ ÖRNEĞİ,
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI BÖLÜMÜ ANESTEZİ PROGRAMI STRATEJİK PLAN SUNUMU.
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
PROJE TABANLI ÖĞRENME.
Bilişim Teknolojileri Alanı
TİKA: Türkiye’nin Küresel Dış Politika Enstrümanı
OKULLARIN INTERNETE TAŞINMASINDA BÖTEB’ LERİN (BİLGİSAYAR ve ÖĞRETİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİMİ BÖLÜMÜ) ROLÜ.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
İNOVASYON.
E ğ itimde Kalite nedir? *Kalite, ko ş ullara uygunluktur. *Kalite, ko ş ullara uygunluktur. *Kalite, ögrencilerin ihtiyaçlarıdır. *Kalite, amaçlara uygunluktur.
Bölümün Amacı Bu bölüm, kurumsal kültür ve etik değerler ile bunların örgütlerden nasıl etkilendiğine dair görüşleri incelemektedir.
Çocuklarla Daha Güçlüyüz
“SEN İ N MASALIN” ORGAN İ ZASYON İ FT İ HARLA SUNAR…
EĞİTİMDE FATİH PROJESİ BAŞLICA BİLEŞENLER
İSTİHDAM VE İSTİHDAMLA İLGİLİ KAVRAMLAR
İNKÜBASYON HAKKINDA TEMEL KAVRAMLAR / ANKARA.
SAĞLIK YÖNETİMİ TOPLULUĞU Yönetim, en geniş anlamda ortak bir amacı gerçekleştirmek için işbirliği içinde çaba gösteren birey ya da grupların.
ENGELLİLER VE SPOR  Bilindiği gibi spor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için gerekli bir uğraştır ve tüm insanlar için önemlidir. Ancak sporun, engelli bireyler.
1501 TÜBİTAK Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
MUHASEBE VE FİNANS ÜMİT KÖSE Ö NSÖZ bu slaytta anlatılmak istenen bu alan üzerinde neler yapılabilir faydaları nelerdir Hayatımıza.
Marka hikayesi ERDEM OKTAY
PAZARLAMADA YENİ YAKLAŞIMLAR
STEM ECOSYSTEMS « « STEM öğrenme ortamları ve içeriklerini oluşturuyoruz.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
Hazırlayan: Hasan ACAR
SAP HALİDİN SÖNMEZ
FULYA KARAYAZI.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
Pazarlamada Yeni Yaklaşımlar Hazırlayan: Gözde Boz
KONU BAŞLIKLARI BİLGİ EKONOMİSİ GELİŞİMİ BİLGİ EKONOMİSİ ÖZELLİKLERİ
Hazırlayan: BÜŞRA BARDAK
SAP SE MARKA ARAŞTIRMASI
SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMI
BTC Finans.
Mobİlya ve İç Mekan TasarImI AlanI
EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİSİNİN ETKİSİ
Hazırlayan: GÖZDE BOZ.
Gesture-Based Interfaces
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Biyografi Nedir? Ünlü bir yazarın, oyuncunun, bilim insanının, profesörün, tarihçinin kısaca önemli insanların hayatını başka.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
Bu Sunu En İyi Ofis 2010 Yüklü Bilgisayarlarda Görüntülenir
Büro Yönetimi ve Yönetici AsistanLIğI PROGRAMI
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Güncelleme Tarihi: Hazırlayan: HEE Bölüm Başkanlığı
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
İSTİHDAM ODAKLI MESLEKİ EĞİTİM KONSEPTİ
TANITIM SUNUMU.
Sunum transkripti:

Betül GÜLER 130907005

Merkezi Walldorf, Almanya'da bulunmaktadır. 120den fazla ülkede aktif olan SAP şirket yazılım uygulamaları çeşitli büyüklükte firmalara sunmaktadır.  Türkiye’de ise 2001 yılının Temmuz ayında kurulmuştur. 200ü aşkın şirkete hizmet vermekte olan SAP, Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yer almaktadır.

Tanımlayacak olursak SAP; bir şirketin herhangi bir bölümünün veya herhangi bir sürecinin bilgisayar ortamına dökülmüş hali diyebiliriz. Şirketin; üretimden, stoğa, satılan ürün sayısından alınan malzemeye ve çalıştırılan personelin takibi ve bilgilerinin kontrolünü sağlamaktadır. SAP her ihtiyacı karşılamak için kendi içinde bölümlere ayrılmış ve bunlara modüller demekte ve bu modüller için uzmanlar yetiştirmekte, çalıştırmaktadır.

SAP; basit, hızlı ve esnek bir şekilde verinin anlamlandırılmasını sağlayan, dünyayı ve insan yaşamını iyileştirme misyonunu benimseyen teknolojiler sunmakta. Hizmet verdiği işletmeler için büyümeye paralel olarak ‘’sadeleştirme’’ anlayışını da benimsemiştir. Diğer bir deyişle, karmaşık yapılarla mücadele etmekte fakat hızın, kavrayışın ve çevikliğin getirdiği sadeliği savunmaktadır.

En değerli 100 markadan biri SAP 2006 yılında Uluslararası ünlü ekonomi dergisi BusinessWeek’de yayınlanan, Interbrand tarafından yapılan araştırmaya göre SAP, dünyanın en değerli 100 markası arasında yer aldı. 2014 yılında ise dünyanın en büyük veri ambarını kuran SAP, Guinnes Rekorlar Kitabı’na girdi.

Ayrıca SAP Türkiye merkezi, Türkiye’de en iyi çalışma ortamına ve iş, yaşam dengesine sahip ofislerden biri olarak ödüle layık görülmüştür.

Dünya’yı daha yaşanılır bir yer haline getirmek amacıyla birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştiren SAP son olarak mültecilere yöneldi. Mültecilerin zorluklarla baş etmesine ve yaşamlarını sürdürmek için farklı seçeneklere sahip olmalarına katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen ‘Mülteci Kod Haftası’, bilgisayar programlamanın temel ilkelerini öğrenme şansı sunarken pazar odaklı beceriler sunarak gelecekteki istihdama olumlu faydalar sağlıyor.

Türkiye’deki aktiviteler için SAP, mülteci ve Türk vatandaşlarından oluşan 300 üzerinde kişiyi eğitmen olarak yetiştirdi.  Eğitimlerde başarı gösteren öğrenciler seçilerek 15 haftalık “Bootcamp”lere alınacak. Bootcamp eğitimlerinde başarı gösteren gençlere ise staj veya iş imkânı da sağlanacak.

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra 21 yıldır düzenlemekte olduğu forumlarla sektörde önemli bir isimdir SAP. İnovasyon forumlarının en sonuncusu Ekim 2016’da gerçekleşti. Türkiye’nin en geniş katılımlı teknoloji buluşması olan SAP forum’da 4000in üzerinde yönetici ağırlandı.